![]() |
Derya Avşar
***Gecenin gözyaşları***
Karanlık yağıyor gecenin üstüne Miyavlayan kediler sokağı arşınlar Ürkek çiçekler mehtabın gölgesinde gizlenir Uykulu gözlere dökülür gecenin gözyaşları Kimsesizlik düşer bir sevgili koynuna Eskir bugünden yaşanmamış aşk'ların esareti İsyanlar düşer haksızlığın dudağına Sızlayan kalplere dökülür gecenin gözyaşları Dolunay doğar pencereden rüyaya düşer Issız yolların uzayan gecikmeleri sabırsız Gece sabaha yetişirmi uykusuz haleri sarhoş Ayrılan yollara dökülür gecenin gözyaşları İçinde bir acı büyür bıçaksız keser kimse görmez Savaşı bitiren kahraman ölmez Ayrılık rüzgarı uzakta esiyorsa bir daha dönmez Uzak hasret'e dökülür gecenin gözyaşları Saklanmış gizli sevdalar kırık ve yarım İçinde kayıp yılların intikamına suskun çığlığı Bıraktığı yeminlerin ahı sürükler zamanı Gizli sevdalara dökülür gecenin gözyaşları Yalnızlığın derin çukurunda nefes alınmaz Ava çıkmış tilki sözünde durmaz Ağıstos'a kış düştü havalar ne ayaz Yaralı yürek artık kimselere yaramaz Derin yalnızlığa dökülür gecenin gözyaşları... |
***Gerçekleri çizdim***
İçim de damlaları birikti acının Mutluluktan sık söz edemiyorum. Yapmacık gülücükler yüzümde Kırık duygularım içten olamıyorum. Gerçekleri çizdim gerçekleri yazdım Yalan renginde sahte davranamıyorum. Her yüzde karanlık gerçekleri gördüm Hiç birinde doğruluğun eşini bulamadım. Sızıyor ömrümde yaşamın tatları Ağlatan siyah acıdan kurtulamıyorum. Yeni bir resim çizerken beyaz bir sayfa açtım. Gözlerim resimle konuşurken ben susuyorum. En çok konuşurken mutluluğu kaçırıyoruz. Artık mutluluğu konuşmayacağım yaşayacağım. Derya Avşar |
***Giderim sevdiğim***
Kalbin beni silsede sen hep gül Ne varsa mutluluğundan arta kalan Ben toplarım ardıma bakmadan Çeker giderim sevdiğim Kalbimde seni taşırım kendimden öte Hiç hesapsız sana sevabımı bırakırım Tüm günahları boynuma asarım Senden sessizce giderim sevdiğim. Derya Avşar |
***Git artık***
Bırak bende ki seni ve durma git artık Beni yaşamı olmayan Bir dünyanın içine bırak git Sensizliği hatıra ederken Her lokmaya kan doğradı gidişin Gözlerimi tavana astım Ruhumu yoluna serdim Tüm hayatımı yokluğuna terk ettim Yaşamıyorum ben Ne olur söyleyin bana Onun olmadığı bir yaşam Yaşamaksa eğer! Ne olur çekin vurun beni Onun yanında olmayı çok görmeyin bana. tarih:10,02,2007 ist Derya Avşar |
***Göçeceksiniz bir gün***
Ruhunuz şiirlere ulaşmazsa şiirler derin bir sessizlikte usulca düşer yüreklerinize ve uzak kaldığınız şiirlerden kaybolup göçeceksiniz bir gün her mısrada bir yaşam her kelimede bir can tanıyacaksınız siz şiirlere ulaşmazsanız şiirler bir gün sizde söylenecektir belki ağlıyor olacaksınız belki de gülüyor ama size değdiğini hissedeceksiniz belki aşkınızın dilinde bekli ayrılık rüzgarında belki acınızın koynunda belki de gözlerinizde söylenir bir buğulu şiir siz terk etseniz de şiirler şiirler sizden söylenir bir gün. Derya Avşar |
***Gömerim***
Bir istanbul'un ışıklarında Bir senin gözlerin de sarhoşum Beni al koynunda sakla Ya istanbul,u sana Ya seni istanbul'a gömerim. İstanbul'u sende Seni bende severim Ya istanbul'u sana Ya seni bana'a gömerim. Derya Avşar |
