![]() |
Aşk Şiirleri
KaĞizmanin DaĞlari TaŞ İle Kapli
Kalbİmİn Ortasina Bİr HanÇer Sapli KaĞizmanin Yollarinda FeleĞİm ŞaŞti Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn Karardi GÖzlerİm Yola Bakmaktan Yoruldu Bedenİm Şİİr Yazmaktan AĞardi SaÇlarim Hasret Çekmekten Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn Gece Demem GÜndÜz Demem Gİderİm Ben BÖyle Kadare İsyan Ederİm Bİr ÖmÜr Boyu Senİ Beklerİm Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn |
Yİne Sensİz Bİr Gece GeÇtİ
Yİne Sensİz DoĞuyor GÜneŞİm Yİne Sensİz KarŞiladim GÜnÜmÜ Hep Sensİzken DÜŞÜndÜm ÖlÜmÜ Nerdesİn Benİm Yildiz GÖzlÜm Nerde Ayrilmamak UĞruna VerdİĞİn SÖzÜn Benİ Birakip GİttİĞİn O GÜn HİÇ Aklimdan Gİtmedİ O GÜnÜm Bu Kadar Acimasizmiydin Sen Hemen KaÇip Gİttİn Hayallerİzdenbİlseydİm Gİdecektİn Sen HİÇ Beklemezdİm O GÜnÜ O GÜnden Önce ÖleceĞİmİ Bİlsem ***deĞerlİ ArkadaŞlarim BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
sen benim için ne yaptın.
Hangi hakla bana hesap sorabiliyosun, Ben git demeden gidemezsin. Beni kendine bağlayıp sensiz bir yere gidemezken sen bir yere gidemezsin, ben senden kopmam kopamam başkasına aşığım desende başkasını seviyorum desende SEN BENİMSİN HAYAL GÖZLÜM |
Yoruldum Sensİz *******den
Yordum Sensİz Hecelerden Yoruldum Senİ GÖrememekten Ama HİÇ Yorulmadim Senİ Sevmekten Yoruldum Sensİz GÜndÜzlerden Yoruldum Sensİz Hecelerden Yoruldum Senİ Sevmekten Ama HİÇ Yorulmadim Senİ Sevmekten Yoruldum Yalan Sevgİlerden Yoruldum Sensİzlİkten Yoruldum Sensİz Sanİyelerden Ama HİÇ Yorulmadim Senİ Sevmekten Yoruldum GÖzlerİnİ Hatirlamaktan Yoruldum Hep Senİ Aramaktan Yoruldum Hep Senİ Sormaktan Ama HİÇ Yorulmadim Sana BaĞlanmaktan ***deĞerlİ |
Kapanıyor gözlerim
Güneşin battığı tümsekte... Hiç bitmesin istemiştim, Nefes alsın istemiştim Bu kanayan yüreğim.. Kıpırdadı bir sabah,uyandı!!! Esnedi,küçük dili görünene kadar. Şimdiye kadar nerelerdeydin?dedim., Ses çıkma.. Birden bağırdı!!! Ses telleri yırtılıncaya kadar.. Yürümek,koşmak,uçmak istedi.. Halbuki ben onu yeni açan Gül sessizliğiyle tanırdım.. Sonra bir an kayboldu. Aradım, Kayıp bir yavrunun annesini ara gibi... Günlerce,aylarca,yıllarca... Ve en |
bir bıçak duruyor içimde
dokunsalar ağlayacağım belki de keşke demeden herşeye birbirimizi sevseydik gününde artık çok geç be sevdiğim sen deli ben divaneyim keşke demeden herşeye seni bulabilir miyim? içimdeki bıçak duruyor orada artık çok geç dokundular ona da kanatıyor içimi canım yanıyor keşke demeden bulsam seni diyor. bülbülün gülü bekletmediği gibi sende gel soldurma beni içimdeki acıyı dindirmen için keşke demeden bekliyorum seni... |
Yalvarırım kimseye söyleme
Zalimler sevmeyi bilmezler Bizi birgün ayırırlar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Leylayı Mecnunu ayırdılar Aslıya Kereme kıydılar Bizide ayıracaklar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Allah'tan başka kimse bilmesin İkimizin arasına kimse girmesin Ölüm olacaksa beraber olsun Yalvarırım aşkımız sır kalsın KELHOKLİ |
