![]() |
Ahmet Ağır
Acılar
Kıyıya vuran batık bir sandalım şimdi Dalından kopmuş kuru bir yaprak Mutluluk nedir bilmem unuttum gülmeyi Acıları, uykusuz sabahları bana sorun Hayatta hiç gülmedi yüzüm Kahırlar, kederler ve hüzünler Beni bin yerimden hançerlediler Her gün birbirinden beter Çekilecek dert kalmadı başkalarına İsyanım var kaderime, kötü talihime Bitsin artık kara günler, ******* Beni diri diri mezara gömdüler Dayan ahmedim, dayan Şunun şurasında ölüme ramak kaldı... Ahmet Ağır |
Acılarım
Bir meyhane köşesinde Sarhoşluğumun keşme keşliğinde Aradım teselliyi şişelerde Acılarım doldu boşaldı kadehlerde Kadehimi kaldırıyorum şerefine Vururken sensizliğin dibine Acıların son bulması dileğine Yudum yudum zehir içercesine. Ahmet Ağır |
Affetmeyeceğim
Silebilsem yeşil gözlerini İhanetini düşünürken Bırakıp gidişin gibi Yok oluşun gerçeğin gibi Yüreğimden de yok ol Sen günahkar halinle Affetmeyeceğim seni Düşlerimde bile yoksun artık Ahmet Ağır |
Affettim
Ateşe verdim bu gece Tüm geçmişi, maziyi Hayatımdan teğet geçen Hata yapmış insafsızları İlk göz ağrımdan Son göz ağrıma Affettim bu gece Kötü kaderime, talihime Sebeb olmuş vicdansızları... Ahmet Ağır |
Ağlamıyorum
Nefret ediyorum kendimden Düşürdüm kendimi bu derde Tutup kaldırmayın elimden Titreye titreye ölmem lazım. Daha acı acı çekiyorum sigaramı Kadeh kadeh dibine vuruyorum Bin beter etmişim yaşamımı Bugün hayatım kayboldu gözlerimde Bir renkli hayale kapıldım Hiçbir şey tersine dönmez sandım Gereksizlere anlamsız değer kattım Üzülüyorsam namert olayım Akıllarınız sahte geliyordu oysa Meğerse o kadar haklıymışsınız Boşverin dostların kendim düştüm Ağlamıyorum. Ahmet Ağır |
Alaca Karanlık
Ben karanlığın tam ortasında, Mağlup olmuşum hayata. Her yanım kırık dökük paramparça, Bu köhne şehrin karlı akşamlarında. Dermansız dertler ve kederler arasında, Çare bulmuyor gönlüm ağlamakta. Bu kahpe dünyanın zindan kıtalarında, Mutluluğu bulamadım sevgi sokağında. Ümitsizlikler kaplı dört bir yanımda, Hayatın çıkılmaz yokuşunda. Yıllar gelip geçti birbiri ardında, Ağır ağır biz değilken farkında. Karanlık bulutlar geziyor başımda, Bu büyük yalnızlığımda. Mavi denizlerde, mor dağlarda, Ayrılığın türküsü dudaklarımda. Ne yana baksam çaresizlikler karşımda, Varsın olsun ölümüm alaca karanlıkta. Ahmet Ağır |
Anlasana
Sen beni hiç anlamadın ki Yaralarıma merhem olmadın Acılarıma tuz bastın oysa Kırık camlar üzerinde yürüttün Anlasan şimdi böyle mi olurdu Koca evrende bir garibim şimdi Yanlız batan güneş gibiyim Beni karanlıklara boğdun sanki Korkuyorum karanlıklarda Katlanamıyorum acılara Yapamıyorum bir başıma Bu küçük dünyamda Anla seni ne çok sevdiğimi Anla be gülüm Anla artık Anlasana... Ahmet Ağır |
Aşık
Seni kaybetmek çok acı, Hiçbir şey elimde değil. Alamıyorum kendimi senden Gönlüm ferman dinlemiyor Ben bu sevdaya ömrümü adadım, Bir gönül eğlencesi değildi bu. Gündüzlerim gecem oldu Bilmem beni anlıyor musun. Sana aşığım diyorum, Hayır aşık olamazsın diyorsun. Bana söyleyecek bir şey bırakmıyorsun, Ben sana daha başka ne diyeyim! Ahmet Ağır |
Aşk Şarabı
