![]() |
Süleyman Yavuz
ABciye
Hele bakın siz şu işe Girdik sayılırmış ABiye Çok lazımmış böyleside bize Sınırlar kalkacakmış hele bir de Biz bu vatanı dededen atadan aldık teslim Yok öyle AB diye diye Vermeye yetmez seninde neslin Kuzuyu vermişler kurda Satıyor canım vatanı Eskici de kendi vatan'ı sandı hurda Dağıtıyor kurda kuşa Bak sen şu hükümeti devranıma işte Hocan kim ki sen ne olasın Aynı kafanın adamısın Kalkındırmış gibi memleketi Gösterdin cümlemize Yedirdim zannetin acıyı bal diye diye Kıbrıs giditti nerdeyse elden Ne el uzattın ne tuttun tüfeğin dipçiğinden Vurdun nice şehitleri ta can evinden Yapma hükümeti devranım Bak sonra ihtilali var bu zamanın Aklını devşiri ver başına Sonra açılır bak türlü türlü iş başına Demedi demeyesin Külü kor görmeyesin İnde koltuğunda bir öyle bak Oradan bakmak sizlere belki de rahat Ama yemez bundan sonra ahali Sen git yinede dene bir ABiyi Zorla olmaz güzellik Gel elele verelim Düzeltelim memleketi Kalmasın işimiz AB iyede dedeyede Hallederiz biz her işimizi kendimizle |
Adın 'ELVEDA'
İyi ki varsın demiştim ya sana Seni seviyorum demiştik birbirimize Yalan olmuş bak her şey gibi Rüyaymış düşmüş hayal bizimki Kaybettik bak sonunda yitirdik Sevmenin büyüsünü Şimdi ise bulduk ayrılığın Acı veren iksirini Ve içtik kana kana Doymadık hiç içtik içtik Şimdi ise son sözümüz olmuş Elveda Ve son kez bakıyorum ardın sıra Ve son kez ağlıyorum sana Çünkü dilimde artık senin adın Elveda |
Adını
Aşk Koydum Adını Bende ki Bu Acının Sevda Koydum Adını Bende ki Bu Senın Ölüm Koydum Adını Sen Den Ayrılışımın Deli Koydular Adını Sana Sevdalanışımın Berduş Koydular Adını Sana Bağlanışımın Sarhoş Koydular Adını Sana Bağışıklığımın Bitti Koydular Sonunda Adını Beni Terk Edip Gidişinle |
Affet Beni Rabbim
Mevlâ’m Verdiğin her güne Yaşattığın her saate saniyeye Verdiğin mutluluğa acıya Aldığın tüm sevenlerime Ve sevemediklerime Bundan sonra vereceğin her derde zulme Tattıracağın acıya Yaşatacağın nice mutlu günlere Şimdiden şükürler olsun Ve Şimdi isyanım sana değil inan İsyanım yaratığın o zalim kullarına Seveni ayırana Garibe kıyana Zulmü vazife sayana Devletine ihanet edipte soyana Namusumuza namussuzca bakana Sana eş koşana Kurda kuşa tapana İsyanım Affet beni ey Allah’ım Beni affet |
Affet Ne Olur
Bu ******* bitmez bana Zehir oldu senden ayrıldım ayrılalı Her an her saat bekledim Aradım hep bir fırsat Görmek için seni Özledim sevdiğim özledim Gittiğim için affet beni Ama yandın hep içimde için için Ölürüm bir tel saçın için Döndüm sevdiğim Beni affetmen için |
Ağla