***Gönül tahtından***
Küçücük kalbime şaşıyorum çünkü! sevilmesede sevgisini hep saklamasını bildi her kesin sığındığı koca bir dünyası varken o bir tek kalbe sığabildi kalbimin kapıları kırıldı ancak gönül tahtından inen olmadı oranın sadece tek sahibi vardı Oda kıymet bilmedi gitti. Derya Avşar |
***Görsen beni tanırmısın? ***
Uzaklarda seni aramak şehrin ışıklarında gözlerin mavi, yeşil, siyah, ela kimbilir hangi esrarengiz gecedesin? görsen beni tanırmısın? kimbilir belki çok yüz çevirdin ben seni tanır gibi oldum ama o uzaklarda aradığım sen olamasın sen uzaktayken uzatsam elimi dokunabilirdim yakınında bu kadar uçuruma düşebilirmiydim? yaklaştıkça neden düşüyorum derin bir kuytuya? neden araya duvarlar örülüyor? ve ben neden ölüyorum? içim ezilirken neden geri dönmüyorum senin olduğun şehre sığamıyorum. bir enkaz yığını duygularım harap ben yarım hangi düşün rüyasında bıraktım seni, hangi gerçekte seni sevdim hangi hayalimde seni aradım seni bulduğum bende kaybediyorum hüsrana boyandı ******* gözlerimi kapatsam sayıklarım seni beyaz siyaha karıştı gök mavisi deniz kan kırmızı ozan okutur sazı benden silinmez bu kara yazı kargalar üşüşür yüzümde kalmış acıma sancısı düşer her gün karnıma günahı karışır ahıma affı düşer sevabıma hesabı sorulmaz diye sanma seni çoktan aldım koynuma mahsumiyetime sardım seni gidiyorum beni saracak olan kara toprağa gördüğün soğuk mezertaşımdan görsen beni tanırmısın? ne sen seni bende sor ne de beni saracak kara toprak seni bana sorsun...elveda... Derya Avşar |
***Göz bebeklerine sor***
Şiirleri bana beni sana gömdüm Gidişine tüm sözleri bıraktım Ve bıraktığın uçurumdan uzvunun derinliklerine tırmandım Zirvesiydin erişilemeyen En ulaşılmazım Bıraktım aşkımı özgürlüğün eteklerine sessiz bir çığlıktın içimde hiç susmayan ulaşamıyorum bendeki sana nerede eriyip nerede son bulduğumu bilmiyorum Bir göz bebeklerinde yüzdüm Göz bebeklerine sor beni Tıpkı senin Benim gözbebeklerimde Büyüyüp çoğaldığın gibi Seni bende ölümüne çoğaltacağım. Derya Avşar |
***Gökkuşağı ebruli***
Gökkuşağı ebruli hüzne düşmüş Dünyanın başına taç olmuş Rengarenk bir kuşak oluşur İnce uzun yeryüzüne ışık saçar Dokunacağımız kadar yakın Dokunamayacağımız kadar uzak Gökkuşağı ebruli açık ve tatlı renkleri Yürekli yüreklerde örülür düşleri Derya Avşar |
***Gözden düşüyor***
Düştüğüm yerden sen tuttun ellerimden bu seni sevmem için yeterli bir neden hep uzak kaçtım yabancı elden zararına insanları sevebildim sevgiler kanarcasına ağlıyor sarılmaların ardında bir cinayet işleniyor kalplere düşen her vefasız arkadan bir bıçak saplıyor yara almayan tek yer dilimiz oda vefasızı getirmeye yetmiyor her gün bir kişi gözden düşüyor sevgisizlikten herkes üşüyor aldatan aldatılan aynı kaderi paylaşıyor sevende, sevilende, bekleyende kaderine ağlıyor. Derya Avşar |
***Gülümse güzel***
Bir kere gülümse güzel Yüzünde hayat anlam bulsun Hayatın varolduğunu Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Yüzünde çiçek renkler açsın Solmayan çiçekleri Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Yüzünde bir çocuk büyüt Hiç ağlamayan çocukları Yüzünde taşı güzel Bir kere gülümse güzel Umutlara kuçak aç Sevgiyi aşk'a kat Yüzünde taşı tebbesümü güzel HARİH:14,07.2007 Derya Avşar |
