![]() |
Atıl Kesmen
Göz demine gizlenmiş,sırların eşiğinde
Yol yorğunu, nefes alan duygularım Çaresiz ateş sıcaklığına saklanmış bedenim Yanık acısı renklere bürünmüş Ten yorğunluğunu solurken Acabalar Barikat kurar,son durak burası dercesine Çarpar,yapışır birer birer Mıh çakılmışcasına Acı çeken kalp seslerime Yaşamın gizemli kokusu sardıkça Hayal dünyamın,görülmez güzelliklerini Alt üst olur,bir yerlere kayar ve kaybolur Düşünce eksenime sıkışmış Acabalara esir düşmüş Benliğimle, Dermensız kalır Ve düşerim sevgi özünden Yaşam denğem İsyan eder Kendinden geçer Gerçek nefesimden çıkan,asi sesim Sevgidir ve olmalıdır diyorum Göz tenim den akan gerçeğim Sevgi tüneline sıkışıp, boğuldukça Vurgun yer,kaçışır hislerim Nasıl bir yaşam çizğisin de, yol almaktır bu Acaba, acıdır, sızıdır Ok oldu, dayanılmaz oldu Delip geçiyor insafsızca,tüm düşüncelerimi Sevmek ustalıktır Sevilmek ise üstadlıktır Diyebilmenin keyfini yaşamalıyız Düşünce diliyle yoğrulduğumuz Kelime hazinesiyle üreyip,çoğaldığımız Gönül derinliklerinde gelen Sevgi şelalesine bırakmalıyız Acabaları Ağlarken, gülmesini becerircesi ne...... |
Acı Çeken Aşkım
Yeni bir can.. Yeni bir kan arıyorum.. Gönlümde acı çeken aşkıma.. Sen'de yıkıldıkça, yıkıldım.. Kendi gönlüme sığamıyorum Ömrüm'den ise Sana akan göz yaşlarımla, kaybolup gidiyorum................ Ne olur ne olur Tanrım... Kapansın yok olsun artık.. Ben'de kanayan bu yara... Ben bittim tükeniyorum,tükeniyorum.. Ağladıkça. Gönlümde acı çekip.... beni bitiren aşkımla... Nedendir, nedendir bu acı.. Benim gönül yollarımda.. Ben ne yaptım,ne yaptım kader sana.. Ağladıkça,ağladıkça gönlüm sana Sanki yeni bir can,yeni bir kan arıyor gönlüm.. Aşkı tattıracak bana................... |
Acı Tanem..
Gam düştü gönlüme Derman vermiyor, gözlerim derdime Bir sevgi tufanıydı, esti benliğime Şikayet ediyorum sevgimi Sevipte Sevgiye, inanmıyan birine Şimdi artık seni sevmiyorum Sevgi nedir, bilmiyorum Yıllanmış acılarıma kilit vurdum Göz yaşlarımı kalem yaptım Bedenim de beyaz sayfaların kokusu Git, git gidebildiğin yere kadar git Sevginin tükendiği Sevdanın kanadığı kalp seslerim de Sana yer yok Ama….Şunu iyi bil'ki Zaman gelecek Tenindeki derin kırışacak Düşüncelerin yaprak tozlarına dönüşecek Mutluluğun acı kırıntıların olarak Yaşamın, boş kalmış ellerine dolacak Ve gam düşmüş gözlerinle bakacaksın Ben kimdim Ne oldum Ve ne olacağım Demenin Acıları oturacak kucağına İşte o an Bir deprem Yaşayacaksın Köhnemiş bedeninden dökülen benliğin de Zamana Zaman eklemek isteyeceksin Ama ne varki Yenilği nefesin önünü kesecek Dermen çığlıkların, dudakların da belirecek Ve bedelin keskin dişlileri Sevdayı hiçe saydığın Sevgiyi kendine oyun ettiğin Gönlüne acımasızca batacak Karanlıklar arkadaşın Bulutlar göz yaşın Parlayan yıldızların Gerçeklerin olarak duygularına konacak Ve adımların sessizce düşücek Yırtılmış cepkeninin sinsi yerlerine Neden Neler oluyor demeye Fırsat dahi bulamayacaksın Gerçek sevginin Azğın ateşi Sevgiye kör olmuş gözlerini yalarken Gönlün isyan edecek Bir değil Bin dost adına yaşamak istediğin Sevgisiz heyecanların Görülmez şeytan postuna bürünüp Senin Yalan olan gerçeklerini Delecek Hem de Evet…..Hem de Sonsuzluğa dek…………ACI TANEM. |
Acıların Aşkısın
Hani sen bana.. Ben senin aşkınım demiştin.. Ne oldu neler oldu kalbinmi durdu.. Yoksa bana olan aşkın gönlündemi kör oldu...... Sana acımak sen'de üzülmek istemiyorum.. Çünkü sen acıların aşk'ısın.. Sen'de yanıp kavruldukça.. Beni aşkınla gözlerimden ağlatansın....... Kaderin sana bir gün aşkını verecek.. O gün yakındır gelecek.. Sana yas tutturup. Seni gönüllerden sürecek Gözlerin bir ömür boyu ağlarken. Derdine. Dökülen göz yaşların derman olacak.... |
Acımasız Ateş....
