![]() |
Fatih Kuşak
-*-*-Bayram Sabahı Ağladım-*-*-
Bir bayram sabahıydı, yataktan sevinçle kalkmıştım, İstanbul bir farklı hüzün deryası içinde çalkalanıyordu, Kimin umurundu olur, ben mutluydum bu yeter bana, Bu sabahın her sabahtan tek farkı bayram oluşuydu, Şimdi tüm bayramlar benim için kıyamet günü oldu. Kader her zaman gülmez, aslında bizleri güldürmez, Sen değimliydin beni tehdit edipte öldürmek isteyen, Niye bu masum hayat oyununda hileye başvurdun, Ben hala yaşıyorken sen ise kendini tabuta koydun, Tüm sevenlerini ise ölümün ardından yasa boğdun. Kim ister ki senin gibi gençliğinin baharında ölmeyi, Soruyorum annelere kim ister yavrusunu gömmeyi, Bizim annemiz de istemedi ama elimizden ne gelirdi, Şimdi gözlerinde senin ışıltın yerine gözyaşı doluyor, Her sabah ki duasında yavrum cennette olsun diyor. Hasan’ım şimdi evimizde neşe, sevinç ve huzur yok, Evin her köşesinden senin adın iniltiler ile duyuluyor, Yastığında o sabah ki kokun gün geçtikçe çoğalıyor, Şimdi odanın duvarları benimle beraber seni anıyor, Ablan seni çok özledi ve her anında senin için ağlıyor. Söylemesinler bana güzel günler seni bekliyor diye, Tüm güzellikleri ben ne yapayım sensiz olmuyor işte, Günler geçmiyor, hasretin dinmiyor, güneş doğmuyor, Babam senin hasretine dayanacak gücü bulamıyor, Canım Hasan’ım bu oda sensiz zindan gibi geliyor. Allah’ım affedecek mi beni, sana geber dediğim için, Peki, peki ya sen kabul edecek misin bu istediğimi, Bak yine bir bayram daha geliyor sensizlik acı veriyor, Akşamları eve döneceğin saatte evi hüzün kaplıyor, Acı haberi veren telefon sesi kulağımdan hiç gitmiyor. Ellerime mani olamıyorum seni düşündükçe titriyor, Gözlerim söz dinlemiyor hasretin ile çağlayan oluyor, Hasan’ım ay ile güneş artık benim için fark etmiyor, Günün her anında bizim ev karalıklara boğuluyor, Hasan’ım evet sen melek oldun ama sensiz olmuyor. |
(Kahpe) Hayat
Hayat kendini ağırdan satıyor Elinde şarabı ile naralar atıyor Kendisi gülüyor bizi ağlatıyor Zaman ile bizlere pusu kuruyor Asılsız umutlar verip aldatıyor Birgün sevip sonrada dövüyor Ömrümüzden azar-azar çalıyor Hayat bu insanı kölesi görüyor Zor durumda yalnızlığa salıyor Ölümde bile kendine pay alıyor İnsanı sadece mutluyken seviyor |
5 Haziran Şehitleri
Şu 5 haziran abimide aldı benden Dün Tunceli'de 4 mehmedimi de Yine çakalların işi pusu kurmuşlar 5 mehmedimi kahpece vurmuşlar 4'ü şehit oldu vuruldukları yerde 1 tanesi yaralı kurtuldu şükür Rabbe Haberi El-Aziz de duydum askeriyede Şerefsizler yine çıkmışlar inlerinden Analarımı ağlattılar uzak yerlerden Yine ağıt yine feryad yine figan Yeter ulan... |
AB Birde I.M.F.
