![]() |
aşk şiirleri
Sen hiç
Akşam üstü dolaştın mı Kızılay`ı Yapayalnız? Sen hiç Bir kahveye oturupta Yudum yudum içtin mi bir demli çayı, Yapayalnız? Sen hiç Bir hüzünlü şarkıyı Söyledin mi sessizce ? Sen hiç Yalnız oldun mu Kalabalık içinde ?.. |
Hasreti hasret yaptım
Gözlerimi buğu Sessizce çekip gitmek vardı Uzaklara buralardan Sadece seni arzuladım Yalnızlık ortamında O ortam ki, bitirdi beni Şimdi yanımda olmalıydın Sana, Sarılmalıydım doyasıya Hissetmeliydim mis kokunu Öpmeli koklamalıydım seni Hasret acısını çıkarırcasına Ah sevgilim ,bir bilsen,birbilsen Seni ne çok özlediğimi Şu hasretin gözü kör olsun Vurdu yine beni sensizlik Vurdu geçti,vurdu sessizlik. |
Gözümdeki yaşa hep gülüp geçtin,
Aşkın damlasıydı, bilemedin ki. Sevgilim dedikçe hep uzaklaştın, Gönlümün sesiydi, duyamadın ki. Gönülden baksaydın, anlardın beni, Şu hain dünyada kollardın beni, Sevgi denizinde boğardın beni, Deli sevdaydı bu, anlamadın ki... |
Ve gözlerin aklıma gelir
Ve sözlerin Gidişin gitmiyor gözümün önünden Ve izleri derin İlk değilsin bu senin bildiğin Ve yine biliyorsun sen en son sevdiğim Şimdi uzaklardasın Ben çamlar arasında bir hastane odasında Ciğerimde bir ince hastalık İçimde kapanmak bilmeyen bir yara Ve elimde sanki inadına bir sigara Biliyorum dönmeyeceksin Hatta arkana bile bakmaksızın Gün gelir belki bir yuva kurarsın Oğlun olursa benim adımı koyar mısın? Gittin Dağ gibi sevdamı devirip ardında Gittin Allahaısmarladık bile demedin Sazlar çalınır Çamlıca' nın bahçelerinde O şarkıyı bir daha hiç söyleyemedim Şimdi elimde bir bardak çay Ve dudağımda buruk tebessüm Kendi kendimi üzmemeye söz verdim Ve ben seni hayatımın bir musalla taşının en yakın yerinde sevdim |
Sen hiç rüzgarda salınan başakların
denizdeki dalgalara benzeyişini, Yaradanın kudretine hayranlık duyarak seyrettin mi? Peki yağmur sonrası toprağın iştah kabartıcı kokusunu hissettin mi iliklerinde? Kuşların söylediği sevgi dolu türküleri hoş kokulu bir çam ormanının ortasında doyasıya dinledin mi? Yüreği merhamet dolu, elleri topraktan çatlamış bir annenin hazırladığı yemeği, akşamın yorgunluğunda tattın mı hiç? Başında sevdanın sarhoşluğu, Odanda çıra ışığının yaydığı loşluk, Dışarda gecenin uçsuz bucaksız boşluğu, ateşten sıçrayan kıvılcımlar gibi yanan ateşböcekleri, Tertemiz gökyüzünde ışık saçan yıldızlar, Odandaymışçasına yakın pırıltıları, Doya doya paylaştın mı onlarla yalnızlığını? Sonra bir vakit apansız koparıldın mı sevdiklerinden? Koca bir şehrin gürültülü sokaklarına bırakıldın mı hiç? Egzos dumanında boğulduğu oldu mu gözyaşlarının? Süslenmiş yalanlarıyla uzandı mı insanların elleri ellerine? Peki herşeye rağmen aldanmadan çevirebildin mi onları geriye? Bataklıkta açan çiçeğim söyle, Onların yalanları onlara kalsın desem, Ve gel desem sana, Gelir misin benimle? Yalanların ulaşamadığı o kirletilmemiş gökyüzünün olduğu yere, Yoksa memnun musun halinden? Yoksa sende mi kandın? Sahte mutluluklarla sana gülümseyen o yalancı yüzlere... |
yazarken satırlara şiirimi
kaybetmem sana olan hislerimi geçerken günler su gibi ben yine düşlerim seni sanma sakın unutur bu deli seni kayboluyorum kurtar tut ellerimi yalnızlık kolay değil unutmak ise boşver... unut sana olan tüm duygularımın hepsini unut unut unut |
İşte bugün yine dün oldu
Nasırlaşmış yüreğinden bahsetme bana Kaç kez yeminlerini ezip geçtin Kim vurduya giden aşkımı harab ettin Tahammül de sınır kalmadı artık Dön bir bak arkana bıraktıklarına Birkaç hüzün ve sararmış bir resim o da yırtık Bahçemin tüm güzel çiçeklerine değmesin Hasretinden sual olmaz kimse seni sevemesin Her bir adım da boğularak yaşamaya Yüzüm kızararak aldığım nefeste yok olmaya Sensin sebep bu kadar garip kalmama. |
Gitmek sende ne kadar basit
İnsafsız ve de anlamsız tavırlarla Bir durup şöyle bakmadan Gitmek aklındaki tek seçenek E hadi git o zaman Hayatın çakıl taşlı yollarında ilerle Dönüşsüz olsun yolculuğun Birazda olsa onur kalsın Yaşadığımız sevdamız kalsın Hatırımızda anılar kalsın Mutluluk olsun en kadim dostun Mutsuzluklar bende kalsın Ve de kaderimin yazgısı terkediliş... |