Sevgi kanatlarıma sıkışmış Ses yığınlarıma ağlıyordum Gözlerimin kısılmış renkleri arasında Soğukluğun acımasız nefesinden sızan Yalanlar dolaşıyordu, duygularımda Yalnızlık efendisi benliğimde bir telaş Keskin bir ateşin Acımasızca tüten dumanı gibiydi. Bir dinamit patlamıştı Sevgi yöremde Sevgi dolu yıllarımın Yok oluşunu izliyordu gözlerim Damla damla kanayan Göz yaşı olmuştu yalanlar Kanamayı unutmuş sevdamı parçalıyordu Yüreğimde Sessizlik çalkantılarının izleri Tüm gerçeklere rehber oluyordu gözlerimde. Gönül sevgime oturmuş sevda sıcaklığı Gözlerimden akan yaşların sessizliği Diğer yanda Yalanlarla birlik yapmış acımasız ateş Olmayan dünyaların Rüzğarların dallarına tutunmanın Çaresizliğini yaşatıyordu. Yalanlara set çekip Görülmeyen gözlerine, taştan mil çekmek isterdim Seven gönüllere ışınlanıp Yüreklerde atan Sevdaları esir alıp, öldürmesinler diye.... |
Acımasız Rüzğar
Sırların eşiğine, istemesem de basmıştım yüreğimi Düşüncelerimi delen, acı çivileri Kırmızı noktalara deniz olmuş Köpüklerin de saklıyordum, kendimi Bir kuru ekmek Bir tuz misali Sanki Sen de kalmıştım Bir tamın yarısı gibi Ve bağrım da besliyordum Hiçbir zaman bitmeyecek dediğim Sevgimi Canımın canı gibi Dalıp, dalıp gidiyordum düşlerime Kendime yabancı olmuş düşüncelerimle Ağlıyamıyor gülemiyordum Dudaklarımda hüzün yarası Biribirine küsmüş gözlerim Yüzüme oturmuş acılarım Ve boş kalmış ellerimle Güneşi topluyordum gönlüme Damlayan sessizlik Kol geziyordu hislerim de Duygularım şaha kalkmış Yıldızlar sönüyor Güneş ise çaresiz bakıyordu sevgime Ve Ben Acımasız rüzğarın esintisine tutunmuş Savrulup gidiyordum Bir zamanlar sen kokan görülmezliğe Sevmekse ve sevgiyi yürekte hissetmekse Ben, senin resmini Bulutların en beyazına asmıştım İsmini Uçurtmaların en büyüğüne yazmıştım Ve gökkuşağı renkleriyle süslemiştim Ama olmadı, nafile Artık, el sallıyorum ardından Sahipsiz kalacak sahillerine Boş boş bakan ve seni görmeyen gözlerimle Zamanın çivisi çıkmış olmalıydı Yaşamın acımasız dişlileri Ayak izlerime batıyor Beni benden çalan Bu dünya da, tutuklu kalıyordum Ve hisler perdesine saklanmış duygularım Çaresiz bedenimi delerken Sayfalar kırışır Kalem ağlar Bir damla göz yaşı yakar, tüm şiiri. |
Ağır Kalan Sevgin
Düşmedi gönlün bir türlü düşmedi.. Sana baktıkça seni seven.. Aşk dolu aşk kokan gözlerime.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide aşkınla ben'den geri kaldın....... Ağlamaktan acı çekmekten korkan gönlün.. Bu sevğide bu aşk'ı kaldıramaz.. Yüreğin dağlar kadar ağır.. Sevgin bir kuş kadar hafif.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide ben'den geri kaldın................ Bana ağır kalan sevginde kalp atışların duyulmuyor.. Bana bakan gözlerinde bana olan sevgin görülmüyor.. Gönlün bir hoş olmuş sevgi nedir bilmiyor.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide aşkınla ben'den geri kaldın.................... |
Ağlama Bebeğim....
Ağlama bebeğim Bir tuhaf oluyor sana bakan gözlerim Kırılmış nefesin Çaresiz duygularına saklanmış hislerin Ve yüzünden düşün sevgin Bölünmüş denizlerin Sessizliğine götürüp yok etse de seni Bir yaşam arar Sevgi ile yoğrulmuş Kalp atışlarınla şekillenmiş yüreğin Ağlama bebeğim Yaşam aralıklarına sıkışmış olsa da kaderin Bir tek kalp atışı olsa da sesin Sevda güneşi olur Isıtır seni gönül mevsimlerim Ağlama bebeğim Kararan dünyanın zindanlarına dönse de düşlerin Yüreğim yıkar, kalp atışlarım kurular Bir umut bir ışık olur Gün doğar Sevgi ile kucaklar gönlüm seni Ağlama bebeğim Kar gözlerin buz tutmasın Umut çiçeklerin gönlünde solmasın Bir nefes çek ki Göz yaşların Beni, senden koparıp almasın…. |
Ağlama Benim Çile Gözlerim.
Göz yaşlarım ağlayan avuçlarım da Yıldız olmuş duygularım Sensiz Atmıyor kalp atışlarım da Görülmez bir sevgi tufanı sarmış gönlümü Estikçe biçiyor İnsafsızca öldürüyor Yalnız kaldım Ter kokuyor sensiz bakışlarım. Ateş sarmış gönlümü, yanıyor hislerim Sevgi olmuş yüreğim, soluyor cepkenim Ağlama benim çile gözlerim Kalmadı avuçlarım Kaybolup gidiyor Sensiz kalmış göz yaşlarım. Seni sevmez olsaydı gözlerim Şimdi kan damlıyor sözlerim Bir nefes çektim, yel oldum gidiyorum Yalnız kaldım Ter kokuyor sensiz bakışlarım |
Ağlar Gönlüm Ağlar
Sarardım soldum, sevgi dilinde Güz oldum Gördüm seni,bir ömür buldum Sevgiydim,çiçek oldum Açtım sen'de,aşkın kokusu oldum Aşık oldum, olmaz olaydım Kokunu, gönlüme gömdüm Yüksek tepelerine,yol oldum Ayaz gönlümde,seni sevdim Ama kar buz gördüm Ağlar gönlüm ağlar Senin sevgine gönül koydum Ne gündüz Ne ıssız,karanlık, acı dolu ******* Kapatamaz gözlerimi Senin özğür güzelliğine Küskün gönlüme Sen......Sen olacaksın çare Ağlar gönlüm ağlar Senin sevgine gönül koydum Dil ucumda gezer adın O duymaz kulaklarına Sevgim Olacaktır bir gün çözüm Sevdim seni sevdim Sen'sin Benim kalp atışlarımdaki sesim Ağlar benim gönlüm ağlar Sen'den başkasını görmez benim gözlerim |
Ağlarım Ben
Çağlar, akar gözlerim Demine oturmuş aşkımın Tutuklu kalmış Acılarla, arkadaş olmuş Gönül yaram'dan Güneş'siz toprakmıyım Kök saçak salmış ağaçmıyım ******* düşmüş gönlüme Yıldız oldum Kaydıkça, yolumu bulamıyorum Bu neyin nesi'dir Sevgimi'dir, acımı'dır Bilmeden geçilen yolmudur Gönlüm'de gönlüme Derman olacak ilacı bulamıyorum Görülmezliklere esir düştüm Toz dumanım Göz yaşlarım arasında, kaçışım Kalp atışlarımda, hesabım Bir sevgi'dir kendimden geçiyorum Gönül sesi'me Ağlasam çare bulamıyorum Sevdim, ama sevgimde üzülüyorum Şaşkına döndüm Dört'te dört,dört bir yana bölündüm Ağlarım ben Kalbe, kalp koyduğum yerde |
Ah Desem...
Bir sevgidir, ateş aldım yanıyorum Ah desem Tüm bedenimden kanıyorum Seni sevip, sende gezmekse Senin sevginden nefes alıyorum Ah desem Gözlerimden kanıyorum Hissedilmez renklerine büründüm Gönlümden, sen olarak tütüyorum... Seni sevmekten Ah çekmekten Karanlık düşler gezegenine, esir düştüm Sevginden, hüküm giydim Yalnızlıklar ülkesinin prensi oldum Her gün Bir yanımı, bir canımı Sen olarak, sevgi adına yok ediyorlar... Sevmekmi Bu körpe dünyada, sevilmekmi Yoksa Ah çekip Yalanlarla yüzleşmekmi Bir kalp atışı gibi erimekmi Nasıl, bir sevgi ateşinde yanıyorum Gönlümden Sen olarak, sevgi diye tüttükçe Tüm gerçekleri, sevgi adına görüyorum... |
Ah Be Can, Can da Can Gibisin...