Bize biz yetmeyecekmiyiz Bu vatanı biz büyüteceğiz Düşman gözleri kör edeceğiz Avrupayı da yola getireceğiz I.M.F. denen illeti dost dediler bize Para vereceğiz dediler bize Soframdaki ekmek yeter bize Avrupayı da getireceğiz dize Biz değil onlar muhtaç olmuş Açlıktan değil pislikten kokuşmuş Tarihde dostluğumuz da olmuş Bunları yazan kitabı kim okumuş Biz Türk,biz Müslüman Elhamdulillah Esir olmayız Tevbe Estagfirullah |
Abim Cemal
Adı Cemal..! Nur yüzlü,amcamınoğlu Cemal İyiliğin şevkatin kendisi Cemal Bir ozaman ağladım hıçkırarak Elimdemiydi sanki,abim idi ölen Metin'imin babası idi Cemal Betül'ün babası idi Cemal Yetim kaldı işte onlar Cemal canımdan öte idi İyiliğe köle idi kendisi Hayata güler idi kendisi Allah yolunda yürürdü herzaman İmandan şaşmazdı hiç bir an Mekanın Cennet Toprağın Bol Olsun |
Adamın Biri
Irak onun mekanı olmuş İran’a da göz koymuş O gözü ne yapmalı Parmak sokup çıkarmalı Suriye rüyasına girmiş Birde ben girsem o rüyaya Kabusu olurdum valla Namım Türk ya sebebi onda Arka bahçemin köpeği Gariplerin zalimi puşt Adımı iyi belle hafızanda Adım Türk ceddim Osmanlı Kafanı bu mücahit almalı Taksim meydanında asmalı |
Adı Alparslan Soyadı Türkeş
Her ana doğurmaz böyle yiğit Her millete nasip olmaz böylesi Herkes ağlamaz belkide bizim gibi Başbuğum,adı Alparslan soyadı Türkeş Türk milletine hediye idi Allah'tan O idi ülküyü bize hep anlatan Çatık kaşları şevkatli yüreği ile Başbuğum,adı Alparslan soyadı Türkeş Her nefesinde Türkiyem derdi yurduna Hep kurtuluşu anlatırdı genç kurtlara Dua ederdi zarar gelmesin bizlere diye Başbuğum,adı Alparslan soyadı Türkeş Bir bahar günü ayrıldı aramızdan Almıştı onu yanına yüce Yaradan Gözü yaşlı bıraktı bizi o adam Başbuğum,adı Alparslan soyadı Türkeş |
Adı: Türk - Soyadı: İslam
Militan olurum vatan uğruna Kan akıtırım namus belasına Can alırım bayrağım uğruna Adım Türk'tür, soyadım İslam. Önümde peygamberimin yolu Arkasın da kahraman Türk oğlu Bizim yolumuz, şanlı olan Turan Adım Türk'tür, soyadım İslam. Kılıcımda kan geçtiğim yolda şan Sesimizi duyupta baş kaldıran Bu dünya da biz keseriz ahkam Adım Türk'tür, soyadım İslam. |
Adım Adım İstanbul
Elimde şarap şişesi dolaşıyorum seni Galata kulesinden izliyorum heybetini Canım sıkıldığında inerim diye çıktım Heybetin büyüledi yüreğimi inemiyorum Altın boynuz Haliç tarihi barındırır içinde Mavimsi derinlikerinde Fatih'i saklar Süleymaniye'den ezan sesi yankılanır Beyoğlu,Kasımpaşa,Unkapanı sokaklarında Surlarda aşklar yazılı duvarlarda şiir gibi Feshanede eğlenceler olur masal gibi Pier loti kahvesi,yoktur başka bir eşi Taksim zamane gençlerinin sanki evi Kumkapıda balık yiyeceksin çok lezzetli Nağmeler eşlik edecek sana ahbab misali Neonlar öldürdü senin eşsiz güzelliklerini Bırak derdi gel karşıma içelim Çamlıca Bir yanda Marmara bir yanda Karadeniz Bir adımda Anadolu bir adımda Avrupa Elini uzatsan sanki değecek yıldızlara Cilvelisin işte kızma suçun yok haşa Her medeniyet seni istedi sen Türkleri Arzulanıyorsun hala en güzel kız gibi Hakkında yok değil hani eşsizsin yani Kışın kar yağdığında gelin misali Tarihi Fatih,bence senin kalbin gibi Ümraniye,Üsküdar,Sarıyer kalkan gibi Rami,Kartal,Pendik,Eminönü de görülmeli Gülhane bir günde gezilmez tam tatil yeri Kız kulesi,Sultan Ahmet,Dolmabahçe tarihi Topkapı Sarayı kutsal emanetlerin yeri Yedikule zindanı aslında eziyet yeri Harbiye tam sanat içinmiş gibi heybetli Haznedar,Güngören,Bağcılar aile yeri Topkapı,Kadıköy,Merter,Şişli iş yeri Boğazlar eğlencede sanki dünya merkezi Bırak insanları,doyasıya seni gezmeli |