Birazda sen ağla Ağla ki öğren acıyı kederi terk edilmeyi Biraz daha ağla Ağla ki yeni ufukları gör Unutma tek değilsin dünyada Ağla ki gör diğer insanları da Artık öğren insanlığı.... Zor gelmemeli ağlamak sana Ağla ağlada yüreğin kabarsın İçinde volkanlar patlasın Seller başlasın Her damlada sevgi aksın bedeninden Her damlada hisset sevmeyi ve sevilmeyi Dinince göz yaşın beni daha iyi anlayacaksın Benim sana nasıl ağladığımı Kapında ayaz *******de nasıl üşümeden beklediğimi Seni nasıl deliler gibi sevdiğimi anlayacaksın Ama iş işten geçmiş olacak Çünkü ben artık yolun sonundayım Artık bir dönülmezdeyim.. Ben artık başlangıcındayım sonun Ben artık hiç üzülmeyeceğim Konurken bedenim musalla taşına Sen ağlarken ben tebessüm edeceğim usulca Sana ve aşkımıza Ben hayatta hep ağladım sevgi için Ben ölürken de birazda sen ağla benim yerime Hadi durmasın göz yaşın Biraz daha ağla Ağla ki sende konulurken musalla taşına Gülümse geride bıraktığın Sevenlere sevilenlere Hadi durma ağla AĞLA. |
Ağladım İşte
Hani ağlamazdı şairler hocam Hani gözyaşını saklardı şiirlerinde Hani üzüntüsünü gizlerdi Yalanmış hocam yalan Şairde ağlarmış şiirde Dizede mısrada Ağladım her anımda Aklıma geldi geçmiş günüm dünüm Ağladım işte Yalan oldu ağlamayan şairler Affedin ağladım ben işte Aşka sevgide ağladım Bir de bırakıp gidene Geride kalanlara ağladım Yalan çıkardım ağlamaz diyenleri Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım işte |
Ah Ayrılık
Ayrılık adı yaman Ah ayrılık yere batsın yüzün Karadı yüreğim Ağladı gözüm Islandı yanaklarım yine Kahpesin ayrılık Sen ah sen yalnızlık sen Ağarttın saçımı Yıktın yıkılmaz aşk tahtımı Bitirdin sevgimi aşkımı Bat yere Cehenneme düş ayrılık Çıkma hiç oradan Dokunma sevene Değme aşk dolu yüreklere Dokunma candan sevenlere Değme vurma Ayırma ne olur seveni koparma Ağlatma, beni ağlattığın gibi Ağlatma işte ağlatma Vurulmuş zaten yürek ayrılık senin hançerinle Yeter beni söyletme |
Ah Sen
Tek kalan sensin Tek kalan kulaklarımda Veda eden sesin Şimdi ise geride kalan Bomboş bir ev Bitmiş bir aşk Terk edilmiş bir adam Yani ben Bilmiyorum sen hiç sevdin mi? Ben çok sevmişim seni Şimdi daha iyi anladım bunu Terk edip gidişinle Elimde resmin aydınlatıyor odamı Hayalin kaplıyor dört bir yanımı Ama sen değmezsin düşünmeye Değmezsin hiçbir şeye Ağlamaya değmezsin Yanmaya değmezsin Çünkü sen vicdansızsın Sen ah sen Neler yaptın gidişinle neler Bana bir bilsen |
Ahdı dua(buda olsun bana)
Ahdi duamdır bu sana Yaşamın boyu Haktan sana dileğimdir bu; Benden sonra hiç gülmesin o yüzün Gözlerin baksın ama görmesin Ağarsın genç yaşta saçların Etmesin kimse sana hayır dua Sonun olsun ahdi ile bela Yolun kötüden çıkmasın düze Hep düşmek olsun sonun Bir değil binlercesi tekme vursun düşünce Acıdan kesilsin sesin soluğun O şiir yazdığın elin Okuduğun dilin ve düşündüğün o beynin dursun Tutulsun o dilin Tek tek kırılsın parmakların Acı çekmez olsun yarınların Adın Süleyman olsun yine anılmasın Kimse seni it hesabına almasın Yandım dedikçe yanasın daha da çok Susuz kalasın da ölüm döşeğinde Bir damla su versin eller sana Çabuk çıkmasın canın Yalvar yakar ol sen inşallah Azrail’ e Al canımı da kurtar diye Ölmeden kıvran dur Ölünce de kurtulma hiç azaptan Ve hakta gelen gazaptan Cehennemden çıksa en kötü kul bile Sen kal en hep en dibinde Bir yan bir don Acı ile dön dur Süleyman adın gibi bat yere Çıkma hiç bir gün güzel güne Ölümde bile Çektirsin sana hak çekilmeyeni Umma inşallah bir daha Âmin |
