![]() |
Demet Akkoyun
=Sevgi korkusu=
Zaman geçmek bikmezdi Sevgiyi tanımadan önce Bu günü zorla yaşar Yarını yaşamak bile istemezdim Yaşadığım mutluluklar geçici olmaya mahkum Gözlerimde sürekli ağlamaya yeminli Ne ömürlük sevdim Nede ömürlük sevildim Artık gözlerim bakışlardan uzak Ellerim dokunmaya ürkek Yüreğimde sevmeyecek kadar yaralı Sevmek gönlümden çok uzak...UNUTMA! Demet Akkoyun |
=Sözümü tuttum=
Hatırlıyormusun baba Hiç büyümeyeceksin demişlerdi bana Uslandım işte bak inan ki değiştim Çok düşündüm sana hak verdim O inatçı söz dinlemeyen kız değilim artık Oysa inanmıyorlardı bana Tüm herkes çocuksu buluyorlardı yaptıklarımı Biliyorlardı üstelik sevgiyi aradığımı Onlara göre hiçbir anlamı yoktu ama Ben çocuktum ya zeten umursamıyorlardı Sorgulayan gözlerle bakıyorlardı bana Oysa öylesine güzel çocuk vardı ki içimde Nereye gitse sürüklerdi beni peşimden Haklılar ben bir çocuğum Bilirsin çocuklar oyuncağı sever Hep oynadıkları oyuncaktanda sıkılırlar Onları bir köşeye atarlar sıkılınca Bilmiyorlardı ki benim bir oyuncağım bile olmadı Olmadı babam Sen yoktun ben oyuncak oynamıyordum Senin hayalini kurup seninle oynuyor Ve seninle yaşıyordum... Yine de sözümü tuttum babam Ne kimseye bir zarar verdim ne de kendime Ben sözümü tutup senin hayalinle yaşadım babam... |
=Yalnızım=
Bir acı var yüreğide bir sızı Gecenin hala o sessizliği üzerimde Hala ürpertiyor beni Yalnızken bomboş sokaklara vuran yağmur damlacıkları Sanki bana inat yapar gibi Sanki kalbime kamçı vuruyor gibi Sokak lambaları yanıp sönüyor Onalarda vermek istemiyor ışığını belki de Gözümden düşen bir damla yaş Kalbimden sökülen bir acı Ellerimin gözlerimin bomboş kalışı Kahrediyor beni ******* boyu Terk edildiğimin unutulduğumun farkındayım Yalnızım düşlerle hayallerle avunuyorum Kendi kendime teselli veriyorum Yok ki tutunacak bir dalım Ben her gece olduğu gibi Ve her gün olduğu gibi yine YALNIZIM! .. |
19 Mayıs Demet Resim Birincisi Oldu
İlçe stadyumunda toplanmıştı lise orta okul 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutladık Bayramda günün anlamını ve önemini anlatan Konuşma ve şiirler okundu Bando eşliğinde ençlik marşları söylendi Kızlı erkeli öğrenciler rengarenk giyinip gösteri yaptılar Büyük sevinç ve coşku ile kutlandı Sıra eldi ödül törenine 24 mayıs ilkokulu öğrencisi Demet akkoyun resim birincisi olmuştu Sayın kaymakamım mahmut hersanlı oğlundan ödülümü aldım Stadyumda ilçe halkı dolmuştu alkışlar guru verdi bana Anneciğim sevincime mutluluğuma ortak oldu 19 mayısta hem gençlik hemde resim birinciliğini İki sevinci birden yaşadım mutluluğum gözlerimden okunuyordu Demet Akkoyun |
19 Mayıs Meşelesi Yanıyor
Samsun ulu önder atatürk Bağımsızlık özgürlük lahiklige yürüdü 19 mayıs 1919 da samsunda yakıldı Özgürlügün meşalesi yurdumuzda kutlandı Atam türk milletini ve gençlige armaganı 19 mayıs 1919 gençlik spor bayramı Yurdumun hert yerinde bayramı kutlandı İstambuldan ankaradan izmirden denizliden Aydından edirneden karstan şırnaktan muştan Türkiyemin güzel vatanımın her yerinde kutlandı Atatürküm türk cumhuriyetine biz gençlere amanet etti Ulu önder atatürk türk milletine ve gençligine armagandır 19 mayıs 1919 da gençlik ve spor bayramı tüm yurdumuzda kutlarız türk gençligi vatanına ve bayragına sayip çıkar Bütün türkiyeye 19 mayıs gençlik spor bayramını kutlarım Demet Akkoyun |
