![]() |
İsmail Sünbül
10 Aralık (Yine Sensizim! ! !)
Belki meşguldün, Beklide çoktan unuttun, Aklına bile getirmedin, Hani senin unutulmaz sevdandım, serserinimdim, Bak bu doğum gününde yine sensizdim, Ama ben hiç unutmadım, Aralığın onunu sensizde olsa kutladım, Hediyeni yine vitrine astım, Bak, bu doğum gününü de sensiz kutladım, Küçük bir pasta, İstediğin gibi içki yok, Sadece fanta, Mumlarda tamamda, Bir sen yoksun masada, Bu yılda sensizdim 10 aralıkta, Hani eşimdin, Ölsen bile ruhumla benim eşimdin, Yollar dağlar aşkıma engel mi derdin, Peki neden gelmedin, Bak bu doğum gününde de sensizdim, Bu sensiz kaçıncı yıl unuttu isyankar sözlerim, Sensiz her gece hasreti sorguladı yüreğim, Unutmadım, unutamadım, yıllara meydan okudu serseri kalbim, Ne değişti ki yine sensizdim 10 aralıkta, Belki sevdamın haykırışı, Belki yaralı kalbin çırpınışı, Yada son dansın odamda canlanışı, Hayaller, Hayallerle yine bekledim, Ama boş, Ama boş, Yine sensizdim, 10 aralıkta yine sensizdim. |
Affedermisin (Korkuyorum ya evde yoksan)
Sana gelsem, Özür dilesem, Affet desem, Affedermisin? Yine kollarıma gelirmisin, Saçlarını okşatırmısın, El ele dolaşıp parklarda gezermisin, Telefonlarıma çıkarmısın, Hayatıma renk katarmısın, Yeniden sevgilim olurmusun, Beni düşünüp, Benimle uyurmusun, Gündüz düşünde, Gece rüyanda görürmüsün, Yalnız kaldığın an beni ararmısın, ******* boyu gözlerimin içine bakarmısın, Sana gelsem, Herşeye rağmen, Beni affedermisin? |
Affetmiyorum
Bir gün, Geriye dönüp baktığın zaman, Bana çok eminim ki, Bir hataydı demeyeceksin, Diyemeyeceksin, Yaşadığımız bu aşkı, Bir başkasıyla yaşayamayacaksın, Ve asla unutamayacak, Keşke bitmeseydi deyip ağlayacaksın, Hiç sebep yokken ayrıldın, Beni mahvetmeye çalıştın, Kara *******de zindanlara attın, İnsanların yüzüne bakamaz yaptın, Ama anladım ki, Senin o kahve gözlerin, Beni aşk ateşiyle yakmak için değil, Cehennem ateşine atmak için bakmış, Şimdi seni de, kahve gözlerini de, Ateşlere ben atıyorum, Pişman olup sen dönsen bile, Artık ben affetmiyorum, |
Ağlama
Gülüm başını yere eğme, Hasret dolu gözlerini süzme, İçime cehennem ateşini yakma, Boş ver be gülüm kader de ağlama, En güzelini yaşadık delice, Bıkmadık usanmadık serserice, Denizle yakamoz bile kıskandı aşk dolu *******ce, Boş ver be gülüm göze geldik de ağlama, Sen ağlama bırak yağmurlar ağlasın, Deniz, yakamoz aşkımızı yıldızlara haykırsın, Dünya denen denizde gemimiz batsın, Boş ver be gülüm Kısmet değilmiş de ağlama, Esen yellere kat hasretini, Yine yaz kaldırımlara ismimi, Buğlu camlara yaz aşk denen kelimeyi, Bu dünyanın öbür tarafı da var de ağlama. |
Ahtım Kaldı
Hayatmı yalan söyledi, Yoksa senmi? Anlayamadım..... Yollarda seni aradım, izini bulamadım, Dağlar tepeler dolaştım, Karlı dağlar aştım, Seni bulamadım, Ahtım kaldı, Tek bir şey soracaktım, Hayatmı yalan söyledi yoksa senmi? Kaderi delik deşik ettim, Anıları tek tek gezdim, Fotoğraflara bir bir baktım, Yinede anlayamadım, Hayatmı yalan söyledi, yoksa senmi? Anlayamadım ahtım kaldı. |