Aldanma
Ayrılığın zamanı geldiyse eğer Direnmek neye yarar Ömür geçip gittiyse bir vefasız için Ağlamak neyi çözer Kırılmadıysa yüreğindeki buzlar Söyleyin bu halinize Onun içi nasıl sızlar Aldanmayın seviyorum diyen her yüze Kanmayın her tatlı gülüşe İnanmayın bir buseye kanmayın Sonra vefasız yar aşkıyla Yanıp kül olmayın İnanmayın… Kanmayın… Yanmayın… Bir olmaz uğrunda yok olmayın… |
Alışırım
Merhaba ey sevgili Geldim işte uzaktan Geçtim nice zorlu yoldan Ve tuzaktan Kapındayım işte Aşk dilenen bir dilenci gibi Çok şey istemiyorum Vermesen de kalbini Esirgeme bir tebessümü Tutmasan da elimi Demesen de hoş geldin diye Bari giderken boynu bükük geriye Ağzından düşsün iki kelime “Hadi git” diye O bile yeter bana Bir sesin kalır zihnimde Bir sesin geriye Sen unutsan bile Hatırlarım ben seni O hep git deyişinle Ama üzülmem buna da inan Ben alıştım vurgun yemeye Ve yenilmeye Boynu bükük kalmaya Her gün biraz daha ölmeye Alışırım üzülmem inan |
Anlamı-yorum
Ağlamıyorum göz pınarlarım kurudu Ağlamıyorum çünkü Bu gönülüm seni unuttu Sadece yanıyorum Ve kahroluyorum Bu can sana nasıl böyle vuruldu Bu dinmeyen gönül fırtınası Nasıl böyle duruldu Ve anlamıyorum Hiç bir şeyi unutmayan Hiç kimseyi silemeyen Bu gönlüm seni nasıl Böyle unuttu Nasıl bu solmayan aşkın Bu sevginin çiçeğini kuruttu Nasıl becerdi de oldu Nasıl ey gönülüm nasıl |
Anlatamadım
Yerlere göklere Anlatamadım derdimi Haykırdım duyuramadım sesimi Dinletemedim derdimi Yalvardım yakardım Sevdiremedim neden ki kendimi Ayaş keş berduş değilim Yan gelip yatan hayatı beleş hiç Söyledim duymadınız Yazdım görmediniz Derdimi adam akıllı sormadınız Sevdim dedim deli deyip de geçtiniz Ama beni hiç anlamadınız |
Anne
Anne beni vurdular Vurdular beni anne ta sol yanımdan İşte oradan anne yüreğimden Bilmem ne ettim onlara aldılar yârimi elimden Söyle anne söyle ben ne yaparım şimdi yarsız Bak akmadı bir damla kan bile Ama içim yanıyor anne içim bir yar için Anne ağlattılar beni anne ağlattılar Bir seher vakti haberi geldi beni yaktılar Yıktılar bir virane gibi ayrılığın rüzgârıyla savurdular Acının fırtınasında savurup attılar sevgimi ve sevdiğimi anne Söyle sevenlerin sonu hep böyle mi anne Hep kan olup akar mı gözünden yaşlar Bir azgın sel gibi dökülür mü aşkı sevgisi gözünden böyle anne. Anne beni vurdular sevda denilen bu yolda Sol yanımdan beni vurdular Bir damla kan bile akıtmadan beni vurdular |