KOLAY MI SANIYORSUN ARKADAŞ seni deli gibi severken sadece dost
kalmayı seni ölesiye isterken sensiz olmayı sana hislerimi anlatmak isterken suskun oturmayı başkasının gözlerinde seni yaşamayı sana alışmışken ayrı kalmayı senin olmak isterken başkasının olmayı KOLAY MI SANIYORSUN ARKADAŞ... |
Sabahın ilk ışıklarıyla kalkardım
o sessizlige o güzelliği görmek için Dalardım boşluga ,anlamsızca hayal kurmak,hayal etmek isterdim anlamazdım vaktin nasıl geçtiğini saatlerin nasıl ilerlediğini öylece baka kalırdım ğüneşin doguşuna her yeni dogan güneşle beraber ümitlerim tazelenir yeni hayaller kurardım Yanlızlıkdan sıkılan Yanlızlıkdan bunalan bu kalbimle Duymak istedim Görmek istedim Yaşamak istedim birde düşündüm ki yalan dünyanın anlamsızlıgını o anlamsızlıkda yaşamay |
aşkım volkana dönsede taşarım gönlümde kimseye belli edemem saklarım
içimde gözlerimden dökülen yaş taneciklerinde belliki özlem duyuyorum yaşanmayan sevgiye.boşa gecti boşa gecen bunca seneler acıyla çarpan yüreğim sızıyla inler dostum diye beni kimler yaktı kimler ah eden benim krılmayansa zincirler.unutmam diyenler bir bir unuttu yalan dostluklar sahte sevgiler avuttu zaten yüreğim yıllardır buruktu kötü kaderim tuttuğum dallarıda kuruttu.viran oldu gönül bağım yeşermez oldu 17 yaşındayım bed |
Eylül ayıydı okulu geziyordum
Yanımda yunus vardı bir anda durdu Biriyle konuşuyordu kim diye baktım Keşke o an hiç bakmasaydım ona çünkü Öylesine güzel öylesine masum bakıyorduki Bir anda içimde birşeyler koptu sanki ilk Defa gelmiştim dünya ya dilim tutuldu Konuşamadım tanışmak istedim ama sesim Çıkmıyordu merhaba dedi ve bende kısık bir Sesle meraba dedim o an aşık olmıştum ona Fazla duramadım orada hemen arkamı Döndüm ve ordan uzaklaştım herkes Soruyordu noldu diye içimde aşık oldum D |
Yine sabah oldu,
Ve yine seni görmek için heycanlanıyorum, Sanki ilk defa görecekmişim gibi. Sen öylesine güzel, öylesine masumsunki, Bakmalara doyamıyorum seni. Her an her saniye yanın da olmak istiyorum, Yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Ama içimi yakan kavuran beni, Her an umutsuzluga düşüren, Birşeyler var içimde. Sen beni ne sevdin nede seveceksin. Sen her ne kadar da başkalarıyla ilgilensen, Beni görünce yüzünü çevirsen, Ben seni her gördügümde Sana biraz daha baglanıyorum. |
Rüyalarımda aradım bunca zaman seni
Düşlerimde aradım ellerini bunca zaman Aradım ama tutamadım hiçbi zaman *******ce dua ettim Rüyalarıma gelesin diye Ama hersabah bir hüsranla açtım gözlerimi Ama biliyorum ki deli gibi sevdiğini Çok uzağımda dahi olsan... Her geçen gün daha çok özlüyorum Ama yetiyor yinede varlığını bilmek Orda çok uzağımda bana kavuşmak için Yanıp tutuştuğunu bilmek yetiyor bana Bekliyor gözlerim şimdi seni Oyalıyor kalbimi özlem kokan sesin Şimdi zaman |
ben seni nasıl mı sevdim ?
senin o aşkı tadamadığın gibi sevdim birisi öyle birisi böyle diye sevmedim ben her tarafa senin ismini yazmadım ben seni sadece kalbime yazdım her anda orada kalacaksın benim için benim herşeyim olarak kalacaksın bebeğim |
AFFET SEVGİLİM...