Alışamadığımsın
Alışamadığım tek şey hasretin, Yaşadıklarımızı, Gezdiğimiz yerleri, Hatta senin için yaptığım delilikleri, ******* boyu sevişmeleri, Yıldız kayınca tuttuğumuz dilekleri, Elbette unutmadım, Sadece hepsinin yokluğuna alıştım, Kahretsin, Bir tek hasretine alışamadım, Bilmezdim hasretin bu kadar acı olduğunu, Hasretinle, Serseri *******de yıldızların solduğunu, Çevremdeki her şeyin sessizce yokolduğunu, Hepsini öğrendim, Ama, Hasretini söndüremedim, Yerine başkasını koyup sevemedim, Serseri gönlümü avutupta, Bir tek bu ayrılığı sevemedim. |
Alıştım Artık
Hani söz vermiştik, Yağmurlar yağacaktı, El ele sokaklarda, Gezecektik, Dışarıda yağmur yağıyor, Sense yoksun, Aylardır bekledim, Ama sen gelmedin, Unuttum ben seni, Şimdi karışıma aniden çıksan bile, Artık faydası yok, Son pişmanlık fayda etmez, Giden aşkımıza çare bulunmaz, Bu aşkta burada biter, Burada artık seni, Bekleyen bir kalp yok, Sensiz yaşamaya alıştım, Ve seni unuttum, |
Allahım Bu Nasıl Sevda
Allah’ım nasıl sevdim, Sana bile isyan ettim, Hayatıma kahrettim, Kendimi kaybettim, *******e isyan ettim, Sabahlara beddua, En güzel yarına umut bağladım, *******i el açıp yalvardım, Bir kez sesini duymak için, Saatlerce telefonda ağladım, Teselli için mutlu günlere sarıldım, ******* boyu o sokakta dolaştım, Belki kokusu vardır diye, Sevdiği şeyleri kokladım, Hiç biri teselli olmadı, Garip yaramı sarmadı, Kadehler boşaldı, Telefonlar sessiz kaldı, Onlarda yetmedi, Ondan başkası, Teselli veremedi, Tanrım bu nasıl sevgi bilemedim. |
Anam
Hep bir oğlum olsun dermişsin, Doğduğumda nasılda sevinmişsin, Hep Ağlayacağımı Bilir Gibi, Üzerime titremişsin, Bak artık büyüdüm, Tek başıma, korktuğum yollarda yürüdüm, Aşkı, sevgiyi tattım, Ama, senin sevgin gibisini bulamadım, Sen bambaşkasın, Başka bir alemin kadınısın, Hep yanımdasın, Dert ortağım, can yoldaşım,tek sevdamsın, ALLAH’a ettiğim duamdasın, Gece rüyalarımda, Her an aklımdasın, Sen canım, kanım, anamsın, Şimdi hasta yatağındasın, İnan içimde yanan acısın, Kokun burnumda, ******* artık dar serseri dünyama, Keşke, elimde olsa, Kalbimi çıkarıp sana vermek mümkün olsa, Gözümden akan yaşlar, derdine çare bulsa, Yüce ALLAH’ım, ben ölünceye dek seni yaşatsa, Saat gecenin üçü, Ve ben, senin nasırlı ellerini tutmak, Dizine yatıp, sabaha kadar, kalkmadan uyumak, Anam deyip sarılmak, Günlerce omzunda ağlamak, Seni sonsuza dek yaşatmak istiyorum, Oğlunu serseri bildiler, Serseri anne kıymeti bilmez, O yalnız sevdasını, sevgilisini özler dediler, Ama hiç bilmediler, Benim tek sevdam, tek sevgilim sensin anam. |
Artık Bitmeli