***Günaydın***
G ünaydın sevdiğim... Ü midin, güneşin hep doğması N eşenin, denizin hep dalgalanması A k yüzün ve günün hep aydın olması Y anlız ismimin ağzında anılması D ilimde duam, aşkımızın sonsuz olması I zdırapsız yüzümüzün hep gülmesi dileğiyle N eredeysen günaydın sevdiğim... Derya Avşar |
***Güneşin kızı***
Büzüldü dudakları gecenin Ay düştü hüznün koynuna Baş koydum geleceğin yoluna Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Elleri ağır bir el boğazıma dolanır. Beni görmez gözleri, Duymaz kulakları aşk sağır. Fısıltısı rüzgarda esen yel dağıtır. Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Dilindeki söz korların közü. Üşümedim yandım gözleri kurşun sıkar. Yüreğim bir tek onu saklar. Güneşin kızı ısıtmaz yakar. Derya Avşar |
*Hatırımdasın daima***
Güller dalından kopabilir Hayat son bulabilir Yaşamın tatı kaçabilir Hayat başka yerlere sürükleyebilir Her şey yeniden başlayabilir Değişmeyen ve gelmeyen Tek şey sen oldun... Derya Avşar |
***Hayat'a sarıldım***
Hayatı sevmeyi daha dünden öğrendim çünkü o hayatın kucağındaydın sen sırf seni kaybetmemem için hayat'a sarıldım sırf seni bırakmamak için yaşadım ben hayat seni ben hayatı yanlızlık beni bırakmadı senden çok yanlızlığa sarıldım hayat sana ben seni saran hayat'a sarıldım ya sen sen ben hayatayım diye hiç sarıldınmı hayatın boynuna tutundunmu umuduna kavuşuruz belki diye dünyanın gözleri sensin dünyanın gözleriyle bakıyorum her güne ya sen sen beni aradınmı? baktığım o günlerden birine kimbilir belki de çoktan yol adın sevdamla beni dönülmez olan sürgüne... Derya Avşar |
***Hayalimi sar***
Uzaklar yaramıyor sen gidiyorsun Habersiz bırakma Arada bir selam gönder Birileri burada senin için Canını canına heder eder unutma yar Düşünmeden sevabını Günahına bırakır da gider Sensizlik yaramıyor Ben gidiyorum haberin olsun der Gelincikler açmış yüzün de al al Toprağa düşer ansızın beyaz kâr Baharlar sende geçsin Hiç değmesin hüzün Sen hep bende kal gitme güzel yar. Sen gidersen ruhum bana dar Ne olur arada bir hayalimi sar Bedenim bende ruhum sende yar Yar özlemi insanı hasta eder Mesafeler ölmeden toprağa gömer. Derya Avşar |
***Hayat nerede başlar nerede biter? ***
Hayat nerede başlar nerede biter hiç düşündünüzmü? güzel varlıklar hayat kendimizi tanımakla başlar önce varolduğumuzun farkına varırız insanı doğayı bilimi sanatı keşf ederiz okumak, öğrenmek sonrası çalışırız ve hayatımızı paylaşacak diğer yarımızı ararız evlenip, yuva kurarız zaman geçer yorgunluklar biner omzumuza çat kapı yılların gölgesi düşer üstünüze hayatın bitiş çizgisi çok yakınınızdadır çabaladıklarınız koşuşturmalarınız kaygılarınız ve hayat birikiminiz hepsi geride el sallarcasına ayrılır sizden yeniden hayat başlamaz sizin için son demindedir cılız hayatınız seneler katlanmış üst üste nedenler, keşkeler, evetler hiç birine vakit yok artık yeniden gidebilmek geriye imkânsız hafızanız bulanık uyumak istiyorsunuz ve artık derin bir uykudasınız hayat nerede mi bitiyor? hayat kendinizi unutmakla biter kısaca hayat kendinizi tanımakla başlar kendinizi unutmaklada biter. Derya Avşar |
***Hayatın kendisi***
HAYATIN KENDİSİ Saçmalık denilen şey; Yaşadığımız Ve; Şu peşinden koştuğumuz; Ancak hiç yakalayamadığımız Hayatın kendisi değilmidir zaten... Derya Avşar |