Zaman, zamansız kırılırda Yaşam,düşer ya ayak uçlarına *******, gündüzlere kilit vurur Karanlıklar kabus çizğilerine bürünür Anlamsız bir ter basar, bedelin hassas yerlerini Güneş yorgun düşer, gidişlere teslim olur Yıldızlar, kor dikene dönüşür İçten çekilen bir nefesin ardından Yaşamın, gölge yerleri canlanır Alıp başımızı gitmek isteriz Ama nedense Duygularla beslenen kareler birer birer açılır Ağlamaklı gözlere küskün harfler düşer Gam keser dudak uçlarını Sonsuz bir boşlukta uçar gibi Saplanır, asılı kalırız hayat duvarlarına Ah be can da can gibi can Avuçlarındaki nefes bin tere dönüşür Koklarsın kendini Yıllara sakladığın benliğinle Ve istemesende Yanlızlığına bağlarsın gerçek sevgini O gün Sevginin adını özlem koymuştum Yaşam zincirlerine asılı kalmış Özlemlerimle konuşuyordum His perdelerim delinmiş Bin sancının acıları örüyordu, gönül nefesimi Sevmek değer vermek ve özelimsin demek Yürek buzlarının erimesi gibiydi Anlamlı olanı anlatmak gerekmezdi Nedense Zaman sinemasının Görülmez sahneleri gözlerime flaş olmuştu Yoksa,bu oyunun kuralı yokmuydu Yığılmış düşüncelerim toz tutmuş Doğrulara tutunsam, yalanlar yıkıyordu özelimi Dinmezdi ve terliyordu yaşam, alabildiğine Gönül sayfamdaki sözlerimle Ne yapsam ne etsem olmuyor, anlatamıyordum Ve bin öfkenin nefesi, denizlere dönüşüyordu Yok olsa………….Yokluğu ateşten gömlek Var olsa………….Varlığı acıdan süzğeç Nasıl Nasıl bir yaşam dalına tutundum Nefes alsam, yaprağında kuruyordum…….. |
Ah Bu Düşünceler
Düşünceler, ne yazık'ki Duygularda çürütür bedenleri His'ler ise bir ışıktır Her gün yeni doğan bir güneş gibi Ya hislerinde çözeceksin kendini Ya'da duygularına teslim edeceksin Tertemiz mis gibi kokan bedeni'ni.. O gün dalğındı bakışları Sabahın erken ve serin saatinde Biraz toz, biraz nem tutmuş canın önünde Nede olsa güneş yeni doğuyordu Kızıllığı gözlerinin içine vuruyordu Yeni gün'e doğum yapacak, düşünceleri içersinde Tertemiz günü getiren güneşin İlk ışıklarında aydınlanıyordu benliği Ama...hisleri karmakarışıktı Kendisiyle hesaplaşması Duygularıyla savaşması Neyin ne olacağını Düşünce dilinde çözmesi gerekiyordu Nem'le tozun birbirine karıştığı pencere camı önünde Ah bu düşünceler dedikya Bedeni'ni zorladıkça, Sanki kırılıp akıyordu,duyguları düşüncelerinden Tutamıyordu kendini Hisleri kalem olmuş çiziyordu Özlem duyupta,özlediğin Hiçbir zaman ulaşamadığın isteklerini Acaba....olabilirmi diyerek Kılıcını çekiyordu kınından Cenk yapacağı meydan'da,bilmediği hasmına Yıllardır kararsız kaldığı nefesiyle Duygularını soluyordu Hislerini ise saklıyordu Üşüyüp acı çekmemek için düşüncelerinde Aman ne olacaksa olsun artık diyebiliyordu Arzuları çakılmıştı bir ok gibi Yıllardır hasretle beklediği O tarif edilmez yol ayrımındaki hedefe Trafik poliside yoktu Ne güzel her bir şey sakindi Düşüncelerinde yıllanmış Duygularında dem tutmuş bu kesişme olacaktı artık Yaşamakta olduğu acımasız trafikte Nasıl olduysa Lambasıda kırılmıştı hislerinin Devamlı yeşil yanıp sönüyordu ışığı Duyguları tabir caizse bayram yapıyordu düşüncelerinde Durmak ne kelime Hareket edip,ter atıp kendine gelmesi gerekiyordu Yıllardır hasretle bekleyip,özlemini söndüreceği Yorgun,baygın düşmüş,beden dilindeki düşüncelerde.. Bu gün, her bir şey ters olmalıydı Doğru ve yanlış yoktu bu düşünce oyununda İki kere iki'nin yirmiiki ettiği gibi Ne'de olsa duygu ve hislere kilit vurulacaktı Hemde sımsıkı Yer olamazdı Hiç bir kimseye, bu gün onun için doğmuş güneşte Ah bu düşüncelerdeki arzular dedikya Tamam o zaman Kapat gözlerini,kavuştur ellerini Hadi bir cesaret Oynamak istediğin flim başlasın gönlünün derinliklerinde Hadi ne duruyorsun,bir işaretin yeter Bu filmin senaristi sen'sin Oyuncular ise hayallerin Ne duruyorsun, Yıllardır çizip karaladığın,görülmez kitabın toz'mu tut'tu Çekinme bas düğmeye görüntü gelsin Ama şunu iyi bilmeni isterim Bu oynatacağın filmin bedelinide sen ödeyeceksin İyi düşün toz nem tutmuş sabah vakti serinliğinde Şekillenmeye çalıştığın bu pencerenin önünde Duygularını biryerlere punta ettirdiğin düşüncelerinle Gitmek istediğin önü görülmez bu yol uzun Geç kalmış değilsin Duygularını ve hislerini tut düşüncelerinle kokla Bu hayat havuzunda,zamansız boğulmana gerek yok Hatırlıyormusun, biraz düşün Bir zamanlar sevgi adına His ve duygularınla nasılda düşüncelerinle sevişiyordun Tertemiz benliğinle kendini besliyordun Ne oldu, sevgin kuyuyamı düştü Yok'sa, sen'mi sevginde boğuldun Sevgisizliğinden zevk,renk almaya çalışıyorsun Başını biraz kaldır,şöyle bir etrafına bak Düşüncelerinde vurgun yemeye aday olmuş, abdal Ellerinle ovuştur gözlerini, geleceksin kendine İnanıyorum,bu sabah vaktinin kırılmış serinliğinde Ben ne yapıyorum deyip Düşüncelerini çözeceksin Körelmeye yüz tutmuş öz benliğinde Duygularını ve hislerini ise koyacaksın gönlüne Dalğın dalğın bakacaksın gerçek kimliğinle Sevgi ve mutluluk saçan kişiliğine Evet....... Ben'den bu kadar Yine'de yolun açık olsun Düşünceler senin Duygu ve hisler perdesinde şekillenmiş arzuların, gerçeklerin Tekrar görüşmek üzere Pas,kir tutmamış Tertemiz,mis gibi insan kokan Sevgi ve saygı ile yoğrulmuş düşüncelerde...... |
Al Şu Sevgi Kurşunumu