Yüreğime ektim seni Yalvarırım aç artık sevgini Gel yaşayalım yine büyük sevgimizi Kutlayalım yeniden birleşmemizi Ayrılık tohumlarını koparalım Tadalım seninle bu büyük hazzı Mutlulukların doruğuna ulaşalım Delicesine içelim yeniden aşk şarabını Ahmet Ağır |
Aşkım
Hiç kimse bilmez bilemez Sürüklenirim peşinden nereye gitsen Çıkarıp yüreğimi sersem Değerini bilebilirmisin aşkım Silemiyorum seni herşeye rağmen Bunca acıyı tattırdığın halde Hayata küsmelerimin sebebisin Sebebim oldun sen aşkım. Ahmet Ağır |
Aşkın Kaderi
Ayrılık her aşkın kaderinde var Ve günahlar zinciri sevgilerde de Avare olup ağır ağır ölmektir bu Kurşun yarası bu kadar acı değildir Yolları arşınlarsın gece gündüz demeden *******, gündüzler düşmanın olur adeta Gözlerin hep onu arar köşe başlarında Ama yinede kimseye soramazsın onu Kimsenin onu anmasını da istemezsin Adını duyduğunda ayrı acır bir yanın Yanardağ patlar yüreğinde ardı ardına Kan gölüne döner yıkık bedenin Onu unutamayan başını Duvarlara vura vura parçalamak istersin Gururunu yendiğindeyse yine onu arar Yine ona koşarsın nefes bile almadan. Ahmet Ağır |
Aşkısı
Bitmeyecek içimdeki onun sevgisi Dinmeyecek yüreğimdeki büyük sevdası Durmayacak kalbimdeki kanayan yarası Ölmeyecek bendeki eşsiz aşkısı Ahmet Ağır |
Ayrılık
Şimdi virane şehirlerden beterim, Seninle ayrıldığımız günden beri. Yıkıldım harab ve bitap oldum, Seninle ayrıldığımız günden beri. Ayrılığın bu kadar acı olduğunu öğrendim, Seni kaybettiğim günden beri. Verdiğin yalnızlığın ölüm olduğunu öğrendim, Seni kaybettiğim günden beri. Ahmet Ağır |
Bahsetme
Şarkılarda çıkmıyorsun karşıma Hiçbir şey sen demiyor bana Kalemim senin için ağlamıyor Sen diye birşey yok artık içimde. Sıradan bir insansın benim için Ölene dek yoksun zaman tünelimde Bir daha geri gelme geriye dönme Yalandan hayat yaşayamam seninle. Dönmem için bir sebeb göster Dur orda istemem dönmeni geriye Çıkar aklından beni düşünme Behsetme senden, benden, bizden... Ahmet Ağır |
Bebeğim
Hücrelerime işlemişsin nakış nakış Ne yapsam seni atamıyorum Gece gündüz farketmiyor Her saat benimlesin bebeğim. Artık bitti desemde dilimde Gönlüme kazınmışsın inci inci Yeni aşklara kapılar kapanmış Ruhum sana kenetlenmiş bebeğim. Çoktan unutmam gerekirken Hala seni unutamıyorsam Atamıyorsam düşüncelerimden Seninle yaşadığım içindir bebeğim. Hayat anlamsız geliyor sensiz Herşeyi silerek tüm geçmişiyle Mutluluğa tekrar yol alsak Hüzünleri terketsek bebeğim. İnsan denilen şeytanları Gel üzelim ele ele birlikte Kahredelim mutluluğumuzu bozanları Gel hadi şeytan azapta gerek bebeğim. Ahmet Ağır |
Bedenimdeki İzler
Tertemiz hayatım vardı bir zamanlar Ellerinle kirlettin beyazlarımı Kar beyazı geçmişimi yok ettin Dostlarınla el birliğiyle. Buruşturup çöpe attın sayfalarımı Karalanmış yaprak gibi kirlettin Gel görki silinmiyor yaşattıkların İsyanlar içinde patlıyorum sizlere Doğada çürümeye mahkum ettin Bedenim darmadağın savruldu Durma son kez bir daha vur Bak senden bedenimdeki izler... Ahmet Ağır |
Bekleyiş
