![]() |
.....:::::Şİİrler:::::.....
yorgunum
sen benden gittin, gideli fikrine düşmüşüm bir ince gülün karanlık hasretin sokağındayım üşümüş sensizim, bakmaktayım saatler kurulu zaman yorgun rüzgar esmez şehir durgun aklımda sen,bana kırgın gözlerinin bittiği yerdeyim bakmaz anılar dönmez yüzüme silinmez izler düştüm peşine an olurda gelirsem yüreğine kalbinin attığı yerdeyim |
gece gec saatte bir ben uyanığım birde
soka lambası hemen yanımda pencereni görüyorum uzak olsada perdeler kapalı işiklar sönük sanki sen yoksun nekadar gelmek istesemde yanına, atık cok gec zaman hızla ilerliyor birtanem bak güneş yükseliyor ufuktan usulca sana adanmiş bir ömür tükeniyor yavaşca |
aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı
mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini... neyin bedelini ödediğini bilmiyorum. herşeye rağmen sana da kızmıyorum. kızamıyorum... acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki. belki o zaman anlarsın. bunca hüzün bizde iyi durmadı ve bu ayrılık bize hiç yakışmadı... |
değersizlik
terkedilmezlik geometrik bir hata ne çapı belli,ne karesi döner durur kendi ekseninde sonuçsuz bilinçsiz bir öğe etkisiz bir eleman anlamsız bir kaos,çıkmazı boğulmuş karmaşık bir rasyonelist sayı terk edilmiş bir sınav sıfır çekmiş bir sözlü yazısı anlaşılmayan bir yazılı dibe vurmuş bir not ortalaması sorunlu bir ay: &&&&&&&& |
Bak Yine ******* Basladi,
Yalnizligimin Derinliklerinde... Yalnizim Biliyorum , Sessizlkte Yasamiyorum Ben. Sensİzlİkle Bogusuyorum! Ben Inanmiyorum Aska Ask Sevmek Deil Mi? Bir Ezgi,seziyorum Kalbimle... Bİr Ses Duyuyorum İcİmde... Sevmek, Sevmenin Dili... O Yansitilan Sevgi Dilleri Yalan! Sadece Yalnizken Insanlar Sevginin Sesini, İclerinde Duyuyor... Bİr Cig Gibi DÜsÜyor Benligime... Sessİzligi Ve Karanligi Tadarken, GÖklerde... O Ufacik Yildizlarin Bİle Isiklari Sevmeyi Hatirl |
hey seni seviyorum bilmiyormusunben sensiz yapamam ben sensizyaşayamam
anla beni anla artık sadece şunu bil seni çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm.... |
Belkide isteyerek belkide değil
Neyi değiştirecek sen benim değil Başka birinin yanında uyuyor Ona bakıyor , onu kokluyorsun Sus yeter ne olur sus Acım çok büyük kaldıramam Bu yük öyle hafif ve ince değil ki dayanamam Gözlerinin mavisi yok hayatımda Rüyalarıma girse inanmam Sıradan değilki bu aşk bende Ruhsuz bir beden var sende Ağlasam kime yarayacak Geri geleceksen okyonuslar olucak Tenin kokusu hala içimde saklı Bu sevda ya şimdi gidicek Yada benle ölücek Sen söyle ne |
Dünyanın neşesi içime dolsa ! güzeller toplanıp hep beni sorsa !