23 Nisanda Resim Birincisi Oldum
23 nisanda resim birincisi olmuştum kutlama töreninde adım açıklanmıştı ilçe birincisi olmam mutluluk verdi çocuk bayramı sevinci vardı Sitadyumda ödülümü aldım Alkış sesleri mutlu etti beni Sevinç coşku mutluluk verdi bana Stadyumum büyük küçük doldurmuştu Demet yine birinci olmuştu Sevincim gözlerimden okunuyordu 23 nisan iki mutluluğu birden yarattı Okuyan çocuk daima başarılı olur Demet Akkoyun |
23 Nisan biz çocukların
Atamızdan armagan Güzel bir bayram Verilmiş biz çocuklara Güzel 23 nisan. Heycanla bekleriz Şenlikler düzenleriz Biz türk çocukları 23 nisanı çok severiz. Yürüyoruz el ele Güzel günlere sevgiyle 23 nisanı kutluyoruz Türk çocuklarıyla birlikte. Biz Atatürkün çocuklarıyız Her zaman onun yolundayız Biz türk çocukları 23 nisanı yaşatmalıyız. Vatanımızı bayragımızı seviyoruz Atatürk yolunda uygarlıga koşuyoruz 23 nisan seni Her yıl sabırsızlıkla bekliyoruz. Demet Akkoyun |
Ak parti yolundayız
AK PARTİ YÜRÜYORUZ ELELE ELELE YÜRÜYORUZ SEVGİYLE YÜRÜYORUZ KARDEŞLİGE YÜRÜYORUZ HUZURA SEN ÇOK YASA AKPARTİ SÖZLERİN GÜVEN VERİYOR SEVDİRDİNKENDİNİ BİZE SENİN SEVGİN HERŞEYE YATER TÜM SEVGİNİ HER KEZE VERDİN BİZİMİÇİN YENİLİKLERE KOSTUN HİZMETLERİNLE GURUR VERDİN MİLLET SİZİ SEVİYOR YÜRÜYORSUN DOGRUYA KOŞUYORSUN SENİ SABIRLA BEKLEDİK SEN ÇOK YAŞA AKPARTİM DEMET AKKOYUN 11 YASINDAYIM 24 MAYIS İ.Ö.O (23.01.2008 13:34) (bakınız: sevgi, huzur, kardeş, sabır, oyun, güven, gurur, herşey, millet, sevi) Demet Akkoyun |
Anneannemin bize verdiği acı
Anneannem bize acı çektirdi Evinde oturup kira ödediğimiz halde bizi sokağa attı Evinin merdivenlerini yıkattı Bize ekmek parasını karşılıkla verdi Anneciğim evini temizledi Eve odun kömür almak için Bir anne kızına zulüm ve işkence yaparmı Yapmazsa anneannembunları bize niye yaptı Annem babamla ayrıldı Anneannemin evine geldi Evinde oturtmayıp bizi sokağa attı Evlerim pisleniyo koltuğu oturma Halılara basma diye Yapmadığı zulüm kalmadı anneme ve bizlere Bir anne evladına bu kadar acı verebilir mi Bizim paramız olmadığı için itildik kakıldık Herkes tarafından hor görüldük Anneme çektirdiği zulümleri gördükçe Kendim perişan oldum Bunu herkesin okuyup ibret alamsını istiyorum... DEMET AKKOYUN Demet Akkoyun |
Anneciğim
Anneciğim O gülen yüzün beni mutlu eder O üzgün yüziün beni mutsuz eder Anneciğim İçimden sana sımsıkı sarılıyordum ki bırakmıyorum Ağlama gül biraz sevindir o yüzünü Anneciğim Kendini ezdirme bu acımasız hayatta Acı dolu yüreğinde hep sevgi vardı Anneciğim Çocuklarını büyütme mücadelesi verdin Çünkü çok önemliydi senin için çocukların Anneciğim Yeter artık ağlamayı bırak Güzel yüzünü sevindir biraz ne olur Çünkü bende mutlu olayım ANNECİĞİM. |
Antolojide sevgi dolu şiirler
