![]() |
Ahmet Kaya
kankalar benim yaşım 15. dolayısıyla bu konularda hiçbir bilgim yok. neden haberlerde öldü mü yaşıyor mu diye çıktı? öldüyse( yaşıyorken ne yaptı, amacı ne idi) bilgilerinizi benimle paylasırsanız cok sevinirim. şimdiden tesekkürler ABİLERİM :D:smile:
|
yaşıyo ş....z... kardeş
|
madem bilgi istedin vereyim 2 kişilği olan bir kişiydi......!
bir sanatçı kişiliği,birde şerefsiz kişiliği.....! TÜRKİYEDEN KAÇTIGINDA ARABAMI ŞEREFSİZLERİN ÜLKESİNDE BIRAKTIM,BANA EN ÇOK KOYAR DİYEBİLECEK KADAR HEMDE ama çok güzel şarkılar da yaptı buda bir gerçekti,defalarca pkk bayragı altında konserler verdi abdullah öcalanla fotograflar çektirdi, SÖZDE kürdistan bayragını konserlerine taşıdı,işte boyle bir adamdı o bir vatan hainiydi.....! benden bu kadar arkadaşlar sizde anlatın.....! |
Alıntı:
Saygılar GeCeLeR |
ahmet kaya konusuna gelince sesine ve muziğine hayran olduğum ancak siyasi düşüncelerinden ve ülkeme karşı olan söylemlerinden dolayı tiskindiğim hatta ve hatta insalıktan dışladığım vatan haini bir kimse diye tanım yapabilirim....
Saygılar GeCeLeR |
Alıntı:
|
TeŞekkÜrler Kankalar Benİ AydinlattiĞiniz İÇİn.
|
sana katılmıyorum bu adam sadece kürtçe klip çekmek istediği için ona karşı magazinciler ve tüm köşe yazarları linç kampanyası başlatıp (çünkü bu ülkede vatansever olduğunu göstermenin en sağlam yolu birilerini vatan haini ilan etmektir) onu resmen dışlayıp sürgüne gönderdile ve bu adama devlette sahip çıkmadı bir anda istenmeyen sevilmeyen adam konumuna geldi bende olsam aynı şeyi yapardım bir insanın kendi ülkesinden kovulması çok acı verici zaten oda bu acıya dayanamayıp öldü ben kendisine allahtan rahmet diliyorum.
|
Alıntı:
|
bu adam zamanında istanbul emniyet müdürlüğündeki mali şube müdürünün şiirlerini besteleyerek şarkı yapmıştır ve kurtuluş savaşı destanı isimli şiiri bile vardır. Ülkücü iş adamları ile basandan okuduğum yakın ilişkileri vardı. ve en önemlisi bu adam bir sanatçıydı bir sanatçı kolay yetişmiyor, bugün sokaklarda terörist başı lehine yürüyüşler yapılırken bizim bu adamı bir kalemde silmemiz doğru olmaz diye düşünüyorum.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.