Tek bir kalp atışı, sızıdır yüreğimde Sığmıyor, ne yapsam, ne etsem Ne gündüzler, ne ******* gönlüme Zindan soğukluğu sarmış, yüreğimi Kaderin acımasız yaşları damlıyor Boş kalmış ellerime Çaresiz duygularım, yörünge olmuş hislerime Ağlamak yetmiyor,sahipsiz kalmış gönlüme Yel olmuş sevgim, kayboluyorum gözlerimde Bedenim tanımıyor artık beni, bu anlamsız nefesimle Sevgiyi yıllardır sen diye ördüm kalbime Sensizlik bir boşluktur, kayboluyorum benliğimde Yaktın, kavurdun yok ettin beni Sana akan sevgi selimde Al şu sevgi kurşunumu Vur öldür beni, kendinde Artık ne gözlerim, ne kalbim kaldı sen'de Ağlayan, kanayan ben değil Sen olacaksın, bir gün bu sevgi denizinde |
Al Şu Sevgi Kurşunumu
Tek bir kalp atışı, sızıdır yüreğimde Sığmıyor, ne yapsam, ne etsem Ne gündüzler, ne ******* gönlüme Zindan soğukluğu sarmış, yüreğimi Kaderin acımasız yaşları damlıyor Boş kalmış ellerime Çaresiz duygularım, yörünge olmuş hislerime Ağlamak yetmiyor,sahipsiz kalmış gönlüme Yel olmuş sevgim, kayboluyorum gözlerimde Bedenim tanımıyor artık beni, bu anlamsız nefesimle Sevgiyi yıllardır sen diye ördüm kalbime Sensizlik bir boşluktur, kayboluyorum benliğimde Yaktın, kavurdun yok ettin beni Sana akan sevgi selimde Al şu sevgi kurşunumu Vur öldür beni, kendinde Artık ne gözlerim, ne kalbim kaldı sen'de Ağlayan, kanayan ben değil Sen olacaksın, bir gün bu sevgi denizinde |
Ama Sevmiştim....
Görülmez bir yokuşun inişindemiyim Baş kaldırmış hislerim Uçurum boşluğuna takılmış gözlerim Sensizlik düşlerinde gezen sevgim Ruhumun derinliklerinde ise Ter kokusu sancısını hissediyordum.. Sürgünden dönen savaşçı görünümü Her bir yanım dağılmış Gündüzler ellerimde,ışığını kısmış Avuçlarımdan akıyor ******* hüzünlerle buluşmuş Dert acısı boynumda İnsafsızca dolanıyor.. Kör kurşun yarası Acıların baş tacı İstemesemde delip geçiyor, her yanımı Dayanmak ne mümkün Kanadıkça gönlümden akıyorum Sen ise Tutunamadığın gözlerimden Damla damla akıyorsun acılarıma.. Yorgundum. Suskunluk çığlıkları kulaklarımda Acıları sıtımda İniltileri can damarımda Şeklim kaybolmuş kendimden geçiyordum Düşüncelerim Sonbahar kelebekleri gibi Kanatları kırıldıkça Yanan çöl sıcaklığı sarılığında Bir kalp atışı hızıyla Kayıp gidiyordum İnişlerimden kaybolurcasına.. Üzgündüm. Göz tenime yapışmış,kendim Ürperen hislerim Düşlerimde kaybolmuş,sevgim Rüzgar kalıntısı izlerine bağlanmış,yalnızlığım Acılarla tanışmış,gerçeğim Canımdan, sen olarak akarken Sevgi kabarcıklarının, kayboluşunu izliyordum.. Çaresizdim. Duygu seline kapışmış,hislerimin şırıltısı Giz demine Saklanıp,ağlayan düşüncelerim Göz ucumdan sızan denizler gibi Kırılgan kayalara çarpıp Bir volkan misali kendimden akıyordum.. Ama sevmiştim............. Ne olursa olsun bu sevgiyi gönlüme çizmiştim Ben buyum demiştim Yenilmek,kaybolmak olmamalıydı Sevgi miladının çöküşü olmamalıydı Bu zamansız Deprem kalıntılarına sığınmak Acılarla tanışmak Ölümden Evet...ölümden beter olmalıydı.... |
Anlamıyorum Tanrım
Bana diyor ki Benim Mis gibi kokan tenim olmasaydı Sen Beni sevmezdin Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Bir deri Bir tenemi, aşık oldum Hani gözler Hani sözler Nerde Nerde kaldı bu hisler Bana diyor ki Sen Beni sevseydin Sevda yollarında,beni beklerdin Bir bakımlık gözde, beni süzerdin Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Sevda gezginimiyim Süzülen gözlerde, nöbet tuttan bekçimiyim Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Sevmesinimi bilmiyorum Beni, bende yakan, bu gönül sevgisini Sevdiğime Bir türlü anlatamıyorum. |
Anlaşılmaz Mevsimdemi Yaşıyorum
Anlaşılmaz bir mevsimdemi yaşıyorum İnanın bilemiyorum.. Nedense, of demek geliyor içimden Nasıl bir sıcaklıkta Nasıl bir soğuktur bu Hislerimle duygularım el ele tutuşmuş Bir terliyor Bir üşüyorum bu gönlüm denizinde Sen Benim gönlümün Gönül gözümün Kışımısın yoksa yazımısın.. Sana baktığım ilk bahar gözlerimle Senin beni Hangi mevsim de sevdiğini göremiyorum Sen Benim ömrüm de Sevgi çiçeği olup koksaydın Aşkım olarak Ben de olan bir mevsim de kalsaydın Gerçekten Sevginin ne olduğunu ben de görseydin İnan Senin gözlerin de umut olarak açardım Seni Gönül sevgim de aşkım olarak beslerdim Güneşin olur Seni Hiç adı duyulmamış bir mevsim de gizlerdim Of demek geliyor Dedim ya artık içimden Bu gönüller de esen rüzğarlar Hep böyle sahtemi yol alıyor Sevgi adına çekilen nefesler Yalanmı oluyor.. Dem tutmuş hisler Evet dem tutmuş hisler Düşünceler de eridikçe Nasıl da yok olup gidiyor Sanki yaşam duruyor Göz yaşları Damla damla döküldükçe kuruyor Kalp atışları kesildikçe duyulmuyor Acılar ise Bir şarkı Bir türkü de Bir güfteye dönüşüyor Sevmekmi Kimi nerede hangi sevgi de Hangi mevsim de Söyle ne olur söyle çekinme Göremiyorum o yüreği Senin Bana bakan gerçek gözlerinde Ben senin adını sevgi koysam Sen sevgi den ne anlarsın be Döner durursun etrafın da Kar dersin buz dersin.. Kış yaparsın sen bu sevgiyi Hiç ama hiç çekinmeden gönül mevsimin de Dedimya Of demek geliyor içimden Anlaşılmaz bir mevsimde yaşıyorum Kendim de döndükçe Gönlüm de çöküyorum Ama inanıyorum bir gün O güneş benim de gönlüme doğacak Işığı muhakkak sevgi olacak Sıcaklığı ise bir yudum aşk kokacak İşte o zaman Mutluluktan Yüreğim Damla damla sevgi olarak kanadıkça Bu benim.. Gerçek mevsimim olarak Gönlüm de Gönül gözlerim de ebediyyen alacak |
Anne.......