antoloşide sevgi yolu şiirler dökülür satırlara şiirler Kimi zaman hüzün doludur Kimi zaman acı dolu Şairler elele verip antolojide birleşir Şiirlerde sevinç hüzün mutluluk dolu Mısralar yazılır birbirinden güzel sözler vardır Türkiyemin her bir yerinden Şairlerimiz elele verip şiirleri sevdirirler Kimi vandan kimi muştan kimi izmirden Ankaradan istanbuldan denizliden Türkiyemin bir çok şairablalarım abilerim El eleverip şiiri sevdirirler bize Kalplerinde sevgi dolu sözleri ile yazarlar Antolojinin en güzel yerinde yayınlanır şiir insanın en güzel duygusudur Bütün şairlere şiir dostlarına saygılarımı sunarım Demet Akkoyun |
Antolojiye armagan
Tesadüfen oldu senle tanışmam çok kolay oldu şiirlerle kaynaşmam hemen bir üyelik açtım duygularımı sizlerle paylaştım Güzel bir olanak sagladın antoloji bize şiirlerimi büyük bir sevinçle yazdım size şiir severlerle buluşturdun bizi mutlu ettin temiz yürekleri Mutlu oluyorum yayınlanınca şiirlerim hergün antolojiyi ziyaret ederim dert ortagım oldu benim antolojiyi kuranlara teşekkür ederim Şiir dolu yürekler tanıdım sayende mutlu ettin beni sanal alemde uzun zamandır şiir yazıyorum antolojiye hergün heycanla bekliyorum bir yeni şiir daha ekleyeyim diye Antoloji yüregime taht kurdun benim tek dert ortagım oldun sevincimi kederimi sana yazdım senin kurucularına bu şiirdir armaganım 24 mayıs i.ö.o 4/b sarayköy/denizli Demet Akkoyun |
Arkadaşlık Ne Güzel
Ne güzeldir arkadaşlık Ne güzeldir kardeşlik Ne güzeldir dosluk Candan dır arkadaşlık Mutlulugunun sevincini Baylaşırsın Dosluklar ne güzeldir İnsanları sevmek ne özeldir Ne güzeldir kardeşlik Derdimi üzüntümü sevincimi Paylaşırım Ne güzeldir arkadaşlık Bir birimizi sevelim BİR birimizi koruyup BİR birimi sevelim sayalım sayip çıkalım Ne güzeldir arkadaşlık demet akkoyun 24 mayıs i.ö.o sarayköy denizli |
Atamızın armaganı 23 nisan
Türk çocuklarına armağan Öyle güzel bir bayram Şenliklerle kutlanır her zaman Mutlu eder bizi 23 NİSAN Sabırsızlıkla bekleriz Gösteriler düzenleriz Ellerimizde bayraklar O güzel günü bekleriz Çocuklar ATATÜRK e minnettar Söyleyin arkadaşlar Böyle bir Bayram Başka nerede var Sevinçler birleşir bayram günü Tüm yurtta kutlarız egemenliği ATAMIZDAN armağan Yaşasın 23 Nisan biz çocuklar coşkuyla kutlarız 23 nisanı 24 mayıs ilkögretim okulu Demet Akkoyun |
Babalar Günü Kutlu Olsun
Dudaklarımdan adın eksilmez babam Hayalin gözlerimden gitmez Kulaklarımdan sesin çınlar Kalbimde sevgi vardır babacığım Gözlerimden akan yaşlar ben olayım Bırak senin yerine ben ağlayayım Beni görmek istesin gözlerin Günndüzlerim *******m oldu karanlık *******ime güneş gibi doğdun Sen karanlık gecemde parlayan yıldızlar ol *******i benim düşlerim oldun Acı düşşe yüreğime seni düşünürün babacığım Güneşi sakın söndürme Eğer ümitler yoksa yarınlrda yoktur Unutma seni bekleyen bir kızın var Babalar günü kutlu nolsun babacığım Demet Akkoyun |
Atamızın çocuklarıyız
