![]() |
eline sağlık
|
kanka eline saglik cok guzel bunlar ama en alttaki vilimin linki olmus haberin ola
|
abi naptın bitirdin bizi saol ellerin dert gormesin
|
Kaptan repler senin köpeğin olsun eline sağlık...
|
kanka bu Mily jay şifre istiyor, eklersen memmun olurum.
teşekkürler |
Alıntı:
evet aynen sifre istiyor kanka ziplerin sifrelerinin www.cakal.net olmasina ozen goster hem unutulmaz hemde senin kendi emegin oldugu belli olur |
şifre
|
eyvallah
|
Alıntı:
|
kadreş ben bunu indirmim şifre istiyor
|
şifre
|
şifrey, kendide bilmiyor galiba
|
lütfen şifre gönderirmisin??????
|
arkadaşlar şifre :femlo
kusura bakmayın ilgilenemedim yeni gördüm sorduğunuzu bundan sonra ya kendi kullanıcı adımı yada cakal net i şifre yaparım |
sifreyi kabul etmiyo yanlis sifre
|
yine sifre istiyor filmler, sifre ne kardes, win rar acmiyor filmleri, sifre istiyor...
|
paylasim icin tesekkurler fakat, ustad arkadaslar yani, resim yada film paylasima sunan arkadaslar, gonderdikleri dosyalarin sifre isteyip istemedigine dikkat ederlerse ve sifresinin ne olduguna dikkat ederlerse, cok daha iyi bir paylasim ortami olacak... herkesin emegi icin tesekkurler
|
bosu bosuna zaman harcadik sifre bilmiyorsan ne ariyorsun buralarda kardes!!!!!!
|
eee bee abicim bu nasıl iş yahu adam gibi filmler koy şifreyi unut olcak şeymi...? bir de arkadaşlar bir ricam VIP odasında en azından rapidli dosyalar koymayın lütfen... direkt indiremedikten sonra VIP sayfasının ne önemi var..
|
Bu arada şifren yanlış dostum....ilgilensen fena olmıycak hani.. yazık emeklere
|
Alıntı:
tüm kankalardan özür dilerim en kısa zamanda sorun çözülecektir |
:)
ya bu şifre istiyo!!!
|
walla güzel gibi amaşifre istio.şifre??
|
ben 3 üncü sıradakki filmi indirdim ama şifre istedi ne olacak üsdat
|
hadi kardeşim şifreyi bekliyoruz
bu yaptığınız saygısızlık yapmayın yaaaaaaaaaaaaaaa |
kanka bizim sifre ne oldu yaa
sifreyi bulamicaksan ucuncu filimi kaldir millet bos yere indirmesin yoksa ben kaldiracam kusura bakma |
saol kardeş ellerin dert görmesin
|
ilk filmin 3. parçası problemli 3 kere indirdim olmadı
|
Elİne Bİlgİsayarina Saglik Kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.