![]() |
İşte Ahmet Kaya'nın Son Fotoğrafı!
http://www.internethaber.com/images/haber/48921.jpg
"'Ölmedi, yaşıyor' iddiaları üzerine arkadaşı Ferhat Tunç, Ahmet Kaya'nın ölümünden sonra Paris Kürt Enstitüsü'ndeki katafalkta çekilen fotoğraflarını ortaya çıkardı.Fotografin, Ahmet Kaya’nın Paris’te 16 Kasım 2000 günü öldükten 2 gün sonra Kürt Enstitüsü’nde çekildiği belirtildi. Görüntülerde, törene katılanlar katafalkın önünde saygı duruşunda bulunuyorlar. 18 Kasım 2000 tarihinde Paris Kürt Enstitüsü’nde katafalka konulduktan sonra Kaya’nın naaşının önünden Avrupa Parlamentosu’nun Kürt kökenli Alman milletvekili Felaknaz Uca, İHD İstanbul Şube Başkanı Eren Keskin, kaçak DEP eski milletvekili Zübeyir Aydar, Kürt sanatçı Şivan Perwer, Ferhat Tunç ve Diyarbakır Belediye eski Başkanı Mehdi Zana’nın da aralarında bulunduğu kalabalık bir grup sırayla saygı duruşunda bulundu. Kaya’nın cenazesi, Yılmaz Güney’in de mezarının bulunduğu tarihi Pere Lachaise Mezarlığı’na götürülerek defnedildi." |
gevurca yaşadı gevur gibi öldü
|
(: şüpheSiz..
|
allahın belası elimle gömmeden inanmam
|
allah kahretsin... :biggrin:
|
ben öldügüne inanmıyom..üstüne 2 kaseti çıktı adamın..
|
boyle insanlar olmez bence sadece ortadan kaybolur....
|
mezarını buraya getirip bu toprakları kirletmesinler.....!
|
yok mezari orda kalicakmis.. en altta da yaziyor..
|
birak kanka adam supeli supeli geberdi ya birak
|
bencede ölmedi ya bunlar ölmez geberir..
|
ölmemiştir bu adam hala kasetleri çıkıyor
|
Abi bu adam ölmedi.
|
ona hakaret edenler acaba onun şarkılarını hiç dinlemedilermi?
bu kadar acımasız olmamak lazım beyler hem ölünün arkasından konuşulmaz |
Ben şarkılarını severim, (bazı şarkılarını). Ama siyasi görüşüne katılmam mümkün değil. Hatta ve hatta hayatta iken kendileri, "ben bu ülkenin bölünmesini istemiyorum" diyordu. Sonra bölücünün başının posteri altında konser verip ona şarkılar düzüyordu: "valla bi dostu özledim" şarkısı abdullah öcalan'a ithaf olunmuştu. Sonuçta karakter olarakta yalancı idi.
Temennim o dur ki; o özlediği dostu ve kendisi en kısa zamanda buluşsunlar artık...! |
sana katılmıyorum bu adam sadece kürtçe klip çekmek istediği için ona karşı magazinciler ve tüm köşe yazarları linç kampanyası başlatıp (çünkü bu ülkede vatansever olduğunu göstermenin en sağlam yolu birilerini vatan haini ilan etmektir) onu resmen dışlayıp sürgüne gönderdile ve bu adama devlette sahip çıkmadı bir anda istenmeyen sevilmeyen adam konumuna geldi bende olsam aynı şeyi yapardım bir insanın kendi ülkesinden kovulması çok acı verici zaten oda bu acıya dayanamayıp öldü ben kendisine allahtan rahmet diliyorum.
|
saol...
|
berkaykucuka katılıyorum adam yasasaydı mhp için konser verirdi diyolar
|
adamın kurtuluş savaş destanı diye türküsü bile var
|
Arkadaşlar maalesef bazı şeyleri medya bize nasıl gösterirse öyle görüyoruz. Ahmet kaya ben kürtce bi şarkı yapcam ve bi de klip çekcem dedi. Bugün nerdeyse herkes kürtce şarkı söylüyo(ibrahim tatlıses yıldız tilbe mahsun kırmızıgül vb.) basın sadece ahmet kayanın üstüne geldi diye hepiniz onu görüyosunuz. Almanyada siyasi duruşu sola yakın olan herkesin konserine okk gelerek bayrağını asar. Adamlar bellerinle silahla gelip asıyolar bu yüzden de kimse ses çıkaramıyo. Ayrıca bi düşünün bakalım o medyada izlediğiniz kasetler neden bi anda ortaya çıktı bunlar madem ellrinde vardı niye daha önce ortaya çıkmadı. Yoksa bu tur şeyler devletin elinde var da linç operasyonunu başlatıp ortamını bulduklarında mı çıkarıyolar
|
ona bu kadar hakaret edenler onu ne kadar tanıyorsunuz?????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.