![]() |
Kara kaşına,kara gözüne
Çapkınca göz süzüşüne Hayran oldum gülüşüne Aşığım aşık ben sana Diye yazdığım satırlara Bir buse Çekmek istiyorum Boydan boya. Aşk değilmiş göz göze bakışmak, El ele mehtaba dalıp, Yıldızlardan fal tutmak Deniz dalgaları uğultusunda Yarin göğsünde uyumak. Eğlenmek değilmiş,barda pavyonda, Kadeh kaldırmak lokantada restoranda Sevişmek değilmiş sabahlara kadar Kirli çarşaflı otel odalarında. Aşk kolay değilmiş be güzelim. |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
bugün herşeyi unutup sadece seni düşünecegim
burhan |
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... |
Esiyor başımda kavak yeli
Kızılayda kalabalık insan seli Kimi leyla, kimi mecnun Kimi akıllı, kimi deli Kimi alim, kimi veli Esiyor başımda kavak yeli Dışarda kar yağıyor lapa, lapa Yol var doğru Yol var sapa Serdar güzeli doğruyu görür Yaşam sonu olan ömür Esiyor başımda kavak yeli Kızılayda kalabalık insan seli Ankara sen ankarasın Neler gördün, neler duydun E söyle kardeş vatan için Kaç taş üst üste koydun Ankaram bakarım sana kıy |
Ankara'ya yolum düşerse
Bu ayrılıkta biter Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara da biter Sıla, memleket özlenir Sevgili hep gözlenir Ağlasan da gözyaşın hep gizlenir Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara biter Bu ayrılıkta biter (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler |
Aşka ve Sevgiye Dair
Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. |
Ankara büyük şehir
İçinde yoktur nehir İçimde var bir kahır Özlendin ey ankara Ankara büyüksün, yücesin Sanki aydınlık gecesin Her zaman usumdan geçersin Özlendin ey ankara (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler. |
Boynumda kaşkol
Elimde eldiven Dışarda kar Kuru ayaz Gönlümde acı Gönlümde neşe Gönlümde sızı Yürümek güzel ankarada Cafeleri bol Döneri meşhur Görürsün kale'yi karşıda sur Gönlümde keder Gönlümde sevgi Gönlümde ah, vah Yürümek güzel ankarada Duraklar kalabalık Otobüsü bol Bir taraf ankararay Bir taraf metro Merdivenleri say bitmez Sevgide insana yetmez Gönlümde acı Gönlümde sancı Gönlümde güzellikler Yüzümde gülücük |
Bu Gozler Hayatimi Degistirdi,unutturdu
Bu Gozler En Buyuk Hatama Sebep Oldu Bu Hata Ise Bu Gozlerin Sahibine Sonsuz Baglilik Oldu Hayatim Boyunca Olmayacagini Bilerek Hayatim Boyunca O Gozleri Gorerek O Gozlere Her Baktigimda Hapİs Olarak Sadece O Gozlerin Gulumsemeni Gormek Bana Teselli Oldu Hani Insanin Morali Bozulur Hani Insan Kendini Bir Cikmazda Hisseder Iste Bu Cikmazdan Beni Kurtaracak Her Zaman Senİn GÖzlerİn Oldu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.