Bir an gözlerim dolu yine, Benimi özlüyorsun o yerde, Yoksa resmime bakıp ağlıyormusun yine, Özleniyorum, bir yerde bekleniyorum, Biliyorum, uzanıyorum, Tutamıyorum ulaşamıyorum, Seviyorum ama haykıramıyorum, Senin yapmadığın gibi, Bende gururumu yenemiyorum, Ne kadar özlesem de, Közlerin üzerine su serpiyorum, *******i ağlamak yerine şiir yazıyorum, İmkansızlara girmiyorum, Sevda yorgunuyum, Ne kadar sevsemde, Bağrıma taş basıyorum, Telefon numaranı unutmasam da aramıyorum, Terk edip gidişini düşünüp, Kalbimi unut diye avutuyorum, Bir beynimle, gözlerime söz geçiremiyorum, Sebepsiz yaşlar dökmek istemiyorum, Rüyalarımda görmek istemiyorum, Senden kalan her şeyi birer birer unutuyorum, Bak şimdide fotoğrafını yakıyorum. |
Aşkı Sen Tattırdın
Sevmeyi ben istemedim, Sevenlere aptal derdim, Aşk için ağlayana gülerdim, Nerden bilirdim hiç sevmemiştim, Şimdi ise; Seni sevdim kendimi aptal ettim, Aşkım için ağladım, Ama, Kendime gülemedim, Ben seni kaybetmeyi hiç istemedim, *******i allaha dualar ettim, Sevgim için her şeyi göğüsledim, Yetmedi, Sana olan sevgim, Sonunda bak beni serseri etti, Şiir sevmeyen beni, Asi bir şair etti. |
Avuntu
Yine yapayalnız kaldım Firari gecede. Üzülme ağlamıyorum, Elimdeki sigaramda, Nefes nefes seni çekiyorum. Sonunda kavuşmak varya, Varsın olsun, Bedenimi saran sensizlik olsun, Çocuk misali kalbim, Beynimin anlamsız sözlerine aldanıyor, Dönmeyeceğini bile bile, Geride kalan sevdana sarılıyor. |
Ay Işığında Son Tango
I Gece yine küsmüş rüzgara Zifiri karanlık çökmüş üstüne, Yıldızlar solmuş hazan yaprağı gibi, Ay ise yine kızgın, Karanlığa inat parlıyor, Ayrılık dansının hatrına, Ay ışığının altında, İki yaralı yürek, İki titrek el, Korkuyla birleşirken, Akıp giden zamana inat, Ay ışığında başlar son tango, Kadere inat, sebat duran başlar artık eğilmiş Diğerine bakmaya pervasızlık yapamayan gözlerden, Kalbinde saklı son hazan yaşları dükülür, Ayrılığa inat birbirine vakfeder (sarılan) bedenler, Yaşanmadan Uful edilmiş (gömülmüş) ne varsa, Ay ışığında yaşarlar son tangoda, Artık başlar isyanlar geceye, Yalvarırlar aya, bir bir kayan yıldızlara, Acı acı esen sabaya, Seherde bitecek aşklarının acısına, II. Ay dayanamaz kaybolur, Acun kapkara bulutlarla zindan olur, Gece kara, acun kara, Yürekler erir sanki yok olur, Son tango bile zehir olur, Ay bulutta saklı ya, Nasıl dayansın bu acıya, Yalvarır buluta son tangonun hatrına, Bulutlar karartı kurmuş ayın ışığına, Başlar ay ağlamaya, Bu sevdanın, son tangonun aşkına, Ne severlerdi yağmuruda ya, Seher vakti gelip çatar, Yüreklerde hicran akar, Takati kalmamış ay yavaş yavaş batar, Yıldızlarsa, geceden yorgun solar, Ayrılık bu varmı başkası, Az sonra gelecek, Ayrılıkkervanı Son veda edilip biter bu, Son ayrılık dansı, Ayrılır önce yürekler, Takip eder beden, Ve en son kopar birbirinden eller, İşte bitti ay ışığının aşkı, Görülmüşmü gecenin böyle yücesi, Gelin olsa değil, Son nefeste unutulurmu o tango gecesi, Ne kadar mutlu olsalarda sabahı ayrılık değilmi... Ama yinede siz Kader deyip boyun eğmeyin, son tango bile olsa,asla sevdiğinizin elini bırakmayın. |
Ayrılıgın Hediyesi