Sen bilmezsin
O hep gülen bir yanımın yanında Solgun ve kederli iç yüzlü bir adam vardır Hep matem tutar Şiir söyler Kendine kalem kırar Ve sen hiç bilmezsin O hep gülen bir yanımın yanında O büyük yokluğunla Bir tek sen varsın... |
Ne zaman
Ellerin ellerime değse Gözlerin baksa gözlerime Aşkından utanır Bakışlarımı kaçırırdım. Mavisi çalınmış martı Yere mahkum kartal gibi Ölüm misali zorlandım Alışmakta aşkına. İlk sevdiğim sen değildin Aşka mahkum serseriyim Ne aşkı bilmezlere Ne vefasızlara sevdalandım. Geceyi ıslatan gözler Deli gönül hep benimdi Sevmek yabancı değildi bana Sevilmenin meyvesini Tatmaya sunan senin ellerindi Kuralı koymuş yaradan Bir çift kanat çırpmalı Gökyüzünde uçmaya Bir çift ayak adım atmalı Menzile varmaya Ve bir çift yürek çarpmalı Ölümüne sevdaya... |
Gittiğine inansam dönmeni beklerdim
Köhne gemiler geçiyor içimden Hangi sokağa dalsam hangi kapıyı açsam Ardında sen Hep sesine bir kulaç kala boğuluyorum Bilmem sen mi erken demir alıyorsun Ben mi geç kalıyorum Ellerimi bıraktığın yerden Çığlar yuvarlanıyor ta şurama Her gece fırlatıp denizlere Yitirilmiş tebessümleri Bir cigarayla parmak uçlarımı öldürüyorum Çürümüş rüyalardan arta kalan mirasınla yolcusuz yollara döndüm alnımdaki girdaplar şimdi kan tarlası |
bir ressamın fırçasından damlayan hüzündüm, bazen..
bazı akşamlar kelebek uçuşları olurdu tuallerde TİBET'e yolculuk yapardık resimlerden resimlere bir kara parçasından diğerine bu o kadar kısa sürerdi ki bir gün, bir dakika, bir an... bir an hayalperesttik seninle gizlice kelebek olurduk bazı ******* resimlerden resimlere.. |
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.
Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak…. Bu yazı için etiket girilmedi |
aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı
mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini… neyin bedelini ödediğini bilmiyorum. herşeye rağmen sana da kızmıyorum. kızamıyorum… acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki. belki o zaman anlarsın. bunca hüzün bizde iyi durmadı ve bu ayrılık bize hiç yakışmadı… Bu yazı için etiket girilmedi |
Yürüyorum gecenin bi yarısı bomboş sokaklarda
Sağanak bi yağmur eşlik ediyor yokluğuna Hafif bi rüzgar var oda elimdeki mektubuna düşman. Ben sensizliğe kolay kolay alışamam Kendimi yoksaydım hayattan Şimdilerde yatağımdan hiç çıkmıyorum Güneşin doğuşunu değilde batışını izliyorum Çünki her yok oluşta kendimi buluyorum Odamın perdelerini hiç açmıyorum Ruhum bedenimi terk etmek istiyor. Hayattaki son demlerimi yaşıyorum Sokaklar bitmiyor bi labirent gibi gittikçe kayboluyorum Kimsem yok gibi hissediyorum, yorgunum artık Bu gecede bulamadım seni Yine matemde yüreğim Umutlarım tükeniyor artık Her şeyi bitirdim ve gidiyorum yine adresi olmayan yollara… |
Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi?
Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
Mutluluk güneş gibi, bize doğacak
Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Biliyorsun çok çektim, felek elinden
Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum…
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin… Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir… Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine… Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
artık yoksun maviliklerimde…yoksun kalbimin,
derinlkiklerinde..gözlerimde,hislerimde..hüzünleri mde.dilimden adınıda siliyorum gözyaşım gibi..ve “yar “seni ruhumdan söküp alıyorum..dilimdeki bir işçinin el emeği gibi..yoksun artık tükenen gözyaşlarım gibi,yoksun annemin yaşayan gözleri gibi.yoksun.yıllarımın bana yaşattığı kahır gibi.yoksun artık yeryüzünde kendini yarattığın yokluğun gibi… |
Sevdim seni bir kere,
Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. |
Seni düşündüm yine bu gece,
Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. |
Sakın başkasını arama,
Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. |
İstediğini yapmadım mı?
Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle. |
aşk ınsanı dewamlı aldar
sewgı hıç bır zaman altatmaz aşk ınsanı ghor eder sewgı her zaman ınsanı yol gosterır aşk her zaman içır sewgı her zaman dogru yolu gostertır aşk her zaman altarır sevıyorum dıye ama sewgı hıç bır zaman altatmaz |
Hayalin her zaman durur karşımda.
Anılar bırakmaz heran ardımda. Seviyorum dedim düştüm ardına. Revamıdır bu hasretim sana. |
Ecel gelip bu canımı alsada.
Talihsiz bu kalbim sende kalsada. İki dünya çilelerle dolsada. Mezarımda anarım hasretim sana. |
Sensin canım hayatıma can veren.
Aklıma takılıp da uykumdan eden. Ne sen sevmiyorum de nede ben. Ama olmuyor ki hasretim SANA……. |
Balta vurulmuş gibi hissediyorum sanki ormanlarıma.
Güneş tutulması yaşıyor ömrüm.. O çok sevdiğim kuşlar, uçmuyor artık göğümde. Nehirlerim çağlayarak akmıyor. Durgunlaşmış tüm sular, berraklığını yitirmiş. Kan damlıyor sanki, bahçemdeki gülden, Bülbülün sesi işitilmiyor, cılız. Çorak bir toprak gibiyim, verimsiz. Hazan bir mevsim yaşıyor ömrüm. Çevreme aşılmaz dağlar örülmüş, kül renginde çıplak. Bahçemde çiçekler açmıyor artık, alabildiğine hür. Ne oluyor böyle hayata ? Neden herşeyi küstürmüşüm kendime? Vefasız bir dost gibiyim, sahip olduğum herşeye karşı Sen yokken halim… Halim yok, sen yokken… |
ayrılık değilmi beni bitiren
aşk değilmi beni kavuran sen değilmisin bensiz yasayan ama ben sensiz yasayamam eğer ölümse kabulüm ama yeterki yanımda ol sev beni,aşkını söyle bana seviyorum seni anlasana.. bütünsevgiler erken biterdiya ama benimki neydi sana tutkuyla bağlanmak ölesiye sevmek ölmeyede razıyım yeterki yanımda ol bana sarıl,bana sevdiğini söyle… |
Sevmiyorum seni
Anla artık beni İkimizede yazık oluyor Yapma böyle ALLAH aşkına Bir ömür boyu mutsuz mu olalaım Zorlama beni bu konuda Sana verecek sevgim yok Aksine nefretim var İkimizi de mahvettin işte Mutlu musun söyle Ağlıyorum sayende her gece Yaktın bizi yaktın Belki sevebilirdim seni Mutlu olurduk bir ömür boyu Ama sen şansını zorladın Beni çok yordun Bir ömür boyu bensizliğe mahkum olacaksın Beni yaktığın gibi sende yanacaksın Ben bir ömür boyu mutsuz |
sen sevmek nedır bilirmisin arkadaş ?
karanlıklar icinde umut ışıgı aramak, gece olup ışıklar söndügünde hafif bir müzikle kendinden geçmek. sen sevipte kavusamamk nedır bılırmısın arkadas? her senı sevıyorum dıye haykırmak ısteyısınde agzına bır cıft zıncır vurulmuscasına susmak, her kosup ona sarılmak ısteyısınde kendını bır adım gerıde bulmak. sen hıc kavusamadan ayrıldınmı arkadas? her onu baskasıyla gordugunde ıcınde fırtınalar kopsada kendını durgun sularda boguluyor buldunmu? |
Ben miyim seni unutmaya çalışan,
Ben miyim senden vaz gecen, Arkama bakmadan çekip giden, Döneceğim deyip bir daha gelmeyen, |
Seviyorum deyip aldatan,
Aşkımıza yalan üstüne yalan katan, Yalnız kalınca dört duvar arasında ağlayan Ben miyim hadi söyle |
Yaptıklarım dan pişmanım dedin
Affet beni sevgilim dedin Affetmedim mi de çekip gittin Hadi söyle |
Hayatın yalan üstüne kurulmuş
Senin aşkın ve sevginde buymuş Dönme istemem seni bende Dudaklarım affettim dese de kalbim affetmeyece |
Yüreğimin ortasında
Bir çığ düştü söyleyemem… Öyle derin bir sancı ki, Sızlanırım söyleyemem |
Yoklugunun acısını,
Hep çekerim,söyleyemem… Sessiz çığlık düğümlenir, Boğazıma,söyleyemem… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.