![]() |
Demet Kaytan
Acısını Tatlısını
Sen benim vazgeçemediğim tutkumsun Öpmeye kıyamam ağlama dayanamam Sen olmassan bunu yaşamak sayamam Senin yerine başka birini koyamam Üzme beni ne olur üzme beni Ben aradığın aşkın ta kendisi Korkma bırakmam yarı yolda seni Bu aşk bize tanrının hediyesi Gel yaşayalım seninle Acısını tatlısını Hadi gel yaşayalım Her anını eksiksizce Demet Kaytan |
Açtım Perdeleri
Bilsen ne deli aşklar yaşadım Kaç gece perdeleri açmadım Dünyadan habersiz eşsiz benzersiz Her mevsimde baharı yaşadım Çok geç kaldın küçüğüm geç kaldın Ben çoktan perdeleri açtım Acısını tatlısını Bitmeyen çilesini Yıllar yılı yaşadım Tekrar geriye dönemem Bu yükü taşıyamam İnanki eskisi gibi değil Şimdi aşklar çekilesi dert değil Demet Kaytan |
Ağlamaktan Gülmeyi Unuttum
Ağlamaktan gülmeyi unuttum Yalan yanlış sevdana tutuldum Kalbim senin oldu olalı Mum gibi eridim bittim Gözlerimde yaş oldun Yüreğimde kor ateş Seni sevdim seveli Gündüzüm geceme eş İster gel ister git Farketmez artık Gönül gözüm uyumuyor Uyandı artık İster gel ister git Farketmez artık Gönlüme söz verdim Bozamam yazık Demet Kaytan |
Alış Yüreğim
Sana hiç yalan söylemedim Sevdim ama hiç sevilmedim Gönlüm alev alev yanarken Bir gün olsun küsmedim Belliki gülmeyecek talih yüzüme İçin yanacak seni her görüşte Gönül sevdiğiyle kalacak meçhullerde Uykularım kaçacak aklıma her gelişinde Alış gönlüm alış Söyle var mı aşktan kaçış Alış yüreğim alış Aşktan kaçıncı yanış Alış gönlüm alış Demet Kaytan |
AĞLIYORSAM SEBEBİ VAR
Ağlıyorsam sebebi var Yaşadığım her saatte hatıran var Bilirsin unutmak kolay değil Nefes almak bile zor gelir Sus şimdi söyleme Hazır değilim bu gidişe Zaman dursun ışıklar sönsün Son bir defa Sür hasreti denizlere Karışsın derinlere Alışamam gidişine Yine yeniliyorum Demet Kaytan |
Alıştım
Alıştım ben yalnızlığa Hayatın kırık dökük parçalarına Sevip sevip yanılmaya Alıştım ben kaybolmaya Çok gördüm ölüp ölüp dirilenleri Sevdasını dillerde gezdirenleri Biranta ateşi kül edip söndürenleri Gülerken ağlayan o gözleri Alıştım ben gelip gitmelere Durup dururken terkedilmelere Sende anla aşk yok bu dünyada Sadece adı var dolanıyor dudaklarda Demet Kaytan |
Anam Ağladı
Gideceksen git umrumda değil Yüreğim yıllardır yangın yeridir Bu kaçıncı yalan kaçıncı hatan Tanımadım senin gibi Yere bakıp yürek yakan Varlığın yokluğunu aratır oldu İçim yandı yandı tutuştu Sana hayran gözlerim Şimdi duman duman (Ağlamaktan kör oldu) Anam ağladı aşkından Sen çıktın her taşın altından Bul sende Allah’ından Demet Kaytan |
Anneciğim
Sen beni dünyaya getiren Var olmama sebep olan Gecesini gündüzüne katıp Bizleri büyüten Bilirmisin sen benim herşeyimsin Büyüdüğümü hiç kabul etmeyen Beni sevginle yaşatan Yıldızım olup yolumu gösteren Kışın yazı yaşatan Gecemi aydınlatan Her derdime deva olan Bilirmisin sen olmadan ben yaşayamam Sen beni dünyaya getiren Dişini tırnağına takan Yemeden yediren Hüzünlerimi sevince dönüştüren Beni sarıp sarmalayan Bilirmisin sen benim kalbimsin Sen kolum kanadım Sen gözüm kulağım Sen çiçeğim kitabım Hayattaki tek varlığım Beni ben yapan dünyama ışık saçan Beni hiç bırakmayacağına söz verirmisin Gidersen benide yanına alırmısın Gözümü kapadığımda seni düşündüğümü Her sabah kalktığımda ilk seni öpmek istediğimi Mis kokunu içime çektiğimi Bu deli kızının sensiz hiç uyanamayacağını Bilirmisin anneciğim... Demet Kaytan |