Bu şiirim gönüle hatıram olsun Her okuyan aşığın gözleri dolsun Sevenler suçsuzdur haberin olsun Sevmek suç ise suçluyum AFFET SEVGİLİM... Bu şiirim aşkımızın ilk ışıkları Ağlayan kalbimin hıçkırıkları Sanmaki gönül çok mutlu Seviyorum demek suç ise suçluyum AFFET SEVGİLİM... Resmimi vermedim bakar diye Mektup yazmadım ağlar diye Bir alo demedim küser diye Sevmek suç ise suçluyum AFFET SEVGİLİM... :-( |
Yeşil pencerenden bir gül at bana,
Işıklarla Dolsun kalbimin içi Geldim İşte mevsim gibi kapına Gözlerimde Bulut Saçlarımda çig |
SENİ SEVİYORUM
İki kelime vardı aklımda Bir türlü söyliyemediğim Boğazıma düğümlenen "SENİ SEVİYORUM" İki kelime vardı aklımda Dağlara taşlara yazmak istediğim Kalbimi durduran Çığlık çığlığa söylemek istediğim "SENİ SEVİYORUM" İki kelime vardıdudaklarımın arasında duran Çıkması için zamanı gelmeyen Ayaklarımı titreten "SENİ SEVİYORUM" İki kelime vardı Gökyüzüne yazmak istediğim İşte söylüyorum "SENİSEVİYORUM&qu |
bu son elveda
bu son gidişim bi daha dönmemek üzere sana bu son elveda deyişim çünkü seni giderken gömüyorum ölen insana bir daha elveda denirmi sen artık öldün benim için ben sensiz yeni bi sayfa açıyorum gittiğim yerde sadece hatıralarımı götürüyorum sana ait hiç bişey almıyorum yanıma çünkü ölen insan bi daha gelmez ben özleyipte öldürdüğüm kişiye dönmek istemiyorum Elveda bi tanem BU SON ELVEDAM SANA... |
seni sevdiğimi unutmak istedim
herşeyi kalbime gömüp yoluma sil baştan başlamak hiç bişey yaşamadan beşlamak istedim ama olmadı seni silemedim sana olan aşkımı içimden söküp atamadım yapamadım sevdiğim seni doğduğun yere gömemedim ve hala söylüyorum sana aşığım ben ölümüne sevmişim belki belkide unutucam ama şimdi çok çıkmaz bi yoldayım çok çaresizim gözlerin varya bitanem gözlerrin beni sana mecbur etti gözlerin bağladı beni sana O gözlerine bakıp sana Seni seviyorum diyem |
en güzel günleri yasarım seninle
razıdır yüregim tüm rezillige karanlık *******ime dogan günesime asık oldum hemde habersizce nerdeysen gel artık m isyanım sensizlige bu siir esmer melegime erkan+yasam ile gül gamzelim |
çaresizim,sensizim
doyamadım sevginsizim çok soğuk üşümekteyim gel ısıt desem,diyemem sensizim... yanıyor yüreğim. ölüyor bedenim uçurum bir yerde düşmekteyim eğer sensizsem,neyleyim sevdiğim... dayanamaz yüreğim senin acına ama dönemez gururu var ya sensiz kalıp gurur yapıcaksa çıksın bu can sevgisiz kalsın doyasıya... eğer sensizsem neyleyim sevdiğim yaşamayı... çok istiyorum seni geri ama diyemiyorum seni sevdiğimi bir acıydı sonum oldu şimdi belkide sensiz ölümü görece |
Ölümün soğuk nefesini gördüm.
soğuk bedenini, Geride bıraktıklarını gördüm Seni terk etmeyi düşününce... çok acıymış,çekmesi zormuş Geçte olsa anladım Ama bir karar verdim dönemem geriye sevemem seni eskisi gibi. kolay değil seni görünce dayanmak eskide kaldı deyip seni unutmak bakışların bir gül ve ayrılık sevgin hançer oldu çek git artık her öpüşün bir uçurum oldu her sarılışın bir ayrılık oldu sen benim için bir son oldun hadi durma çek git artık sende |
Dalga dalga saçları vardı gözleri ışıl ışıl parlardı
Sımsıcak yüreği tertemiz kalbi vardı O masum yüzü aklımı başımdan aldı... Yağmurlu bir gündü vuruldum sana Beraber dolaşmıştık yağan yağmurda..Ellerini tutmak istemiştim o anda Malesef yapamadım çünkü hakkım yoktu buna Günler geçtikçe bağlandım sana Senin yanında olmak yetiyordu bana Kader karşı karşıya getirip ellerini tuttuğumda Böyle bir mutluluk tatmamıştım hayatımda... Zaman geldi açıldım ben sana Canımdan çok sevdiğimi söyledi |
Şu en içten ''SEVGİLİM''lafı
Kimilerin şımardıkca agzına doldu, Kimileri agzına almaz oldu. Bazen söylenen sevgili bilmezdi bazen de söylenen sevgiyi hak etmezdi Ama ben sana ''SEVGİLİM''diyorum, duya,duya doya,doya bağıra,bağıra... Sımsıcaklığımdan daha bir ateşim sana, senden daha vahşiyim düşmanına, benimlesin,benim içimdesin,bende senin için. ''SEVGİLİM''diyorum sana kelimenin manasını bile bile sindire,sindire |
yarım kaldı bu sevda