Ben okyanuslar büyüklüğünde Hüznüm ile bir adada yapayalnız Sen mesafeler ötesinde Bir sahil kıyısında boş vermiş Sahil kıyısıyla Buluştuğu yerde dalgaların Yeni bir gün doğumunda Başın omuzlarımda Ellerin avuçlarımda iken Yüreğimin eriyişini görmeni isterdim. Yılmadan bekliyorum seni Hergün doğuşunda Sarmak isterdim seni o anlarda Çepeçevre sımsıkı kollarımla Bakışsak saatlerce hiç konuşmadan Sana gözlerimle Seni ne kadar çok sevdiğimi Söyleyebilsem hiç usanmadan Ahmet Ağır |
Bela Yalnızlığım
Şimdi avareyim senin yokluğunda, Seni düşünüyorum her zamankinden beter. Kahır dolu *******de yine sen varsın, Bu uykusuz akıl almaz yalnızlığımda. Bir çığlık oluyorum gecenin sessizliğinde, Yokluğun ölüme sürüklüyor beni. Her gece üzerime yıkılıyor dört duvar, Hicran dolu bu viran yalnızlığımda. Sonunda hep ben yok oluyorum, Sensizlikte bir parça kopuyor içimden. *******im hep böyle geçiyor, Tattırdığın bu acı yalnızlığımda. Yalnızlığın derinden sızısını yaşıyorum, Acıların en güzelini sen tattırdın bana. Anlamı mümkün olmayan bir boşluktayım, Sensizliğin böylesini yaşarım, bela yalnızlığımda. Ahmet Ağır |
Bencil
Sen kendini beğenmiş bencil insan Sen altındansında ben gümüştenmi Bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanma Sen gerçeksinde ben yalanmı Şu dünyada hor görme garibi Sen toksunda ben açmı Hepimiz tekden var olduk Sen varsında ben yokmu Bu koca alemi senmi yarattın Sen tanrısında ben kulmu Koca dağları dizemi getirdin Sen sahipsinde ben kölemi. Ahmet Ağır |
Beni An
Bom boş dört duvar arasında Ve soğuk sert kış *******inde Üşümeye başladığın anlarda İçini benim sevgim ısıtacak Beni an. O kış *******inin karanlıklarında Odanı aydınlatacağım mum alevinde Korkmaya başlağın zamanlarda Ben başucunda saçını okşayacağım Beni an. Ahmet Ağır |
Beni Bana Bırakma
Dayanmaz oldu yüreğim bu acıya. Olmuyor canım sensiz yaşanmıyor. Alın yazım, kaderim, herşeyim, Beni bana bırakma! Yere göğe sığdıramadığım bu yüreğim, Bu yüreği sana teslim ettim. Senden çok uzaklarda olsam bile, Beni bana bırakma! Al işte ömrüm, yüreğim senin, Kalbimde büyüttüm sevgiyi. Anla sonsuza dek yeminimsin, Beni bana bırakma! Ahmet Ağır |
Benim Olmasanda
Unut vazgeç gönlüm bu sevgiden Daha ileride yaşanacak çok şey var Yarınlardan ümitler kesilmezmiş desenizde Ben onu düşünüyorum benim olmasa da. Yüreğimdeki yara dinmeden kanıyor, İçimdeki acılar, sancılar tükenmek bilmiyor, Terkettiğin günden bu yana yüzüm gülmüyor, Ben sana aşığım benim olmasan da. Yalnız bıraktın beni koca evrende, Gittin, şimdi başkasına ait olacaksın. Yarını olmayan günleri bekliyorum, Yinede seni seveceğim benim olmasan da. Ahmet Ağır |
Bil ki
Rüzgarın sesini duyduğun an Bilki benim sesimdir haykıran Yağmurun cisiltisinden ıslandığından an Bilki benim gözyaşımdır sana dokunan Bulutlar gökyüzünü kapladığı an Bilki benim seni çepe çevre kaplayan Güneşin sıcaklığını hissettiğin an Bilki aşkımın ateşidir tenini yakan Ahmet Ağır |
Bilinmezlik
Gökyüzünde asılı Bir yıldız olmak istiyorum Bir bilinmezliğe doğru Kayıp giden samanyolunda Havada savrulan Bir kırlangıç olmak istiyorum Göçebe nereye gittiği Bilinmeyen... Ahmet Ağır |
Bir Sevda Yatar
