![]() |
şiirler
BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... |
sevmeninde ötesinde...Seviyorum seni ; sevmeninde ötesinde ateşlerde yanıpta,avazım
çıktıgı kadar bagıramamak gibi... Seviyorum seni; sevmeninde ötesinde deli gibi acıkıp,sana acıktıgımı hissetmek gibi...Seviyorum seni;sevmeninde ötesinde sonu belli olmayan bir uçurumdan sonunu düşünmeden atlamak gibi...SENİ SEVMEK TANRININ BANA VERDİGİ BİR İBADET GİBİ ANLA YA İŞTE SEVİYORUM SENİ...!!! |
görmüyormusun bak ne
haldeyim, yokluğunla savaş halinde. biliyormusun,senden sonra, yaşıyorum yüreğimle, küs halinde. |
okyanuslar büyükdür,ama,
sevdigim kadar deyil. güneş sıcakdır,ama,senin kadar deyil. herkes sever,ama,benim kadar deyil... |
İLK okula başladım seni ğördüm
seni ğördüğüm an seni sevdim miraç seni çok seveiyorum bana dedilerki sana akmaz seni semez ben dedimki ya miraç senin aşkın böyle bişey seni çok çok seviyorum Sana aşkım of of beee seni niye ğördüm sana niye aşık oldum |
anlaattıkça kış vuruyor satırlarıma
anlattıkça üşüyor,anlattıkça ısınıyor yüreğim bugün sardunyalarımda açmadı belkide küskün renklere ellerimde günah gibi yaşayamadıkların sensiz soluyorum anlayacağın mavi mavi ölüyorum duyuyor musun,orada mısın, var mısın,yok musun? bir tek şeyi unutma seni sevdim ben. yanarak,yıkılarak aklıma herşey geldiğinde ağlayarak.... |
***_gül_***...gül nedir solupg ider
gün nedir gelip geçer atiş nedir yanıp söner içimdeki aşk gibi... |
hayat.....güller hep ellerinde açsın,
ama dikenleri batmasın, sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın, mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın... |
Gidiyorum!
Geri dönüşüm yok. Yerimi dolduracak olana iyi bak! Gözünden sakın! Ağlatma aldatma! Yalvartıpta kalbini kırma! En önemlisi; Eeni yıktığın gibi onu da; YIKMA!!! |
Gitmek ardina bile bakmadan,
Kacarcasina sessizce kimsesizce... Aglamadan basi dik bir sekilde.... Korkusuzca, kuralsizca... SENI SEWMEKDEN GECIYORSA GITMEK SENIN ICIN BU HABERSIZCE GITMEK......... |
Eğer aşkımız sözde ise,
O aşk olmaz olsun! Eğer her nefes alışında, Her kalbinin atışında, Her göz kırpışında; Beni hatırlamıyorsan, O aşk bana YASAK OLSUN! Eğer beni sevmekten zevk almıyorsan, Eğer benim yüzüme bakmak istemiyorsan, O aşk bana HARAM OLSUN be gülüm! |
Gercekten inanip sewseydin beni
Böyle sabahlari beklermiydin hic.... Coktan yanimda olurdun coktan..... Gece üc bes nöbetlerine dikermiydin hic... Sensiz kaldigim ilk günden beri, Icimde bir umut muslata dair.... Seni aramiyor seni sormuyorsam; Bu senden wazgectim demek degildir. Bir daha böyle sewecek olsaydim, BIR KALEMDE SILERDIM SENI............... |
Kac gün gecti bak yine sensiz,
Kac sayili gece kac gündüz.... Sayamadim artik gecen günleri aylari.. Unutmadim ama seni, Sesin kulagimda dünmüs gibi... Hayalin karsimda hic gitmemissin gibi.... Bir umut war icimde dönecekmissin gibi... Ben hala birakdigin yerde bekliyorum seni, Bir gün gelecek dönecekmissin gibi..... |
Geçen zamana
geçen sevdaya geçen aşka geçen aşkımıza hasretim... kayan yıldıza kayan güneşe kaybolan yıllarımıza geri gelmeyen sevdamıza hasretim... ben sana hasretim be gülüm sana |
yokrunuz !!...