Adnan Kahveci
Sürmeneden bir ışık doğdu dünyaya Adeleti sevgiyi yaydın tüm ulusuna Hep yalnışını gördün ayna karşısında Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci Milletinin ihityaçlarını arayıp bulurdun Kendin aç kalırdın halkını doyururdun Türkiye için gerekirse canını verirdin Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci Hiç bir zaman kendini düşünmedin Hep halkım,vatanım,Türkiyem derdin Oy için gelip asla yalan söylemezdin Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci 5 şubat 1993 te kedere boğdun bizi Annem dahi ağladı oğlum öldü diye Tüm Türkiye yas tuttu sen gittin diye Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci Sen öldün düzenide yanında götürdün Karadenizlinin yüzünü hüzünle doldurdun Anneni anne bildik beraber ağıt yaktık Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci İyiler erken ölürmüş bir kere daha anladık Haberini alınca annemle beraber ağladık Tüm Türkiye'ye baş sağlığı yolladık Mekanın Cennet olsun Adnan Kahveci |
Affedin Artık
İnatçı sevgilimi kaybettim En güzel hislerimi yitirdim Sadece zamana isyan ettim ******* beni affedin artık Aşkım uğruna çok yol sarf ettim Sizlerden kaçarak hata ettim Kötü olan herşeyi terk ettim Dostlarım beni affedin artık |
Affeyle Bizi
Biz bu amellerimizle girebilecek miyiz cennete O sahabelerin yaptıklarından hangisi var bizde Ellerimizi kaldırıp gökyüzüne dua edelim Rabbe Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle Sahabeler aç kaldı, İslamiyet için savaştı Bize yaşanacak güzel bir dünya bıraktılar Sahabeler böyle cennetlik oldular sevapları çok Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle Korkum ölümden değil, korkum cehennem ateşi Korkum can Ahmed’in yolundan ayrı kalmak Bizde var mı? Uveys’in dayanılmaz aşkı alası Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle |
Ağlamak, kadının Tuzağıdır.
Başta masumca isterler Olmayınca feryat dahi ederler Almayınca küsüp sırt dönerler Ağlayınca emellerine ererler. Dikkat et dost düşme tuzağa Sonra otursun yağsız kazığa Gitme sakın onunla mağazaya Girmesi kolay çıkması zor olur Ağlamak, kadının tuzağıdır Mevlana demiş, ben değil Doğru demiş, yalan değil Ağlamak, kadının tuzağıdır. |
Ağlıyorum
Yine bir başka gün doğuyor Ufukta güneşin kızıl maskesi Aklımda yanlız senin gözlerin Deniz dalgası gibi saçların Düşünüyorum düşünüyorum Yalnız seni düşünüyorum Bir gece olsun unutamadım Bir gece olsun sensiz uyuyamadım Bir gece olsun ağlamadan sabahları bulamadım Ağlamayı kendime bir görev bildim Ağlamayı kendime bir yemin bildim Sen döneceksin diye hiç uyumadım Sen gelmeyeceksin diye ben hep ağladım |
Ak Güvercin
Gitme ak güvercin Dur hele bekle bir Sana muhtaç oldum Bir name yazacağım Bir resim göstereceğim Nameyi resimdekine vereceksin |
Akşam Yağmuru
