![]() |
Garip Garip Kaldır kara kaşlarını,
Yıkma gözüm garip garip. Gitti diye yaşlarını, Dökme gözüm garip garip. Unut gitsin hüsnünü de O vefasız ismini de Mektubuna, resmine de, Bakma gözüm garip garip. Onda kalsın inat, kibir Öldü farzet, işte kabir Durup durup iki de bir, Akma gözüm garip garip.. |
Garipçik Bahçemde Yusufçuk adlı kuş
Öter hep; Necipçik, Necipçik! Bir iğne, kalbime sokulmuş, Başımda küt diye bir dipçik. Tabiat, gurbetten bir pusu; Çırpınır, denizi arar su. Haykırır, baykuşu, kumrusu: Var yürü, garipçik, garipçik. |
Garipseme Hayat; garip terzi
boğazıma hep kördüğümler atıyor... Her gömlekte yakama ellikler dikiyor azrail için... Arasına neden düğme koymuyor görmüyor mu ....iki yakam bir araya gelmiyor Canım terzi bari bari şu söküğü dik ....ne olur |
Garson, Bir Aşk Lütfen...
Rüzgar bu!!! Ne zaman ve nerden eseceğini Hiç bilemezsin. Aşka uzatılan eller de Rüzgar gibi... Ortaya koyduğun yüreğin, Bazen kendini anlatamazsa, Hiç üzülme... Nasıl ki kışları gürül gürül akan ırmak Yaz gelince neye uğradığını şaşırır. Aşkta böyle bir şey... Sanki mevsimler gibi değişken, Günle gece gibi farklı. Sevdası için atıyor bu yürek Diye düşünürken, Bakmışın ellerinden kayıvermiş... Neden diye hiç sorgulama, Nedeni olsaydı; Ayrılıklar olmazdı!!! Madem bu kadar ucuz aşklar Öyleyse yenisini söylemeli!!! Garson..., Bir aşk daha lütfen. " Ilgın düşlerin sonrasında, Yeniden yelken açmak aşka. Olsa olsa, Yeni bir yılgınlığa davet olur.." |
Gayrı Gayrı yazamam sevda şiiri
Gayrı dökemem yüreğimi yüreğine... Mısra suskun gayrı... Bilirsin sustumu bıçak açmaz ağzımı, Azıma akrep giren de Oy kalamam gayrı Mısra ateş döker yalnızlığa Hasret alır götürür Vay üryan kalmışsın kara kışta Vay üryan kalmış mısra Ruhumu taşır hamal Vay kalamam gayrı |
Gaz Döküp Yakacağım Hislerimi Arkama bakmadan yürüyeceğim
Sevmeyeceğim insanları Ve insanları sevenleri Gaz döküp yakacağım hislerimi Hissetmeyeceğim artık bir şey Gülerek bakacağım ağlayan insanlara Hayat bana hiç acımadı ki! Acısın da istemezdim zaten |
Geç Yazık ki çok geç olacak...
Benim yüreğimi bir sevda sarmış, Senin gönlünü Başkası kaplamış olacak O gün Saçlarımız beyazlamış Kim bilir belki de Kalplerimiz katılaşmış olacak. |
Geç Derler Senin ağam dediğine,
Akkonağ'ımda aç derler. Delikanlı gördüğüne , Karahisar'da hiç derler. İlk önce ceddin sorulur Sonra ziyafet kurulur Suya para mı verilir ?, Beleştir bubam iç derler. Sanmayın mertlik akılda Yoktur bu ilim okulda Sofra görünce sokulda , Zopa görünce gaç derler . Ezik haşhaştır göttüğüm Şehre armağan ettiğim Mezar değilse gittiğim Sılayı nisyan suç derler . Attı Sülümen zilleri Soldu Isparta gülleri Pistir azıcık dilleri , ...................... derler . Bidene Tayyip, bidene Hüsam kurban adına Reis olsa da yurduna , İhanet etmek güç derler |
Geç Kalma
Ben ölümsüz sevgimle Gölgelerine hep güneşle gelirdim Sen ise buzdan gölgelere kaçardın. Ben umut dolu gözlerimle Koynuma yıldızları alıp gecene koşardım Sen ise karanlıklarda sabahlardın. Ben, küçücük yüreğimle Baharları taç yapıp karakışına yol alırdım Sen ise; ayazlarda güneşi arardın. Ben, yarım adamlığımla Umutlarımla acılarına gözyaşımı akıttırdım Sen ise; her nefesinde ölüme kanatlanırdın. Ve bir gün gelecek Her şey tersine dönecek Gölgelerime sevgi güneşiyle doğacaksın Ama karanlıklarda bile gözlerimi bulamayacaksın. Gözlerindeki ışıklar gecemi aydınlatacaksın Ama bir loş sokak lambasında bile Yüreğimin sesimi duyamayacaksın. Sen, mutluluklarınla yollarıma koşacaksın Ama baharın koynunda bile Sadece bir nefesimi arayıp duracaksın. Sen yüreğinle yarınlarıma varacaksın Ama çoktan gitmiş canda bile Umutsuzca bir nefes arayacaksın. |
Geç Kalmış Ölü
Korkacak bir şey yok hesap tamam Sıram geldi mi hatta güleceğim Kendimi hazırladım biliyorum Önce Turgut arkasından Ömer haybo Daha sonra varujan sonra nureddin Sonra ben değilsem demokrat toni Sonra o değilse mutlaka benim Kendimi hazırladım biliyorum Aysel'in gölgesine saklandım Hep susamışım su içiyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.