Sarışın bir yar sevdim Ateşlere dolandım yandım Çözün beni dostlar bağlanmışım Bağrımda bir sevda yatar. Onun yokluğunda anladım Sevdanın nicesini yaşamışım Onunla bu hayatı paylaşmam lazım Dokunun şuramda bir sevda yatar. Onu böyle sevmez olaydım Şimdi yüreği böyle kanatırmıydım Acıların en büyüğünü tadarmıydım Dönmesende bende bir sevda yatar. Ahmet Ağır |
Bir Şans Daha
Bırakma beni bu ıssız sokaklarda Terk etme beni o yeşil adaya gidipte Bana bir sefer daha Bir şans daha verir misin Yalnızım odamda sensiz Dört duvar arası zindan geliyor bana Dön bana, ne olur dön bana Son bir şans daha verir misin Ahmet Ağır |
Bir Tanem
Uyku nedir unuttum en sonunda, Hala dün gibi aklımdasın. Seni unuttuğumu sakın ola sanma, Seni unutamıyorum bir tanem. Başkasına dönüp bakamıyorum inan, Ben sandığın gibi sıradan değilim. Nasılda terk ettin beni, Seni unutamıyorum bir tanem. Hatırlasana beraberce geçirdiğimiz akşamları, Seninle mutlulukların zirvesine ulaşmıştık. Nasıl silebildin herşeyi bir kalemde, Seni unutamıyorum bir tanem. Tutunacak bir dal bulamıyorum kendime, Düşünmesi bile çok ağır geliyor bana. Sevginin en büyüğünü ben sana duyuyorum, Seni unutamıyorum bir tanem. Seni yüreğime ektim hep yeşil kalacak, Ne dün unuttum seni, nede bugün. Ben seni nede yarınlarda da unutacağım, Seni unutamıyorum bir tanem. Birgün bana geri dönersin diye, Gönül kapımı hep açık tutuyorum. Canın sağ olsun geri dönmesen de, Bu kalp seni unutmuyor bir tanem. Ahmet Ağır |
Boşuna
Nedir bu yaşadıklarımız Kaderimizmiydi çektiklerimiz Böylemi yazılmıştı ilişkilerimiz İkimiz adına hedeflediklerimiz Yangın yerimiydi sevgilerimiz Mutluluk değilmiydi ümitlerimiz Girdapmıydı hep çaresizliklerimiz Boşunamıydı hep isteklerimiz Ahmet Ağır |
Bu Mevsim
Nasıl bir mevsimdir bu Her anı, dakikası acıyla dolu Sevenlerin yürekleri puslu Bu mevsim mutsuzluk tablosu Çiçeklerimizi çaldı bu mevsim Sevgililerimize sunulan Hüzünleri sardı dört bir yana Seven yürekleri solduran Seni istemiyoruz buralarda Geri ver bize baharlarımızı Her bir yer rengarenk olan Ver bize mutluluk tablomuzu. Ahmet Ağır |
Çağırıyor Ay
Gül yüzüme gülüyor ay Bu gece usul usul Sessizce ilerliyor batıya Çağırıyor beni yeni umutlara Kurtarmak istermişcesine Cehennemin girdaplarından Avutuyor beni gözleri Dumanım kaplamışken üstümü Cennetin mis kokulu bahçelerinde Mutluluğun ırmağını sunuyor Devrilen hayatımdan koparırcasına Çağırıyor bu gece beni ay Ahmet Ağır |
Çaresiz
Yaz güneşi yetmiyor Karanlığımı aydınlatmaya Gidişinle daha da vurgun yedim Sensiz zifiri karanlıklar içindeyim Hasretinle yorgun düştüm Gün batımında yaşlar bürür gözlerimi Bırakıp gittin yokluğun dolmadı Hiçbir zaman dolmayacak Kim günahsızdı bu hayatta Bizim farkında olamadığımız Aşkımızın hatrını hiçe saydık Bıraktın beni şimdi çaresiz Ahmet Ağır |
Çıldırtan Yanlızlığım
Yine yanlızım zamansız Çünküsü yok, nedeni yok Kahpe bir kurşun gibi Arkamdan vuruyor yanlızlık Sadece ******* biliyor yanlızlığımı Üşüyorum gecenin sabahında Bir tutan olmuyor ellerimi Bir duyan olmuyor yalvarışımı Yıktım bak senin için sınırları Yana yakıla ağlıyorum sokaklarda Ölmekse ölüyorum Gecenin çıldırtan yalnızlığında Ahmet Ağır |
Değmeyin Bana
