![]() |
Cafer Akyol
Dört Mevsimim
Masalımsı güzelliğin Bir tablo gibi Gözbebeklerimde saklı Yokluğun yorgunluğum Varlığın yaşama sebebim Yüreğime dolanmış hasret zincirim Kışım yazım baharım Dort mevsimim Can damarım Cafer Akyol |
Acılarım Hasretin Bana Kalsın
Duydum evlenmişsin İkide çocuğun olmuş Çokta mutluymuşsun Desene dileğin kabul olmuş Ama bir eksikle İçinde ben yokum Olsun be gülüm Hep demez miydim Seni canım gibi seviyorum Sen Yani canım mutlusun ya Umutların yarınların var ya Boş ver beni be gülüm Ben zaten mutluyum Senin mutluluğundan Mutluluk sana Acılarım hasretin bana kalsın Cafer Akyol |
Acıyorum
Acıyorum Sensiz yaşadığım zaman dilimine Zamanıda vermediğim soldurduğum Gülüme çiçeklerime tomurcuğuma Acıyorum Anlatmak isteyipte Anlatamadıklarıma Acıyorum Sevinç ve hüzünlerimi Paylaşamadığım anlara Acıyorum Bundan sonraki yaşayacağımız Kısacık zaman dilimimize Acıyorum Birlikte çarpan yüreklerin Çaresiz atışlarına Acıyorum Sana ve bana Acıyorum Sevgimize ACIYORUM Cafer Akyol |
Aç Kollarını Yar
Gözlerim gözlerine Aşınadır yar Kaldım yine sokaklarda Duy sesimi yar Gözyaşım olmasada Yüreğimden akacak yar Bak sana geliyorum Aç kollarını sar Cafer Akyol |
Aç yüreğini Yar
Kafes parkta Can kafeste Tutsak olmuş Yar Güzel gözler Hüzünlenmiş Dayanır mı Buna yar Çok uzaklarda Mahsur kaldım Kurtar beni Yar Kuşlar sessiz Bahar renksiz Gönlüm sensiz Dardayım yar Gülüm solgun İçim yangın Sensizlik canıma Okudu yar Umut bensiz Canım sensiz Etme eyleme Yar Alışmıştım gözlerine Beni saran şefkatine Mahsur kaldım azrailde Tut elimden yar Vuslatı bekler iken Ayrılmak neden Özlemin arşa çıktı Aç yüreğini yar Umudum uzaklaştı Mahsur kaldım bu yakada Ne olur duy sesimi Bir nefes ver yar Cafer Akyol |
Adam Gibi Sevdi
bir adamdı sevdalandı sevdasını adam gibi sevdi duyguları deli divane yaşamı virane oldu yasak koyduğu duyguları dinlemez oldu gel gitlerle bedeninden ayrıldı yalnız kaldı adam zaman zaman çıldırmak noktasına geldi duygularını hasretini yüreğinde toplayarak akşamları bekler oldu o adam birkaç dakikalık zaman diliminde aralanıyor gökyüzünde bir perde melek yüzünü güzel gözünü okuyordu gözleriyle uzaktan o adam akşamın alaca karanlığında gözbebeklerinin ezberi ile duygularını bırakıyordu özgürce bir bilemedin iki dakika sığdırıyordu o adam bu kısacık zaman dilimine sevdasıyla uzunca bir yaşamı çocuk misali duygularını kandırarak kapanıyor gökyüzünde perde ıslanıyor gözbebekleri boncuk boncuk ağladı ağlayacak bozuluyordu rüya adam kalıyordu yapayalnız duygularıyla sokak ortasında ağlıyordu çocuklar gibi feryat feryada adam yangın yeri olmuştu duyguları sefil içten çığlık çığlığa isyan ediyordu bir ömur sürecek hasrete bakar görmez oluyordu o adam bu saatten bir sonraki akşama kadar bir adamdı o deli gibi sevdi sevdasına hasret içten çığlık çığlığa hasretle hasretle hasretle Cafer Akyol |
