![]() |
Türkiye Rekoru 73.000
GooD aNd EvıL
kutluyorum seni tebrikler başarılarının devamını dilerim.. |
Sağol...
|
70.737 Oldu Kankamız...Tebrikler..
|
70746 oldu tebrikler yaa
|
70.837 tebrikler kardeşim..
|
72.000 tebrikler.
|
good o bölümü kaparsam görürsün:D
|
Alıntı:
|
:Dtürkiyenin en çok mesaj atan adamı oldun dur bi o bölümü sileyim ben:D
|
Alıntı:
|
77.000 Msj Atan Var ... Good Hadı 4.Bin Msj... :D
http://img401.imageshack.us/img401/3849/mesaj4ww.jpg |
TυяKѕ™ kEŞKE resmi sansürleseydin
|
onlar bot arkadaşım:D en çok mesaj atam türkiyenin en büyük forumu olan site deydi onu geçti good daha yükseklerin hepsi bot;)ayrıca olmasa bile biz türkiyenin diyoruz o yabancı bir forum:)
|
İstatistiklere göre www.cakal.netteki mesajların 5/1 ni GooD aNd EvıL atmış yani sitede toplam yuvarlama 450 bin konu var.
|
Alıntı:
|
Hep Beraber Daha İleriye;)
|
Panelden Yazarsak 1 Milyarda Olur . Birinci Olduğunu Sanmıyorum Türkiyede Daha Çok Kasan Arkadaşlarda Var .
|
Alıntı:
Ayrıca panelden yazmayı sadece adminler yapabilir ;) |
Biliyoruz Sadece Adminleri Yapabileceğini ;)
|
panelden yazılşan birşey yok kıskanmaya gerek yok beğenmediysen girip yorum yazmassın ;) rekoru gölgelemek için atılan mesajlar ceza puanıyla cezalandırılır.
|
HeLaL oLsun Good teBRikLeR :D
|
bencede türkiye rekoru sanmıyorum ama yinede çok çok güzel bir sayı nice 100.000 bekliyoruz :D:D
|
vay be kardeş helal olsun ben biliyordum o en çok mesaj atanı şimidi baktım ona gerçekten geçmişsin başarılarının devamını bilerim.. kıskananlarda belli oluyor yani
|
Alıntı:
Alıntı:
|
güzel bi duygudur :D
|
Abi sürekli flood yapıyo GooD aNd EviL ...
Yasak değil mi ? |
o flood değil arşivdir.atılan mesajların konusu farklı olduğu için sorun yok.
|
hehe güzel bir flood :D sürekli ceza vericeksin böylelerine :D:D ((( bana vermeyin :'( ))) şaka fln güzel yöntem :D
|
Basarilarinin devamini dilerim Good bizde bole 3 - 5 binde yetiniyoruz işte :D Forumlara attigim tum mesajlari toplasan seninkini geciyor galiba :p Olsun guzel bir rakam bir dahaki siteye girişimde 90.000 den aşagı olma sakın :D
|
Alıntı:
|
bende az kasmamıştım zamanında .. (: ama sanmıyorum isteyipte seni geçecek insan çok var :D
örnek ;ben :D |
Alıntı:
|
tebrikler good 88.024 oldu
ben o kadar atamazdım:D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.