Bugün yine sokalarda idim hafiften bir yağmur vardı Akşam üzeriydi sevgililer yağmura inat sokaklarda Ben yanlızım ama onları gördükçe mutlu oluyorum Kıskananlar vardı onları kem gözler üzerlerinde Ama onların tek savunması aşkları idi Boşverin be dostlarım ben sevmeyeyim Sevilmeyeyimde istemem yalnızda kalsam Sevenlerin olduğunu biliyorumya o yeter bana Sokakları bu akşam sokaklarda aşkın portresi var yine El ele tutuşmuşlar sadece gözleri birbirine bakıyor Yağmur damları fısıldıyor kulaklarına aşkı Hafif bir rüzgar başlıyor sonra Kokular birbirine karışıyor Toprak kokusu var etrafta engüzel parfümden daha güzel Bu akşamda sevinçliyim hala seven birileri var diye |
Akşamlar
Sensiz hayat zor geçer Zaman aşksız gam çeker Ruhum sensiz yaz çizer Sensiz yiter akşamlar Gün başlar sensiz bitmez Ruhum sensiz oh çekmez Bülbül sus olur ötmez Sensiz bitmez akşamlar Saat durur naz yapar Dost gözlüler kem bakar Bütün kuşlar göç yapar Sensiz susar akşamlar |
Al Sancak
Ay yıldız bu vatanın yorganı Şehit kanı ile aldı şeklini Değil el uzatmak yan bakılmaz Onu semadan indirecek Türk olamaz O bana şehitlerimin emanetidir Vatanımın özgürlük simgesidir |
Aldatıldık Dostum
Sevdim diye yalan söyledi Saf güzelliğine beni köle etti Yalan dolu bir masal daha bitti Başkası varmış kalbini çalan Başkası varmış ona köle olan Onu benden alana selam Tek dostum sigaram yanımda Efkarı yakıp rüzgara bırakacağız O zalimin inadına ağlamayacağız Bu hayatı beraber harcayacağız |
Anama Mektup
Hasretin demliyor kalbimi anam Seni,babamı,kardeşlerimi ve dağınık odamı, Mis kokulu elini saçımda gezdirişini, Kalk bir vakit namaz kıl deyişini, Her isteyişimde sevdiğim yemeği yapmanı, Eve geç kalınca bana kızışını, Hasta olduğumda baş ucumda uyumanı, Sinirlendiğinde bana kızışını, Babamdan benim için para istemeni, Odamı dağıttığımda bana bağırmanı, İnce giyme hasta olursun deyişini, Başımı kucağına koyuşumu, Akşamları beni camda bekleyişini, Benimle beraber ağlayıp benimle gülüşünü, Uyumam için bana ninni söylemeni, *******i üstümü örtüşünü, O hep gülen gözlerini özledim Az kaldı anacığım sabrediyorum Hasretinizi kalbimden çıkaramıyorum Az kaldı anacığım bekle geliyorum. |
Anılar
Sabahları gökyüzüne bakarım Son yıldızda seni bulur ağlarım *******i rüyalarımda yaşarsın Gündüzleri tozlu resimlerde varsın Anılar silgi ile silinmezmiş anladım Anılar bırakıp gitmez sevgilim Gün gelecek yine buluşacağız Gün gelecek yine el ele koşacağız Anıları yeniden biz canlandıracağız. |
Anne Ben Aşık Oldum
Anne ben aşık oldum Bir kıza delice tutuldum Saçları ipek gibi tel tel Narin beyaz elleri zarif Yüzüne gerekmez tarif Anne ben aşık oldum Siyah pelerinli periye Gecenin asil sahibine Beni senden koparana Ay yüzlü sürmeli göze Anne ben aşık oldum |
Anne Misali
Kuş olsam diyorum anka misali Dolaşsam dünyayı seyyah misali Aşkı anlatsam Yunus misali Ağlasam mecnun misali Dinlermiydiniz beni şarkı misali Aşık olmak isterim gül misali Sevilmek isterim Aslı misali Görmek isterim U-veysel misali Gezmek isterim kelebek misali Görürmüydünüz beni bülbül misali Seni arzuluyorum su misali Duymak istiyorum ezgi misali Koklamak istiyorum rana misali Dokunmak istiyorum ipek misali Tatmak istiyorum tatlı misali Gecem ol Gündüzüm ol Sesim ol Tatım ol Elim ol Kulağım ol Ama artık dayanacak gücüm kalmadı Sevigilim ne olursun artık hep yanımda ol Anne misali |
Annem...