Adını Yüreğime Yazdım
Adını ağaçlara yazdım yetmedi Duvarlara yazdım, masaları kazıdım Hem de betondan masaları Adını adımın yanına yazmak için Yıldızları topladım küme küme Adının harflerini oluşturmak için Adına şiirler yazdım ay ışığında Mehtaba yazdım adını mehtaba Hayaline sarıldım gözyaşlarımla Saçların dolandı boynuma tel tel Şiirlerimi okudum yüreğimle bir bilsen Adını yüreğime yazdım yüreğim Cafer AKYOL |
Ağlama Gözlerim Işık Göründü
Kör kuyudan gelen ses duyuldu Uzanan eller sevgiyle tutuldu Tıkanan yürek nefesine kavuştu Aranan kan yerini buldu Hasta yoğun bakımdan çıktı Umutsuz çığlıklar umuda döndü Kalp ritmi yeniden düzene girdi Ağlama gözlerim ışık göründü Yaralar sarıldı nefesler açıldı Yaşama umutları yeniden doğdu Gönülde canlar yerini aldı Nefeslere sevda selleri doldu Bir tanesi canına aşık oldu Ağlayan gül yaşama döndü Yaşama sebebi anlam kazandı Yürekler birbirine yaslanıverdi Cafer Akyol |
Ağlıyor Yüreğim Bir Çocuk Gibi
Söz geçiremiyorum yüreğime Sabrının son çırpınışlarını yaşıyor Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Günün her saatinde Sensizlik cehenneminin orta yerinde Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Seni arıyor mecnun misali Her cadde her sokak arasında Bütün insanlarda gördüğü her şeyde Seni görüyor serap görür gibi Dağılınca beynindeki hayali görüntü Vuruyor balyozla can damarına Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Sessiz ve derinden Bir anda çöküyor omuzlarına Dünyanın bütün yükü Kapatıyor gözlerini bir müddet Beynindeki görüntüyü bulmak için Bir an Yüzünü tatlı bir tebessüm kaplıyor Bakar görmez yürüyor bir müddet Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Sonu umudu olmayan Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Cafer Akyol |
Aklım Gitti Seninle
Çiçeğim narin ellerde Gözlerim kaldı gözlerde Aklım gitti seninle Sen kim bilir nerede Ateşlerde kaldım yine Sana hasret yandım yine Tek hatıran gözlerin O da çok uzaklarda be… Gülüm bahçende çiçek açtı Sen yüreğimde hala tomurcuk Şafakta görünmüyor Söyle güzelim yok mu umut Cafer Akyolv |
Aklımı Kuşa Çevirdi
Aklım ermiyor Bu deli sevdaya Yazımı kışa Aklımı kuşa çevirdi Tutunamadım Beklide tutunmasını Bilemedim Rüzgâr misali esipte geçti Dokunamadım Soluyamadım Durduramadım Buldozer olup ezipte geçti Cafer Akyol |
Al Bendeki Seni Güneş Batmadan
Hafızamdan silemiyorum gözlerini Tutsak olmuş mahkûm misali Tutuklu kalacağım ömür boyu Bu deli sevdaya dur demedikçe Bedenimi sardın kanıma karıştın Ayrıştırmam mümkün görünmüyor Beynimin yarısıydın tamamı oldun Al bendeki seni güneş batmadan Cafer Akyol |
Al Beni Bu Dünyadan Al
