![]() |
Tazesin Sen
İlkbaharda tazesin Sonbaharda tazesin Dört mevsimde tazesin Tazesin sen tazesin Buruşmadı ellerin Mis kokuyor tenlerin Cam gibi,cam gözlerin Tazesin sen tazesin Belli senin kaliten İnce,zarif kadifem Hem güzelsin hem taze Sevgin benim hazinem Doktor eli değmedi Herşeyinle doğalsın Slikonlu değilsin Tazesin sen tazesin (03.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Tecrübemle seviyorum
Onsekizlik gençler gibi Kıpır,kıpır Çıvıl,çıvıl duygularım Gönül bahçemde Yediveren gülleri açtı Hep yazmak istiyorum Seni Şekilden,şekile sokuyorum Allıyorum,pulluyorum Güzelliğine Güzellik katıyorum LEYLA yı kıskandırıyorum ŞİRİN i krizlere sokuyorum MECNUN gibi değil FERHAT gibi değil ŞAHİN gibi Bir ŞAİR yüreğiyle Tecrübemle,ADAM gibi Bıkmadan,usanmadan Seviyorum seni... (29.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tehlikeli Şeyler Söylüyorsun
Farkındamısın bilmem Tehlikeli şeyler söylüyorsun Tehlikeli şeyler yazıyorsun Farkındamısın? Aklın başındamı senin? Yoksa,yoksa diyorum Sanada Benim gibi,birşeylermi oldu... Duygularına Benim gibi Gem vuramıyormusun? Kalbin küt.küt diye 18'lik mi çarpmaya başladı? Düşlerini Ben'mi süslüyorum? Rüyalarına Ben'mi girmeye başladım Bu gece Başını ellerinin arasına al Düşün,bir daha düşün Ve bana Açık,seçik söyle BİRTANEM Şairini seviyormusun? SEVMİYORMUSUN? (19.04.2005) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Aşk ların Uzmanıyım
Takma beni kafana Sen mutlu olmaya bak Ben Tek kişilik aşk ları bilirim Hani bazılarının PLATONİK Bazılarının Karşılıksız aşk dedikleri TEK KİŞİLİK AŞK LARI? Ben Çıkarsız severim Riyasız severim Gösterişsiz severim Takma beni kafana Sen eğlenmene bak Yaşamdan Tad almaya bak? TEK KİŞİLİK AŞK LARIN UZMANIYIM BEN? Bu benim İlk aşık oluşum değil Seni,sensiz de severim Kırılmam,gücenmem sana Sen,bilmesen de olur Sevmesen de olur Ben TEK KİŞİLİK AŞK LARIN UZMANI OLDUM? Gözyaşlarımla yazdığım AŞK KİTABIMDAN OKU GÜZEL,OKU BENİ? (13.04.2006) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Kalem Seni Nasıl Yazsın
Ressam sen Resim sen Şair sen Şiir sen Besteci sen Beste sen Aşçı sen Yemek sen Modacı sen Moda sen Aşkı bilen sen Sevgi sen Sen var ya...Sen Bir koltuğa Onlarca Güzellik sıığdırmış Çok yönlü kişiliksin Tek kişilik bu kalem Söyle NURTEN söyle Seni nasıl yazsın (24.05.2006) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Ordunum
Zaman kötü Sokağa çıkmaya Korkuyor insan Amma, Sen güvendesin Tek kişilik Dev gibi bir ordu Yani ben varım peşinde Ben varken, Kılına bile dokunamazlar Arsızlardan Soysuzlardan Yüzsüzlerden Çapkınlardan Hırsızlardan Tinercilerden Kapkaççılardan Korurum seni Ben senin Tek kişilik ordunum Cesareti, Yüreği olan varsa Çıksın karşına (30.06.2008) Şahin Ertürk |
Teknik Heyete Bakın?
Oradan kovulanlar Buradan kovulanlar Şuradan kovulanlar Milli takım başında Teknik heyete bakın? Fatih TERİM Galatasaray dan, Oğuz ÇETİN Fenerbahçe den, Metin TEKİN Çanakkale den, Kovulmadımı? Terziler,Berberler Kasaplar derken, En nihayet, Dahada kötüsü, YUNAN LILAR Tabiki,yenileceğiz Tabiki,eleneceğiz Tabiki,üzüleceğiz Oradan kovulanlar Buradan kovulanlar Şuradan kovulanlar Milli takım başında Teknik heyete bakın? (22.10.2007) Kovulmadılar mı? Fatih TERİM in İTALYA dan kovulması zaten normal Yazmaya bile gerek yok Şahin Ertürk |
Teknolojiyi Sevmiyorum
Hasret sevgi besliyordu Postacı yolu gözleniyordu Bir ses duymak için Kilometreler gidiliyordu Dağlar aşılıyordu Büyük aşklar yaşanılıyordu Ne zamanki TEKNOLOJİ çıktı Destansı aşklar bitti KÖROĞLU ne demişti Silah icat oldu Mertlik bozuldu Bende,şimdi diyorum ki TEKNOLOJİ geldi Aşka kurşun sıktı SEVDA yı öldürdü? Hasret yok Aşk yok Şimdi,herşey Parmakların ucunda Basıyorsun tuşlara Sevdiğini görüyorsun Hergün sesini duyuyorsun Nasıl aşk yaşayacaksın Nasıl hasret çekeceksin Nasıl,nasıl? İşte bu yüzden Sevmiyorum TEKNOLOJİYİ İşte bu yüzden Kullanmıyorum cep telefonu İster İLKEL desinler İster GERİ KAFALI TEKNOLOJİYİ sevmiyorum Sevmiyorum,sevmiyorum (27.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Telef Etme Kendini
Boşuna bekliyorsun Şair dostum İnan boşuna bekliyorsun Gel TELEF etme kendini Yetiversin bu gözyaşları Değmez bir vefasız için GRAM,GRAM ERİMEYE? Değmez bir korkak için Cesaret gösterisi yapmaya? Sen Aşkın destanını yazıyorsun Onun için Sayfalarca şiirler yazıyorsun Ooo Okumuyor bile şiirlerini Görmüyor perişan halini? Biliyorum,kolay değil Kolay değil ŞAİR DOSTUM Yirmi birinci asırda Sevginin maddeye yenildiği Böyle bir devirde Destan yazmak kolay değil Kolay değil Bir LEYLA bulabilmek Kolay değil,ŞAİR DOSTUM Sen MECNUN olmuşsun Neye yarar,neye yarıyor ki? Şimdi herkes HÜLYA gibi Şimdi herkes SEDA gibi Herkese göz kırpıyorlar Herkese seviyorum diyorlar Aşkla dalga geçiyorlar Zor dostum çok zor Derinlere batmış senin aşkın Gel peşimden ŞAİR dostum Bir hiç uğruna TELEF ETME KENDİNİ Beklediğin kız Bir LEYLA,bir ZÜHRE Değil dostum değil...Değil (28.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Telef Oldu Gençliğim
Tanınmaz haldeyim Tutmaz oldu ellerim Görmez oldu gözlerim Akla doldu saçlarım Bir vefasız beklerken Telef oldu gençliğim (30.04.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.