![]() |
Gazi Sarı
_Olmayacak dua_
tuana'ya... kader ağlarını örüyor üstümüze aşkı bulaştırıyor elimize yüzümüze ne bekliyorsun benden... ne umuyorum senden... gözlerine bakınca hacet kalmıyor söze dolmuşum tıka basa yağmursuz bulutlar gibiyim gücüm yok ağlamaya ne de takatim ben sevdim bari sen sevme beni olmayacak duaya amin dedim yaptım bir hata yağmursuz bulutlar gibiyim gücüm yok ağlamaya ne de takatim... Gazi Sarı |
_SoN_
Ne çok hatıram var seninle ilintili Silmişimde hafızamdan her şeyi Hatta kendimi… Bir seni başaramadım silmeyi Unutmak zor derlerdi inanmazdım Sararıp solan bendim yaprakların yerine Sanki rüzgarla uçuşan ben Film şeridi gibi geçse gözlerimin önünden hayat Ve yazsa en sonunda büyük puntolarla -SON- öğrendim..sevmekten zormus unutmak.. Gazi Sarı |
Adamlaşım
acılar bırakıyordun yüreğime her geçen gün biraz daha susuyordum her defasında birazdaha büyüyordum anlayacağın adam oluyordum Gazi Sarı |
Aleyhime deliL
Sebebi; ağlamaklı gözlerimin Sen varsın aklımda kaç gündür En bilindik yerinde yüreğimin En ulaşılmadık En derin Hayalin başımı döndürüyor Düşüncelerim sana rehin Sebebi; Uykusuz geçen *******imin Yelkovanı itekliyorum ha bire Gayrıresmi geçit törenini izliyorum saatlerin Suskunluğun Aleyhime delil İhtimal ki tanığı delirdiğimin Gazi Sarı |
aLışkanlık
Ne günüm belli ne gecem Aklım başımda değil Sen oldun gözümde hayal Dilimde tek hecem Ne baharım belli ne kışım Üşümüşüm yanmışım ıslanmışım Ne fark eder yalnız kalmışım Ne bugünüm belli ne yarınım Kendimi sensizliğin koynuna bırakmışım En kötüsü de ne biliyor mu sun Artık alışmışım... Gazi Sarı |
Aradığın adam
Ne yazık değilim sandığın adam Biraz sessiz biraz konuşkan biraz sakin biraz burnundan soluyan Belki değilim sıradan ama o kadar Ortalama bir insan İşte hepsi bu Tek farkım diğerlerinden Senin farkında olmam __16 haziran 2007 cumartesi__ Gazi Sarı |
ANLAMlı
Anlatmakla bitmez Bendeki anlamın Uğraşma boşuna anlayamazsın İçten sıcacık Ölesi sonsuz Ve mavi Sevdası bu adamın… Gazi Sarı |
Aslında
seni hep mavi gözlü hatırlamak istiyorum bırak öyle kalsın aklımda mavi gözlü... siyah ve kıvırcık saçlı tek kusurun; birazcık kısa boylu aklı başında iyi huylu güzel insan anımsamamalıyım artık seni unutmalı... yıllar sonra fotoğraf albümünü açtığımda fotoğrafların solmuş olmalı Gazi Sarı |
Aşk bu olmalı
boz bulanık geceden kalma gökyüzünün bütün kirini almış, bir kar tanesi gibi düştüm avucuna gözlerim gözlerini gördü, eridim…sonra, aşk bu olmalı dedim kendi kendime, aşk bu olmalı… nemli bir sokak buldum geçenlerde yanlızlıktan sıkılmış birkaç adım, tortulaşmış hüzün, akustik bir gitarın telleri gibi hüzünlü notalar çalıyordu gece... acımasızca saplandı gözyaşları yüreğime… ayak seslerini duydum.. bağıracak oldum… nemli bir sokak buldum geçenlerde arasam bulamam ki yine… bozbulanık geceden kalma havanın bütün kirini almış bir kar tanesi gibi düştüm avucuna gözlerim gözlerini gördü, üşüdüm…sonra, aşk bu olmalı dedim kendi kendime… aşk bu olmalı… güzel olacak değil ya herzaman… bazen acı olmalı... Gazi Sarı |