O gün ve o saat'te Güneş gözlerini kısmış Saklıyordu gerçek renklerini Bir şeyler oluyordu Yıldızlar birbirine tutunmuş Yaşamın gizli hatları kopmuş Sonsuzluk kendini çiziliyordu sessizce Nedense, İçime sindiremiyordum Yaşamın bu anlamsız bölümünü Gayri yüreğim delinmişti Can yerinden Baharım kış olmuştu, bedenim de Yaşam yapraklarım sararmış,solmuş Serin rüzğarların esintisi gibi Ölümün soğuk yüzünü öpüyordum gizlice İçim de derin bir sızı Canımdan damlayan tere Tutunamıyordum gönlüm de Göz uçlarım da Yok oluşun çizğisi Saklıyordu,gizliyordu Son nefesin gidişini Çaresizlik hesapları yapıyordum Ama,bir türlü çıkış yolu bulamıyordum Deste deste acılar asir almıştı Kalp atışlarımı Ah demek Az gelirdi bu yaşam seline Yumruklarımı sıksam Parmaklarım damlıyordu önüme Yağmur ellerimle Hayatımı aldım avuçlarıma Kırılmış yanımı,tamir etmeye çalışıyordum Ama, ne yazıkki Beni görmüyordu Evet…..Görmüyordu Ölümün sen kokan gözleri, Anne Şimdi Yalnızlıklarına bayrak diksem de Gönlüme Senden yıkılmaz bir kale yaptım Sen Evet……Sen Bende saklısın, Anne Sen ölmedin Güneş her sabah sen diye doğuyor,gündüzlerime Maviliklerin süzülüyor,yeşilliklerime Sen Asla ölmedin, Anne Sen Yeniden doğdun O gün ve o saat'te Gündüz ve *******e akan Sonsuz nehirler gibi..ANNE……………………… |
Arayış....
Duygular, süzülüp girerse düşüncelere Yargısız infaz başlar yaşam perdesinde Çeliken nefes, kilitlenmiş hedef Ulaşılmaz menzil olur gözlerde Arayış........ Bir çıkışmıdır, hırs dolu bedenlerde Tedirgin bakışlar arasında, kısalmış kelimeler Nokta büyüklüğü, zabdedilmez arzular Pembe yol oluşturur, görülmez kimliklerde El kol hareketleri, karışmış bedenler Safkan arap atı benzerliği,nal sesleri Sinsi sessizlik gizlenmiş benliklere Vurdukça kulak derinliklerine Şekil alır beden dili Bu anlamsız hareketlerde Yaşamın seyir defteri arasına sıkışmış Dans ritmi edaları görüntüsünde Kalem ucu kırıntılarına saklanmaksa Ben yaşıyorum demek Falsolu döner, çaresiz bedenler Yaşamın görülmez çizğisine asılı düşüncelerde Süzğeç, gözden başlar, gönüle düşer yol ayrımında Ben ne yaptım demektense Ben bu'yum İşte ben buradayım demek Sarhoş olmadan yaşamak gerek Yaşamın bize verdiği güzellikleri Kırmadan,inciltmeden bir yerlere vurmadan |
Asi Sevgin
O gün Günlerin en sessiz günüydü Beyaz bir güvercinin Kanatlarına takılmıştı Sevgim Zaman deliniyordu Sensiz yalnızlığımın ufku da Ellerim, uzadıkça uzuyor Gözlerim ise Sana hasret kıvamı Özlem kokusunu soluyordu.. Yüreğim bir şekilde Ten kıyısından delinmişti Bi çare sessizliği sarmıştı dünyamı Gözlerimden Hüzün olarak akan sevgim Gönül yörem de açan Son Sevgi çiçeğimin resmini çiziyordu Çile dertleri Evet.. çile dertleri ise Beni gönlümden belliyordu.. Zamansız Zaman tüneli karanlığın da Sevgi adına İmzamı atmıştım, seyir defterime Duygularım Hislerimle çarpışıyor Kor ateş sıcaklığına, dönüşüyordu gönlüm Tutuklu kaldığım Ve için için ağladığım Sevgi yörem de Bir tek sevgi çiçeği kalmıştı gönlüm de Kendimden sakınıyordum Gözlerimden dökülen Dalgın dalğın bakışlarım arasın da Özlem çığlıkları Delip geçiyordu, kalp atışlarımı.. Duygularım Yalnızlıklar deryasına Esir düşmüş olmalıydı Acısı, kalp atışlarıma saplanmış Tutunamıyor, kayıp gidiyordum Çırpınan görülmezliğime Ve gönlümden akan Sevgi hislerime sıkışmış Sana olan özlemim Sitem keskinliği gibi, deliyordu benliğimi Yıldızlar Yönünü şaşırmış olmalıydı Bir güneş gibi yol çiziyordu Sonsuz görülmezliğe Ben de gidiyordum Ve dinmezdi derdim Çünkü Deniz olmuştu gönlümde Tüm kayalar Kimseler Ama Kimseler, göremezdi artık beni Sevendim Ve sevmiştim, o asi gözleri Yüreğimi eritti, kan kırmızısı sözleri Gizli bir sevda nefesiydi Okyanus derinliği Vurgun yedim, bin parçaya bölündüm Durgun denizler gibi Kendime bürünüyordum Gönül yaramdan sızıyordu Gözlerimden akan Asi sevgin Dinmez tükenmez güneşinin esiriydim Neden, neden ne oldu da Güneş tutuldu Tüm renkleri gönlümde soldu Okyanuslar taştı, denizler kayboldu Ay boy gösterdi Kimseler Ama Kimseler, hissedemezdi artık beni Set vurup Bölmek istemiyordum Bu nehrin suyunu Düşüncelerim Gönül sevgimden Bir hançer keskinliğinde kanıyordu Ve seni Yaşamak Yaşamak istiyordum Sevginin Umut kokan görülmezliğinde….. |
Asla Kanamaz....