Seninle yaşadıgım aşkı, Sanki yarın ölecekmiş gibi, Delicesine! Hiç ayrılmayacakcasına, Baglanarak yaşadım, Ama gülüm sana kıyamam, Bırak beni gideyim, Sana da bu ayrılıgın hediyesini vereyim, Ve hasret yolunda yavaş yavaş ilerleyeyim, Biliyorum bensiz yapamazsın, Hasrete hiçmi hiç dayanamazsın, Herşeyi göze alır gelirsin, Ama ben dayanamam, Bilebile seni ateşe atamam, Kendimi yakar yıkarım ama, sana kıyamam gülüm, Sen benim canımdan öte canımsın, damarımdaki kanımsın, dünyadaki tek varlıgımsın, Hayat baglanma kaynagımsın, Beraberken veremediğim, bu hediyeyi, gözlerim dolara şimdi, Ayrılıgın hediyesi, olarak veriyorum, Ve seni sonsuzsa dek unutmayacagıma söz veriyorum... |
Ayrılık İsyanı
Yine aynı şehirdeyiz Yorgun bedenler ayrı Yüreklere kar yağdı Ciğ değmemiş, tenine el değdi Ayrı kollarda yine aynı şehirdeyiz, Yıldızlar bile efkarlı ayrıyız diye Işıklar göz kırpar gel diye Hakkım yok bu aşkı söylemeye Ayrı yollarda yine aynı şehirdeyiz Gideceğim bir yer yok Hiç bir işimde Sanki yabancıyım bu şehirde Aklımda tek bir soru var yinede Yine aynı şehirdeyiz Hissediyormusun yüreğinde? |
Ayrılık Vakti (Yanlış Hesap Bağdattan Dönermiş!)
Ben seni seviyorum, Sense anlamıyorsun, Ben senin için ölüyorum, Sense gülüp geçiyorsun, Söylesene, Sana ne yapsam beni seversin, Sana olan aşkımı, *******le ölçsem, Dünya gündüze hasret kalırdı, Sana olan aşkımı, Güneşle ölçsem, Dört mevsim kış olurdu, Artık ne yapacağımı bilmiyorum, Sanırım bu aşka, Artık elveda diyeceğim, Ve seni düşündüğümde, Bir hataydı deyip, Gülüp geçeceğim. Ayrılık Vakti (Yanlış Hesap Bağdattan Dönermiş!) Ben seni seviyorum, Sense anlamıyorsun, Ben senin için ölüyorum, Sense gülüp geçiyorsun, Söylesene, Sana ne yapsam beni seversin, Sana olan aşkımı, *******le ölçsem, Dünya gündüze hasret kalırdı, Sana olan aşkımı, Güneşle ölçsem, Dört mevsim kış olurdu, Artık ne yapacağımı bilmiyorum, Sanırım bu aşka, Artık elveda diyeceğim, Ve seni düşündüğümde, Bir hataydı deyip, Gülüp geçeceğim. |
Ayrıyken Bir Hiçiz
Ben seni sevdim, Sense havalara girdin, Ben sana ulaşmak için koştukça, Sen hep benden kaçtın, Ama sonunda sende anladın, Biz birbirimiz için yaratıldık, Ben sensiz, Sen bensiz bir hiçiz, Sonunda bunu anladın, Beni çöllerden alıp, Sevda seline bıraktın, Dilediğim gibi bir hayatı, Ve tatlı bir kızı bana verdiğin için, Sana teşekkür ediyorum, İyi ki varsın, iyi ki doğdun, Doğum günün kutlu olsun bebeğim. |
Bak Gülüm
Bak gülüm, Biz sevdik mi adam gibi severiz, Aşkımız uğruna canımızı veririz, Bu hayattan bile vazgeçeriz, Bak gülüm, Bilmeyiz biz dans edip kibarlık etmeyi, Baba parasıyla gezip eğlenmeyi, En son model arabalarla hava atmayı, Bak gülüm, Biz böyleyiz fakiriz ama delikanlıyız, Dinime imanıma değişmem topunuzu Bir dal sigaraya, Bak gülüm, İşte biz buyuz, Ya bizimle en harbi aşkı yaşa, Ya da git o sahte sevdalarına. |
Bak Kızım İyi Dinle