Aşk Sızıyor
Bir aşk sızıyor gözlerimden Adınla başlıyor her cümle,adınla bitiyor Anlatırdım anlatılacak iş olsa Nasıl desem... *******i zehir eden,her sabah yeşeripte Her gece yaprak döken Nasıl desem... Uyku tutmayan gözlerimden Bir aşk sızıyor Canım acıyor… Gazi Sarı |
Ayakbağı
Kaç zamandır, parçalarımı toplamakla meşgulüm hiçbir sevmek bu kadar acıtmamıştı canımı bu kadar yakın olmamıştı gerçeğe hiçbir düşüm Yalnızlığıma ayakbağı oluyorsun hep Nereye gitsem,nereye baksam seni görüyorum Bir tahteravallinin iki ucu sanki aşk Bir dirilip bir ölüyorum Uyusam, uyanmaya korkuyorum Küçük mutluluklar bile dert oluyor başıma Her başlangıç bir son… Nereye sığınsam seni düşünüyorum Gazi Sarı |
Batık gemi
sürgün hayallerle yaşıyorum uzaklarda güneş doğuyor gardiyanlar söyledi ben hayal meyal hatırlıyorum.. biliyormusun yolladığın mektuplara neden cevap vermediğimi görüş günlerinde neden karşına gelmediğimi korktum... beni unutamayacağını düşündüm seni görünce yaşayamayacağımı düşündüm.. bu dört duvar arasında korktum..çünkü batık bir gemiydim karanlık bir okyanusta elin elime değse..gözlerini görsem o güzel gözlerini alışamayacağımı düşündüm alışmaya başlamışken ölüme... sürgün hayallerle yaşıyorum şimdi seni düşünmeden yarın ne olacak diye beklemeden adının baş harfini yazıyorum bazen kaba saba ellerimle camın buğusuna.. hepsi bu dahası gelmiyor içimden.. Gazi Sarı |
Bir Aşkın Kafakağıdı
en düşük hızında zaman sanki saatler geri geri gidiyor geri geri gidiyor akrep,yelkovan beni bu köhne şehre bağlayan senin kokun... yorgun olduğumu söylemişmiydim sana! ? yorgunum... hasretin ses oluyor,söz oluyor yokluğun içimi acıtıyor.... gözlerimde yaşlar birikiyor amansız derdime derman olmuyor silmiyor hic bir el yorgun olduğumu söylemişmiydim sana! ? yorgunum... yalnızlığım bile yalnız senden başka herkes bana el Gazi Sarı |
Azat
Demli bir acı tazelediğim Yüreğim ayyaş duygulara mesken Dilimi emanet verdim Aynalarda bile seni görüyorum Aynalarda bile yok suretim Oysa şimdi satın alamıyorum bile uykuyu -ki azad ettiğim….. Gazi Sarı |
Belki
belki anlatırdım, gözlerinin ruhumda bıraktığı derin yaraları seni görünce yüreğimdeki acıların nasıl dayanılmaz bir hal aldığını belki anlatırdım sen gelince dilimin nasıl tutulduğunu hatta sen gidince bile.. belki anlatırdım sen yanımdayken ayaklarımın yerden kesilişini gözlerimin senden başka hiçbir şey görmediğini ve nasıl ateşten bir adama dönüştüğümü belki anlatırdım ellerimin buz kestiğini hayatın nasıl renksizleştiğini sessizliği karanlığı... onlarca insan içinde yalnızlığımı belki anlatırdım olmayan ikimiz için kurduğum hayalleri bir inanabilseydim beni sevdiğine ve bir gün çekip gitmeyeceğine belki anlatırdım ozaman neden adının 'hüzünleri sevince döndüren insan' olduğunu. Gazi Sarı |
Bir garip hüzün