Aradım
Alıp başımı gidersem Bu yardan vazgeçersem Beni sakın kınamayın Hayırsız zannetmeyin Selam vermeden gidersem Derdimi toprağa dökersem Ardımdan ağıtlar yakmayın Soruda sormayın Ben kendimi çok aradım Aradım aradım bulamadım Geçen her güne Geçen her geceye Çizik attım Çok sevdim saatlerce ağladım Çok sevdim kan ağladı yüreğim Anladım kadere inanmalım Anladım acıya dayanmalıyım Kimbilir yalnızlığa alışmalıyım Umuda sarılmalıyım Allah’a sığınmalıyım Geçen her güne Geçen her geceye El açıp yalvarmalıyım Demet Kaytan |
Aşıklar Kervanı
Aşıklar kervanına düştü yolum Burada oynanılırmış gönülle oyun İhanetmiş aşk diye bildikleri Sahteymiş hep o gülüşleri Bir zamanlar deli divane yaşanırdı aşklar Şarkılar söylettirirdi paylaşılanlar Anladım eskidenmiş ölümüne sevgiler Her mevsimde açarmış o güller Neden dünya tersine dönüyor Neden neden zulümler artıyor Bu kadar kolaymı harcanır zaman Bu kadar kolaymı aman Demet Kaytan |
Aşk Kapıyı Çalınca
Ne dersen de haklısın Böyle yalnız yaşayamazsın Her günün aynı geçer Hayattan tad alamazsın ******* başkadır Aşk kapıyı çalınca Perdeler kapanır Aşk kapıyı çalınca Unutursun her acıyı Düşüp kalktığın yılları Essede başında ecel yelleri ******* başkadır Aşk kapıyı çalınca Demet Kaytan |
Aşkı Denizlere Attım
Yaşamak ölmekmiş Bunu sende anladım Mutluluk uzakmış Aynalara ağladım Oyunmuş aşk dedikleri Ben oynadım bu oyunu Hep kaybettim yolumu Göremedim sonumu Ben aşkı denizlere attım Bırak dalgalarla boğuşsun İster sahile vursun İster okyonuslara karışsın Aman aman benden uzak Aman aman gönlümden Uzak dursun uzak Demet Kaytan |
Aşkın Kanunu mu
Saçlarını okşayıp hep koklamak istedim Bu dünyada senden başka yar sevmedim Bir kır çiçeğiydin koklamaya kıyamadım Deniz gözlerine bakmaya doyamadım Alıp başımı gidesim geliyor Bu hasretten ölesim geliyor Kaderimmiydi senden ayrılmak Bu uğurda ömür boyu savaşmak Yoksa aşkın kanunumuydu Böyle sevip sevip kahrolmak Demet Kaytan |
Aşkla Severim
Ben sevdimmi aşkla severim Bedenimle ruhumla kalbimle Kanım akar gerekirse Gerekirse gözyaşlarım senin için Yalansız riyasız Ben sevdim mi adam gibi severim Kadınlığımla yüreğimle mertçe Dişiliğimi sererim önüne Maskesiz severim şarkılarımla Ben sevdimmi delikanlı gibi severim İhanet etmeksizin Parasız Senin için kışı yaşarım yaz da bile Gerekirse servetimi koyarım Canımı koyarım senin uğruna Demet Kaytan |
Aşksız Olamam
Teslim olmam kadere Şans güldü yüzüme Kim ne derse dese Tek başıma olurum deli divane Ben aşksız olamam yaşayamamki Kaçsamda aşk peşimi bırakmazki Yıllarca bekledim hep sevilmeyi Resmini sakladım yıllarca Yollarına uzandım boylu boyunca Yağmurda yağsa fırtınada kopsa Bırakmam aşkımı başka bahara Demet Kaytan |
Ay Doğar
Sana aşığım ezelden aşığım Ay doğar yüreğime ta derinden Adın düşer *******ce aklıma Pişman eder dünyaya geldiğime Sorarım kaderime günahım ne O vefasız o hayırsız nerelerde Sana aşığım ezelden aşığım Şarkımız çalar sesi ta derinden Sızlatır kalbimi acıtır içimi Alıştım ben yıllarca beklemeye Sorarım kaderime günahım ne O vefasız o hayırsız nerelerde Demet Kaytan |
Ayaz