***Haykırışıyla aşk***
Duru bir sevdadır içimde ki haykırışıyla aşk ne ateşi küle çevirdi ne hasretiyle içimde ki, özlemi ne mecnun eyledi ne kerem ne kavurdu çöllerde göneş ne de unutmak için söz verebildim kendime bir yalanı bine böldüm yinede hayaliyle avunamadım ne deliyim ne divane mechul bir sevdalıyım işte ne ölümü istedim ne onsuz yaşaya bildim sadece yokluğu öldürdü beni can damarım kesildi kırmızı siyaha bulandı hiç kanım akmaz bıcak bu canı kesmez. Derya Avşar |
***Hikâyesi kayıp***
Hikâyesi kayıp bir şiir'de Adına rastladım Ben sende sürgünüm Senin kaleminde okuduğum Yokluğundu bende kalan Mürekep, yerine kan damlıyor Yazıların kelimesi acıyor İnfazım senin defterinde yazıyor Hikâyesi kayıp bir şiir'de Sen'deki geçmişimi saklıyorum... Derya Avşar |
***Hisleriyle uzanır***
Dalgalar kumsalı öpmek için uzanır Ağlar taneleri yağan yağmurun. Gökyüzünde güneşin külleri savrulur Bir çocuk hayat'a elleriyle uzanır. Tohumun sancıları toprağı yırtar Can çekişeni tüm canlılar duyar. Bir annenin evladına yüreği kanar Bir doğuran hayata hisleriyle uzanır. Dallar çıplak ağaca sarılır Siyahı örter yağan kâr. Üşüdüm yalnızlıktan taşa dedim gel sar Kimsesiz hayat'a yalnızlığıyla uzanır. Derya Avşar |
***Hüznü giyme sen***
Hiç değişmesin gülen çehrelerin Yanaklarında gelincikler açsın Eksilmesin yüreğinde küçük sevinçlerin. Uçuşsun ruzgarında esen mutluluğun Güneşi avuçlasın taze ruhun. Akışı başka aksın sevda nehrin Cana can değsın ipek tenin. Hüznü giyme sen hep sevin. Taze kalsın dalında güllerin Seni ağlatana değsin dikenlerin. Derya Avşar |
***İhtiyarlık hastalığı***
İHTİYARLIK HASTALIĞI Buldu beni yaşlılık hasta düştüm gelenim yok derinden deydi yine bir ok hasretlik herşeyden çok susadım su uzatanım yok geçti gitti gençlik şu zamanın karnı tok seven yok sayan yok ihtiyara bakan yok ne zorimiş ihtiyarlık meğer hiç bir hastalık, ihtiyarlık hastalığı kadar kötü değilmiş... ve en büyük hastalık, ihtiyarlık hastalığı imiş ey! insan oğlu! şah,da olsan, padişah,da olsan bir gün bulur seni,de yaşlılık. en kötü hastalık yaşlılık... Derya Avşar |
***Katilisin sevdamın***
KATİLİSİN SEVDAMIN Soğudu bende ki, yerin Daha dün Enkazlarını kaldırdı çöpçü Sevdamı yoluna bıraktım Ezdin geçtin Artık çıkma karşıma Gözlerin kalbime kurşun Sıkmasın Katilisin sevdamın Bir cinayet daha işleme Vurduğun yerim hala sıcak Derya Avşar |
***Kendin için***
KENDİN İÇİN Başkası için kendinden vaz geçiyorsan Kendin için sen sen olmaktan Çıkmışsın demektir Başkası için yaşıyorsan eğer Kendin için ölmüşsün demektir Derya Avşar |
***Her şey sen olunca***
Bir başka başlamıştı o gün hiç bitmesin istemiştim o gün hiç yaşanmamıştı ilkti o gün ne öncesi vardı ne sonrası olacaktı güneş o gün doğmuştu meğer kaderimde yaşanacak tek gün varmış tüm hayatı senin olduğun o güne sığdırdım...sonra... dedilerki o gitti. her şey sen olunca benim için hayat bitti. mutluluklar döndü yasa uykular bölündü döndü kabusa bir el uzanır uzaktan değmez bu cana yalnız kaldım her şey sen olunca yıllar uzun hayat boğulunca ışık karanlığı saçınca dostlarda bırakıp kaçunca umut havada uçunca martılar suda kaçınca derya da yalnız kalınca dünya bir lokmaya aç kalınca sensiz kaldım her şey sen olunca yaşadığım tek gün vardı o gün bitti. dedilerki o gitti. her şey sen olunca benim için hayat bitti... Derya Avşar |