Arama
Giderim buradan bu gece Peşim sıra gelmesen de dönmem Ağlarım yanarım sanma sakın Arkama döner bakarım Gelmen için sana yalvarmam Gelsen de yanıma almam Koca dünyada bir sen Birde ben kalsam da sana varmam Şimdi ağlama sakın yanma Orada burada beni hiç arama Ben giderim sevdam kalır Onunda kıymetini bilen alır Sanma âşık ölür Devran söner Bu âşık sana bir daha döner Yanar sevdası kendisi söner |
Ararsın Diye
Bir gül bıraktım yüreğine Belki unutmazsın diye Hatırlarsın beni yine Bir gün bıraktım sana Ömrünce bitmeyecek bir gün Hep yaşamak istersin diye Sana ömrümü bırakıyorum Kalmasın yaşayamadığın bir an bile Belki zaman istersin diye Sana beni bıraktım Belki bir gün başını yaslayacak Bir omuz ararsın Sarılacak bir seven ararsın diye |
Arıyorum
Arıyorum şimdi arıyorum Geçmiş günümü Arıyorum dünümü bugünümü Görmüyorum hayat yolunda Göremiyorum önümü Arıyorum senli günleri Arıyorum o sıcak Sımsıcak bedenini Başımı yasladığım Dizini arıyorum Ben bendeki beni Ben beni arıyorum Soruyorum kurda kuşa Dağa taşa Ne oldu diyorum Ne oldu Ve korkuyorum Üşüyorum Titriyorum Hayat denilen Bu karanlık yolda anladım ki Bende kendimi kaybettim Şimdi buna yanıp Ağlıyorum Dönüşü yok biliyorum |
Artık Olamayız Biz
Başaramadım yenildim işte Kabul belki bütün hata bende Günahını çekerim unutmam seni Acıyı belli etmem Ağlarım içten içe Ama biz olamayız artık Ayrılığı çekmez bilirim yüreğin Kaldırmaz bu kadarını Ama inan böylesi daha iyi Unutur bunu da o körpe yüreğin Alışır gider her şeye yüreğin Her şeye biraz daha her gün Bir gün gelir beni de gömersin yüreğine Asla yeşillenmez sevgimiz belki de Biliyorum zor Biliyorum imkansız Ama inan artık olamayız biz Anla bittik ikimiz Nasıl alıştıysa bülbül gülsüzlüğe Bizde alışırız inan hasretlere Ama inan Artık olamayız biz Belki bugün zor geliyor sana ama Bir gün ikizde bitmeliyiz |
Aşkı Sordum
Aşkı sordum bir bilene Yaşarken ölmek Ölümüne sevmek Severek ölmek dedi Aşkı sordum yalnıza Boş dedi Belki hoş dedi Sevme dedi Aşkı sordum sana Aşkımı sordum Aşkını sordum Git dedin Bırakmam dedim Terk edip gittin Aşkı sordum sana Yalan oldun sen bana Aşkı sordum ben bana Soldum dedim Ben dal idim kırıldım Yemyeşil fidandım Kurudum dedim Ama yinede aşığım dedim Sen olmasan da Severim ben dedim |
Aşktır,aşk
Eğer bir gün dilinin ucuna gelirde susarsan Söylemeye korkarsan Kalbin çılgınca atarda Kendin bile saklarsan Vücudunun titrediğini belli etmemeye çalışırsan Bil ki âşıksındır ona Aşk insanı susturur bazen Bazen kalbinde fırtınalar koparır Elini ayağına dolaştırır Sevdiğini görünce sevenin İşte bütün bunların adı Aşktır aşk |
Ayrılığa
Ayrılık ah ayrılık Adı yere batası ayrılık Koydun beni boynu bükük Bir başıma yapayalnız Şimdi bir başımayım Hasret tüten ocağımda yalnızım Odam karanlık ve soğuk Titriyor içim için için Ayrılık ben senin için Sende benim için misin? Söyle ey susmuş gönlüm Yaz kırılmış kalemim Ayrılıktan öte ölüm var mıdır? Bu dünya da anlat bana |
