![]() |
kim hangi lise okuyo desek ( altan caldım üni okuyamıyosya)
valla alttan caldım üni okuyamıyos işallah seneye okuycaz bakalım aynı lisenden kaç kişi cıkacak
ben B(A)TML(bakırköy (anadolu) ticaret meslek liseli) ya sizler :D:D:D |
saol kardes bende orhangazi lisesi de okuyorum
herkes lütfen hangi lisede okuduğunu yazsın paylasım daha da güzel olsun.... |
Alıntı:
hım... ben liseyi bitireli yıllar oluyo ama bende ataköy lisesinde okumustum :)) yakınmısız :) |
Alıntı:
|
ataköy lisesinin 2000 mezunlarındanım ben...
|
Fevzİ Çakmak
|
Alıntı:
kanka sen baya eskisin yaww |
hee yaw :) azmi zamanimis gecti oralarda hey gidi günler hey kosu parki falan :) üff bee
|
valla ben malesef bakırkoy kıs maslek lısesı nde okuyormö grafık bolumunde ama bolum gusell manyak bısey:D
|
Alıntı:
|
ben de kultur fen lisesinde okuorum
|
gaziantep kolej vakfı fen lisesinde okuyom (manyak biyer acayip disiplin var) www.gkv.k12.tr
|
Bornova Anadolu Lİsesİ
|
büyükçekmece lisesi :)
Y.D.A ama mezun oldum 2003 mezunlarındanım ! |
walla ben çorlu mahmet akif ersoy anadolu lisesinde okuyorum
|
bende nermin mehmet çekiç anadolu lisesi yani nmcal yeniim lise 1 kayıtı ben yapmadıım için yasım 18 yazıo
|
biga hamdibey ticaret meslek lisesi ama eskiden di okul bitti
|
lise ve üniversite bitti (lise 1997' de bitti ) tarsus endüstri meslek lisesi
|
bende lise değil ama ünideyim madem konuyu tıkladık yazmadan cıkamayayımdedim afyon kocatepe üniversitesi turizm ve rehberlik bölümü öğrencisiyim
|
Çapa AÖl (anadolu ÖĞretmen Lİsesİ) ÖĞretmen OlucaĞimizdan Dİİl Bİ Hata Yaptik Gİrdİk İŞte:d
|
inönü end.meslek lisesi bayrampaşa........
|
ben tevfik serdar anadolu lisesi (trabzon) 2006 mezunu oldum bile kep töreni harikaydı..
|
Ben Maltepe Askeri Lisesi'nde okuyorum, mezun oluyorum bu sene, seneye Kara Harp Okulu'ndayım :D
|
|
işallah bende puanı tutturdum pertevniyal anadolu lisesine gitcem bu sene...
|
walla ben bursa anadolu lisesinde okuyodum ama bu sene mezun oldum maalesef en guzel anılarımın gectigi okul.
|
Alıntı:
ben sonunda kurtuldum gusel gulenrdı ama bıtttı:D |
bencede kanka işallah girersin
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.