Kimse değil anne, boşver gitti zaten... Sevdanın iki günlük matemi gelmişti... Akmayan gözyalarımı bırakıp gitti... Gelmesini kendim istemiştim zaten... Hani içimde bir sıkıntı vardı ya ondan... Aldı tüm sıkıntılarımı ve uçup gitti... ... Ya! Anne sen otur bir çay demleyeyim... Hem oğlundan bir çay iç bakalım... Uzun oldu sohbet etmeyeli seninle... Bu arada birde şımartılmak isterim... Şöyle ellerin saçlarımda dolaşsın... Bir iki nasihat verirsin, en demlisinden... Eskilerden anlatırsın, sisler ardından... Sen otur ben çaylarımızı getireyim... ... Anlat annem, eskilerden, güzelliklerden.... Hani herkesin güldüğü günlerden anlat... Leyla ile Mecnun'un destanını hatırlat... Unuttuğum sevdayı yeniden öğret bana... Bakma öyle bana annem, ağlayamam... Oğlunu tek kurşun ile alnından vurdular... Kurşun silahtan değil kalpten geldi... Hani sevmiştim, hatta ağlamıştım ya! ... İşte o melek yüzlünün kalbinden geldi... Karam dediğin oğlunu hayata küstürdü... Artık oğlun zifiri karanlığa gömüldü... Çıkamıyor ANNEM... ... Ne güzelde gülerdim değil mi? Annem... Hani hiç ağlamayan ben vardım eskiden... El bebek, gül bebek büyüttüğün Karan... Artık yok o şımarık ruhlu neşeli oğlun... Bana o günlerimi yeniden hatırlat, Annem... ... Annem elini saçımdan almayasın sakın... Şevkatininden uzak bırakmayasın beni... Annem... Benim iki yarim var... Biri Aziz Hüda... Birde Sen Varsın Gül Kokulu Annem.... |
Anneme Söz Verdim
Anama söz vermiştum çocukken Bir paçi alacağum ayni onun gibi Başi kapali olcak namazli niyazli Çayi ayni onun gibi toplayacak Eh birazda horondan anliyacak Atalaruma saygida bulunacak Anama babama öz gibi bakacak Evlatlarum olursa ornek olacak Hamsinun her çeşitini yapacak Kara lahananun uzamani olacak Fundukluğa en onde o varacak Sabah yemeğe muhlama yapacak Akşama pilavun hasini o yapacak Pekmezi şerbeti tatli soğuk olacak Beline keşani takup dolaşacak Benden dayak değil sevgi alacak O benum ilk ve tek eşum olacak Ben ona çiçek gibi bakacağum En iyisini onun içun yapacağum Ne istersa istesun yapacağum Ben ona değil o bana sahip olacak Yanliş ettuğum an kizup bağuracak Ama bağa hiç küs kalmayacak Arada nazda yapacak isterum O yorulduğu zaman ben çalişirum Yemekta yaparum temizlukta yaparum Ben anama söz vermiştum Karima gül çiçek gibi bakacağum Yanliş anlamayin sadece o değil Benda onunla birlukte çalişacağum O yorulsa bile ben çalişacağum |
Annemi Çok Özledim
Susuz kaldık yine çöllerde Bilmediğim yaban ellerde Çıkmaz sokaklara girdim Ben Annemi çok özledim Açlığımda lokmam olurdu Rüyalarımda iyilik perisi Ağladığımda ise mendilim Ben Annemi çok özledim Yaralarıma merhem olur Uyku öncesi ninniler okur Karanlığımda ise ışığım Ben Annemi çok özledim |
Artık Ağlamak Yok
Gecenin bir yarısı kuytu sokaklarda Bir apartmanın hemen kapısında Soğuktan kaçan ve sevsi sıcaklığını kendi kollarında arayan küçük bir çocuk misali geçti ömrüm. Ürkek bakışlarımın tek nedeni korkularımı dindirecek şefkat dolu bir el bulamayışımdır. Öyle günlerim olduki anneme özlemimi dindirmek için hülyalarda annemi düşlediğim. Ağlamamayada söz verdim zamanın birinde başka diyarlarda ki birilerine lakin söz verdiğimiz bizi sevda kurşunu ile tam sinemizin üzerinden vurdu. Şimdi ise bir çocuk misali karanlık sokakların arasında kokularımı yenmek için uğraşıyorum. Sen merak etme anne oğlun güçlü olacak. Tüm dünya duysun bu Türk oğlunu bir daha kimse ağlatamayacak. |