Mavi gözlerin cesaret verir çocukalara Büyükleriyle küçükleriyle atatürk sevgisi Türkiye için yenilikler yaptın Bize bıraktın en büyük miras vatan bayrak Biz çocuklar bıraktığı mirası koruyacağız Atam biz okuyup vatanımıza bayrağımıza sahip çıkacağız Atatürkün çocuklarıyız biz söz veriyoruz Okuyup atamızın yolunda gideceğiz Mavi gözlerin cesaret verir atam Sevgi dünyaya ışık saçar Biz mustafa kemal'in çocuklarıyız Vatanımıza bayrağımıza canımız feda olsun Biz atatürkün çocuklarıyız demet akkoyun 24 mayıs i.ö.o sarayköy/denizli Demet Akkoyun |
Babama
Güneşe bakmaya cesaret edemiyorum Gecenin yalnızlığına gömülmüşüm Sensiz yaşamanın korkusuna Alıştım artık sensiz yaşamaya Gözlerin dolupta ağlayamazsan Haykırmak iseteyipte hıçkıramazsan Sesini kendine bile duyuramazsan Babam senin için işte ben BUNLARI YAŞADIM... Demet Akkoyun |
Babaya haykırış
Dün akşam sen vardın odamda Bende ki resmine baktım Doluverdi aniden çocuk gözlerim Ağladım... Birtek seni düşündüm! Biz neydik ne olduk ve nasıl olmalıydık düşündüm Her defasında yerin dibine gömüldüm Gözyaşlarım yalanlıyordu gururumu Ve ben seni kaybettiğim an bitmiştim Yalnız ben miydim baba hasreti çeken Yalnız ben miydim özleyen Yalnız ben miydim mutlu olmak isteyen Yenildi kötülüğe yüreğin Kapıldı hasret rüzgarına Aldın başına gittin Dönmedin bir daha Hesap sormadım yine sormuyorum Düşünüyorumda bir anlık öfkeye kapıldık baba Hasretliği özlem sandık Çocukta olsam ben hasret çektim Yıllar işte bir su misali aktı geçti Oysa pınar olup akamadım hasretin yüzünden Sen beni sensizliğe sattın Oysa ben hala seni yüreğimden söküp atamadım Atamam ki zaten babam Üstelik sen yalnızsın Kimbilir belki isyanlardasın Yinede seni sevdim ve ölünceye kadar da seveceğim Gel kurtar beni desen ölümüne gelirim İsyan ediyorum baba hasretine Haykırıyorum her gece gel diye Babaya haykırış diyorum her seferinde... Demet Akkoyun |
Babaya özlem
Gökyüzüne baktım Bir yıldız kaydı Bir dilek tuttum o an Bana babamı getirin diye. Beni arayıp soran babam Aramaz sormaz oldu Her gece gözlerim Seni arar oldu Hep ben agladım *******i Gökyüzüde benle birlikte agladı Sen beni sevmesende Her çocuk gibi ben seni severim Sen beni ne kadar inkar etsende Ben senin kızınım demet Seni dünyalar kadar seviyorum Sende beni sev babacıgım. Demet Akkoyun |
Bahar geldi
Ağaçlar bembeyaz çiçekleriyle Yemyeşil yapraklarıyla bahar müjde verir Bize toprak ana açar çiçeklerini Papatyalar laleler sümbüller Doğa ana güzellliğini sergiler Kuşlar kelebekler leylekler baharın müjdesidir Bir coşku yaşarız içimizden Bir sevinç ve mutluluk vardır Dağlarda rengarek çiçekler açar Baharın sevincini yaşarız biz Hoş geldin bahar Demet Akkoyun |
Benim Annem
Sen büyüttün beni annecigim Battın beni gözün gibi Seviyorsun beni canın gibi Koruyorsun beni Bir şey olcan diye Hep yanımdasın *******i sana sarılıp uyarım seninle Sen bir yere gitsen arar Gözlerim seni Göremezsem seni çok özlerim Eve geldigimde göremezsem seni Hemen ararım seni Sen benim canım annemsin Seni çok seven kızın demet demet akkoyun 24 mayıs i.ö.o 4b sınıfı sarayköy denizli Demet Akkoyun |
Başbakana sevgi