Kırılgan düşüncelerin Sararmış renkleri arasına sıkışmış benlikler Aciz bedenlerin,tazeliğine saklanmış Hançer acısını solurken Bir dem bırakır, gönül çizğime Damlayıp Dağılan ter görüntüsünde Gönül yorgunluğu,karanlıkların sessizliği Acılar eşiğine düşmüş Özğür duygularımı tetiklerken Bir şeyler oluyordu Bir gariplik doğuyordu Nefessiz kalmış tenimde Haykırmak istiyordum Bu nedendir demek istiyordum Kaderin insafsız çaresizliğine Yıllar damla damla doldu Sevgi diye gönül derinliklerime Korkum olamaz Göz yaşlarım hiçmi hiç boğamaz Vurgun yemedimki Asla kanamaz Sevgi adına Cenk yapacağım meydan savaşlarında Zaman aralıklarına sıkışmış Sevgi halkalarım Hiçbir zaman bakan gözerimde Sahte olmadı Ben, sevgiyi yıldırım ateşiyle yıkadım Deniz köpükleriyle kuruladım Bir çiçek tazeliğinde korudum Gönül fermanım olarak,sonsuzluklara besteledim Şimdi çok daha iyi anlıyorum ve görüyorum Bendeki ben sevgisinin Her bedende değişik yol aldığını Çıkar,menfaat,bencillik uğruna Fay görüntüsü gönüllerde Nasılda kırılıp,dağıldığını Ve bir hiç uğruna, sevginin yok olduğunu.. |
Aşk Çiçeğim
Neler oluyor, Benim,sevgi dolu gönlüme Tüm karalar deniz oldu Mavilikler bölündü Adım atsam, batıyorum Nefes alsam, tükeniyorum Gök kuşağı olmuş, bedenimle Bir tek yıldıza tutunamıyorum Güneşin ışıkları Neden...benim nefesimi kesiyor Bulutmu oldu,hislerim Dağ çimenimi oldu,duygularım Bir türlü Aşk çiçeğimle,buluşup Sevişemiyor,koklaşamıyor benim gönlüm Salkım,salkım üzüm oldum Yaban bağlarda Tane,tane yendikçe,sevgim Acı çekiyor,ızdırap duyuyor Özlem dağlarında bedenim Sen,benim Aşk çiçeğimsin,birtanem Sen, Her gün benim için,açtıkça gönlüme Ben, her gün Senin için, yeniden doğuyorum gündüzlere Seni, sevmekten Sana olan özlemimi koklamaktan Aşk,sarhoşu oldum Kendimde,bölündüm Sanki Silahsız askere döndüm Artık.... Ne miğferim var, ne cepkenim Senin için Vur emri verseler Yemin ediyorum Ben, sen diye Kendimi vururum, aşk çiçeğim |
Aşk Gözlerim
Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Duygularım Bedensiz tenim'de, ter Hüzünler Boş kalmış ellerim'de, yel Acılar Kör olmuş gözlerim'de, fer Kendimi Kendimi sevgim'de kaybettim Beni Esir alan bu şarkı sözlerin'de Günahmıdır Sevmek gönül gözlerin'de Sevgiyi bilmek Onu içmek duygu selin'de Keder doluyor Gönlüm,sensiz günlerim'de Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Sevgi kokan duyguların Ağlayan hayallerim'de Yüreğime İz bırakır sevgi tomurcukları Bitmez Tükenmez yoldur,kaderim Sevgin Perçin'dir akan kan rengime Kol Kanat gerir hislerim, ağlasa'da sevgim Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Ölsem'de Ölümsüzdür aşk gözlerim sen'de |
Aşkım Göç Etti
Sana olan aşkım göç etti Sensiz yaban ellere Gönlüm sevgiyi hapsetti Kalp atışlarım değişti Duygularım Senin... Bensiz hislerinden firar etti. Sende nefes alıp sen kokuyordum Aşk çılgınıydım senin gönül yollarında Artık yokum göç ettim Bu sevgiyi gönlüme Sensiz olarak gömdüm... hapsettim... Arasan da bulamazsın sana olan sevgimi Yaktım yaktım kül ettim Sende olan adresimi Yokum yokum artık... göç ettim Senin duygularından kendimi azaat ettim |
Ateş sıcaklığı Gözlerin
Sevgi pınarlarından akıp gelen Gül kurusu renğe bürünmüş gözlerin Arı vızıltısı görülmezlğine saklanmış Bakışların arasında Yudum yudum buse gönderiyordu hislerime Ateş almış gözlerinden dağılan ışık Dolanıp vurdukça duygularıma Bedenime sızıp,saklanan sen Sevgi tohumlarını ekiyordun Kalp seslerime Güneş sıcaklığı gözlerin Gündüzleri karanlıkları bir araya getirmiş hislerin Kabul etmemi istiyordu Gönül sevginden gelen Gönül sessizliğime gizlenmiş gözlerini |
Avuçlarım da bir ter nefesi....
Yaşam karelerim hareketlenmiş olmalıydı Anlamsız bir iz bırakıyordu Çektiğim her nefeste Düşüncelerim Kırılgan cam görüntüsü Duygularım ise Esir düşmüş olmalıydı, düşlerime Gündüzlerim *******e küsmüş Yalnızlığımı soluyordum Boş boş bakan gözlerimle Avuçlarım da bir ter nefesi Sevgi diye dökülürken ellerimden Belki de Gerçeklerimi yakıyordum Mevsimlerin yıllanmış ışığın da Çektiğim nefesin tortusu Yaşam terim olmuş Zaman çarkı dilimleri Beni benden çalıyordu Bir yokuşun Zirvesinden damlar gibiydim Duygularımla şekillenmiş bedenimle Sevgi dolu gözlerime Yaşam gölgesinin, sinsi esintisi Gizlense de Bir yerlerimi çizip Beni ben de eksiltse de Bir gün gelecek Tüm yıldızlar güneş olacak Belki de Ay tutulacak Karanlıklar kaybolacak Görülmez yaşamım, gerçek olacak Ve damlayacak Sessizce Seven gönlüme Sevginin tüm renkleri olarak. |
Aynı ekmek, Değişik yemek
Dünya, kaynar kazan ateşi Hisler, kurşun yarası Nasıl bir yaşam sancısı Aynı ekmek,değişik yemek Bana düşen,haram sevdi Toktum,öldü gönül sofrası Kıtlık,yaşam enkazı Kolum kanadım kırıldı Aynı ekmek,değişik yemek Bir sevgiydi,bin el oldu Gündüzler geceye,gebe düştü Su uyurken,yılan yürüdü İnsanlık, sevgi diye yanarken Güneş,ter doğurdu Aynı ekmek,değişik yemek Sevgi yerine,arzular yendi Bir yol çizdim,kaldı acısı Gözlerim,uçurum yarası Ölüm gezer,görmez gözleri Aynı ekmek,değişik yemek Seven gönül,yakar kor ateşi Yanan sevgi,kendine döner Kan toprağa,düşer gezer Gök, kurşuna hedef olmuş Aynı ekmek,değişik yemek Canı can da yemek,helal dendi. |
Bakış....