***Kıyılarında yaşarmıyım? ***
KIYILARINDA YAŞARMIYIM? Kıyıya vuran dalgalarınızın esintilerindeyim savrulurum kent,kent sokak,sokak deniz içinde yaşayan bir balığım kıyılarında yaşarmıyım, gözlerine dalıp yüzermiyim, yoksa? kaderimemi terk edilirim, tutup avuçlarında yaşamı sunarsın yoksa? bırakırmısın kavruk kıyıların uzağında beni? Derya Avşar |
***Kötü bir iyisin***
KÖTÜ BİR İYİSİN Sen çok kötü bir iyisin Sertsin ama,gizli gizli ağlarsın Kızarsın sonra hemen yumuşarsın Üzersen ******* boyu ah çekersin Sen kötülük yapamazsın Kimseyi incitemezsin Bir kötüyü bile avucunda beslersin En büyük düşmanını candan seversin Sen çok kötü bir iyisin... 06,05,2007 İST Derya Avşar |
***Mêlêk anam***
Bir melekten uzaktım uzun zamandır ve kaybetmek üzereydim ümitlerimi sonra bir dürtüyle ürperdi her yanım henüz rüyamdan uyandım melek anam bir telaş seni andım uykularım yarım hayalin perde perde gözlerimde her an başucumdasın rüyalarımı süsleyen gelincik tarlasını bana getiren yalnız bana görünen melek anam... Derya Avşar |
***Küçük kız***
KÜÇÜK KIZ Kalemim var,yazmasına yazarım Ağaç diker,toprağını kazarım Silgim yok yazdığımı nasıl silerim? Haramı düşmanımın boğazında bilirim Ağladıkça gülmeyi öğrenirim Savruk başı ben neylerim Tadında kalmaz yaşlanır bedenim Acılar gömülür gün gelir bende gülerim Lâle sümbül eğilir bendedir güllüm Ilık ılık akar üstüme yağmurla kârlar Kırlangıçlar dönmeyen sevdiğine ağlar Leş kargaları benden kalanları toplar Aydınlık sabahıma karanlığı kim salar Rüyalarımda bir küçük kız çocuğu koşar Izdırabı düne bırakır avşar,bügünü yaşar. Derya Avşar |
***Mutluluğu kime sattık? ***
MUTLULUĞU KİME SATTIK? Karanlığı bölen sabahı doğurdu *******. ıssız kumsalda deniz dalgaları vur yüzüme öksüz kaldık,yitik sevdalarda umutlar sularda batık. mutluluğu kime satık? geride acı bıraktık geleceği hüzne boğduk dostu düşmana kattık mutluluğu kime sattık? her yakılan ateşte yandık her ateşte bir kül bıraktık ve esen her rüzgarda savrulduk parçalarımızın izi bile kalmadı... Derya Avşar |
***Mutluluğun ışığı***
MUTLULUĞUN IŞIĞI Parlak her ışık Mutluluk saçmaz Asıl mutluluğun ışığı Kendi içimizde ki Parlaklıktır Tıpkı zorla yenen yemeğin Zorla yapılan evliliğin Ve zorla öğretilen dersin Işık saçmadığı gibi Zorla öğretilen hiç birşey Fayda getirmez Taki içimizde ki Işık düğmesini yakana kadar... Derya Avşar |
***Mutluluk içimizde***
MUTLULUK İÇİNİZDE Bulutlar ardındaki güneşin sabaha doğması gibi... mutluluk içimizde. kuşların kanat çırpıp gökyüzüne uzanması gibi... mutluluk içimizde. taze gülün dalında durması bülbülün güle konması gibi... mutluluk içimizde. martıların denize uçması denizin dalgalanması gibi... mutluluk içimizde. bizim ruhumuzun derinliklerinde sevgi ile mutluluğu hisedip yaşatabilmemiz gibi... mutluluk içimizde. yeni doğmuş bir bebeğin ilk adım atışı gibi... mahsum saflığı tallı bir tebbesümü bir gülümsemesi gibi... mutluluk içimizde. hayatı gökkuşağı rekleriyle boyamak gibi... mutluluk içimizde çocukluğumuzda oynayamadığımız oyunları her yaşta oynaya bilmek gibi... mutluluk içimizde. küçücük sevinçleri sevgiyle dağıtmak gibi... mutluluk içimizde. dökülen tek damla göz yaşı için yağmurları feda ediyorum. acıları suya gömün ben size mutlulyğu armağan ediyorum. mutluluğun adresi içinizde... mutluluk elinizde. mutluluk içinizde... Derya Avşar |