Senle hedefledik yüksekleri Ülkemiz için yapacagın iyilikleri Ufkumuz genişledi düşüncelerinle Gerçek siyaseti sen getirdin memlekete. Rakip tanımaz oldun seçimlerde İlerledin hep dogru bildigin yolda Güven verdin sevgiyle millete Seni görmek istedik tekrar zirvede. Açıldı sandıklar sayıldı oylar Hemen ardından açıklandı sonuçlar Recep Tayip denilince Boşa çıkmadı beklenen ümitler. Başbakanım sevdik seni Tekrar başımıza seçtik seni Yüregimiz hep seninle bu yolda Desteklerimizle hep yanındayız sakın unutma. Hizmetlerinle cesaretinle saygı kazandın Hoşgörülülügünle gönlümüzü aldın İşlerinle siyasete adını yazdın Başımızın tacı oldun Kalbimizde büyük bir sevgin var. (Sevgili başbakanımız RECEP TAYİP ERDOGANA bir hitaptır.) Demet Akkoyun |
Bir Acı Var Yüreğimde
Bir sessizlik *******i üzerimdedir Ben sokakta yağmur damlaları gibiyim Kalbime kamçı vuruyor gibi Sokak lambaları geceyi aydınlatıyor Gözlerimden düşen bir damla yaşı Kalbimden sökülen bir acı Kahrediyor beni terkedilip unutulduğum Yannızım düşlerle hayallerle kendim Kendime teselli veriyorum Tutunacak bir tek dalım yok Vakit gece yarısı hala seni düşünerek geçiriyorum Bir hayat kavgasında yenik düştüm Yolun ortasında yalnızım bir başıma Gece gündüz ettiğim feryatlar Bana çok uzaksın ecelim yakın bir gün sesimi duymassam üzülme sakın Demet Akkoyun |
Bir Gece Yarısı Bırakıp Gittin
Uyandığımda kabuslarla uyanırım Beni ateşlere ittin Hayalin gönlüme huzur verir Bir seni tanıyorum bir seni tanımıyorum babacığım Unutmam mümkün mü hep arıyorum Sensiz yaşamaktan utanıyorum Hayalin gönlüme acı veriyor Çaresizim sensizliğe dayanamıyorum Çocukluğum buz dağı gibi erirken Acı dolu yüreğim çaresizim Ellerimi havaya kaldırıp allaha yalvarıyorum Şiirleri yazarak seni anlattım *******i aklıma sen geliyorsun Babasız yaşamanın cezası bitmeyecekmi Beni ortada bile bile bıraktığı için Bana yaptıklarından dolayı pişman olup Bir acıma bin acı kattın Unutma benim yaşadıklarımı sende yaşarsın babacım Demet Akkoyun |
Bitanecik anneme
Desem ki vakitlerden bir nisan akşamıdır Rüzgarların en ferahlatıcısı sendne esiyor Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim Senden kopardım çiçeklerin en kopmazını Toprakların en bereketlisini sende sürdüm annem Desem ki sen benim için Hava kadar lazım Ekmek kadar ihtiyaç Su gibi aziz bir şeysin Nimetsin nimettensin Desem ki İnan bana annem inan Yüreğimde mutluluk bahçemde gülüm Ben sende yaşıyorum Sen bende hüküm sürmektesin Bırak ben söyleyeyim güzelliğini Rüzgarlarla nehirlerle kuşlarla beraber Günlerden sonra birgün Şayet sesimi farkedemezsen Rüzgarların nehirlerin kuşların sesinden Bilki ölmüşüm senin uğruna annem Ve yine üzülme annem Kabirde kuşlarla öğrenirim yine güzelliğini Ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi Unutmaki senin özlemini çektiğim gündür Göklerde seni arıyorum meleklerle Ve yine bir gerçek buldum annem Melekler kadar eşsiz güzelliğini farkettim ben Bitanecik annem melek gibi yüreğini O bana kızın değişini Özledim annem seni çok özledim... Demet Akkoyun |
Biz Atamızın Yolundayız.....