Artık Elveda
Mahkum olduğum ruhundan Koklanası narin gerdanından İpek misali siyah saçlarından Uzaklaşıyorum artık ELVEDA Asi çakmak gibi bakışlarından Fidan misali zarif vücudundan Tutamadığım o kibar ellerinden Uzaklaşıyorum artık ELVEDA |
Artık Hürüm Affetmem
Bir sözüne makhum olmuştum Ellerimi saçların ile bağlamıştın Beni kuytu hücrede saklamıştın Sana olan esaretim bitti özgürüm Yalancı şahitler beni mahkum etti Hakim, az kalsın idam diyecekti Son anda bana masumsun dedi Sana olan esaretimi bitirdi hürüm Boş yere kırdım nice dost kalpleri Anladım ki artık değmezmiş sana Onlar dost affederler elbet birgün Ama sen düşman, asla affetmem |
Artık Yanlızım Fani Dünya da
Bir nefes çek dost derin olsun Dinle biraz bu mahsun kalpliyi Ağlama ama acıma hatta bana Suç benimdi taa ilk andan beri O istemedi bu aşkı bu sevdayı Ben bağlandım bırakamadım Hep sevdim onu hep ağladım ona Bir korku var içimde anlamsız Acaba sorusu hep aklımda zati Sevecekmi seviyormu acaba Acaba bir eğlencemi oldum ona Yoksa bir anlık hevesmiydim ona Düşüncelerim karışık sadece Hep sevdim onu hep ağladım ona ******* bitmez oldu o yokken aklımda Sabah güneş inatla doğmadı onsuz Sigaram dahi yanmıyor artık onun için Üzmüşüm farkında olmadan onlarıda Bir sen kaldın dostum sende küsme *******i uykum kaçar oldu uzaklara Feryadım gitmez oldu dağlar adına Seviyorum hemde delicesine kör kütük Sarhoş olmuşum aşkı ile divane misali Varsın sevmesin varsın bir daha aramasın Hatta beni bir unutsun bir daha hatırlamasın Benim sevgim yeter cihan-ı alaya Bir gün gelecek kavuşacağım ona Burda olmazsa mahşerde Hüda'nın karşısında |
Arzuluyorum
Sensiz dünyayı neyleyim Senle harabeler saraydır Gönlüm seni arzuluyor Sana başka ne diyeyim Aşık oldum ben sana İstemem ne mal ne de para Kalbim bir seni istiyor Sana başka ne diyeyim Yolcuyum ben senin için Arşa çıksan yine gelirim Gözlerim seni arzuluyor Sana başka ne diyeyim Umutlandım senin aşkınla Senin için yeniden geldim Ellerim seni arzuluyor Sana başka ne diyeyim Anlamadan oldu bir anda Aşık olmuşum bakışlarına Ruhum seni arzuluyor Sana başka ne diyeyim Solmuş yapraktım yeşerdim Aşkın ile heyecanlandım Bedenim seni arzuluyor Sana başka ne diyeyim Son sözümü söyleyeyim İstersen bakma bir daha Çek git uzaklaş benden Ama beni son defa dinle Seni senden kıskanıyorum Seni herkesten çok seviyorum |
Aşık Olduğum Anam
Bir anam var benim sevdalı olduğum Tam dört yıldır kokusuna hasret duyduğum Her sesini duyduğumda zorlukla yutkunduğum Bir anam var işte aşık olduğum. Her gece rüyalarımda görmek istediğim Elini saçlarımda hissetmek istediğim Başımı dizine yaslamak istediğim Bir anam var işte aşık olduğum. Her mektubunda gözlerimin dolduğu Her anısında hıçkırıklara boğulduğum Aklıma düştümü hayallerin içinde kaybolduğum Bir anam var işte aşık olduğum. |
Aşık ve Deli Hayalet