Güzelliğini niymet sanıp, Kafanı dikip gezme, Aşka tutulursun güzelim hayatın kararır, Gözlerinin güzelliğine güvenme, Okyanusa takılırsın, *******i ağlarsın, Hasret deryasında, Saçlarına güvenme güzelim, Halat olur bağlar, Limandan salmaz, Hasret denizinde, Sakın güzelim, Sakın ha o kadar kendine güvenme, Aşka düşersin, Yalvarır yakarırsın, Kurtulamazsın, Aşk denizinden. |
Bakamıyorum
Hatırlarmısın ilk tanıştığımız günü, Bir Cafedeydik, İkimizde yalnız, İkimizde perişan, İkimizde yıkılmıştık, San ki kaderlerimiz, Aynı yazılmıştı, Birbirimizin gözlerine bakıyorduk, Bir umut ışığı arıyorduk, Hayata yeniden bağlanmak, Mutlu güzel günlere dönmek, Fırtınalı bir aşkı son damlasına kadar, Yaşamak istiyorduk O ışığı bulmuştuk, Yeniden doğmuştuk, Birbirimize ayrılmayacağız, Diye sözler vermiştik, Ama olmadı, Bu kahrolası ayrılık, Bizde vurdu, Şimdi ayrıldık, Ve ben yine aynı cafedeyim, Ama artık kimsenin gözüne bakamıyorum, |
Bana Sor
Sensizliğin acısını, kara *******in sabahını, Umutsuzluğun en karasını, Bana Sor. Yalnızlığı, hasretliği, Gitmeyen *******i, Gökteki yıldızları, Şişede boşalan içkileri, Bana Sor. Karşılıksız sevmeyi, Sevipte sevilmemeyi, Hep iç çekerek bakmayı, Bana Sor, Yanındayken eline dokunamamayı, Oturup konuşamamayı, İçten içe erimeyi, Bana Sor. Şimdi uzaklarda evlisin, Belkide çok mutlusun, Sensizliği, Gelde Bana sor. |
Bana Sorma
Hasreti bana sorma Gecip giden yılara tükenen anılara gitte o serseri *******e sor Pınarı kurumuş gözlere konuşmaya mecali kalmamış dillere Gelde delik deşik olmuş kalbime sor Gülü bülbülden Leyla yı mecnundan Baharı yagmurdan Hasretini ise Gelde şu yaralı kalbime sor Hasreti bana sorma Gitte o sokak lambasına sor Yarım kalan kadehe sor Hala rujunun durdugu izmarite sor Hasreti bana sorma Gitte tükettigin ömrüme sor Ak düşürdügün saçlarıma sor Ama en sonunda Dön: birde vicdanına sor...? |
Başaramadım
Bu dünyada hiç bir şeyi başaramadım, Hep ellerim boş kaldı, Tam seni buldum sandım, Senide kadere kaptırdım, Kuru yapraklar gibi dalımdan süzüldüm, Gönül işlerinde hep üzüldüm, Tam sana kavuştum sandım, Zamanla yarışamadım, Fırtınaya kapılmış diken gibi yuvarlandım, Tutunacak bir dal aradım, Tam o anda sana rastladım, Sevdam deyip sarıldım, Keşke sarılmasaydım, Nerden bilirdim, Ateşinin beni kül edeceğini, Nerden bilirdim, Havanın o küllerimi, Tarımar edeceğini. |
Bebeğim
Bir gün ayrılsak bile, Unutma bebeğim, Ben seni hep seveceğim, Bu aşkı asla terk etmeyeceğim, Bebeğim; Bu aşk öyle yüce ki Nasıl bu aşkı bitirebilir, Bu hayatta durabilirim, Ayrıldığımız zaman nisan yağmurlarının bile, Aşk ateşini söndüremeyeceğini, Hayallerininse kapından hiç ayrılmayacağını, Sende farkındasın, Sana teşekkür ediyorum, Bana böylesine bir aşkı yaşattığın için, Şimdide sana yalvarıyorum, Bu aşkı asla bitirme, BEBEĞİM. |
Beddua