istanbul diyarı altın olsa! hiç birinde gözüm yok sen olmayınca ! Kurtlar kuşlar dile gelseler dertlerimiz bitti diye müjde werseler !! şu fani dünyayı bana werseler hiç birinde gözüm yok sen olmayınca |
yagmurun yagmasına gerek yok
baharı sevmiyorum zaten gözlerinin esrarı benliginin gizemi sararan yapraklar ve toz duman kuru bir ayaz ölen kelebekler seni sonbaharda seviyorum ****************** çünkü sana son bahar yakışıyor severken öldürüyorsun seviyorum diyor küstürüyorsun aşkım sararan yaprak misali yüretigim toz dumanda insafında ALLAH tan kork insafsız ruham bedenimden firarda |
Birgün eğer beni terk edersen
Yıldızlara emredeceğim onu gözleyin diye Onlara son bir sözüm daha olacak Eğer yanında sevdiği varsa raharsız etmeyin o yeterki mutlu olsun!..... |
Hasret ÜzdÜ Bİzİ Kopardi HerŞeyİmİzİ
Senden HİÇbİŞey Birakmadi Gerİye GÜlÜŞÜnÜ Bİle Unuttu GÖzlerİm Bİrlİkte YÜrÜdÜĞÜmÜz Yolda Bİle YÜrÜmÜyor Artik Ayaklarim Hayat Bana HİÇ GÜlmedİ Tek Umudum Sendİn Sende DİĞerlerİ Gİbİ Çiktin Bu Saatten Sonra Neyapar Bu Yarali YÜrek Bİlemem Kendİ Halİne Biraktim Onuda Senİ Mazİme GÖmdÜm Çikman İmkansiz Artik ÜstÜnde Ahim Var Sen GİttİĞİn GÜn Benİ Kaybettİn Gelsende Ne Farkerder Bİr Zamanlar GÜlÜmdÜr Hep GÖzlerİne Bakip Sensİzlİk ÖlÜmdÜr Derdİm İ |
-Cantonese: Moi oiy neya
-Cantonese: Ngo oi ney -Catalan: T'estim (mallorcan) -Catalan: T'estim molt (I love you a lot) -Catalan: T'estime (valencian) -Catalan: T'estimo (catalonian) -Cebuano: Gihigugma ko ikaw. -Chickasaw: chiholloli (first "i" nasalized) -Chinese: (see the entries for mandarin or cantonese!) -Corsican: Ti tengu cara (to female) -Corsican: Ti tengu caru (to male) -Croatian: LJUBim te -Czech: miluji te -Czech: MILUJU |
Rüzgar estiğinde ürperen tenler
Bu kalabalık dünyada yanlızlığı hisederler Kendilerinedir aslında duydukları öfkeler Her an pişmanlıklas yüz yüze gelirler |
buruk bir mevsimdi son bahar
senin gidişin vardı her anında kim diye bilirdi ki seni bukadar seveceğimi beni terk edip gidişinden sonra kim bile bilirdi seni bukadar özliyeceğimi her anımda seni yaşarken |
Hiç Bİrşey İstemedim Sevdiğim
Sen Olsaydın Akşamlarımda Belki Şarkılar Böyle Çalmazdı Bardaklar Dolup Boşalmazdı Masamda Ve seni Aramazdım Sabahlara Dek Loş Işıklı Issız Sokaklarda Aşkımızı Sıfırdan Başlatırdık Sen Olsaydın Adın Donup Kalmazdı Dudaklarımda seven çocuk |
Senu Hamsinun karadenuzu sevdugu cibi seviyrum.misir ekmegunun
garalahanaya verdugu dad cibi hayatumadad verdun.gözlerun ayder yaylasi gadar cüzel culdugun zaman yuzün cunes cibiparlay sesun kemence sesu cibi adami costuray agasar bali cibi dadlisun.giresun findugu cibi sirunsun rizenun cayi cibi dogulmaysun varligun adami ruzgarun yelkeni savurdugu cibisaray...OYYYY daha ne dşyeyum seni sevdugumdan beri garaya vurmuscibiyum kalbimsanki horon tepii KİMDEN: karadenuzzzun güselii RANA İST |
Ruhum Suskun Ve Durgun