Bulut olup gözlerimden döktüm Güne? olup yüre? imde yakt? m Toprak olup yudum yudum içtim Ya? mur olup yana? ? ndan öptüm Hasretini yüre? imde saklad? m Gecen olup dü? lerinde ya? ad? m Her günümü g? yab? nda payla? t? m Bir bilsen b? rtanem seni nas? l özledim Bir nefes ol bu nefessiz günümde Umudum çaresiz gönlüm virane Bir ses ol çare ol çaresizli? ime Olmayacaksan e? er ecelim ol AL BEN? BU DÜNYADAN AL Cafer Akyol |
Alışkanlıkların Olsan
Bir kuş olup her sabah, Pencerene konup, Avuçlarından beslensem. Aynan olup gözlerine baksam Bir avuç su olup; Yanaklarından dudaklarına aksam Kaynayan bir demlik olup Günaydın deyip elinden tutsam Çay bardağın olup; Dudaklarından öpsem Taşıdığın çanta olup; Yolda hep el ele yürüsek Kulağına küpe olup; Seni sendiğimi söylesem Boynunda kolye olup; Yüreğinin sesini dinlesem Gecenin sessizliği olup; Bir kenarda yanına kıvrılıp, Rüyalarını süslesem. Yorganın olup sana sarılsam Yastığın olup; Yanaklarından öpsem! Alışkanlıkların olup; Hep seninle yaşasam! İster misin? Ne güzel olur! Cafer Akyol |
Aptallaşıyorum Gözlerine Bakınca
Anlatıyor bana bakışların Bin bir sözcükle sevgini Düğümleniyor boğazıma sözcükler İlmek ilmek Aptallaşıyorum gözlerine bakınca Varlığında yokluğunu yaşıyorum Yokluğunda yaşar mıyım Hep seninledir yaşamım Yaşadığım zamanla sınırlı Benim yaşamım Ondandır gözlerine bakınca Kendimi kaybettiğim Ondandır aptallaştığım Dünyama girdin Yüreğime kök saldın Bir çınar gibi Damarlarımda kan gözlerimde ışık Ciğerlerimde nefes kulağımda ses Yüreğimde sevgi oldun Ondandır seni görünce aptallaştığım Ondandır Yaşadığım gerçek hayattan soyutlanmam Cafer Akyol |
Ara Sıra Essen Nefessiz Saatlerimde
Bir rüzgar esti aşağıdan yukarıya ılık ılık Gözlerime ışık ciğerlerime oksijen doldu Nefesim açıldı umutsuz bakan gözlerime umut doldu Ne güzel estin sen bu hüzünlü mevsimde Göz bebeklerim umuda ışığa yöneldi Yüreğimin öyle bir yalvarışı vardı ki Yerinden fırlayıp atlayacak gibi Ara sıra es ne olursun nefessiz saatlerimde Bir hayal gibi estin de geçtin Yetmiyor bana bu kadar yetmeyecekte Hiç yoktan iyidir diyorsan eğer Ara sıra essen nefessiz saatlerimde Cafer Akyol |
Avuçlarından düştüm
Güzel bir akşam Uçtum güvercini kanadında Yan yana Nefes nefese Göz göze Yürüdük Avuçlarından düştüm sonsuzluğa Cafer Akyol |
Baba Beni Okula Gönder
Günaydın baba Seni seviyorum Bak güzel kızın büyüdü Bugün okullar açılıyor Arkadaşlarım hazırlandı Ayşe, Esra, Fatma O küçücük Elif bile Babasının elinden tutmuş Okula gidiyor Kalk ne olur Ayırma beni onlardan Okulumdan Öğretmenimden Baba beni okula gönder Okumayı yazmayı Şarkı türkü söylemeyi Oyun oynamayı Paylaşmayı Arkadaşlığı dostluğu Bilgiyi beceriyi Kendime güvenmeyi Çok görme bana Geleceğe umutla bakmam için Ne olu lütfen Baba beni okula gönder Cafer Akyol |
Bağımlı