_sevgili emel'e_ Sımsıcak gülüşün Nereye baksam Gözlerimin önünde yüzün Seni sevdim seveli İçimde bir garip hüzün Ya sevmezsen…. Ben buyum değişemem Sevdim seni sevmedim diyemem Dilimin ucunda iki kelime söyleyemem Ya istemezsen… Gazi Sarı |
Bir oda bir salon
bir oda bir salon bir küçük hücre istedim yüreğinden vermedin... oysaki yüreğin yüreğimden bir parça... yüreğimin yüreğinden bir parça oluşu gibi gözlerinde saklanmış gülüşüm güldüm kendime gözlerinden bitmesin bu gülüş bozulmasın bu büyü kapatma gözlerini ne olur yalansı bir sevince bürünsün gönlüm hiç olmazsa yalnız bir kelime bir söz istedim dilinden söylemedin... hep olmayan baharlara yeşerdim ve yağmura; gözpınarlarımı doldurmak için ağlayabilmek için doya doya hep olmayan sabahlara uyandım ve ışığa dönebilmek için çırpınıp durdum... ellerin ellerimden bir parça bırakma ellerimi tut sımsıkı avuçlarında ısınsın ellerim hiç olmazsa....... Gazi Sarı |
BİTti
bittin belkide pire küçücük bir mahlukattın işte ağladım geçti unuttum gitti --BİTti-- Gazi Sarı |
Bul beni
sevdiğin herhangi sarı bir çiçek elimde şimdi.. ben unuttum sen hatırlıyormusun neydi ayrılmamızın sebebi hayalin pusu kuruyor yollarıma her gün..her gece.. gündüzlerin tadı yok zaten yıldızlar hep seni soruyor sen gideli. bu sene erken geldi sonbahar hani gözlerimde doğan güneş hani yüreğimde oynayan çocuklar hüsran içindeyim kaybettim kendimi gel de sen ara gel de sen bul beni... Gazi Sarı |
Dingin gece
Dingin gece ben uykusuz Gözlerimde nem dudaklarım susuz Çay zehir olmuş sigara bin beter Geçip gidiyor günlerim selamsız sabahsız ben seni bekliyorum umutsuzca sessiz gece ben durgun gözlerimde nem yüreğim yorgun ölüme bir adım daha yaklaşıyorum seni unuttukça Gazi Sarı |
Delirecegim
Kim bilir! Belki değilim dengin, belki uymuyor sana rengim Kim bilir! Fakat elimde değil seni sevmemek Görmemek gözlerini ve hayalinle sevişmemek ******* boyu Elimde değil Haddini aşmıssa umutsuzluğum ve yorgunluğumun sınırı yoksa Gözlerim uykuya hasret kapanmıyorsa bil ki sevdiğim Rahat değil içim Ya seni sevmekten ya seni kaybetmekten delireceğim Gazi Sarı |
DoGuM gÜnÜ
bugün 20 eylül; doğumgünüm... kimse hatırlamasa da şu yaşlı dünyada biri var ki..o hatirlar sandim.. telefonu açıp..iyi ki doğdun der sandım. yanılmışım.. yazdığı şiirlerde ben varım sandım oysa bana doğruyu söylemiş.. ben o şiirlerde hiç olmamışım.. bugün anladım... Gazi Sarı |
Dev oldum
bir vardın bir yoktun kafdagının ardında kayboldun aglasam neye yarar ardından gülsem divane..deliyim işte daha ne? ! seni sevmişim yoklugunda ya sende olsaydın elimden tutsaydın gözlerinde kaybolmazmıydım... halim nice olurdu; ateslerde yanmazmıydım bir vardın bir yoktun ben cucelerin elinde dev oldum sen kfdagının ardında kayboldun Gazi Sarı |
Duraksız
sarılmalıyım boynuna sımsıkı gözlerim ağlamalı sonra yüreğim sonra vedalaşmalı ağlamak istesemde duraksız ve kendimi görmek gözlerinde hapsetsemde ******* boyu bir mumun ışığına bir koyu kahveye uykuyu artık imkansız... ne sen sensin artık ne ben aşık.... Gazi Sarı |
DÜŞtüm
