![]() |
Nazar Eder Sevgili...
Sarı saçlarınla, yeşil gözlerin Saf tutmuşta, nazar eder sevgili Kırmızı dudağın, tatlı sözlerin Aşk dolmuşta, nazar eder sevgili Ömre zeval eder nazlı gülüşün Terkime yükünü yükler duruşun Şahin kıskandırır şu süzülüşün Kuş olmuşta, nazar eder sevgili Seherde çağlıyor çayların suyu Aman pek mi tatlı şu kızın huyu Öyle ise kurban olsun beş duyu Kalp hayranda, nazar eder sevgili Sabahtan uğradım gül açmış bağa Bir huzur vermedi ölmemiş sağa Fakirlik yüzünden aşk |
İinadına sevgi inadına aşk...
İlaç diye zehir sürse hekimler İnadına sevgi inadına aşk İdamıma hüküm verse hakimler İnadına sevgi inadına aşk Sevdalar tutuşsa ciğerim yaksa Silerim toprağa gözyaşım aksa Yerle gök birleşse kıyamet kopsa İnadına sevgi inadına aşk Bulutlar devrilip bir yana ağsa Bahtımın güneşi tersinden doğsa Cehalet celladı yüz kere boğsa İnadına sevgi inadına aşk Mecnun gibi ateş yaksam çöllere *******im kurşun sıksa güllere Türkülerim esir olsa dillere İnadına sevgi inadı |
Aşkım...
Hey çok uzaklardaki sevgili Ruhum sana çağlayanlar gibi Hızla akıp gidiyor Gelip derin uykularımda Sokuldun *******ce İstiyorumki bir görünüp Bir kaybolan Hayalinle geçmesin ömrüm Sen benim hızla çarpan kalbimin Atışları ol Coşkuyla dokunduğum tenim ol Bana rüzgarlarla Sevgi tohumları gönder ki Aşk bahçemize ekeyim Güneş hep bizim için doğsun Aşkımızın hiç sonu olmasın Ben senin sevgine hep kapımı Açık tutacağım Aşk fısıltıların gelipte Damla damla yüzüme vu |
Aşk Sevgi İhanet...
Aşk doyumsuz bir meyve ruhun yetiştirdiği yürekten Şiddeti ölçülmez bir deprem, tesiri fazladır toptan tüfekten Kurtuluşa ermenin yolu geçer ancak karşılıklı sevgiden Sevgi bir paye makbuldür verilecek her ödülden Ebedi saadete erişileni, yaşananıdır iki yürekten Verilmez alınır, saadete uzanan yol sevgiden Gözlerden okunur gülücükler dökülür gamzeden İbadete benzer sakınmalısın her türlü ihanetten İhanet ilk adımı atar karşılıklı güvensizlikten Haya kalkar duygular körelir |
***Kapat gözlerini.......
Bir gün gelecektir sevdiğin Bakışı yakacak kirpiklerini Aşk pırıltısı güneşinde Uçacaksın pembeliklere Bekle sevgili, gülecektir gamzelerin Topraktan fışkıracak filizlerin Kavuracak ateşi ellerinin Enginlere açılan dualarında Çağlayacaksın kokusuna sevginin Bekle sevgili, bitecektir hasretlerin Rüyalarında uyanacaksın apansız Saçlarında sarmaşıkların Vuslatın nur ışığında Sevdaya sarılacak bedenin Bekle sevgili,olacaktır dileklerin Nefesin yanacak kalp atışlar |
Sevgi...
Sevgi; Birini sevmekse, Aşk; Onun uğrunda ölmektir. Sevgili; Seni bırakıp gitse de, Yeniden dönebilendir.... Ebru Şahin |
Sevgi İle aşk...
Sevgi İle aşk Sevgi ile aşkın manası ayrı Sevgi anasıdır aşkın sevdiğim İkisi bir mana denemez gayrı Biri zerre biri umman sevdiğim Sevgi koca derya aşk ise damla Birisi sözlükse diğeri imla Denizin heybeti ölçülmez kumla Biri zerre biri umman sevdiğim Sevgi bir kitaptır aşk ise sayfa Koskoca bir gemi içinde tayfa Şimdi söyle gerek var mı hayıfa Biri zerre biri umman sevdiğim Sevgi bir dünyadır aşk içinde fert Bunları düşünme aşk değil ki dert Sevgi |
Sevgili Şiir...
Yazmayı denedim sevgili sana, Şiirim olmuyor sevgiden ayrı. Kızmayı denedim sevgili sana, Dilim söz bilmiyor sevgiden ayrı. Sevgidir yediğim ekmeğim, aşım, Sevgiye vuruldu kadersiz başım, Sevgili şiirler oldu yoldaşım, İlham da gelmiyor sevgiden ayrı. Sevgisize söyle bana ne reva, Sevgisi alınmaz verse bedava, Sevgi çeşmesine tuttuğum kova, Dolmuyor, dolmuyor sevgiden ayrı. Sevgisi kalbime vurulan oktur, Sevgisiz yaşayan bir canlı yoktur, Ne ilaç yazdıysa sevgil |
Yuvarlağın Köşeleri-Sevgi İle Sevgiye Karşı-Etika-...
SEVGİ İLE SEVGİYE KARŞI-ETİKA-141 Merdiven, çıkarken.. Aşk, inerken, kalbi yorar |
Şiir yazmak değil amacım...
Şiir yazmak değil amacım Düşümde sevgiliyi yaşamak Sevgili düştümü akla Onu doyasıya şiirsel yaşamak Sevgili alıyor aklımı,başımı,düşümü Ne büyük sevgiki özlüyorum gülüşünü Yok yok umutsuz değil sevgim Oda biliyor candan seviyor ölüşümü. Çok büyük yaşıyoruz sevgimizi seninle Tüm sıkıntıları aşıyoruz günden güne Tükenmeyecek hiç bir zaman umudumuz Mutlu sonda birleşecek ellerimiz sevgi ile. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.