Gözlerim alıştı Madde bağımlısı gibi Seni aramaya Bunu bir ben bilirim Birde onlar Yokluğun cehennem Varlığın yaşamadım ki Bağımlıyız hem de ölümüne Ortak noktamız yokluğumuzda Hasretimizden çıldırmak Tedavisi zor Nefes almaktan vazgeçmek gibi Yakınsın ama Ellerim ellerine ulaşamıyor Deliriyorum Bağımlı oldum sana Güzel gözlüm Seni soluyamadan yapamıyorum Gittikçe zorlaşıyor hasretim Bağımlı oldum güzel gözlüm Bağımlı Nefes almaktan vazgeçmek gibi Cafer Akyol |
Bana Beni Anlatabilir misin
Seni unutsam Yaşananları yaşamamış saysam İçine sindirebilir misin Unutabilir misin Benden önceki çağda Yaşayabilir misin Senden sonraki çağı unutsam Sen unutabilir misin Hiç yaşamamış sayabilir misin Beni yok sayabilir misin Pencereye gülüm ile birlikte Konmayı unuta bilir misin SEN Gözbebeklerimi terk edebilir misin Bana beni anlatabilir misin Yüreğini ardına kadar açabilir misin Bana beni kadife sesinle anlatabilir misin Cafer Akyol |
Bana Güzel Birşey Söyle
Bana güzel bir şey söyle Alıştığım bir şey Aklımdan olan bir şey Beni hayata bağlayan bir şey Bana güzel bir şey söyle Canım de bir tanem de Güzel gözlüm de Yeter ki bir şey söyle Bana güzel bir şey söyle Hasretin bitsin Acılarım dinsin Nefesim açılsın Bana güzel bir şeyler söyle Seni seviyorum de Başım dönsün Duygularım uçsun Sana konsun Cafer Akyol |
Ben Canlı Değil miyim
Bulutları oluşturan Yağmur tanecikleri Umudun var Buluşacaksın Sana muhtaç Sana kucak açmış Hasretini bekleyen Toprağa Bir birini bekleyen Mevsimler Gece ve gündüz Akşam ve sabah Güneşi uğurlayıp Sabahı karşılayan Canlılar Yazdan kış yiyeceklerini Hazırlayan Umutla sevgiyle çalışan Karıncalar Böcekler Yılanlar Çıyanlar Sizlere sesleniyorum Ben canlı değil miyim Umudum yok Umudumun adı çaresiz Umudum ölmek Onu da yapamıyorum Bedenim iki parçaya bölündü Birtanem Biri bende Diğeri sende Sende kalanı çok özledim Birtanem Sende kalana çok ihtiyacım var çok Gözlerin bana bir nefes Hep yanımda olsan Geri kalan yaşamı paylaşsak Sana hep güzel gözlüm desem Güzel gözlüm günaydın Bugün nasılsın güzel gözlüm Hoşça kal Güzel gözlüm Benim ben geldim Güzel gözlüm Eline sağlık güzel olmuş Neyin var neren ağrıyor Sen uyu güzel gözlüm İyi ******* Seni çok seviyorum Güzel gözlüm çok Ne de güzel uyuyorsun Ben uyumayacağım Sabahın ilk ışıklarına kadar Parmaklarımla Saçlarının bütün tellerinde Gezineceğim Kaşlarını tarayacağım Dudaklarımla Sana adadım bütün güzellikleri Seni üzecek bütün davranışları Hapsettim içime Birtanem güzel gözlüm İç çekişlerin hayalimde Gözlerin Yüreğin Sevgin Avuçlarımda Avuçların dudaklarımda Soluk soluğa Ne güzel ama Umutlarım Ben canlı değil miyim Ben canlı değil miyim Cafer Akyol |
Ben Seni Ölesiye Sevdim