Ayaz vuruyor camlara Güneş doğmuyor odama Ölümle yaşam arasında Gidip gelen bir sevda Bazen yıldızlar kadar uzakta Bazen bir nefes kadar yakında Seninle gündüzlerde sevgiliydik *******ce sevişirdik Yangınlar düştü yollarıma Hasretlik girdi koynuma Cennetle cehennem arasında Gidip gelen bir sevda Demet Kaytan |
Ayrılık Kapıda
Mevsimsiz yağan yağmurlar gibiyiz Sahile vuran dalgalar gibiyiz Ümitsiz yatan hastalar gibiyiz Aklından adımı silecekmisin Ayrılık kapıda geldi geliyor Elveda öpücüğü vermeyecekmisin Diz çöküp yalvarsam gitme desem Gönül sayfamızı kapatırmısın Yalnızlık Allah’a mahsus çıldırırsın Boş yollarda kaybolur yıkılırsın Kaç ömür tükendi kaç sevda bitti Kalbinden sevdayı silecekmisin Demet Kaytan |
Ayrılmaktan Korkuyorum
Ben ölmekten değil senden ayrılmaktan korkuyorum İşte bu yüzden her isteğine boyun eğiyorum Korkma sevdiğim senden gül bahçesi istemiyorum Sadece kalbinde güzel yer istiyorum Sende gördüm aşkların en güzelini Acıda olsa karşılıksız sevmeyi Kim nederse desin unutamam seni Sen beni sevmesende gönlüm sana deli Bitti diyorsun bir kalemde siliyorsun İnan hayata beni küstürüyorsun Böylemiydik yıllar önce Zaman yetmezdi sevişmelerimize Demet Kaytan |
Azar Azar
Gelip geçti yaşananlar Bitip tükendi duygular Aklımdan çıkmayan anılar Şimdi eriyor azar azar Tadı tuzu kalmadı aşkın Sen gidince cehennemi yaşadım Saymadım kaç gönüle kapı açtım Yinede yerini dolduramadım Yokluğunla karardı dünyam Sen kokuyor dört bir yanım Darmadağın duygularım Sensiz gelmiyor uykularım Demet Kaytan |
BAKIŞLARIN AKLIMDA
Gözlerini kaçırsanda Bakışların aklımda Ellerini çeksende Sıcaklığın var hâlâ Bir küser bir barışırdık Ayrı düşsek savaşırdık Herşeye rağmen Aynı dünyada kalırdık Bir bedende yaşardık Taş koydular yollarıma Yarım kaldı aşkımızda Rüya dediler olanlara İnanmadılar aşkımıza Demet Kaytan |
Bekleyiş
Eskiden kalmış hatıralar var aklımda Bir küsüp bir barışıyorum hayatla Gece gündüz uyku girmiyor gözlerime Bu bekleyiş ömrümden ömür götürüyor Bilmiyorum nezaman görüşeceğiz Bir dünya kurup sevişeceğiz Bilmiyorum nezaman kavuşacağız Bir hayatı paylaşacağız Bilinmezliklerle geçiyor zaman Kararıyor ufacık dünyam Paramparça gönlüm avuçlarımda Tutamıyorum akıyor acımasızca Tanrım ne zaman gülecek yüzüm Ne zaman dillere dolanacak aşkım Kahredip çekilmekmi bana kalan Hayatın düzenimi oynanılan Demet Kaytan |
Ben Kimim
Aslında deli dolu yaşayan Hayatı boş bulan Bazen doldurup efkârlanan Kendince yaşayan Günü geldimi gitmek isteyenim Sevdimi tapan Kıskançlıktan gözünü karartan Yiylik yapıp denize atan Hep kazık yiyen Ya sabır çeken Günü geldimi gitmek isteyenim Ağlayacağına gülen Derdini kaleme döken Sigarasız yaşayamayan Bebeklere kıyamayan Ara ara depreyone giren Doktora gidip haplanan Kişisine göre davranan Bezen aptala yatan Bazen cin kesen Aslında herşeyi anlayan Ama anlamamazlıktan gelenim Demet Kaytan |
Ben Yeniden Ben Olmak İstiyorum
Ve ben yeniden ben olmak istiyorum Yalnızlığıma yalnizlık katılmadan Yollarıma bir yenisi eklenmeden Aklım soru soraken Yeni cevapları unutmadan Kalbim seni aldatmadan Ruhumla şeytanı buluşturmadan Eller gibi yalan karışmadan Ve ben yeniden ben olmak istiyorum Yüreğimdeki alev kor olmadan İçimdeki umutlar tükenmeden Yazlarım kış olmadan Gözlerimin feri sönmeden Çarpan kalbim durmadan Gündüzlerim gece olmadan Emanetim sahibine kavuşmadan Ben yeniden ben olmak istiyorum |