Ayrılığın Hikâyesi
Bir veda hikâyesiydik Sen ve ben vardık Bir de kırık kalplerimiz Veda hikâyesiydik işte Kısa ama efsane olan bir Hikâyeydi bu En büyük kahramanı Hiç olmayan Adı anılmayan büyük bir aşktı Ama bu aşk ikimizi de aştı Öyle bir aşktı ki Severken nefreti Nefret ise hasreti Hasrette büyük bir acıyı doğuruyordu Ve her acıda sevgimiz katlanıyor artıyordu Ama bu aşk ikimizi de aştı Ve bir veda hikâyesine Bir acıklı hikâyeye dönüştü Sonunda veda Dinmeyen hasret Bitmeyen ayrılık Olan bir hikâye oldu İşte bu bizim Hikâyemizdi Yaşandı ve bitti |
Ayrılık
Ayrılığın kelimesi ne zormuş Ayrılık adama ne kormuş Gidenin ardından boynu bükük bırakır Gözünde yaşı dindirmemiş Kavuşmak hayal Mutluluk yalan olur Dünya duman olur boşa döner Gidenin ardından kalana Yıkılsa da dünya üstüne Çekilse de damarından kanı Bin bir acıyla çıksa da canı Ayrılığın acısı kadar vurmazmış Gidenin ardından baka kalanı |
Ayrılık Vakti
Vaktidir hüznün ayrılığın Zamanı geldi gitmenin Sevginin sevmenin Aşkın sonu geldi Yelkovan ayrılığı Akrep gözde yaşını gösteriyor Çanlar ise ölüme vuruyor Tüm ülke dünya sessizliğe bürünüyor Çünkü bu büyük aşk bu gece Bitiyor Oysa ne güzeldi her şey Ne güzeldi sevmek Gülmek seninle Ağlamak beraberce El ele dolaşmak her yerde Sarılmak sana Koklamak o mis kokan saçlarını Şimdi zamansız Apansız gidişin Önüne geçmek isterdim Dur demek için canımı verirdim Ama haktan geldi gelen Can nasıl çıktı o güzel bedenden Soldu o güzel yüzün Kapandı gözlerin aniden Bir huri melek gibi Uçtu gitti ruhu birden Vakit ayrılığın Ömür boyu sürecek Yalnızlığın vakti artık benim için Biliyorum gitmelisin Terk etmelisin Elveda benim canım sevgilim |
Babama
Kopup geldim şu dünyaya Kol kanat gedin bana Bir çınardın Gölgende saklandım yıllarca Nice kötülükleri kovdun Korudun beni Şimdi bırakma beni Yapayalnızım şu dünyada Korumasızım acizim Söyle yine başım değer mi göğsüne Yine sarar mı kolların beni Korur mu hayat denen bu savaştan Söyle benim canım babam |
Bağdatta Akşam
Bugün burada sanki bayram Havan topları roketler Füzeler Her yer gümbür gümbür Her yer ateş kırmızı Sanki gece doğuyor Buranın güneşi Sabaha kadar her yer parlar Olunca gece gün Her yer kan revan Parçalanmış tüm insanlar Kadını çocuğu Yaşlısı genci Serilmiş yerlere Terk etmiş can bedeni Vurmuş onları meğer Amerikan adamı Yıkılmış Bağdat Yok olmuş hayat Özgürlük gelecekti Gelmiş Ama o gelince İnsanlar ölüp gitmiş Özgürlük meğer neymiş |
Bahar Goncama
Bir bahar goncasıydın sen Hiç solmaz sandığım Bir sevi masalıydın sen Bitmez bildiğim Dünyamın anlamıydın sen Sevdamdın canımdın Ama faniydin ben gibi sende Benim ölmez sandığım Sen ise yalnız bıraktın Günahların benim olsun hataların benim Sen cennete git benim Canım sevdiğim |