Ellerini ellerimde hissederek Yürüdüm sokaklarda Gözkapaklarım uykuya Seni görerek kapanırdı Umut ederdim düşlerime giresin diye Varlığınla güne merhaba der Kelebeğin canı pahasına Işığın etrafında döndüğü gibi etrafında dönerdim Soluduğun havayı paylaşmak için Neler yapmazdım neler Sevdan nakış nakış örüp Yüreğimin en güzel köşesine çerçevelettim Caresizlikten sensizlikten Tüm güzellikleri gıyabında paylaştım Fotoğrafının yanına çayını doldurup Sen varmışsın gibi saatlerce sohbet ettim Zaman zaman gözyaşlarım sel olup aktı Ama sen o güzel tebessümünle Gözyaşımın sebebi oldun Mevsimleri seninle özleştirdim Çiçeği dalında sevdim incimesin diye Tıpkı seni sevdiğim gibi Senin ceylan yürüyüşün gibi Kışın kar yağışını havada narin gelişiyle sevdim Sonbaharı masum bakışınla sevdim Hele yazı alev alev Yüreğinin sıcaklığıyla sevdim Kendimi çok sevdim Seni sevdiğim için Yani seni güzel gözlümü Canım gibi ölesiye sevdim Sevgim kartopu misali hep katlandı Sonsuza dek ölesiye Ben seni ölesiye sevdim Cafer Akyol |
Benden Bir Parçasın
Hasret çığlıkları Yüreğimde birikti Soluyamadım Bulunduğun havayı Yüreğinle Doya doya soluyamadım Hasret kaldım Benden bir parçama Kor ateşi üzerinde Yalın ayak yürüyorum Yaktığın ateşin içinde kaldım Bir tanem içinde Cafer Akyol |
Benden Sana Hatıra
Daldan yaprak düşecek Yaşam bir gün bitecek Sevdam cansız kalacak Gel etme eyleme yar Gökyüzü kararacak Yıldızlar parlayacak İçimdeki çığlıklar İnan hiç susmayacak Şansım bir gün dönecek Yürek sana gelecek Ölesiye sevecek Gel etme eyleme yar Zaman uçup gidecek Aklım sende kalacak Bu can sensiz olacak Bizi tarih yazacak Gülüm sende kalacak Bahçende budak salacak Benden sana bir hatıra Bensiz seninle yaşayacak Cafer Akyol |
Beni Kör Etme
Bir nefes ötemde Bir yudum sevgiyi Çok görme Işığımı kapatma Soluğumu kesme Dünyamı karartma Gözbebeklerimdesin Beni kör etme Cafer Akyol |
Beş Duyumla Sevdim Seni
Kulaklarımda sesin çok derinden Duymak istediğim en güzel ses İncecik huzur verici Beş duyumla sevdim seni Gözlerimde resmin gökyüzünde yansıyor Çok büyük yüreğin kadar Hüzünlü ürkek endişeli Beş duyumla sevdim seni Teninin kokusu içimde Kıyıp ta koklayamadığım Ciğerlerimde konuk ettiğim Beş duyumla sevdim seni Dilimde tadın gün boyu Yaşamımı renklendiren Bana şiir tadında sevgi veren Beş duyumla sevdim seni Sıcaklığın avuçlarımda Alev alev Teninin tenime uyumu bir rüya Beş duyumla sevdim seni Cafer Akyol |
Beyaz Güvercinim
Yine göründün o berrak yüzünle Kanatları sevgi dolu beyaz güvercin gibi Gözlerin gözlerime takıldı Uçup bahçeme kondu Anlatacak çok şey Dinleyecek çok sabır Dil ile gözlerin birlikteliği Kalp atışlarının ritmi Uzun bir zaman dilimi Kısa zamanda bitti Zaman güvercinin kanadında Yürekler kelepçede Cafer Akyol |
Bir
bir unutabilsem seni yüreğimden söküp bir atabilsem sana bağımlı yaşamaktan bir kurtulabilsem yüreğimdeki çerçeveyi bir indirebilsem gözlerimdeki gözlerini yüreğimdeki sevgini bir kazıyabilsem düşünce merkezimi bir değiştirebilsem mevsimleri tadında bir yaşayabilsem seni bu dünyada yokmuş gibi bir görebilsem bu deli sevdadan bir kurtulabilsem bir kurtulabilsem Cafer Akyol |