Benim İçin
Bende sen gibi karanlığı gündüzlerde yaşadım Sen karanlığımın içine sızan umut olurmusun Zaman geçmişi anlatır Bir rüzgar olup oralara esermisin Sevsen sende söylermisin Bende sen gibi *******i yıldızlara bakarken Hep dilek tuttum Sen tuttuğum isim olurmusun Benim için yağmurları durdururmusun Aşka sadık kalmanı istesem Bunu benim için yaparmısın |
Benim Olsun
Sen dünyama güneş olup doğdun Mutluluğu gözlerinde buldum Yaşamak güzelmiş seninle doğdum Dilerim ömrüm seninle son bulsun Tanrım bizi hiç ayırmasın Benim kurak kalbim Deste deste gül açıyor Mevsimli mevsimsiz Tanrım baharı yaşıyor Şükürler olsun O benim gecem olsun Benim olsun Gündüzüm olsun Benim olsun İsterse günahım olsun Yeterki sonum olsun |
Bıraktığın Yerde Bekliyorum
*******ce bekledim Yolunu gözledim O yosun gözlerini Resimlerden seyrettim Unutursun dediler Unutamadım Senin yerine Bir başkasını Sevemedim Nasıl bir sevda Anlayamadım Hayat beni bir kere daha vurdu Tam kalbimden kurşunladı Ne ölüyorum ne yaşıyorum Bıraktığın yerde bekliyorum |
Bitmez Aşkımız
Ecelim gelsede yine seni ararım Son nefesimde bile seni yaşarım İçim daralır yollarına bakarım Gelirsin diye adını sayıklarım Bitmez aşkımız böyle kolay bitemez Dilim söylemeye varmaz aklım almaz Bu gidişin sonu hayra yorulamaz Seven kalbim kolay kolay unutamaz Zannetme bu hayat bensiz güzel olur Dostum dediklerin senden kaçar olur Yokluğum seni gün geçtikçe soldurur Sanma aşkımız zamanla unutulur |
Boşverdim
Kime sorayım yıllarımın hesabını Saçlarıma aklar düştü haberin varmı Toz pembe dünyam vardı birde hayallerim Sadece sevgi istedim haberin varmı Boş verdim ben aşka kanmam asla yalana Sevip sevip bir daha yanmam asla yıllarca |
Bu Şehirde
Bu şehirde ben çık sensiz kaldım Sessiz yaşadım Yalanlara dolanlara İstemeden kandım Gün gün gündüzsüz gece yaşadım Bu şehirde ben çok yalnız kaldım Sessiz sedasız ağladım İçten içe çığlıklar attım Yazları kış yaşadım Ah ben adam gibi adama Ah ben doğru söze Bu hayattta aşkı için yaşayana Hasret kaldım |
Çığ Gibi Derter
Zamanla büyüyor çığ gibi dertler Bir türlü gülmüyor kahbe kader Dünyayla dönüyor tersine bahtım Seninle yazılmış alın yazım Tanrım geri dönüşü yokmu yolun Hep karanlıkmı yarınlarım Bir şansa daha versen bana İnan kanmam hoş yalanlara Anladım aşklar yalan dolanmış Bir seven bin kere pişman olurmuş Anladım aşklar yalan dolanmış Meğer gözyaşıyla hatırlanırmış |
Çöl Fırtınası
Her sevgi bir aşk şarkısı Al gönlüm aşkımın arması Her sevgi bir çöl fırtası Zamanla geçer acısı Güneşe yakın olsun yüzün Oynaşsın teninle hüznün Arzular sarhoş olsun konuşsun Kanın kaynasın her kış mevsiminde Senden uzak olsamda beni hayalimle yaşa Seninle ölümüne bu sevde Senden uzak olsamda beni *******le yaşa Seninle ölümüne bu sevda |
Deli Mevsimler
Yollara düştüm sevdam ve ben Dünyam zindan oldu Sıcak gülüşün kaldı o geceden Birde resmin sonbahar mevsiminden Deli mevsimlerde yaşadık biz aşkı Ayrılmayı hiç istemedik Yıldızlara söyledik şarkımızı Bulutlara haykırdık sevdamızı Her çıkmaz sokakta ararım seni Yollarda duruyor kırmızı güller Yeni aşklar doğmuş her yer aydınlanmış Bir benim sokağım kararmış |