bulutlardan düştüm küçücüktüm ellerimde oyuncaklar.. daha yeni yeni büyüyordum. bilmiyordum ihaneti tozpembe dünyalarda yaşıyordum bulutlardan düştüm küçücüktüm. yıldızlarda yürüyordum,düştüm aklım bir karış havada daha yeni yeni seviyordum. bilmiyordum gideceğini..küçücüktüm yıldızlarda yürüyordum,düştüm ölüyordum acından ölümün ne olduğunu bile bilmiyordum masumca gülüyordum..küçücüktüm DÜŞtüm... Gazi Sarı |
Ençok yıldızlar uzak sanırdım
gözyaşları kuruttum avuçlarımda birer yıldız oldular yokluğunda beni avuttular.. bana en çok yıldızlar uzak sanırdım yanılmışım ne istedim ki senden beni sevmenden başka ağlamanımı istedim benim gibi öl mü dedim yanmanı mı istedim.. bana en çok yıldızlar uzak sanırdım gitmeseydin... Gazi Sarı |
Çağrı
yine sabah oldu.. hapsettim uykuyu gecenin karanlığında acı bir kahveye... günler gecti...uzun günler... ve sen hala aklımdasın. yüregimin en bilindik yerinde.. hayallerim rehin sende.. sesin kulaklarımda uyandım kaç gece.. bir telefonunu bekledim, dönersin diye... unut diyorsun ya, seni severken böyle ... ölmekten beter bu söz inan seven birine... ben istemiyor muyum sanıyorsun; adını bile anmamayı... olmuyor işte... olmuyor... anladım ki.. başka bir kadın olmayacak; sen dururken,sevgin dururken bende... ikinci bir sevda girmiyor bu yüreğe.. gel diyemiyorum artık, sor o zalim yüregine, sevdiyse... seviyorsa...birazcık seviyorsa.. bu ayrılık niye? ... Gazi Sarı |
Engizisyon
ateş olmak buzdan bir kafeste acı çekmek aldığım her nefeste biliyorum artık ölüm beni beklemekte uzakta değil yanımda,soğuk nefesi ensemde hiç değil ölüm benim içimde... engizisyon mahkemeleri kuruyorum her gece... yargıçta ben oluyorum sanıkta şahitte... suçlu buluyorum giyotine yolluyorum yüreğimi her gece olmuyor inan hiçbir şey değişmiyor ölüncede... Gazi Sarı |
Farkettim
bu gece farkına vardım yaşlar kurumuş çoktan gözlerimde çoktan kapanmış perde geç olmuş gece olmuş hafızamda tutmaya çabaladığım seni kalbim çoktan unutmuş bu gece farkına vardım hiç sevmemişim seni sevseydim unutmazdım Gazi Sarı |
GiTmE
_güniz'e ithaf olunmuştur.. hoş geldin demek geliyor içimden.. yeniden hoşgeldin.. geçen gündü; gideceğini sandım gidecek ve bir daha dönmeyeceksin sandım nasıl korktum.. kal demek geçti içimden dilim varmadı söylemeye.. heybetli bir dağ gibi hissettim kendimi heybetli ve yanlız bir dağ başı dumanlı... ve kalbimin tam ortasında, bir madencinin kazma vuruşları... her darbesi sarstı koca gövdemi.. dedim yaa..gideceksin sandım. anılara gömemem seni her zaman var olmalısın bazen kızdırmalı sözlerin beni... bazen...susup hüznümü benle yaşamalısın.. bir daha çıkma sonubilinmez yollara birde sen yorma bu yorgun yüreğimi gitme emi.. sakın gitme... Gazi Sarı |
FeRMaN
ferman salmışsın dörtbir yana emir buyurmuşsun; 'unutsun'diye emir sultanımın başım gözüm üstüne.. lakin; yağmur damlası gözlerin için toprak olurdum bir yudum su olurdum dudaklarında içebilseydin beni... zehirzemberektim oysa. gülerdim elbet dikenlerin olmasa ferman salmışsın dörtbir yana emir buyurmuşsun 'unutsun' diye emir sultanımın boynum kıldan ince... lakin; ne vardi bir gülün dikeni kalacagina bir dikenin gülü olacak... Gazi Sarı |