Bir Cana İki Yürek
İnsan kalbi sadece hisseder Karşılıksız hiçbir şey beklemeden Ne kar düşünür ne zarar Mutluluk üzüntü onu yorar Sakın bu kalbi incitme yar Yüreğim hem hisseder hem coşar Yaşa sebebim seninle doğar Gözlerim göz bebeklerimde yaşar Güneş seninle doğar seninle batar Bu sevgi yüzyıllarca yaşar Belki bu sevgi bu dünyada biter O zaman bu can ebediyete gider Sanma ki bu kurtuluşun olur Bu kalp seni ahirette de arar bulur Bir can iki yürek can olur. Cafer AkyolBir Cana İki Yürek İnsan kalbi sadece hisseder Karşılıksız hiçbir şey beklemeden Ne kar düşünür ne zarar Mutluluk üzüntü onu yorar Sakın bu kalbi incitme yar Yüreğim hem hisseder hem coşar Yaşa sebebim seninle doğar Gözlerim göz bebeklerimde yaşar Güneş seninle doğar seninle batar Bu sevgi yüzyıllarca yaşar Belki bu sevgi bu dünyada biter O zaman bu can ebediyete gider Sanma ki bu kurtuluşun olur Bu kalp seni ahirette de arar bulur Bir can iki yürek can olur. Cafer Akyol |
Bir Nefes Ver Yüce Dağlar
Ay karanlık yüreğimde Güneş doğmaz gözlerime Bülbül hasret gülerine Bir nefes ver yüce dağlar Ah dağlar içim yanar Yüreğim ikizini arar Nefessiz kaldım yine Bir nefes ver yüce dağlar Umudum sende canım Yüreğim hep seni ağlar Yeter gülüm çektiklerim Bir nefes ver yüce dağlar Canım yandı gülüm soldu Gecem zindan sabah oldu Yetmedi mi çektiklerim Bir nefes ver yüce dağlar Cafer Akyol |
Bir Çocuk Ağlıyordu
Bir çocuk ağlıyordu Kocaman bir adamın yüreğinde Geçmiş yılların hesabını soruyordu Çığlık çığlığa avaz avaza Koca adam ağlıyordu çocuk ağlıyordu Hak veriyordu çocuğa Çocuk yüreğiyle koca adam Konuşturmamıştı Ağlamayı bile yasaklamıştı Çocuk yüreğiyle koca adam Ver verebiliyorsan hesabını Geri gelmez o güzelim yılların Mengeneyle sıkıştırdığın Gözyaşlarını içine akıttığın Kocaman bedenindeki çocuk yüreğine Bir çocuk ağlıyordu Kocaman bedeni yerden yere vuruyordu Dünü bugünü ve yarını sorguluyordu Koca adam ağlıyordu çocuk ağlıyordu Hesap hala ortadaydı Cafer Akyol |
Bir Kaç Saniye
Bedenin bir kuş Yüreğin serçe Fırlattın o güzel bakışları Kala kaldım penceremde Dokundum o güzel ellerine Yürüdük seninle Bir ömür kadar sürdü Birkaç saniye... Cafer Akyol |
Biz Olsak
Sen ve ben Ne kadar uzak Yakınlaşsak Biz olsak Dağıtsak kara bulutları Güneşi yakalasak Sen ve ben BİZ OLSAK Cafer Akyol |
Boğazımda Düğümlendin Çözemiyorum