Görüşmek üzere demiştik, son ayrılığımız da... Hani görüşecektik... Hani yine el ele dolaşacaktık... Ben yine de bekledim seni ama sen yoktun... Gelmedin bir türlü... Sigaram da bitti... Almaya gidemiyorum, belki gelirsin diye bekliyorum... Tamam belki fazla iyimserim... Belki de kör aşığım... Bak ne güzel söyledim, AŞIĞIM... Göz bebeğimde ki ışıltının kaybolmasına izin verme... O son görüşmemiz de giydiğim kıyafetleri yıkamadım... Hatta hiç çıkarmadım... Hani sana delice sarılmıştım ya... Kokun sinmiş kıyafetlerime... Her dem buram - buram içime çekiyorum... Ne yapayım seviyorum işte... Neyse vakit geç oldu sanırım işin çıktı... Gelmeyeceksin artık belli... Önemli değil ben şimdi gidiyorum, yarın yine geleceğim... Olsun bizde yarın görüşürüz... Ne olacak ki sen varsın bu bekleyişin sonun da... Beklerim işte ama çiçekler beklemiyor... Sen olmayınca onlar da benim gibi solup gidiyor... Ben sana yine alacağım... Anlamadığım bir şey var! Herkes niye bana bakıp gülüyor... Acaba fermuarım mı açık, diye bakıyorum... Hayır... Başka bir kusurum mu var diyorum... Hayır... Tek farkım onlar benim gibi aşık değil... Sanırım beni kıskanıyorlar... Bak işte otobüs geldi... '38 Eminönü' Neyse ben gideyim... Bak yarın yine aynı saatte bekleyeceğim seni... Gelmeyeyim mi? Niye ne olacak ki? Yoksa sen mi gelmeyeceksin? Evet biliyorum, her telefon açışımda söylüyorsun... Evet asla gelmeyeceksin biliyorum... Sanırım sen benim delirdiğimi sandın... Bundan önce gelmedin... Bundan sonrada gelmeyeceksin... Olsun ben sanki hiç ayrılmamış gibi bekliyorum... Zaten yapacak başka bir işim de yok... Ben deli değilim... Ben sen farkında olmasan da... Hatta kimse farkında değil... Ben deli gibi aşığım... Sadece aşık... Beklesem ne olacak ki? Yağmur bana değmez, güneş yakmaz, ayaz üşütmez... Sen bilmezmisin sevgilim... Hayaletlere hiç birşey olmaz... Hatta onlar ikinci defa ölmez... Zaten söylemiştim ben sana benim ölümüm birinci sınıftı... Gösterişli ve sesli... Çünkü yıldırımlı ve yağmurlu bir akşam da, Boğaz'da ölmüştüm... |
Aşk Mektubu
Bir sevdalı mektup gibiydik Başlangıcı canım,bir tanem gibi Giriş paragrafı özlemi anlattı Bazen virgül yanlış konuldu Bazende noktalar unutuldu Sonra kendimizi anlatırdık Bazen bir harfi unutur yazmazdık Bazende yanlış kelimeler yazardık Sevda bu kural tanımaz işte İmla kurallarını hiçe sayardık Arzularımızı sığdıramazdık satırlara Özledikce ağlar kağıdı ıslatırdık İstekler her zaman olmazdı Kağıdı buruşturup fırlatırdık çöpe Sonra alıp düzeltir tekrar yazardık Eğer mektubu o yollamışsa Okurken koklardık her satırını Hani olurda kokusu sinerdi belki Derin nefesle içimize hapsederdik kokuyu Ağlamamak için kendimizi sıkardık Uyurken ona sarılır ve rüyalara dalardık Bazen kalem dahi yazmaz olurdu Yazamazdı o derin duyguları kağıda Bir koşu gidip yeni bir kalem alırdık Sonra inceden düşünürdük saatlerce Ne yazmak lazım diye inceden inceye Satırlar satırları sıralar ard arda Günler ise su misali akardı anlamadan her kelime bir gün her paragraf bir ay Hiç bitmesin diyorsun bu mektup Unutma arkadaş her şeyin bir sonu var Hayat gibi bu mektup hisler bitmez Bitiremez kimseler ama yanlız kalırsın Bazen sen toprak altında kalır bazen o Ama aşk toprak altına girmez asla |
Aşk Oyun Değil