Bayramda ben
Sevmiyorum bayramları Sevmiyorum Boğuyor hep beni Parçalıyor yüreğimi Ağlatıyor hep beni Her bayram geldiğinde Bin parçayım her yerde Çünkü ne mutlu bir ailem var Nede sevenim Bayram benim neyime Her bayramda böyleyim ben Kanayan bir kalbe sahibim Dağılmış bir beyne Yıkılmış bir dünyaya Söyleyin bayram benim neyime Ama yinede İyi bayramlar sizlere |
Bekle Beni
Bugün efkarlıyım yine Sorma sakın niye Söyletme beni Ayrılık bir ölümmüş Sensiz yollar bitmezmiş Seneler hiç geçmezmiş Sakın ha üzülme bana Kıyamam asla ben sana Bekle sayılıdır günler Yakındır birliktelikler Alacağım seni Uçuracağım güneşe aya yıldızlara Ve daha bilimedik nice diyarlara Bekle sen yeterki Beni bekle ey sevgili |
Beklerim Gözüm Yolda
Sensiz geçen her günüm Her anım sensizliğim Ölüm gibiydi Ama ne var ki ölüm bile sensiz Gelmemeliydi Gelmemeliydi Azrail kapıma Ölüm açmamalıydı kucağını sensiz bana Ben her an gözü yolda Kalbinde beyninde her yerinde Sen ve sen gelirsin diye umutla Bekledim Ama ne var ki sen gelmedin Ne oldu sevdiğim ne oldu Ölüm ölüm bile tatlı olurdu sen olsaydın Yatağımın baş ucunda Azrail dost görünürdü gözüme Kardeş gelirdi bana Sen olaydın son nefesimde yanımda Eğer cehennemse sonum olsun Sensiz cennet zaten zulüm Cehennemden farksız olurdu İnan buna inan gülüm Şimdi ben hala gözüm yolda Bekliyorum son mekânımda O beni bıraktığın bir ıssız Mersin gecesinde Toprağı yorgan edip üstüme Bin dua ile yattığım bu kabirde Bir duana muhtaçken ben Belki gelirsinde elin sürersin diye O toprağıma Bekliyorum seni nice ben dolu o Mersin mezarlığında... |
Belki Gelirsin Diye
Bir den çözüldü dilim Durdu ama yılmadı kalbim Sevdi seni deliler gibi Hiç kaybetmedi umudunu gönlüm Belki bir gün dönersin diye Kırık kanadım kolum Açıldı aşılmaz yolum Doğdu güneşim ayım Kaybolduğum yolu buldum Belki sonunda sen olursun diye Aradım yıllarca bulamadım Ben işi anlamadım Kalbim sen canım sen kanım sen Ama birde sen gelsen sen bebeğim Dönsen dönülmezden Sarılsan boynuma Belki acı içinde ölüp gitmezdim |
Belli
Unutmuşsun beni belli Bakmayışından yüzüme Silmişsin belli Çarpmayışından kalbinin sevgiyle Sevmemişsin beni belli Başkasıyla gezişinden Mutlusun belli onunla Anladım gülüşünden Giderim bende Aklımda sen Yüreğimde sevgin Dönmem geri Terk ederim bu memleketi Oda yetmezse şu koca evreni |
Ben
Gizlenmiş aşkın Yaşanmamış dünün bugünün Ve de yarının Artığıyım ben Sevdanın acı tarafı Gülmenin ağlatan yanıyım ben Sevinçlerin içindeki hüznüm ben Ben benim ben senim Sevenim aşığım Aşığınım Sen her ne kadar bunu bilmesen de Seni seviyorum |
Ben Benden Geçeli