Bakmıyorum artık aynalara Görmek istemiyorum Gözlerimde kalan gözlerini Geçtiğin yolları bile kullanmıyorum Hayalini sevmekten inan ki yoruldum Bak gözyaşlarımda kurudu Ağlamıyorum artık Bu deli sevdaya Nice mevsimler geçti Sevdamızın üstünde buldozer gibi Dedim ya senin çağrıştıran her şeyden uzak durmalıyım O yüreğim olsa bile Sevdan öyle saplandı ki yüreğime Adının harflerini heceledim heceledim Ama söyleyemedim Taş duvarlara yazdığım Yazılar bile silindi Bir tek sen silinmedin Yorgun yüreğimden Yani güzel gözlüm Haykırarak seni seviyorum diyemedim Yumruk gibi boğazıma düğümlendin Bir türlü çözemedim ÇÖZEMEDİM Cafer Akyol |
Boşalt Gözyaşlarını
Yüreğim alev alev Yağmura muhtaç Toprak gibiyim Gel boşalt gözyaşlarını ıslat toprağımı Canlansın kurumuş dallarım Cafer Akyol |
Bu Gün
Toprakla tohumun Güneşle buluştuğu gündür Çatlayan toprağın Susamış sevgilerin Suyuna kavuştuğu gündür Hüzünlü gözlerin Mahzun bakışların Derinden iç çekişlerin Titreyen dudakların Doğduğu gündür Günlerimizi bayrama dönüştüren Yürekleri birbirine bağlayan Oluşan sözcükleri şiire dönüştüren Hiç unutulmayacak tek gündür bu gün Cafer Akyol |
Bu Yılda Kör Kuyularda Kaldım
Kör kuyularda kaldım Göremiyorum artık güneşimi Kapladı her yeri kara bulutlar Karardı masmavi dünyam O temiz havadan yoksun Soluksuz kaldım Bir tanem soluksuz Ufkum daraldı kör kuyularda kaldım Amansız Hele o gözlerin Nefes almamı bile unutturuyor Farkında mısın Hayal oldun Rüya oldun Efsane oldun Sanki buharlaştın yağmur oldun Ama ben göremedim Yağan her yağmurla Birlikte oldum Sen yoktun Olsaydın Tanırdım kokundan Kör kuyularda kaldım bir tanem Kör kuyularda Neredesin Her gün doğumunda Umutla uyanıyor gözlerim Alışkanlıkları Sana olan delice özlemi Değiştirmiyor zaman ve yıllar Belki görürüm Belki görünürüm diye Umutla açılan gözler Bir sonraki günün umuduyla Umutsuzca kapanıyor Yalnız kaldım Yarım kaldım Çaresiz kaldım Bu yıl da Kör kuyularda kaldık bir tanem Kör kuyularda Yeni yılda… Cafer Akyol |
Bir Uyuyabilsem
Bir uyuyabilsem Gözlerimi kapayıp açtığımda Seni yanımda bulabilsem Uyandığımda Sana günaydın bir tanem Diyebilsem Güneşin o nazlı doğuşunu Kıvırcık saçlarının arasından İzleyebilsem O güzel dudaklarından Sabahın erken saatinde Canım canım dediğini Duyabilsem Ellerini ellerime alıp Yüreğim ile dudaklarımın arasında Sevebilsem Seninle birlikte olma lüksünü En iyi bir şekilde Yaşayabilsem Gelmiş geçmiş yaşanmış yaşanacak Bu özel aşkı dolu dolu Özgürce ibadet gibi Yaşayabilsem Sevincimi üzüntümü Bütün zaman dilimlerinde Seninle paylaşabilsem Bir uyuyabilsem Seni rüyamda görmek için Hiç uyanmamak üzere BİR UYUYABİLSEM Cafer Akyol |
Bugun On Dört Şubat
Toprakla tohumun Güneşle buluştuğu gündür Çatlayan toprağın Susamış sevgilerin Suyuna kavuştuğu gündür Hüzünlü gözlerin Mahzun bakışların Derinden iç çekişlerin Titreyen dudakların Doğduğu gündür Günlerimizi bayrama dönüştüren Yürekleri birbirine bağlayan Oluşan sözcükleri şiire dönüştüren Hiç unutulmayacak tek gündür bu gün Cafer Akyol |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.