![]() |
** Aşk Şarabı **...
Bağıma cemreler düşürdün zahir Bu aşk yangınının bitmez serabı Büyünle kalbime zerk ettin zehir Sevdasız içilmez bu aşk şarabı.... Şarabın renginde açar güllerim Sarhoşum sevginle coşar dillerim Hep aşktan tutkudan şaşar hallerim Sevdasız içilmez bu aşk şarabı... Şafaklar uyanır gonca gülünle Gurup vakti yanar sevgi balınla ******* ter döker hep hayalinle Sevdasız içilmez bu aşk şarabı... Hicranla yanmak mı aşkin bedeli Yürekte coşkular azgın bir deli Sarhoşluğu |
ARZ-I HÂL...
Hasret-i müzdâdıyla, mestiyim Sevgilinin, Acı benim, zâr benim, elem kattım aşıma. Akıl târümâr oldu, gönül şaşkına döndü, Sabır! Sevgili sabır! Yoldaş oldun başıma... Aşk yolunda yolcuyum, müşrifim Mâşûkuma, Hüzün benim, dert benim, muhtacım göz yaşıma. Kederden sürur doğdu, hasret vuslata döndü, Duâ! Sevgili duâ! Hayat verdin nâşıma... |
Ayrılığa Sebep mi Yok...
........................'yalancı yârime' Öfke Sus artık İnciten sevgi değil İnciten sevgili Kâbus karanlıkla geldi Uyku karanlıkla gitti Sevgili karanlıkla yitti Karanlık zor şeymiş meğer Öfke Sus artık Terkeden sevgi değil Terkeden sevgli Sevgimi bilmez geldi Sevdiğimi bilmez gitti Sevgi bilmez yitti Bilmek kâr şeymiş meğer Öfke Sus artık Ölüm sevgi değil Ölüm sevgili Ölüm yalnız geldi Sevgili yalnız gitti Seven yalnız yitti Yalnızlık |
Yüreğine Bir Damla...
Yüreğine Bir Damla Gözlerine düştüğümde kaçışın kolay olmadı Yüreğine takılı kaldı ellerim Acını paylaşıyorum sen farketmeden Hüznünden bir dem de ben içiyorum. * Kaçmasan, biraz dursan Kalsan, yüzleşsen Derdim kendim değil, sensin anla Tebessümler bıraksam dudaklarında. * Otur yanıma sevgili, Başını dizlerime yasla Okşayayım saçlarını usulca Bir tutam sevgi bırakayım benden sana. * Gitme sevgili, az daha kal yanımda Suskunluğum haykırış, sakın aldanma |
Sihirli Bir Değnek Değildir Aşk...
Sihirli bir değnek değildir aşk Ben böyle bilmem aşkı sevdayı Böyle belletmediler bana “Ana gibi yar olmaz” bellemiştim Kordon bağı yokmuş aşkta, sevdada Göbeği kesilince, başa gelince başlar arayışı Sıcak güvenli bir koyuna sokuluşlar Şefkatli bir kucağa sığınmalar Göbek bağından güçlü bir bağ arayışı Öyle durduk yerde filizlenmez aşk Ve kendiliğinden büyüyemez ot gibi Belki bir bakış, bir dokunuş, bir kıvılcımdır Aşkı, yangını büyütmeye yeten. |
Aşk hep var.......
Aslında aşk var birtanem Yağmur damlası, tuttum derken avuçlardan Kayan yıldızlar gibi... Dallar üzerinde sararan yapraklar gibi... Tek tek işlenecek altına pırlantalar Gökyüzünden yıldızlar yağacak suya Aslında aşk var güzelim.. Güneş ilk defa bu kadar yakacak tenini İlk defa ayazlı geçecek kış *******i Çiçekler eskisi gibi kokmayacak Biliyorum: Herşeye rağmen Aslında aşk var sevdiğim... Aşk hep var sevgili Gözlerden kara bulutları eksiltmeyen Bakarken pembelikle |
Ne Bıraktın Ki Bende...
Ey zalim sevgili Hafıza mı bıraktın bende Mazimi hatırlayabileyim Yaş mı kaldı didelerimde Öldüğünü duyduğumda ağlayabileyim Ey zalim sevgili Takat mi bıraktın dizlerimde Sana gelebileyim Fer mi kaldı gözlerimde Seni görebileyim Duygu mu bıraktın bende Duygulanayım Sevgi mi bıraktın bende İhtiyacı olanlara sevgi dağıtayım Düşman gibi arkamdan vurdun sen de Söylesene sen gibilerini nasıl seveyim Ey zalim sevgili Açılmaz oldu güller gül bahçemde Söylesene |
Aşkına Aşık...
Aşkına aşık oldum Bir dedeyle ninenin Bu ne sevgi bu ne aşk! Gönlü kalır görenin Camiye gider dede Yollara düşer nine Bu ne sevgi,bu ne aşk! Nasip olsun bizede Ninenin heyranıyım Dedenin seyranıyım Bu ne sevgi,bu ne aşk! Bu aşkın fermanıyım Nine düşer yatağa Dede düşer batağa Bu ne sevgi,bu ne aşk! Kurulmuştu otağa Hak nasip etsin size Gidiverin diz dize Devam etsin aşkınız Örnek oldunuz bize |
Kendiyle Barışık Olmalı Aşk...
Aklımın yaylasında uçan güvercinim Ağzında özlem Gönlünde sevgi gözünde aşk taşıdın, Kondun gönlüme. Hiç bilmediğim kıtanın Adını öğrenemediğim şehrindesin oysa. Boyutlar ötesi yaşanan Ve Yaşanacak olan ne varsa Evcilleştirici değil Olabildiğince özgür olmalı. Yüzünü usuma çizdiğim güzel Sen yaşam ağacımın sevgili meyvesi Sen ufuk çizgimsin Ne bitip-ne başlayabildiğim O kadar uzak-o kadar yakın Olanımsın Biliyorum güzel Aşkı tutsak almamalı beden Beyinde s |
Sevgi Hep Onbesinde...
onbes yasindaydi sevgi çilgin/delice/uçuk kaçik agliyordu/sevinçle düstügünde aklina dün gibi/bebek gibi kaniyordu sevgi doksan dokuz yara umarsiz/amansiz sevgili dedi/yar dedi ask/im dedi/costu her kaçamak bir kaçisti düsünmedi/otuzunda ak telleri saçinda akan yasi gözünde anne oldu ilk onbesinde aylar yillar cicim/sicim aksam sabah özlemleri huzur veren/bekleyisler akip giden yillarda onbesindeydi sevgi otuzunda düsünceli kirkinda ergin ellisinde |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.