YÜzÜm SararmiŞ Ve Solgun Beynİmİn Kivrimlarinda Bİr Ses Bogazimda Tikanan Bİr Nefes Aci Çekİyorum Nedendİr Bİlmemkİ Bendekİ Bu Durum Ve Ne Oluyor Bİlmİyorum Belkİde GerÇek Bİr Sevdaya Tutuluyorum Ve Ya Öyle Saniniyordum Ama Ben Yenİ Anliyorum AŞikmiŞim Ve Aci Çekİyorum Ve Ben Bunlari Yenİ Ögrenİyorum Ve SevdalandiĞim KİŞİ İmkansiz Bİrİsİ Ve Yİne Aci Çekİyorum... |
Hayatımın demini aldığı günlerinde
Buldum seni sende aramanın yolunu Hayatımın en bulutlu günlerinde Buldum seninle olabilmenin bir yolunu Hayatımın bir kesitinde vardın dediğimde Buldum en büyük yalanımın bu olduğunu Hayatımın en ücra köşesindeyken bile Buldum seninle sonsuzluğun iksirini Hayatımın en yalnız ve en ipe sapa gelmez anlarında Buldum kendimden bir parça senin yüreğinde Hayatımın kölesi hisler duyduğum bir anında Buldum uçsuz bucaksız sevginde özgürlü |
Git, ey düşünce, uçmaya yetecek kadar açık bir sözcük
kanatların ise, seni havalandırıp götürebiliyorsa eğer, hafif madenlerin sallandıkları, yeni bir aklın müjdesiyle havanın keskinleştiği, kendine özgü silahların konuştuğu yere. Orada savun bizi! Bir ağacı sürükledikten sonra batıyor dalga. Ateş, önce kendine çekmişken, bırakıyor seni. İnanç, yalnızca bir dağı yerinden oynatabildi. ne varsa bırakıp git, ey düşünce! acılarımızdan başka bir şey olmasın hamurunda. |
BEN SANA MECBURUM
Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar |
NE KADINLAR SEVDİM ZATEN YOKTULAR
Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Yagmur giyerlerdi sonbaharla bir. Azicik oksasam sanki çocuktular, Biraksam korkudan gözleri sislenir. Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemistir. Hayir, sanmayin ki beni unuttular. Hala arasira mektuplari gelir. Gerçek degildiler, birer umuttular Eski bir sarki, belki bir siir Ne kadinlar sevdim zaten yoktular. Yalnizliklarimda elimden tuttular Uzak fisiltilari içimi ürpertir. Sanki gökyüzü |
ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime degince, felaketim olurdu aglardim. Beni sevmiyordun bilirdim, bir sevdigin vardi duyardim. Çöp gibi bir oglan ipince, hayirsizin biriydi fikrimce. Ne vakit karsimda görsem, öldürecegimden korkardim, felaketim olurdu aglardim. Ne vakit Maçka'dan geçsem, limanda hep gemiler olurdu. Agaçlar kus gibi gülerdi, bir rüzgar aklimi alirdi. Sessizce bir cigara yakardin, parmaklarimin ucunu yakardin, kirpiklerini egerdin bakardin. Üsürdüm içim ür |
Ne zaman dinecek gönlümün yası
Arzular,emeller hüsran oluyor. Felekle bitmedi şu aşk kavgası Seviyorum desem hicran oluyor. İçimi bilinmez bir hüzün sarar, Ellerim boşlukta ellerin arar Dilimde susmazken feryatlar,ahlar Elde düğün-bayram seyran oluyor... |
sığınsam okyanus gözlerine
merhamet verirmi dalgalar bana yaklaş,sam derinleklerine korkmadan avuçlarında su verirmi bana yürüsem kıyılarında otursam gezip dikilsem karşına birazda ezik örselenmiş duygularda tekim üstelik sevdasından bir pay verirmi bana anlatsam dinlesen hissetsen beni sen yokken terketti sevdanda beni galiba ömrümün son günleri hayatımı geri verirmisin bana |