aynalara çarpıp dökülen hüzünlü bakışlarımın kırıkları çıplak ayaklarımı kanatıyordu..-yoktunuz iyileştim sonra..yavaş yavaş ayaklarımın üzerine tekrar basar oldum..-geldiniz.. hep kızardınız 'bu senın hayatın,bırak herkes için üzülmeyi.'derdiniz.. anladım..kendim için yaşamaya başladım..bu benim hayatım dedim..başkalarının hüzünleriyle kendimi yaralamaktan vazgeçtim dedim..;sevinirsiniz sandım benim adıma.bu kez de bencil oldum(: aşkı çok ilahlaştırdığımı düşünüp üzülürdünüz benim için. |
sevgimiz çiçektir özlemdir suyu kusursuz olacak sevenin
huyu ayrı kalsakta bir ömür boyu ağlama gülsüm solmasın gözlerin |
son gemi coktan kalktı bu limadan
hiç kimse bakmadı gideken ardına benim kalan yanlız bu adada beklerim seni sonsuza kadar |
aşk,birşeylerden haz almaksa ,
ben aşık olmadım. aşk,sevdiğini özlemekse, ben aşık olmadım . aşk, birinin uğruna ölmekse, o zaman ben ölesiye aşığım |
*******;beni terk edip gittiğin *******
düşmanım artık onlara ışıkları yakıyorum senden sonra *******i arar oldum seni boş sokaklarda isyan eder oldum gün batımlarına ve yaşam senle anlam buluyor aklımda artık yaşiyor sayılmam bu karanlık dünyada |
Analar AĞlamasin,
Babalar ÜzÜlmesİn GÜlsÜn, Bu Vatanda YaŞayanlar TÜrkÜm Desİn Yer GÖk İnlesİn İnlesİn Kİ DÜŞmanimiz Çatlasin Bu Bayrak Bu Vatanin RÜzgarlariyla Dalgalanacak Hep TÜrkÜm Dİyen TÜrklerle Şanlanacak Bu Vatanin Topragi Şehİtlerİmİzİn Kaniyla Bezelİ Bİz TÜrkÜz Bu Vatan Bİzİm Bu Toprak Bİzİm Hangİ ÇilĞin ,hangİ Çilgin Hangİmİzİ Kİlİtleyİpde Bu Vatan TopraĞin Üzerİn Dekİ Ay Yildizli BayraĞimi Hangİ ÇilĞin O Mavİ ĞÖkten O Sari IŞiktan O Delİ RÜzĞardan ,hangİ ÇilĞin Alab |
seven unutmaz unutan sevmemiştir sevipte unutmuşsa sevmesini
bilmemiştir seni herkes unutabilir ama ben asssssllllaaaa |
karanlık yalnızlığımda
esen ılık bir rüzgar gibisin seni anlatmak imkansız yaşananları yorumlamak olanaksız gözlerine baktığımda hissetiklerime anlatmak imkansız gözlerinde bulamadığım sevgim yatıyor kaybettiğim mutluluk yaşıyor |
bana söyle!
ben sensiz nasıl nefes alırım bu bedende mutsuz,umutsuz ve çaresizce tek başıma yaşadığım bu cehennemde yalnız mı bırakacaksın beni bile bile elimden tutanın olmadığını göre göre arkana bakmadan çekip gidecek misin? söyle! |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sad |
NE OLDU BİLMİYORUM
NE YAŞADIM BİLMİYORUM NE GÖRDÜM BİLMİYORUM ŞUNU BİLDİĞİM KESİN: seni delilier gibi sevdiğim SANMA BEN GİDERSEM BENİ UNUTUR SANMA BAŞKASINA BAKAR SANMA BİR DAHA GÖREMEM ONU ŞUNU ANLA Kİ: bu gönül ne senden başkasını sever nede senden başkasına bakar ben yalnız seni sevdim ve yalnız seni SEVECEM.. asksiz_prens RIDVAN |
Sana ne demeliyim,bilemiyorum
Güneşim desem güneşim batıyor. Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor. Sana canım demeliyim. çünkü bu can seninle yaşıyor. |
bana seni sorsa
güneşim, ayım bana seni sorsa mutluluk ve sevgi bana seni sorsa hayatımın anlamı bana seni sorsa son umudum bana seni sorsa HERŞEYİM derim... bana aşkı sorsa senin adını söylerim bana umudu sorsa gözlerinin rengini söylerim bana sevgiyi sorsa seni tarif ederim bana güneşi sorsa resmini gösterir bana ayı sorsa seni gösteririm.. sen seni sorsan kalbimi sen seni sorsan beynimi sen seni sorsan aklımı sen seni sorsan bendeki seni gösteririm... ölüm |
Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme.
Aşk denen tek hece; bilmezdim ne... Sonra sen geldin, İçime dolup beni benden ettin. Senden başka, artık düşemem aşka. O melek yüzün, benim güleryüzüm. Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün... Senden başka, artık düşemem aşka. Nerelerdeydin bugüne dek beni bulmadın oysa ben seni hep aradım.. |
SÖz Verİyorum Senİ Sevmeye
Senİ Severek Ölmeye Ölene Dek Nefesİmİ Senİn İÇİn Almaya YataĞima UzundiĞimda Senİ Hayal Etmeye RÜyamda Senİ GÖrmeye Ama Korkuyorum AŞkindan Delİye DÖnmeye... Yİne De SÖz Werİyorum AŞkim Dİzİnİn Dİbİnde Ölmeye Ve Ölene Dek Senİ Sevmeye |
Nereye Gİdersen Gİt
Senden Önce Orada Olacagim Nereye Bakarsan Bak GÖrdÜgÜn Ben Olacagim ÇÜnkÜ Senİnleyİm *******İ Uykun GÖrdÜgÜn RÜyalarin Uyandigin Sabahlarin Ben Olacagim ÇÜnkÜ Senİnleyİm Ben Sende YaŞadigim SÜrece Nerde Olursan Ol Ben Hep Senİnle Olacagim |
Hayat benim için yalandan ibaretti.
