![]() |
Haydİ Gel,yoksa KaybolacaĞim Karanlik Sokaklarda
Belkİ Sİslİ Bİr KiŞ Gecesİ,belkİ HÜzÜnlÜ Bİr Sonbahar AkŞami.cesedİmİ Bulacaklar Çamurlar Arasinda.gelİp Sana Haber Verecekler,ŞaŞiracaksin.koŞup Yanima Geleceksİn,cesedİmİ GÖrÜnce TaŞ Kesİleceksİn,eĞİlİp Sarilacaksin SoĞuk VÜcuduma,affet Benİ Dİyeceksİn,affet Benİ Ama İŞ İŞten GeÇmİŞ Olacak,İŞte O Anda Bİr Fisilti Duyacaksin Dudaklarimdan. Elveda!!!!!! |
Belkİ Bİr Derdİ Var Dokunmayin Ona
Belkİ Bİr Sevgİlİsİ Var Ta Uzaklarda GÖzlerİnden YaŞlar Akiyor Damla Damla Hayata KÜsmÜŞ Bİr Halİ Var Dokunmayin Ona Bİr Zamanlar SevdİĞİ Vardi Mazİde Kaldi Onunda Herkes Gİbİ Bİr Ümİdİ Bİr Bahti Vardi Toz Pembe Ümİtlerİ:hayllerİ Vardi Bİr Vefasiz YÜzÜnden DÜnyasi Karardi. İsyan EtmİŞ AŞka Sevgİye Kadere Bİr GÜn Bİle GÜlmemİŞ Felek VurmuŞ Yere İnanmamiŞ Hep GÜlmÜŞler Halİne Vefasiz Sevgİlİ Burda Onun SuÇu Ne??? |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim ba |
sen hayatımda yıllandıkça sevdigim.
içtikçe sarhoş oldugum aşk şarabısın seni sevip yüregime mahkum ettigim ömür boyu sevecegim tek cezalısın BEN gözümde dogup yanagında süzüldügüm dudaklarında öldügüm aşk gözyaşıyım... |
ben sigara içsem bu
kadar kötü omazdım ama şu aşk denen şey beni bittirdi ben aşık oldugum zaman ve ayrıldıgım zaman iç,sigara vb şeyler içer çekerim ama ben o güzelligi gördügümde herşeyi unuttum beee ve onun sayesinde herşeyi geride bıraktım aşk budur biri gelir,digeri gider . |
Allahın nurunu oldugunu senin o nur oldugunu ve benden baskasına yar
olmayacagını kimse bilmiyor sevdigim senin o gözlerinin birer inci tanesi oldugunu ve o gözlerinin birer mercan kadar degerli oldugunu kimse bilmiyor sevdigim bilmicekler ve bilemicekler cünkü seni benden baskası sevemicek sevse bile senin ugruna ölmicekler bunu bilki senin ugruna ölecek tekkişi bensevgilim kimse bilmiyor sen bil sevgilim seni allahına kadar seviyorum *******i seni düşünüyorum rüyalarımda seni görüyorum |
Gecenin karanlığı
Kalbimin sızısı, Sensizliğin acısı, Her günün akşamında, Her güneşin batışında, Beraberiz onlarla, Elime aldığım kalemim, Bir de yanımda sigaram, Diğer yanımda resmin Sigaramı yak diyemem Öyle bir yola girdim ki; İstesem de artık dönemem.. İqek |
Gidiyorum,
Önümde bittiini düşündükçe açılan yeni yollarla beraber Hiç arkama bakmadan gidiyorum o bilinmeze doğru Senden bi haber. Senden tek bir söz bile duymadan Acını yaşıyorum hiç bıkmadan usanmadan. Çok zordu, Sen bilemezsin sensizliğin ne demek olduğunu Ve bir tek ben ağlarım Sensiz geçen günleri kadehe koyup içip içip... Seni hiç bırakıp gitti mi kalbin? Sayende kalpsiz yaşıyorum Ver artık beni bana geri Dön artık yalvarıyorum! Sensiz kimsesizim Ve hiç kimsesizim sensiz |
Sen beni sevmedin ben seni severken,
İnsafsızca çektin gittin hayatımdan, Bana bir şans bile vermeden umarsızca, Elbet bir gün pişman olursun, Lakin döndüremezsin yelkovanı geriye, Ne zaman dönerim bilmem artık eski halime, Umduğun gibi olmam belki yıllar geçince Rica etmem sana sensiz yaşamaya alıştıktan sonra, |
Kalbim sızlıyor sen aklıma geldikçe;
İnanamıyorum Nasıl yıkarım bu aşkı Sensiz yapamıyorum Sana dön diyemiyorum Sayfaları yırtıp atıyorum Sen gelmedikçe ağlıyoru Sensiz yapamıyorum Ama yinede Sana dön diyemiyorum Üşüyorum sensiz bu kış akşamlarında Sıcaklığını arıyorum Bana o sıcakcık gülüşünü İçimi ısıtan o gülüşünü... Ah be aşkım Sana DÖN DİYEMİYORUM .. AFFET BENİ.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.