Eskidenmiş
Eskidenmiş Sevgiliye mektup yazmak Aşkı şarap diye içip Hisleri kaleme dökmek Artık herşey değişti Eski aşklarda bitti Dünya döndükçe döndü Ne canlar yandı Ne ateşler söndü İlk bakışta aşık olanlar Tarih oldu kitaba geçti Eskidenmiş Uzaklardan olsa da sevmek Bakışlarla oynaşmak sevişmek Kışları yaza çevirmek Artık yazlarda kış oldu Mevsimlerde değişti Ne canlar yandı Ne ateşler söndü İlk bakışta aşık olanlar Tarih oldu kitaba geçti |
Geç Kaldım
Elimde olsa kaderi baştan yazardım Senle aşk şarabını yudum yudum tadardım Hiç utanmadan sıkılmadan her saati yalşardım Biliyorum geç kaldım çok geç kaldım Yine hayallere daldım Bıkmadan usanmadan Boş yataklara uzandım Tutunduğum her yerede ellerini aradım Kurduğum her hayalin arkasından ağladım Unutmayı istedim yıllar yılı sesgilim Biliyorum geç kaldım çok geç kaldım |
Gel
Gel kollarım boynuna dolansın Gel rüyamda bekliyorum Bu gece seninim Hani hatırlarmısın Bir eylül akşamıydı Gün geceye yakındı Hava soğuk ve ayazdı Caddede in cin top oynardı Sanki bütün ışıklar sönmüştü Yanan tek ışık odamızdı Bak yine gece oldu Şafak sökmeye başladı Sesler kesildi insanlar çekildi Ayaz camlarıma vurdu Rüzgarla kokun geldi Daha çok solumaya başladım Her içime çektiğimde seni yaşadım Kollarım seni saracak Hasret toprağa gömülecek İşte o gece tüm ışıklar yanacak Caddede şenlik olacak Gün doğacak karanlık çekilecek Tenim bedenine, emanetim sahibine kavuşacak |
Gel Cennetime
Sevgilim varlığın yetmiyor bana Bu dünya çekilmez sensiz asla Bitmesin bu sevda sürsün yıllarca O zaman inanırım ben aşka Hadi gel gir cennetime Kavrulup yan ateşimle Gönlümde özümde sözümde Bir sen varsın inan gözümde Sevgilim yetmiyor düşlerim bana Peşinde koşturup beni yorma Yalnız seni sevdim iki cihanda Sensiz korkulu bir rüya bu dünya |
Gelmeyin Üzerime
Gelmeyin üzerime bu benim savaşım İster ağlar ister güler ister yanarım Kimbilir bu dünyadan da göçüp giderim Belkide yeni bir aşka merhaba derim Çok sevdim inkâr etmiyorum Hep yanıldım kabul ediyorum Kadere inat hayata inat Ben aşka tövbe etmiyorum Hayat benim hayatım bu aşk benim seçimim İster alev alev yanarım ister giderim Kimilerine göre ben bir deliyim Belkide çölde açan bir çiçeğim |
Gel
Kalmadı zamanım geçen yılları saymadım Ağlasam sızlasam inan seni unutamam Gece oldu gündüz oldu çaresiz kaldım Senden sonra inan kimseleri sevemedim Anladım bu dünyanın sahibi yok Sevenin halinden anlayan yok Silmek istesemde gözyaşlarımı Vermem yaban ellere duygularımı Mevsimler geçmeden sonbahar gelmeden gel Ben ağlayıp sızlarken sen mutlu olamazsın Ömrüm bitmeden günlerim tükenmeden gel Ben ölümü beklerken sen mutlu olamazsın |
Gençliğim Bana Küsmüştü
Gençliğim bana küsmüştü Sırtımda çantam Üstümde formam Saçımda kurdelam Durakları geçerdim sıradan Duydum mu bitişin zilini, Kaptım mı kitabı defteri Silerdim aklımdan geçen saatleri Gençliğim bana küsmüştü Girdim mi o kapıdan içeri İstemezdim anamdan başka kimseyi Guguklu saatin teli vurdumu 9’u 5 geçeyi İsterdim kendi dünyama çekilmeyi Gençliğim bana küsmüştü Geldimi haftanın son iki günü Gezerdik biz iki deli Takıldımı peşimize iki serseri Hele birde sevdim mi o serseriyi Ne bilirdim geleceğin zehrini... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.