Bakışlarım…. Zincir renklerine tutsak düşmüş Gecenin ayaz yalnızlığı Sinsi sinsi sızıyordu gönlüme Bir bakışın ardından Yıldızlar, siyahtan gömleğini giyer Karanlılar Taze bakışlarımın arasından süzülür Ve dudak uçlarımdaki nefesim kırılır, düşer Tek bir parça olarak, damlar yüreğime. Düşündükçe, düşünen düşüncelerim Alabora olmuş geminin parçaları gibi Bedelin son raksı olarak Dalğın bakışlarımın arasından süzülür Ve o an Nefesime, yangın kokan sözcükler düşer Gözlerim dökülür bedenimden Denizden haramiler, kızıl bir kement atar Karanlıklar kendinden kaçar Gözlerim kapanır, kirpiklerim esir düşer Çırpınır ve kırarım dünyanın tenini. Karanlıklara saklanmış yaşam gözlerim Hiç üşenmeden, düşer sözlere Kelimeler kör topal sığınır cümlelere Gönül defterimin teri iner yüreğime Acılar canlanır, çarkın dişlilerinde Cepkensiz bir serüven başlar düşlerimde Keskin bir yol olurum, uçurum nefesine Avuçlarım ısındıkça ısınır Dönüşür, yangın sahnelerine Yürek sızısı olur Kanar, oluk oluk yüreğime. Yaşadıkça yaşlanan düşüncelerim Gönül bakışlarımda titrerken İsyanların bayrağı korsan olur, mavi denizlere Yağmurlar küser,sararmış dünyamın çehresine Silinmiş kelimeler canlanır Tam kıta marşı ile yürüler üzerime Yaşam bölünür Gören gözler karanlıkları siler Duyulmadık Şarkıların ritmi sarar, hayal duvarlarımı….. |
Balıkçılar
Balıkçılar.. Yelken açmış mavi görülmezliğe.. Dinmiyor dinmek bilmiyor.. Gönüllerinde umut rüzğarları.. Estikçe gönüllerinde umut rüzğarları.. Baktıkça bakıyor dalğın dalğın.. Masmavi olmuş o gözleri... Gün doğar.. Gün batar olmaz olamaz onlara derman.. Maviliktir onların dövdüğü harman.. Döner döner onlar maviliklerde.. Umut kokuyordur yürekleri.. Beklemek beklemek.. Yine beklemektir onların hedefleri... Aramaz onlar sormaz onlar.. Umut olacak sevğilerini başka gönüllerde.. Maviliktir onların sevği denizi.. Görmez gözleri duymaz kulakları.. Mavi'den başka ne bir sesi ne bir renği... |
Bazen...
Bazen... Toy sevgiler düşer Yüreğimin bölünmüş karelerine İstemesemde Eser bu kasırğa bir yerlerime İçime çeksem, bu anlamsız nefesi Bedenimde, Acı çizğileri oluşur,kan renginde Bazen... Renksiz duygu noktaları sarar Yürek derinliğimi Vurgun yemiş okyanus görüntüsüne dönüşür Terleyen tenimde,sevgi kabarcıkları Bir çember oluşturur Dünya nefesim Gam düşer sessizce, çaresiz gönlüme Bazen... Dalar gider sevgi dolu göz düşlerim Bir hışım, kılıç olur hislerim Sevgi parantezine sıkışmış,soru işaretlerim Duygu selim'de İstemesemde Kayar, hararet yapar,hayat çizğim. Bazen... Tüm kareleri bir kenarıya iterim Yaşamak kendimce ne güzel derim Ve sevgiyle yumak olmuş gönüllerde gezerim Bir kalp atışı Bir sevgi dolu bakışı Bir ömre bedel sayarım.. |
Be Can
Alıp başımı gideceğim Evet..... gideceğim Taşıyamıyorum artık Bu gönül yükünü kendimde Tir, tir titriyor bedenim Tutma beni... be can Ne olur tutma gideceğim artık Bir bilinmeyene Belki, belki bilinipte Görülmeyene.....be can Can'mı dayanır sevgiyle örülmüş bu kadere Ah dahi diyemiyorum Bir yudumluk nefesle Yorgun düşmüş gözlerde Yalnız kalmış kendime...... Neden'dir bilemiyorum.....be can Ters esen bu rüzğarlarda Sesim kısılıyor Nefesim daralıyor Gözlerim kararıyor Düşüncelerim bir yığın olmuş Duygularım'da ateş almış Gönlüm....görmüyor,görmüyor artık Ne siyahı ne beyazı........ be can Bu sahte yaşamlarda Sinsi rüzğarlar esiyor Tüm bedenlerde Tüm düşüncelerde İyi bak görebiliyormusun...? Gönül'den gelipte Yüzlere vuran Sesiz sedasız bakışlar arasında Çöle dönüşmüş Susuz kalmış gönülleri....be can Tutma beni gideceğim Affedilmez abdalım ben Kararım kesin Üstü örtülü mahsur kalmış Bir yanlara yatmış,yıkılmış Bu yaşam düşüncelerinden.......be can Kıracağım belinden anlamsız korkularla Kilitlenmiş Sonsuzluklara ait olan Ve görülmeyen bu kader kapılarını Bulacağım o bilinmeyeni İşte ben geldim buradayım diyeceğim Sevgiyle saygının Birbirine karıştığı bu yaşam macerasında..... Korkma....be can Senin neyin eksikki Ağrı çeken bedeninde Etkisini tesirini kaybetmiş gün ışığından Bu bilinmeyen yol Evet............bu yol Islak kaygan Tek var olan..... evet tek var olan Sende olan......Bu Can Neyin hesabını yapıyorsun Bu yalan dünyanın toprağıyla tozuyla Neyi toplayıpta Neyi çarpıyorsun Hiçbir zaman Net çıkmayacak hesabında.......be can Görmüyorsun Nerede oldugunu Nerede durdugunu Bedenin soğumak üzere Bu nehrin suyu Sen'de kurumak üzere........be can Bak Bekçi orada bekliyor Hemde gözlerini kırpmadan Işığını yakmış bu yana bakıyor Sanki El sallıyor Biletini kesmek üzere Bir bilinmeyene..................BE CAN............. |
Ben Seni.......
Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim Bedenimi saran tenim de Ağlayan gözlerim de Terleyen avuçlarım da Seni Kalp seslerim olarak saklamıştım Ben seni Yıldızların *******i Güneşin Gündüzleri sevdiği gibi sevmiştim Bitmez tükenmez Sevgi iksiriydi, gönlümde esen Yıllanmış acılarıma Kanımda sen olarak, renk veren Ben seni Ben de ben gibi Bana benzediğin için sevmiştim Sabır taşı yosunlarına büründüm Bir yanım ağrısa Hislerimle kestim Gözlerimi kapattım Sevgi tünelinden geçtim Ben seni Ben de benimsin diye sevdim Güneş tutulsa Yıldızlar kaybolsa Duygularım ben de ben diye yansa,kavrulsa Sevgi adına Tüm benliğim, kendim de kaybolsa Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim |
Ben Ben'de Benim Değilim
Al Tanrım beni ben'den Ben ben'de, benim değilim Bitmez bir yokuşum İnişini bulamıyorum Sevgim,acılarım ve çilem Ağlamaklı gözlerim, sevdam Dinmez tükenmez bir nehir Bedenim Ben'den, ben olarak akan Beni ben'de sevgi diye yakan,kavuran Acı, çiledir gönlümde yer bulan Güneş'siz dünya oldum, kendimde soldum Bir tek sevgi arıyorum Beni ben'de, bir sen diye seven Ben ben'de değil, ben sen'deyim Acıları,çileleri sonsuzluğa gömüyorum İşte sevgim İşte sevdam Al sana, ben olarak gönderiyorum |
Ben Bende Kalmak İstiyorum....
Beni Gölgelerin kuytu sessizliğine bırakın Rüzğarların iniltileri takılmasın peşime Ateş olmuş resimler esir almasın beni Dokunmayın Sakın dokunmayın duygularıma Gizem yankısı sarar gönlümü Kırılır incilir beni bende yakan hislerim Bazen, gözlerim dalar gider uzaklara Savaş açmak isterim acımasız yaşama Nedense korkarım Beni benden çalan Kendi gibi yapan bu yaşamdan Bundan böyle Kör zincirleri kırdım Avuçlarımda ter tutan sıcaklığı içtim Ben, bende kalmak istiyorum Sevginin, sevgisizliğin sınırsız aşkıyla Bakıyorumda Şu görülmez bilinmez yanlara Gözlerde nem, düşüncelerde tasa Dert etmeye, tasa çekmeye değermi bu yaşta Bıraktım bu yalan dünyanın anlamsız yanlarını Leylakların kokusuyla cepken diktim gönlüme Martılara deniz buldum Güneş ektim yüreklerine Yıldızlarla konuştum, karanlıklara set çektim Ben bende kalmak istiyorum Gündüzlerin sevişme beyazlığıyla Yalansız……. Acısız………. Çıkarsız……. Nedendirki bu vurgun Virüslerin dans ettiği mutluluk nefesinden Üşüme……… Titreme…….. Isın…………. Hem de tam tamına ısın Yanan dağların ovalarına düşmüş olsada bedenim Yine de Yeşermenin sevincini yaşamak ister son nefesim Bazen Bir şeyler kaybetmek kazanç olur Yanan dağların için Anlamak, anlatılmaktan daha kolaydır Çünkü Yaşam bir şans işidir Yanan dağların ovaları için……. |
Ben Kokuyorum
Ağıtlar yakıyor Sana ağlamaklı bakan gözlerim Nasıl bir yürek acısıdır, katlanamıyorum Nasıl bir zehirdir,yutkunamıyorum Nasıl bir duygudur kendimi bulamıyorum Nasıl bir aşk'tır bu, nefes alamıyorum Senin gönül düşlerine,mesken kurdum Kar'dım buz oldum, eridim Sevgi oldum Seni buldum Hayat nefesinden sızan sularda beslendim Ve çiçek açtım Seni gördüm Seni sevdim Senin gönlünde, ben kokuyorum |
Ben...Sen'den Gidiyorum
Ben.....Sen'den gidiyorum Güneşin,yıldızların olmadığı Bulutların,yağmurların kaybolduğu Sevenlerin mutlu yaşadığı Ölüp'te Ölü'lerin bulunmadığı yerlere....... Sevgi ateşinde yanan Diri diri sevgi diye gömülürmü Sevmek'se gönül'den Bakan gözlerde ölünürmü Nasıl bir sevgi nefesidir Çektikçe ciğerlerime, acı veriyor gönlüme....... Seni..... sen'de bırakıyorum Senin, sen'sizliklerine gidiyorum Yıldızların,güneşin, bulutların ıslaklığında Sevginin yalnızlığında Sevenlerin mutsuzluğunda Benim olmadığım bakışlarında....... Ben.....Sen'den gidiyorum Kalp atışlarımı Göz yaşlarımdan akan sevgimi Senin için mavi deniz yaptım Bedenimi tekne His ve duygularımı yelken Demir aldım Hoş'ça kal Ben.....Sen'den gidiyorum........ |
Benden saklıyordu
Kızğın yaşam girdabının Kanatlarıydı yüreğime çarpan Ve beni benden alan Beni ben de yakan Güneşi toplasam avuçlarıma Kavuruyordu gönül nefesimi Gitmekmi, kalmakmı Ulaşamıyordum bir türlü Kasislerle şekillenmiş yaşam dönemecine Ve akıp gidiyordum Küf tutmuş uçurumun görülmezliklerine Yaşamın Kor ateşi yüreğimi yalıyordu Sevgi çiçekleri koksa da Kokusunu benden saklıyordu Gerçekler yalan olmuş Her bir yanımı sarıyordu Evet bu kesindi Ve bu bilmecenin son harfi olmalıydı Yaşamın ta kendisi Bir gariplik vardı ve seziyordum Görülmez hissedilmez bu yokuşun inişin de Renk renk olmuş sesler, tenime deydikçe Sevgi tufanı Son dansını yapıyor olmalıydı gönlüm de Bıraktım kendimi Gözlerimin nem tutmuş sessizliğine Gönlüme neşter vurdum Kalp atışlarımı tek tek tamir ettim Ve……… Yaşamın Kızgın görülmez girdabının Serin sularına bıraktım duygularımı Şimdi mi Belkileri acabaları ve nasılları Kestim attım bedenimden Çocuk gönlümde büyüdüm Gerçek yaşamın Sıcak suların da yıkanıyorum artık… |
Beni Can Gözümden Vurdu
Gündüzler karardı,güneşim kayboldu Bir bulut'tur, tüm hislerimi sardı Çakan şimşek Düşen yıldırım Gönlümü, yıldırım ateşi sardı Gözlerim, yağmur damlası Kalbim, ateş parçası Bir sessizliktir Beni, ben'den aldı Ben, ben'de yanıyorum Bir aşk'tır Beni can gözümden vurdu Yanan bedenimde, hislerim Ben acılara bürünmüş, kaderim Ağlamaksa, Benim gerçek sevgim Yaktı, kavurdu gönlümü Beni, ben'den alan yıldırım sesleri Yağmur damlası Bedenim yıldırım parçası Görmez gönlüm Sen'den başka, sevgi yöresi Ağlayan gözlerim, yanan kalp ateşi Ben, ben'den gidiyorum Bir aşk'tır Beni can gözümden vurdu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.