SÖzcÜkler TÜkenİr Ya Bazen Hanİ
Kelİme Bulamazsin Derdİnİ Anlatacak Ya Da Bİrİlerİnİ Ararsin Acilarini PaylaŞacak HerŞey SaÇma Gelİr Ya Bazen Hanİ YaŞamak İstemezseİn Yalan DÜnyada Sevmek İstemezsİn Kİmseyİ BÖylesİne UlaŞamadiĞin GİdemedİĞİn Bİr Yer Vardir Ya Hanİ Hep İsteyİpte Yapamazsin, Gİdemezsİn, Yenİk DÜŞersİn Hayata İŞte Kendİnİ YİtİrmİŞlİĞİnle, SuskunluĞunla YalnizliĞinla BaŞ BaŞa KaldiĞin Bİr Gecedeyİm Ben Yİne Umutlarim TÜkendİ Artik İÇİmde Sensİzlİk Kayboldu Benl |
GÖzyaŞlarimi İÇİme Akitiyorum Artik
İÇİmde Sakliyorum YaŞanmiŞliklari Gerİde Kalanlari Unutuyorum Artik Unutuyorum Senden Bana Kalanlari SevdİĞİmİ Bİle SÖyleyemezken Kendİme Korkuyorum Senİ Sevmekten Her Gece Birakmak İstİyorum Senİ GeÇmİŞte Unutmak Ve Yol Almak GeleceĞe !!! |
inkar et hadi durma
seni ne kadar çok sevdiğimi inkar et hadi durma senin için nelere katlandığımı neyi göze alıp nelerden vazgeçtiğimi inkar et hadi durma... unutmadım de seviyorum de yalanların içine yeniden düş hadi hiç yapmadığın şey değil merak etme boğulmazssın... ben inkar etmiyorum çünkü seni çok sewiyorum... |
İstemedİm HİÇ Sensİz Yasamayi
Mutluluklari Baskasiyla PaylaŞmayi Şİmdİ Ne Hallere DÜsÜrdÜn Benİ Sen Ögrettİn GÖzlerİmden YaŞ Akitmayi Bİtİrdİn Artik Sen Hayatimi Yalnizlik Biraktin Yar Sen Adimi BÜtÜn Acilari Yiktin ÜstÜme TaŞlara Vurdun Garİp Basimi DÜsÜndÜm Acaba Zalİmmİ Sevdm Anlat Bana Sen Neydİ Derdİn Nasil Biraktin Bana Bunca Aciyi Su Koskoca DÜnyayi Bana Dar Ettİn |
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber.
Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım.. Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabah |
daha bitmedi söyleyeceklerim sana
çarpıp kapıyı suratıma sakın bırakma beni bir başıma ben alışkın değilim.. *******ce yalnız kalmaya avuçlarımda kurumuş papatyalar, bir yanımda korkak yalnızlığım öbür yanımda üşüyen yanım.. dizlerindeyim ne olur gitme.. daha bitmedi söyleyeceklerim sana hapsetme beni dört duvar arasına insanlar aç susuz nefessiz yaşayamazlar bende sensiz... bunu anla... son sözüm olarak sana yine gitme diyeceğim ne vakit sen kalkınca gi |
soğuk odamın sıcak süsü
uykusuz bir gece daha bitti vakit sabahın körü insanlar yine gezip eğlenecek gün boyu peki ben n'apacağım??? hayalinle mi avunacağım yine saatlerce günlerce belki de haftalarca yapma sewdiğim yapma bırama gözlerimi yollarda muhtaçken ben sana buralarda olma benden bir ama sadeca bir lahza olmuyor bitanem inan olmuyor geçmiyor kahrolası günler yokluğunda açmıyor güzel güller sewgililer buluşmuyor eskisi gibi hesi bekliyorbir tek seni gel eyy yar olmuor s |
umudum en uc noktasında
farkında olmadan girdin unuttugum duslerime. kalsaydın orda kayıp gitmeden tutunarak aldırmazdım bencil gülüsüne kalırdım yanında sessizce. söyleyemedigim hissettigim onca sözu kalbimde degil yüzünde hissederdin sıcacık buselerle |
Yalanmış...