Hani o söylediğin sözler Bir umut bırakıp kaçtın Kalbim kırık uçtan uca Acıyorum o güzelliğine Zehirli sarmaşık gibisin Bir buz dağı var aramızda Aşamıyorsun onu ben gibi Ben senin için parçaladım Ellerim kanlı gözüm yaşlı Kalbim ağlıyor halime Siyah saç siyah gözler Ölümü anımsatıyor bana Bırak soluk bedenimi artık Sal ruhumu engin denizlere Çık git hayatımdan dönme Rüyalarım kapalı sana Umutlarımda sen yoksun Şiirlerim artık ağlamasın Ellerim titremesin artık Unut adımı aşkım gibi Bir çift söz idi beklediğim Süslemene de gerek yok Bir kere duysam yeterdi Lanet olsun saf ruhuma Sana ait olan saf ruhuma Artık seni görmekte istemem Boş kadehleri atıyorum çöpe İçkide içmeyeceğim artık Sen git yeter bana zalim Aşkı oyun sandın galiba |
Aşka Ziyaret
Rüya misali hızlıca geçti Özlemine bir hafta yetmedi Kızma sakın bu deli aşığa Elinde değil seni çok sevdi Zaman oldu ki seni çok üzdü An geldi hayalin ile güldü Küsme sakın bu deli aşığa Elinde olmadan sana bağlı |
Aşkımın Yolu
Susun ey gafil bülbüller Siz dünyayı boş sandınız Kalbimi boş sandınız hep Yol bitmez oldu yorgunum Ayaklarım tutmaz oldu aşığım Yolun sonunda sen varsın yeter Hedefim senin memleketin Yoluma engeller çıkardılar Yılmadım ilerledim sana Zaman oldu aç kaldım Lokma oldu bana varlığın Hayalin susuzluğum aldı Bu yolda biter sevdiğim *******i Güneşim ol yeter Karanlıkta yönümü göster |
Aşkın Bitmez
Sayfalar biter belkide Kalemler yazmaz olur Hislerim kalmaz biterler Senin aşkın bitmez bende Karanlık bitmez belkide Güneş doğmaz olur Gözlerim görmez kör olur Senin aşkın bitmez bende Yıllara meydan okurum Zaman durur geçmez olur Saçımda siyah kalmaz ak olur Senin aşkın bitmez bende Kış gelir gitmez belkide Kuş sesleri diner belkide Ellerim tutmaz olur belkide Senin aşkın bitmez bende Sen sevmesende olur Benim sevgim ikimizede yeter Bir ömrüm böyle biter Senin aşkın bitmez bende |
Aşkın Hançeri
Sence bu akanlar gözyaşımı Evet ama neden ağlıyorum Seni kaybettiğim için mi yoksa güzel bir aşk oyunuydu belkide Neden uzun zamandır yapamıyordum İsteyipte yapamadığım birşeydi bu Sanırım yine uzun süre bekleyeceğim Gerektiğinde ağlanırsa ağlamak güzeldir Yalnızlığımı idam etmiştim ipi sen çektin İçmeden sarhoş oldum aşkın mezem idi Dayanamadım hasretini şarap yapıp içtim Saçların raks ediyordu karşımda yine Artık hasret var kalbimde sadece Birde sen varsın çıkaramıyorum seni Yardım et bana seni unutmam için Ama sakın bakma gözlerime dayanamam Ağlarım yine hıçkırıklara boğularak Sakın konuşma sesinle mest oluyorum Sadece kalbime bir hançer sapla ve git Geriye bakmadan uzaklaş yanı başımdan Umut verme bana bırak,huzur ver Bu kadar zormu idi sanki beni sevmen Belkide sevilecek biri değilimdir ben Ama suç sende güzellik ve asaletinde Bakışların beni mahkum ettin senin için Saçların pranga misali esir etmişti Sözlerin en ağır işkence gibi kamçılamıştı Sakın unutma seni her zaman seveceğim |
Aşkın Var Artık
Artık şiirde yazmıyorum sevgilim Senden başka birşey düşünemiyorum Yokluğunda dilim çözülüyor istemeden Sadece isyan var seni benden ayıran yollara Karamsar düşüncelerim bitti aşkın var artık Mutlu olan şiir yazamıyormuş sevgilim Seni yazdığım şiirler var sadece defterimde Ama kimse bilmiyor o sözleri ve güzelliği Sen sadece benimsin güzelliğinle beraber Karamsar düşüncelerim bitti aşkın var artık Solan bir yapraktım sen ve aşkından önceleri Artık baharda açan yeşil yapraklar gibiyim Ağlamaktan şişen gözlerim artık parlıyor sevinçle İçki masamı yakalı çok oldu gerek yok artık Karamsar düşüncelerim bitti aşkın var artık |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.