Ben mi can ben mi Duyguları kabaran Ben mi göz yaşları akan Ben mi can ben mi Ben beni geçeli Ölümü seçeli Çok oldu can çok Can canı vereli çok oldu Yar seni geçemedim amma Candan geçtim ne fayda Göz yaşından başka seçemedim ama Önümü göremedim ne fayda Dinle ey canım Dinle cananım dinle Ben benden geçeli oldu çokça zaman Bir sen kaldın bana bir tek sen Affet beni canım Affet cananım Ben benden geçeli oldu çok zaman Kıymalıyım bu canıma Belki o zaman olurum Belki ozaman bulurum derman |
Ben Bilirim
Bir şarkı mı bir şiir mi? Yokluğun ne demek Bu seven adam bilir Bir ayrılık mı bir yalnızlık mı? Hasret nedir bunu bir Yanan yürek bilir Bir mezar mı bir ölüm mü? Yaşarken ölmeyi Hayata küsmeyi Sensiz olup yitmeyi Bir ben bir ben Bilirim Çok değil bu acıyla Az zamanda sevdiğim bende Ardın sıra gelirim Yarsız yurtsuz Yarım kalmak nedir En iyi bir ben bilirim |
Bendeki Ben
Aldanmayın bana Nur yüzlü olduğuma Hep gülüp oynadığıma Ağlamadığıma aldanmayın sakın ha Benim içindeki acıyı Bendeki gizli kalmış o adamı Bilmiyorsunuz ki Ben gülerken ağlayan Ben mutluyken acı çeken Gecesi gündüzü bir olan Durmadan ağlayan Bir ben var içimde Atamıyorum öldüremiyorum onu Yiyor bitiriyor ruhumu Siz bakmayın masumiyetime Aldanmayın çocuksu duruşuma Bakmayın yaşıma Aldanmayın aklımın başımda oluşuna Eğer bir gün bulursanız beni cansız Sakın üzülmeyin ağlamayın Bu kez öyle bir kaybolacağım ki Beni ne polis bulacak kanlar içinde bir daha Nede doktorlar kurtarabilecek bir daha Siz beni ararken Ben çoktan göçmüş olacağım bu dünyadan Döndüremeyecek siniz beni Çıktığım bu yoldan |
Bıktım Ben Senden
Döne dolaşa Bir yukarı Bir aşa Bıktım ben senden Yitip geçip giden Ey ömürüm Güldürdün mü sanki beni Öldürdün mü sandın beni Bükünce o dik başımı Yıktın mı sandın beni Bıktım ben senden Ey hayat İndirince gözümden yaşımı Kaybedince kavim kardeşimi Yok, ettim zannettin sen beni Bükülünce yenilmez bileğimi Bitirdin mi zannettin sen beni Bıktım ben senden Kahpe kaderim Düşünce saçıma aklar Olunca elim yüzüm çizgi çizgi Solunca tenimin rengi Bittim sandın sen beni Öldüm mü belledin yoksa Bıktım ben senden Hayâsızca geçen Ey yıllar |
Bilirsiniz Siz Beni
Tanırsınız siz beni Kendi halinde Ürkek yüzlü Mangal yürekli Ama sessiz sakin biri Bilirsiniz siz beni Her savaşta önde giden Yensede yenilse de Hep ölen İşte benim o Bilirsiniz siz beni Karamsar yüzlü Gizem doluyum Gizemliyim Bilirsiniz siz beni Her Türk filminde Gözleri dolan Boğazı düğümlenen Yürek yangınından Kıpkırmızı kızaran Bilirsiniz siz beni Sessiz akşamların yankısıyım ben Durgun suların azgın sesiyim ben Çatlamış toprağın yasıyım ben Çünkü bilirim Bilirsiniz siz beni sizde de var bir ben |
Bir Bilebilsen
Bekliyor yine umutlarım Vazgeçmiyor unuttuğum sandıklarım Ve sen diyor her anım zamanım sen Herşey sanki tek heceli Ve sanki her şey sadece sen Yani dünya sen hayat sen herşey sen Nasıl sevdim seni ah bir bilebilsen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.