Değmeyin bana Ki sormayın neden Dağıldım ortalığa Kırık bir vazoyum ben Ahmet Ağır |
Deli Gönlüm
Bu şehrin sokakları Dar geliyor artık bana Hasretini içerken yudum yudum Aşkına şiirler yazıyorum *******de Sokak lambalarının altında Kim bilir daha kaç güneş doğacak Bu ayrılığın üstüne Unutmuyor işte deli gönlüm. Ahmet Ağır |
Delice
Hala şiirlerimde seni yazarım Dökülen mısralarımda aşkımı anlatırım Sevgim dile gelir kalemimden Yaşarım seni bu anlarda delice. Hala şarkılarda seni yaşarım Söylenen namelerde aşkımı bulurum Sevgim dile gelir nakaratlarda Kanarım sana o anlarda delice. Hala romanlarda seni okurum Yazılan satırlarda aşkımızı hatırlarım Sevgim dile gelir sayfalarında Yanarım sana o anlarda delice. Yazsam, dinlesem, okusam sen Mısralarda, namelerde, satılarda hep sen Sevgim dile gelir bu beden de Yaşıyorum seni her anımda delice. Ahmet Ağır |
Delice Sevmek
Aylardan Ağustos ayı Yani bu gece ağustos gecesi Ve bir cumartesi gecesi Geceye ağustos böcekleri hakim. Birgün daha bitti kederli Sokak lambasının altında Siyah kalemimden Duygularımdan, düşüncelerimden Yüreğimden sana dökülen Gökyüzünden sağnak sağnak yağan Duygu selim var. Hiçbir şeyin anlamı yok Senin yokluğunda Sadece seni özlemek var. Senin hasretini ve seni Buram buram koklamak var. Gecenin kimsesizliğinde Dolanıp koca şehirde Anıları tek tek düşünmek Özlemlerin ötesine gitmek Yeşil çimlere uzanarak Dolunay düşüncelere dalmak Her an seni düşünmek Ve seni yaşamak. Ayrılıklar içinde de olsak Seni sevmek doyasıya İnsan uzaklıklar içinde de Seni sevmeli Ağrıtsada sevmeli Kanatsada sevmeli Böylesi delice sevmeli. Ahmet Ağır |
Dolunay Gibi
Asıl kötü olan insanlar içinde, Kalabaklıklar ortasında yalnız olmak. Aydınlıklar içinde de olsan, Karanlıklar içinde olmak gibi. Güneş alnımın tam ortasına vursada, Gecenin bağrında dolaşmak gibi bu. Sıcaktan yansanda buram buram, Sert soğuklarda üşümek gibi. Benim yalnızlığım büyük yalnızlık, Ne yapsamda yalnızım işte. Küskünüm bende güne, güneşe, Gökyüzündeki yalnız dolunay gibi. Ahmet Ağır |
Dön Bana
Öyle delice sevmişim ki seni Ateşler içinde yanmaya Cehennemler içine atılmaya Zindanlara çürümeye razıyım Sadece sensin dünyam Hayatımın tüm anlamı Yaşamamın gerçek sebebi Aşk bahçemizi süsleyensin Kim ne derse desin umrumda değil Deli deselerde umrumda değil Seni seviyorum ben ölümüne Dön bana ne olursun dön Dilersen kapında sabahlıyayım İstersen ayaklarına kapanayım *******ce sabahlara dek yalvarayım Dön bana yeterki dön... Ahmet Ağır |
Emanet
Çok şey hatırlıyorum geçmişten Aklıma geldikçe içim acıyor Tokat gibi iniyor kederler suratıma Yalvarırım Allah'ım bir çıkış yolu göster Bu beden binlerce parçaya bölündü Susuz kalmış çiçekler gibi sararıp soldu Biliyorum bu dünyadan gidiştir bu Yalvarırım Allah'ım al artık emanetini. Ahmet Ağır |
Ezip Geçme
Kanamadım senin öpüşüne Doyamadan sana gittin Yarımları oynarım sensiz Dönüp gittin nedensiz Gidişinle korkular sardı İsyanlarım sana haykırır Anlamı yok manasız Bakmadan gittin kaygısız Yeter ki dön bana Kıyamet kopuyor bedenimde Hisset yüreğim kanar Ezip geçme beni yar. Ahmet Ağır |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.