***Nasıl elveda diyebildin? ***
NASIL ELVEDA DİYEBİLDİN? Bu gece yasa büründü siyahları giyinerek İçimde büyüyen sevgin çiçek açarken Gözlerim gülüp etrafa ışık saçarken Sen bana nasıl elveda diyebildin? Sensizliği toplarken acıyan yanımla Kor alevlerini yudumladım sevdanın Aşkına boyun eğen duygularım yenik sana Yenilgiye uğratıp beni nasıl elveda diyebildin? Eriyen benliğim kurak çölerde susuz Kızgın yağında piştiğim lokmaydım,yuttun Beni bir solukta sonsuzluğuna soğuttun Beni yaşama küstürüp nasıl elveda diyebildin? Cansız bir resim oldum ellerinde yırtıp attın Dili olmayan sevdamı acımasızca kanattın Makine ye bağlı hayat çizgimin fişini çetin Ben ölümle sevişirken sen sen diye Sen toprakları üstüme atıp nasıl elveda diyebildin? TARİH:04,03 İST Derya Avşar |
***Ne varsa***
NE VARSA Benden ne bekliyorsun ki; Ne varsa,senden bana kalanlar bügün intihar etti hepsi. Artık bende yaşamıyorsun. Sen olmayanla şavaşıyorsun. Derya Avşar |
**Neden dönmedim? ***
NEDEN DÖNMEDİM Olmayan aşkın esintilerine kapıldım sürüklendim... kanadı darbeli yaralarım üşüdüm çöle düşen bir serçe misali sığındığım yürekli dediğim yüreklere her yürekte kovuldum düşe kalka sılaya ulaştım kimse kalmamış beni saracak sargılarım kılıfım oldu tenime gün yüzü değmedi inandıklarım vurdu beni gidişlerime sebep sorma sebepler çok ama... geri neden dönmedim? neden dönmediğimi söylim sana... gül atım kurşun sıkıldı sevdim aldatıldım terk edildim boyun eğdim yeni bir sabaha çıkarım dedim geceden zehirlendim... |
***Neden şair? ***
NEDEN ŞAİR? Nedenini bilmiyorum. Ama,herkesten de çok beni anlamandan korkmuştum. Oysa; Anlaşılamamaktan şikayet ediyordum. Neden şair! Neden büyümüştün? Gözlerimden, beni hangi mısraya sıkıştıracaktı sözün, hangi imge beni büyütebilirdi ki; Gözlerinden, Gözlerim'den akan acıyı görme; Kimse cesaret etmedi solacaksa yaprağım gül dalında sende öpme! Derya Avşar |
***Onlar yarınsız kalsınlar***
ONLAR YARINSIZ KALSINLAR Bir sabahın öksüz gününe uyandım ağaçlar çıplak güller; dalında boyunu bükük yalnız bir çölün ortasındayım büyük bir okyanus sessizce ağlıyor o büyüleyici derin güzelliği içinde fısıltılar yükseliyor yalnızlığıma dolaştı katıksız hasretler sevdiklerimden uzaklaştırdılar ama sevmekten vazgeçiremediler özlemimi kelepçelediler hasret; iğdam ipi olsun boyunlarına hasret tutsağı edenler yalnızlığın gerçek yüzüyle eş olsunlar beni sevdiklerimden edenler sevgiye; sevgiyle hasret kalsınlar dünya cennet; ahiret cehennemleri olsun dallarında gülleri solsun kötünün eceli sevdiğinin elinde olsun sabahlar; üstlerine karanlığı doğursun yükselen haykırışım boyunlarına dolaşsın ben yandıkça,ben ağladıkça,ben özledikçe onlar nefessiz,onlar sevgisiz,onlar yarınsız kalsınlar. Derya Avşar |
***Rüyama düştü***
RÜYAMA DÜŞTÜ Dağıldı gecenin ortasında büyü Gidişin ansızın rüyama düştü Sıçradım uykularım bölündü Bana geleceğin fikri hayaldi Kırıldı gecenin kanatları sensizlikte Sen gibi,büyüdü ay gözlerimde Göz kapaklarım yokluğuna kapanmadı Sensizliğin derin ve kuytu uzağına daldı Seni büyütüyorum efsunlu bir gizin içinde Erteledim yaşamı yaşamak üzere başka bir geleceğe Yokluğunda beni,sana dondurdum. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.