Allah’ım bu acıyı sana da yaşatsın, Sevmenin en hasını tattırsın, Çalmayan telefonun başında beklemeye, Yalnız kaldığında onu düşünmeye, Yollara bakmaya mahkum bıraksın, ******* boyu hayaliyle içmeye, Karanlık köşelerde, Herkesten kaçarcasına beklemeye, Dostlarının yüzüne bakamamaya, Her hüzünlü şarkıda ağlamaya, Şarkınız çalarken, hayaliyle dans etmeye, Bütün dostların seni birer birer terk ederken, Bir başına çıkmaza düşmeye, Kurtulmak için önüne gelene sarılmaya, Sevildin zannedip terk edilmeyi, Bana çektirdiğin tüm acıları çekmeyi Dualar ediyorum, Allah’ım sana da tattırsın. |
Ben Ne Anlarım @şktan____
Bana aşkı tarif et dediler, Bende ettim. Hayat bomboş bir vadi, Sevilen o vadide bir toprak, Seven ise yağmur, Ona hayat veren, Sonra onu koruması için ağaç yetiştiren, Onu sarmak için otlar bitiren, Ama gene de yaranamayan yağmur! Kader ise güneş, Gün gelip yeşerten, Gün gelip soldurup, kurutan, Aşk bu işte, Seveni hep acı çeken, Sevileni ise gününü gün eden, Derin bir vadi. Sakın girme o vadiye. |
Ben Seni Öyle Sevdim
İnsan bir kez severmiş, Onun için ömrünü verirmiş, Gururu nefreti aklına getirmezmiş, Ben seni öyle sevdim, Bilmedim, bilemedim, Sevgini gerçek sandım, Hayatımı sana adadım, Erkeklik gururumu silip attım, Bak ağlıyorum, Anladın mı? Açmadan gülüm soldu, Her şey zehir oldu, ******* korku doldu, Bak gözlerim yine doldu, Sonbaharımı erken getirdin, *******imi fırtınaya çevirdin, Beddua edemem güzelim, Ne olursa olsun hala tek sevdiğimsin. |
Beni Düşün
Her çocuk ağladığında, Sevgilileri el ele gördüğünde, İçinde yaşayamadıkların coştuğunda, Kalbindeki beni düşün, Yağmurlu akşamlarda, Annen le kavga edip ağladığında, Dostum yok diye düşünmeye başladığında, Beyninin bir köşesinde ki beni düşün, Geçe uykuya yattığında, Kabuslar görüp uyandığında, Bir yudum suya uzanamadığında, Odandaki hayalimi düşün, Yolda yürürken için ürperdiğinde, Geçe karanlığında yalnızlık çöktüğünde, Sarılacak hatıra bulamadığında, Ayrıldığımızdan günden beri, Aramadığın numaramı düşün, Bel ki özlersin beni, Üzdüğü zaman, o yanında ki seni, Hiç çekinme ara beni, Cesaret edemezsen aramaya beni, Çantandaki resminle düşün, Çıkaramadığın, Boğazındaki kolyemle, Parmağındaki yüzüğümle düşün, Seni nasıl sevdiğimi düşün En kara *******de bile seni nasıl özlediğimi düşün… |
Beş Para Etmezsin
Ben sana inanmıştım, Senide kendim gibi sanmıştım, Bu aşk için kendimi yakmıştım, Yokmuş meğer yılandan bir farkın, Ben senin için yanarken, Bu aşk için hayatı boş verirken, En sevdiğim dostlarımı bile kırarken, Sen yılanın uykudaki haliydin, Gözlerine baktığım zaman, Fırtınalar kopan, en azgın dalgaları taşıyan, O Okyanus mavisi gözlerinde boğulasım gelirdi, Şimdi ise seni o okyanuslara gömüyorum, |
Bırakıyorum
Ben seni ölümüne sevdim, Aşkım için canımı verdim, Bu yalan dünyadaki tek gerçek şeyi, Seni ve sevdanı sandım, Ama çok yanıldığımı şimdi anladım, Senin gibi bir kalpsize nasıl inandım, Senin için kendimi nasılda yaktım, Sen beni terk edip gittiğin de, Şişekler tepeme çaktığında, Dünyam karardı, seni unutamadım, Ta ki bu güne kadar, Senin nasıl yalancı olduğunu, Aşkımı kendine nasıl oyuncak ettiğini, Benimle bir çocuk gibi oynadığını, Bu gün anladım, Sana karşı artık içimde, Sadece ama sadece nefret var, Beni yakan gözlerini yakacak başka bir ateşte bende var, O ateşi yakıyorum, Ve seni bu limanda bırakıyorum. |