Taki sen gelene kadar Sen girdin hayatıma Hep güldü yüzüm Nolur bırakıp gitme bu saf ve deli aşıgı Bu saf deli aşık hayatla senle güldü, Senle agladı. Bırakıp gitme beni bu karanlıkta Eger ki gidersen ve geri dönmek istersenki Beni ankarada degil mezarda bulacaksın!! Çünkü bu saf asık Sensizlikten ölmüştür İşte ozaman anlayacaksın beni bu deli rüzgar gene esecek Ruhum ozaman yanagına bir Buse bırakıp gidecek... |
seni sewiyorum...
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum... nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? |
Seni sana anlatmak
Nasil anlatsamda bende ki seni.. Nasil dile getirebilsem............... Sözlerin anlamini yitirdigi bir duygu bu, Hislerin dolup tasdigi bir okyanus bu.... Yüregimin dili olsada söylese sana seni. Gözlerime bak ey yar bak da gör , Ordaki edebi yerini, Bende bitmek tükenmek bilmeyen sewgini.... |
yine sensiz bi qecedeyim yine sensiz bi andayım yine sen yoksun yine
yoksun inan bana yaşadıqımın bile farkında deyilim zaman nasıl qeçiyor qünlerim nasıl qeçiyor seniz yaşamın hiç bi tadı hiç bi anlamı yok inan, Ben başaramıyorum katlanamıyorum kaybetmekten korkmuyorum biliyorum sen war oldukca ben seni düşündükce benim olduqunu bildikce hasretle bekledikce benden qitmiyceqini biliyorum hep benimlesin kalbinin sıcaklıqını hissedebiliyorum dedim ya warlıqını bilmek bile bana yetiyor ama özlüyoru |
bilmelisin ki canım
seninle yaşıyorum. hayalın tutkum rüyalarım sensin. bilmelisin ki canım nehirler coştukça senle olacagım. bilmelisin ki canım insanlar yaşadıkça senle kalkıp senle yatacağım. beni istemesende,sevmesende.bana karşı olsanda... hayalinle yaşlanacagım. |
keşke daha önce tanısaydım seni.ne seni kalbimden söküp atabiliyorum
ne de seni tanımamazlıktan gelemiorum.hayatından bir çırpıda çıkçak iatiyorum ama ne yazık ki çıkamıyorum.çünkü 90 dakika hala bitmedi.yedek kulubesınde yarime girecek yedek oyuncu yok.sakat ayağımla hala sahadayım ve bu oynun bitirmem lazım.yenildiğimi bilmeme rağman 10-0 lık bir fark yememe rağmen diğer ayağımla direneceğim gelen şutlara.bu halımle bırak zaferı gol atabılecegımı sanmıyorum.ama en azından farkın açılmasına izi |
Fİrarİ Saatlerİn Ardindan Gelen İsyankar Sokaklarin TÖvbekar
Cocuklariyiz Bİz SevdİĞİmİz İÇİn Yasar Dostumuz İÇİn ÖlÜrÜz Vede HİÇbİr Zaman HİÇ Bİr Yerde HİÇ Kİmseye Hesap Vermeyİz .... |
Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı
diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek *******i sevdim seni rüyalarıma yolladı diye... |
hayalimde ve düşümde sen....sensizliktir beni böyle kahreden....bıktım
artık böyle hasret cekmekten....gel desem gelirmisin SEVDİĞİM...? bir ömür boyu yaşamak isterdim seninle...sensiz olmaktansa razıyım ölüme....mutluluk yakında hep el ele....elini ver desem verirmisin SEVDİĞİM...? sensiz yaşayamam yanlız başıma....aşkın ugruna kıysam canıma....bir gün olurda.... |
sennn
benim başıma gelen en güzel şey sennn hayatımın tek anlamı sennn benim herşeyimsin sennn bırakıpta gidemediğim gözlerine sözlerine vurulduğum HASRETİMSİN sennn sen varya bitanem sen benim tutulduğum aşkınla yanıp tutuştuğum aşkımsın sennn kıyamadığım gözlerine bakamadığım bakıpta doyamadığım sennnnn Sen Benim Herşeyimsin Sen varya Sen Sen benimsinnnnn seni ellere yar etmem ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUMMMM |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.