Vatanına sahip çıkıp vatanını kurtaran.Vatanı için canını pahasına da olsa savaşıp yeni nesillere örnek olan.Bütün dünyaya sesini duyuran.Vatanını kalkındıran.Özgürlüğü laikliği bize öğreten.Büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'tür.Biz çocuklar atamızın yolunda gidip onun bizlere bıraktığı vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkıp vatanımızı korumalıyız.Bİz Mustaf****emal ATATÜRK'ün çocuklarıyız... ATAM bütün dünyaya duyurdun türklerin sesini ve gücünü. Demet Akkoyun |
BizdeBir Gün Engelli Olabiliriz Unutmayalım
Bilemezlerdi ki dünyaya engelli geleceklerini Sevip ve saygımızı göstermeliyiz Duymasyanın kulakları olmalıyız Görmeyenin gözleri olmalıyız Yürüyemeyenin ayakları olmalıyız Konuşamayanın sesini duyurmalıyız Hasta olanı bakmalıyız Rahat yollarda yürümeleri için yollar yapmalıyız Alışveriş yapmaları için mağazalar yapmalıyız Engellilerinde hakkıdır rahat gezmeleri Kalbimizle sevip sahip çıkmalıyız İstemezlerdi dünyaya engelli olarak gelmeyi Elele millet olarak neler yapmalıyız Biz türk milleti olarak yardımı severiz Bizde birgün engelli olabiliriz Sevgimizi saygımızı göstermeliyiz |
Bulutlara Yüklerdim Özlemlerimi
Rüzgarlar ile gönderirdim meleklerimi Yağmurlarla yağdırıdım gözyaşlarını Bulutlara yükledim özlemlerini Gökyüzünde bir melek ağlamış Yeryüzünde sevgi yollarmış Kalbimde tükenmeyen sevgi Bedduaların çığlıkların gökyüzüne yükselir Sensizlik yalnızlık terkedilmiş duygularım Karanlıkta saklarım Sevdğini özlemlerini acılarını yalnızlığını haykırırım Gözlerinde beni hatırlamanı isterim Bir gün veda edip gidersem uzaklara beni unutma Büyük acıları yaşattın sen bana Beni sevmedin hep ateşe attın Gel desem gelemessin sev desem sevemessin Bu dünyada tek başıma bıraktın beni Gelirmisin benimle ölmeye babam Demet Akkoyun |
Büyük miras cumhuriyet
Ne zorluklarla geldin günümüze Laikligi eşitligi getirdin günümüze Başta büyük bir önder Ayyıldızlı bayragı armagan ettin bize. Büyüğüyle küçügüyle mücadele etti halkım Topraga aktı binlerce mehmetçigin kanı Yılmadan mücadeleye devam ettiler Böyle yazıldı büyük bir destan Her yıl coşkuyla kutlarız Şenliklerle atalarımızı anarız Büyük miras cumhuriyet bize Ona saygıyla sahip çıkarız. 29 ekimde birleşir yüreklerimiz Seygiyle şenlenir etkinliklerimiz Büyük miras cumhuriyeti Sonsuza kadar korumak ve yaşatmaktır En büyük hedefimiz. Demet Akkoyun |
Cehennem
bir adla başladı cehennem azabı arkası gelir sanma burası cehennem dünyası.... ..... herkesin bi hareketi vardır cehennemazabı gbi bi korkusu vardır ruhum sinmez ateş gibi burası cehennem dünyası .... bıktım bu dünyadan burası cehennem dünyası burası ateşle dolu ama kanma burası cehennem dünyası... Demet Akkoyun |
Canım kardeşim ayşe nurum'a