Bilemiyorum
Bilemiyorum Sevdam, Bir daha ne zaman görüşürüz, Bilemiyorum sevdam, Bir daha seni, Ne zaman görürüm? Biliyorum, Ateşlerde yanacağım, Sensiz kahredip ağlayacağım, Bu gecede hasretinle içeceğim, Bilemiyorum Sevdam, Bir daha seninle içebilirmiyim? Bu kahrolası dünyayı unutabilirmiyim? Dertlere elveda diyebilirmiyim? Bilemiyorum sevdam. |
Bir kez kadınım dedim
Gel dedin de gelmedim mi? Öl dedin de ölmedi mi? Bak sayende serseriye çıktı garip ismim, Bir kez kadınım dedim neyleyim, Mecnun oldum bilmedin, Saçlarıma aklar düşürdün görmedin, Bilmem ki garip candan ne istedin, Bir kez kadınım dedim neyleyim, Bırakıp gittin düşünmedin, Senden sonrada kimseyi sevemedim, Kalbimi kilitleyip gözlerimi mühürledim, Bir kez kadınım dedim neyleyim, İste dağları deleyim, Kaf dağının ardından güller dereyim, Dünyayı iste önüne sereyim, Bir kez kadınım dedim neyleyim, Bir kez kadınım dedim neyleyim, |
Biz Aşkı 14 Şubata Sığdırmadık
Sevgiye, sevgiliye, çılgınca aşığım diyenlere, Acıyorum, Hallerine gülüyorum, İçim kan ağlasa da gülüyorum, Sevgiyi, Aşkı, bir güne hapsedenleri kınıyorum, Biz aşkı, Bir günlük değil bir ömür bildik, Biz 365 gün 6 saat sevdik, Sevdiğimizi haykırmak için, 14 Şubatı beklemedik, Aşıklar için hazırlanan oyunlara kanmadık, Bir gülü elli milyona almadık, Sevdiğimiz mutlu olacak diye avunmadık, Biz sevgimizi 14 şubata sığdırmadık, Biz aşk sözlerimizi bir gün için saklamadık, Sadece o gün telefonu açıp, Saatlerce seni seviyorum demedik, Biz de delikanlıydık Allah’ına kadar sevdalıydık, Ama 14 şubatı asla kutlamadık. |
Böyle Bitmemeli
Bu aşk böyle bitmemeli, Yüce aşkımız yok olup gitmemeli, Sevda yağmurları başımızdan eksilmemeli, Bu aşk böyle bitmemeli, Bizi yaşatan bu aşktı, ******* boyu ağlatan, Seni senden beni benden alan, İkimize yeni bir dünya açan, Bu aşk böyle bitmemeli, Bu sevda öyle yüce ki, Leyla ile mecnunu bile kıskandıracak kadar, Bizi bulutlarla beraber uçuracak kadar, Bu aşk böyle bitmemeli, Gözlerindeki umut ışığı, Beni hayata bağlayacak kadar, Soruyorum şimdi sana, Bu aşk böyle bitmelimi? |
Böylesi Yanmazdım
Bukadar yanmazdım, Bu kadar ağlamazdım, Hala sevdiğini bilmesem, Fotoğrafımı çantanda taşımasan, Gururunu kırıp bir kelime etsen, Her şeyi bırakıp merhaba desen, İnanki yanmazdım, Gecenin bir yarısı şiir yazmazdım, Her şeyi boş verip, Hayata küsmezdim, Sesini duymak için, Sapıkca telefon etmezdim, Uykusuz gözlerle sabahı etmezdim, Yarım kalan aşkın derdini çekmezdim, Fotoğrafına bakıp iç çekmezdim, Ayrılık kuyusuna düşmezdim, Çıkmak için seni beklemezdim, Yarama merhem diye sarmazdım, Yerimi yurdumu terketmezdim, Bağrıma taşlar basmazdım, Sığınacak bir kapı aramazdım, İnanki aramazdım gülüm. Bak saat gecenin üçü ve ben hala seninleyim |
Bu @yrılık Neden__________?