Günah yaşarken mevsimlerden, Dindirmeki son bahar gözyaşlarını, Biz bedel vermişken gurura sevdayı, Ben günah yaşıyorum mevsimini. Dindirme ki gözyaşını, Yine sevdamla yedi renk açsın Altından geçtiğimiz o hayali gökkuşakları. Sen hiç gitmeyenim olacaktın ya, Yalanmış... Yalnızım şimdi, Seni beklediğim kimsesiz odalarda. Olmadı sevdiğim. Biz bedel verdik aşkı, Saklı gözyaşlarıyla ıslanmış, Bir paslı sevdaya... |
Senle beraber yaşamak her anı
Belkide hayatımın gayesidir. Şu hayatınsa en acılı yanı Sevgilinin elveda demesidir. Umutlanmak boş yere umutlanmak, Yalnız senin gelmeni beklemektir. Ve aslında olmak yada olmamak Sabırla sensizliğe direnmektir. Unutmak anılarıda unutmak Hayatı yaşamalıyım bencilce Ah bir mümkün olsa gönlümü avutmak Dolaşmak isterim hemen özgürce. Anılar bırakmaz beni anılar En olmadık yerde bulurlar beni Hüznümse *******i yarılar O eski yerlerde ararım seni. |
TRANSPARAN HAYALLER
SİBEL CANTÜRK'E Karanlık gözüme zarardı Yada kör edici bir ışık Ses yoktu,yankı tanımsız Bahsi açılmazdı bu yüzden Sevinçli kelimelerın Adın bende bir gizdi sen bilmezdin Sensizlik derinden bir sızı Bir mızrak gibi soğuktu Sen yine bilmezdin Sonrası başından yazıldı kaderimin Mutluluk, Ellerinde takla atan bir güvercinmiŞ Gözlerinden akan yaşta Ruhundan gelen serinlikte Ben bilemezdim... Sormaya gerek yok Gözümün kara |
Aşkım bekleme beni
çıkar giderim belkide acılar ve özlemlere dalar giderim belkide özlemin aklımdan çıkmadan gün geceye kavuşmadan acı sonsuzluğa atlar giderim belkide ve bir zaman özlemle beklersen işte o gün dönerim belkide |
kanasın olan bir yanım artık
sıcak bakmıyorum hayata bıçak sırtı,gülüşlerim yalanına gülmek al olan deş kalbimi demirci bilesin kinini bıçaklarına kazı kanatırcasına öyle derin öyle allahsız çak tüm şimşekleri tepemde dokunsun karatırcasına tenime, kime lazımsın yaşamak köpekleşerek nefretim diz boyu sen yapmasan ben yaparım korkular içinde kalsın pervasızca üzgün alabilmem için gaddarlığımı yenmem gerek ve besleniyor nefretle benden kat,kat güçlü enine boyuna yalansın şüp |
Hasret bizi yedi bitirdi geriye boş bi çerçeve kaldı
Resmin bile beni terk etti Aldığın gömlekte rengini yitirdi Ben şimdi ne yaparım Gözlerim yorgun yaş dökmekten Dudaklarım bükük Hayata küsmüş bi beden Ve sevdanın külleri şimdi senden kalan Gitmeliyim buralardan Yakmalımıyım senle dolu bu şehri Yada senimi aramalımıyım bilmiyorum Yatıyorum şimdi soğuk yatağıma Ruhum sevda nerde diyor? Bedenim cvp veriyor Gecenin karanlığı kadar uzak sana sevdan Kahroluyorum bu azaptan birtürlü k |
Nerde kış akşamlarındaki ıslıklı rüzgar
O günün sabahında doğan güneş Nerde hayallerime kavuştuğum gün Nerde… nerde söylesene Güneşin sarısı,turuncusu,kırmızısı Öyle bir bulutsun ki o güneşin önünde Acıyı çektiren, kanıma giren sensin Sen var ya sen ,her şeyin sebebisin Adına mutluluk, sevinç demek isterdim Ama buna izin vermedin İçimde bir hata olarak kalacaksın Bir gölge gibi hep benimle olacaksın |
Sen sevgi nedir bilir misin?
Sevmedin ki nerden bileceksin Sevseydin gitmezdin Sevseydin paylaşırdın hayatı Sen duygu nedir bilir misin? Sevmedin ki nerden bileceksin Senin için ağladığım *******i Bekledim gelirsin diye Sen vaktinde yaşayamadığım Değer bilmez birisin Hayat budur işte Seversin ve sevilmezsin Sen aşk nedir bilmezsin! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.