Çocuk ne ister biliyor musunuz Sevgi şevkat görmek ister Ne çocuğun istediği bir şeyi almak Ne de dediği herşeyi yapmaz onu mutlu etmez Ya diyorum işte sevgi gösterin sevgi Ne baba özlemi Ne de anne özlemi çekmesin İkisinin de sevgisinden mahrum kalmasın Hiç düşünmüyor musunuz onun boynunun büküleceğini Ayşem ne diyor biliyor musunuz Bir çocuk babasının elinden tutup okula geldiğinde İçim burkuluyo ağlayasım geliyo ama Yapamıyorum diyor Onun içinde bir yarımlık var Bütünlüğü hiç olmamış bir yarımlık Yapmayın anne babalar size haykırıyorum yapmayın Onu ve onun gibileri sevginizden mahrum bırakmayın Onları sevgisiz bırakmayın Ayşem benim güzel ayşem Yüreği temiz iyi kalpşi ayşem Sen benim canımdan öte can Süt kardeşlikten öte öz kerdeşimsin Seni çok seviyorum Her zaman yanındayım canım kardeşim Seni çok seven demet Demet'ten can kardeşi ayşe nur'una... Demet Akkoyun |
Çanakkale bizimdir
On sekiz martta atıldı Bir istikbalin temeli Tek emeliydi mehmetçigin Vatanımızın güvanligi. Çanakkaleye uzandı düşman eli Atamız verdi kurtuluş için savaş emri Analarımız taşıdı cephaneye mermiyi İşte böyle yazıldı çanakkale tarihi. Sıgmaz oldu toprak altına Elleri kınalı şehitlerimiz Al kanlar üstüne dogdu Bayaragımızın yıldızıyla hilali. Altın harflerle yazıldı Çanakkale zaferi diye tarihe O günlerden kaldı Çanakkle türküsü bize hediye. Demet Akkoyun |
Çaresizliğe Yenik Düştüm
Bir hayat kavgasında Çaresizliğe yenik düştüm Bir yok olmuş Hayatın ortasındayım Bir başıma çaresizliğim Yaşadıklarım bir aldatmaymış Benim zoruma gidiyor Yalan bir dünyanın içinde kaybolmuşum Unutulmuş insanlar arasındayım Benim çektiğim acıllar kalbimdedir Babam dedim diye suç mu işledim Hep sakladın gerçekleri bir kızın var diyemedin Bir gururum var hiç kırılmayan Ayrılık zamanıymış niye bilemdim Belki zamanın yetmez beni sevmeye Ayrılık hep boynumu büker Demet Akkoyun |
Çeşme Sahillerine Sevdalandım
İzmir çeşme sahillerine Masmavi denizi kumsalıyla Tarihi binalarıyla kalesiyle Çeşmeye sevdalandım Tertemiz havasıyla her yeriyle Ayrı ayrı güzel çeşme Gündüz kumsalda binlerce Trustiyle kumsalıyla Masmavi temiz havasıyla Gecesi ayrı bir güzel çeşmenin Diskolarıyla barlarıyla *******i almanıyla ingiliziyle Turisleriyle dolar taşar Sahilde balık lokantasıyla Denize karşı oturup Çay yudumlamak ayrı bir güzel Gemilerden iner turistler Akım akım çeşmeye Fenerde denize girmek ayrı bir güzel Tertemiz havası kumsalı denizi Kalacak otelleriyle pansiyonlarıyla Sımsıcak güler yüzlü insanlarıyla Çesme denizine sevdalandım Dünyanın sahilleriyle kumsalıyla çeşmedir Demet Akkoyun |
Çicek
çiçeklerden kaçmak zordur peşinde takılırsın kokusu bi türlü gitmz ama sanki ilk bahardasın.... .... çiçeklerden papatya sümbül gül çiçeklerden kacmak zordur pesinde takılırsın saması cok zordur... .... durmadan ellemek dokunmak ciceklerden kacmak zordur sanki bahardasın peşinden koşup durursun sanki ilkbahardasın Demet Akkoyun |
Dedeciğim