tükendim bak sayende hani benim gencliğimdin hani benim herşeyimdin tükendim bak sayende yaralarıma kapanmaz gittiğin günden beri *******ce ah uyku tutmaz gün sayarım ah ölümü bekler gibi aşk dediğin bu olsa gerek sırtıma hancer saplayıp arkanı dönüp pervasızca gitmek belkide gulmek... yanılmışım, aldanmısım ah kanmışım bir zalıme... |
birgün,
delice yağan yağmurun altında gelerek ürkek bir sekilde kapımı çalacaksın,karşına yaşlı bir kadın cıkacak ve büğülü bir ses tonuyla nerede o diyeceksin o da sana ağlamaklı bir ses tonuyla yağmurun altında masumca ıslanan toprağı göstererek iste orada diyecek iste o an benim sana olan bağlılığımı anlayacaksın... |
Senİ Unutmayi DÜŞÜndÜm Yİne Bu AkŞam
Bİr Sİgaranin ÜstÜne İsmİnİ Yazdim Duman Duman Atacaktim Senİ İÇİmden RÜzgar Savurup GÖtÜrecektİ KÜllerİnİ Sİgaram BİttİĞİnde Kurtulacaktim Senden Sİlecektİm GÖzlerİmden Hayalİnİ Ama Nerden Bİlebİlİrdİm Kİ ......İctİĞİm Sİgarada............. ......senİ Nefes Nefes.......... ......İÇİme CektİĞİmİ......... |
Ben sadece seni sevdim
Seni öyle saf bir sevgiyle sevdim ki; Bir gülün kadifemsi yumuşaklığıyla, Karın ilk düşüşüyle, Güneşin ilk ışıklarıyla... Ben gözlerine vuruldum.. Hani binbir anlam taşıyan gözlerine. Bazen anlamsız bakan, Bazen bana tüm çiçekleri bağışlayan o gözlerine vuruldum... Seni öyle delice sevdim ki... Gece melektin rüyalarımda, Sabah bir fincan çayı kahvaltımın, Okulda felsefe kitabımdın, Gece senin saflığını, Temiz ve çıkarsız sevgini, Dünyaya bedel gözlerini, Ya |
Zaman Gece Yarisi
Yİne Senİ DÜŞÜnÜyorum Islak GÖzlerİm Yolda Belkİ Gelİr Dİyorum Hanİ Bİr Şarki Var Ya Hep Onu SÖylÜyorum Öylesİne SevmİŞİm Kİ ..........unutamiyorum......... |
gün batarken akşam üstü ben gelecem aklına ağlayacaksın bir rüzgar
savuracak saçlarını ben gelecem aklına ağlayacaksın adımı anmaya dilin varmasa boş ver hatıurlamaya çalışma nasılsa bir gece tatlı rüyana ben gelecem aklına ağlayacaksın o adamın kollları atılsa omuzuna dudakları dokunsa ipek tenine kocanın koynuna gıreceğin daha ilk gece ben gelecem aklına ağlayacaksın |
Ben bu dünyada bir seni sevmişim
Bir sana bakmışım Bir seni düşünmüşüm Bir sana ağlamışım Senin için yıllarca beklemişim Senin için düşmüşüm yollara Senin için gitmişim bu şehirden Senin için ağlamışım Bir sana bakmışım bu dünyada Nasıl sevmişim bir bilsen Öyle sevmişim ki bakmaya bile kıyamamışım Hem de acı çekdiğimi bile bile sevmişim Bütün gece yalvarmışım Allaha sırf senin için Ne acılar çektim bir bilsem Sırf senin için Sırf sevdiğim için Bunca yılları boşuna heder |
yıkılıp kalmışsın bir aşk yüzünden
yaşlar misali akar gözünden seni unutanı sil at gönlünden yoksa sende benim gibi yanarsın ARKADAŞ!. bende senin gibi yıllarca sevdim vefasız birine gönlümü verdim bırakıpta gitmeyi ondan öğrendim unut seni unutanı sevme ARKADAŞ!.. |
ne zaman iki sevgili görsem
içim sızlıyor, hayalin gözlerimin önüne geliyor. hele o bakışların hiç gitmiyorki gözlerimin önünden. sadece seni düşlüyorum. gözlerimi açtığımda ise herşey yok olmuş silinmiş. sence gerçek olurmu bu düş? bu şiiri ağlayarak yazdığımı bile bile olur mu ? |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
Sana yıldızlar kadar yakin olmak isterdim, her baktığında beni
görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için... |
ölsem de kurtulsam
adaletsiz dünyadan, sahte insanlardan, bizi bu hale getiren insan denilmeyecek yaratıklardan, ne güzel ölmek hayata göz kırpmak, ölmek, kurtuluş demek. yaşamak, katlanmak demek. nereye gidiyor bunca emek, öl, kurtul, ne güzel ölmek. ÖMER FARUK ÇATAL (10.02.2003) |
Unuturum Dİyorsun
Unutabİlecekmİsİn? Ben Senden Bİr ParÇayim Atabİlecekmİsİn?hadİ Kopart ParmaĞini Kiyabİlecekmİsİn? Ben Senİn KestİĞİn ParmaĞindan Akacak Kan DeĞİl Gerİye Kalan Aciyim Dayanabİlecekmİsİn???? |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim ba |
yolun uzunluğunu
vücudunun üzerinde sürünerek ölçecek ne enin boyuna denk olucak ne gövden olucak ne başın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.