Gözbebeğim
bu kaçıncı sigara içtiğim bu kaçıncı yemin ettiğim artık yetmiyor bir kibrite bir siğara aynalara baktıkça ağlıyorum her defasında bir çizgi daha ekleniyor sanki şakaklarıma saç tellerimden bir tanesi daha beyazlaşıyor nasıl olurda yaşamaktan vazgeçer bir insan ve korkar; ölmekten korkmadığı kadar aynalara bakmaktan... 'gözbebeğim' derdim sana hatırlıyormusun aynalarda gözbebeğim, aynalarda gözbebeğimi görmekten korkuyorum anlıyormusun.... Gazi Sarı |
Gökyüzündeki yildizlar
Her an düşmeye hazır yıldızları gökyüzünün üstüme uykusuzluğun sınırlarını zorlamakta gözlerim yine mahvettim her şeyi,yine bulaştırdım elime yüzüme bilmiyorsun ipten dönüyorum her gün batımıyla her gece yatıyorum ölüme umutlarımı umutsuzluğa sevk edeli yıllar oldu -ki yıllar oldu girmedin düşüme Gazi Sarı |
Gözlerin
Gözlerin baştan çıkarır beni Uyuşur düşüncelerim Çırılçıplak bırakır öylece gözlerin Acımasız gözlerin yalancı Gözlerin gözlerimle aldatır beni Gazi Sarı |
Gölge VE Işık
Gözyaşıyım denizlerin Dalgaların hıncı Bir avucumda hep ölümü taşıdım Bir avucumda sen Ne diyebilirim Işığısın *******imin Ben sana muhtaç ben sana mahkum Peşinde gölgen Gazi Sarı |
Gözlerine baktığımda
Dursun istedim zaman gözlerime baktığında Ölsem diye düşündüm o an; gözlerim de sen… tebessümün içimi ısıttı, birde gülsen… ne olurdu halim vazgeçmiştim oysa her şeyden her şeyden sevmekten bile ve dahi kendimden; ümidi keseli yıllar olmuştu Gazi Sarı |
hArAp
Geç olmuş gece olmuş Sen gelmemişsin Bu gecede zehir olmuş… Yüreğime kırk kilit vurmuşum Susmuşum Sararmış solmuşum Sensizliğin rüzgarına bırakmışım kendimi Yaprak misali Kurumuşum… İçime akmış gözyaşlarım Gözyaşlarımda boğulmuşum… Ne desen boş Sensiz kırılmış kanadım kolum Dilsiz biçareyim Viraneyim harap olmuş gönül yurdum 26.mai.2008 Gazi Sarı |
Hüzünbaz_1
İnan hiç istemedim Seni kırmak Düzeltmez hiçbir şeyi yeniden toplamak Biliyorum Sen benden geçtin de Ben senden vazgeçemiyorum Hüzünbazım bu günlerde Kime dokunsam hüzün bulaşıyor ellerine Gözlerine yaş yüreğine acı Kime dokunsam… Benden beter hem de bin kere Ağlamaklı Gazi Sarı |
HüzünbaZ_2
hüzünbazım bu günlerde yüreğim bir bir anıları tüketmekte sızıyorsun gözlerimden avuclarımdan kayıp gidiyorsun sende gitme …. Sensiz eksiğim sensiz eksiyim Seni sevmekten vazgecmedim Sende benden geçme Gazi Sarı |
İsimsiz şiir
sen gittin ya hayat bitti sandım sevemem sandım bir daha... oysa kanıp masallara; boşuna gitmişim kaf dağının ardına.. yanımdaymış sevecegim insan, hemde burnumun dibinde... sen.. bir zamanlar delice sevdiğim insan... bana yasattiklarin icin, terk ettiğin icin... ve dönmediğin icin.. binlerce tşk sana.. -------- bir itiraf...bu yazdiklarım yalan...keske gitmeseydin.. Gazi Sarı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.