Seni tanımayı çok istemiştim Yüzünü görmeyi elini tutmayı Sana dedecim demeyi çok istemiştim dedeciğim Sen çok uzaklardasın biliyorum Bir daha dönmeyeceksin Seni özlüyorum Neden yoksun yanımda dedeciğim Eğerki beni tanımış olsaydın Çok seveceğine emindim Yoksın ki yanımda keşke olsan bana torunum desen dedeciğim Kader böyle ki bizi ayırdı. Demet Akkoyun |
Değmez gözyaşı dökmeye
Kimse senin halini sormaz dotum Sevdalanıp ziyan olsan bile Candan sevecek biri bulunmz dostum Sen onun uğruna yansan bile Sakın haa kimselere aldanma dostum Değmez hiç kimse göz gaşı dökmeye Kahırlanıp günlerce ağlamaya değmez Sonra muhtaç kalırsın yıllara Sevme sevilsen bile dostum Seversen yanarsın yıllarca Seviyorum deme kimseye dostum Yoksa ağlarsın yıllar boyunca Mutluluğu ararsın yalnız *******de Tek sırdaşın yine gözyaşların olur Acıyla ağlar gözyaşıyla boğulursun senelerce Tek sevenin yine kendin olursun dostum O yüzden: değmez gözyaşı dökmeye... Demet Akkoyun |
Demet in Hayatı
bir sevg yasandı dünyada bir kız dogdu cok sevdi onu annesi kapkara gözleri hzün doluydu acı dolu kalbinde acılarla doluydu ...... hayatta başaralarıyla mücadele verdi kücücük dünyasında siirlerini yazardı özlemenini ve mutluluklarını acılarını anlatırdı yasammücadelesi verirdi kara gözleriyle resim yapmayı severdi ... okulda resim yarısmasında birinci olup adını duyurdugunda mutlu olurdu.. dans ederken unuturdu derlerini herles beni hayran gösle seyrettiginde sevinirdim acı dolu yüregim basarıya götürdü beni bir dünya varki güçlü olan ayakta kalabiliyor bende annemle acı dolu dünyanın icinde yasama mücadelesi zorunda kaldı unutma annecim okuyup yüzünü güldürüp acılarını unuuturacıgım Demet Akkoyun |
Dogum Günün Kutlu Olsun
Babam dogum gününde Kutlarım biliyorum 4 nisa dogun günün Senin yanın da olmak isterim Gözlerimden dökülür yaşlar Sen bana çok uzaktasın Senin sevgin kalbimin en yüce yerinde Gece yarısı bırakıp gidersin beni Uyandıgım da ararım seni Sensiz yaşamak Açı verir bana Çaresizim sensizim açı veriyor bana Babam Seni çok seviyorum Dogum günün kutlu olsun Nice yıllar saglıklı ve mutlu Yıllardilerim babacım Kızın demet i unutma demet akkoyun 24 mayıs i.ö.o 4 b sınıfı sarayöy denizli Demet Akkoyun |
Demetin hastalığı
Ben 7 yaşındayken doğum günümde Bir hastalığa yakalandım epilesi dediler Annem hastalığıma çok üzülüp gözyaşı döktü Uykusuz ******* hüzünle doldu Şimdi hep hastayım baş ağrılarım Yol yürüdüğümde hep yorgunum Şimdi 11 yaşındayım Hep hastalığımla mücadele etmek zorundayım Okumayı çok seviyorum resim yapmayı Bu hastalığım bana birçok şeyi öğretti Minicik kalbimde hep hep acı yaşattı Şimdi bu hastalıkla yaşamayı öğrendim Hasta olup birşeyden yılmadım Resim yarışmalarında 1. liği elde ettim Şiir yazarak kendimi kanıtladım Yüzmede lisansımı aldım yüzücü oldum Santrançlara katıldım başarıyı yakaladım Halk oyunları kurslarına gittim Hasta olmama rağmen birçok başarıyı yakaladım Okudukça başarıyı yakalayacağım Demet Akkoyun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.