![]() |
Ince Çizgi...
Sevgi ile nefret arasında İnce bir çizgi vardır. Tutku ile aşk arasında, Kalın bir çizgi vardır. Umut ile isyan arasında, Tutkulu bir aşk vardır. Mutluluk ile hüsran arasında, Vefasız bir sevgili vardır. Nefret ile saplantı arasında, Bencil bir aşık vardır. Sevgi ile nefret arasında, İnce bir çizgi vardır. İnce çizgi, Sevgi ile nefreti, Tutku ile saplantıyı, Umut ile isyanı, Mutluluk ile hüsranı, Nankörce ayırır. Hatice Mine Bahadır |
Aşk ve Sevgi/ ye Dair Benden...
sevgi gül/ aşk diken sevgi iç deniz/ aşk okyanus sevgi meltem/ aşk tufan sevgi özenli/ aşk delişmen sevgi sabretmek/aşk sabırsız sevgi almadan vermek/ aşk bencil sevgi esirgemek/ aşk zirveye tırmanmak sevgi yüreğinde taşımak/ aşk yüreğin göğsü zorlaması sevgi sineye çekmek/ aşk haykırmak sevgi özlem/ aşk arsız bir dilenci sevgi o yoksa aç kalabilmek/ aşk erimek bitmek sevgi mutluluk/ aşk taşkın, lirik, huzursuz sevgi umuda yolculuk/ aşk karanlık aşk hazırlıksız/ zam |
Kabahat Seni Sevende...
hayat rüya gibi aşk bir kumar gibi kaybettim seni sevgili yağmur gibi yaşlar akar gözlerimden bulamadım ey sevgili aşk dolu ******* kadar yanlızım sensizim sensiz seni başıma taç gözlerime yaş ettim şu hasta kalbime aşkını ilac ettim aşk bu mudur ey sevgilim bir aşk vardır bir gönülde kabahat seni seven şu benim deli deli gönlümde Orhan Gencebay |
Aşka ve Sevgiye Dair...
Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değ |
Sevgi Yetmezki...
Bana diyorsun ki Nasıl bir martı yavrusunu severse Bana diyorsun ki Nasıl bir midye incisini gizlerse Bana diyorsun ki Nasıl bir arı peteğini örerse İşte öyle büyüyorsun içimde Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sevgine saygın yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sorumluluğun yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Arada eller varsa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Yarından ümit yoksa... Bense diyorum ki Bahçende güller baktıkça güzelleşir Bense diyorum ki Aşk engelleri aştıkça değerl |
Sevgi Yetmez...
Bana diyorsun ki Nasıl bir martı yavrusunu severse Bana diyorsun ki Nasıl bir midye incisini gizlerse Bana diyorsun ki Nasıl bir arı peteğini örerse İşte öyle büyüyorsun içimde Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sevgine saygın yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sorumluluğun yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Arada eller varsa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Yarından ümit yoksa... Bense diyorum ki Bahçende güller baktıkça güzelleşir Bense diyorum ki Aşk engelleri aştıkça değerl |
Aşk Okudum - Aşk Dokudum...
Ben bu gönül tezgahinda Ask dokudum, ask okudum Erenlerin dergahinda Ask okudum, ask dokudum Her güçlügü bile bile Göznuruyla, sabir ile Yumak, yumak, çile çile Ask dokudum, ask okudum .......... .......... |
Aşkta Yarın Yoktur Sevgili...
Aşk Bu Dünyanın Ölçüleriyle Açıklanamaz Sevgili O İlkel Bir Acıdır, Yaban Bir Ağrıdır. Gelir ve İçimizdeki O Çok Eski Bir Şeye Dokunur. Sonra Bir Perde Açılır ve Yolculuk Başlar Bu Yolculukta Artık Para, Tarifeler Beklentiler, Randevular, Taksitler, İş, Anneler ve Korkular Yoktur Aşkın Kendi Gerçekliği Vardır Sevgili. İnsan Başka Bir Işığa Teslim Olur, Daha Derinden Anlamaya Başlar, Bilgeleşir Hiç Bilmediği Sezgileriyle Buluşur Yükü Çok Ağırdır, Kendiyle Buluşmuştur Hem D |
AŞK VE SEVGİ...
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
sibella...
Sıcaklığın ve içtenliğin bir mıknatıs gibi çekiyor kendine. Her ne kadar yalnızlığı tecih etsende Fırtınalar kopuyor küçük ama sonsuz kalbinde Ürkek bir ceylan gibisin yaklaşmıyorsun. Ve etrafına kimseleri yaklaştırmıyorsun. İnsanlardan bu kaçış niye ve ne zaman son bulacak. Arzuladığın veya kurduğun hayaller ne zaman gerçekleşecek. Ben biliyorum sende biliyorsun aslında. Bu hayaller gerçeğe dönüşmeyecek. Birgün sen o aşılmaz tepeleri aşsan. Veya içinde sıkışıp kaldığın kabuğu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.