Sen uzaklarda olsan da, Dün gece yine yanımdaydı hayalin, Gece boyu beni hiç bırakmadı, Yalnızlığın kollarına, Dışarıda yağmur yağıyor, Taneler cama vuruyor, Anılarsa göz yaşlarıma, Son mektubundaki, Yazdıkların döndürüyor başımı, Hasretinse yakıyor, Dayanacak gücüm kalmadı artık, Sensizliğe katlanamıyorum, Dön artık sevdam sensiz olmuyor, Bu kahrolası hayat çekilmiyor be gülüm, Son mektubunda Sende, özlediğini söylüyorsun, Peki o zaman bu ayrılık neden, Be gülüm, |
Bu Acı Yakar Seni
Bana yaptıklarını düşündüğün de, Bu acı yakacak içini, Hatıralar delik deşik eder, Önce kalbini sonra beynini, Seni aşkım deyip kalbime aldığımda, Kulağıma aşk sözleri söyleyip kandırdığında, En ateşli *******de, ******* boyu yeminler ettiğinde, Serseri kalbimi sana verdiğimi bile bile, Sensiz yaşayamayacağımı bildiğin halde, Bırakıp bir başıma gittiğin günde, Şimdilerde düşündüğünde, Bu acı yakacak içini, Yağmurlara göz yaşını katacaksın, Yıldızlarda beni arayacaksın, Eski günlere dönmek isteyeceksin, Ama dönemeyeceksin, Bu acıyla kavrulup, Yakacaksın kendini, Nefes alamaz olacaksın, Kendinden bile utanacaksın, Elbet bir gün bu şiiri okuyacaksın, İşte o gün bu şiir yakacak içini, Teselliyi şişelerde arayacaksın, Açıp bir bir resimlere bakacaksın, En mutlu günümüzün fotoğrafını bulacaksın, İşte o fotoğraf yakacak içini, En sonunda uykuların kabus olacak, Her gece boğazına sarılacak, Boynundaki kolyem elline takılacak, İşte o kolye yakacak seni, Her gün ağlayacak çıldıracaksın, Ölümü tek çare bulacaksın, Cezanı gün ve gün çekeceksin, Bana yaptıklarını anlayacaksın, Ve en sonunda, Ve en sonunda,bu acıyla yok olacaksın. Kahve gözlerinle, Kumral saçlarınla, Hayatımı terk edip, Bu alemden yok olacaksın, |
Bu gece şehir ayrılık kokuyor
Gün battı, yıldızlar söndü, Mehtap Parlamıyor artık, Zifiri karanlık çökmüş şehre, Bu gece şehir Ayrılık kokuyor, Rüzgar sevda kokusu saçmıyor, Sesinde bir hüzün var isyanları oynuyor, Şehrin üstünü kıvrım kıvrım sarıyor, Bu gece şehir ayrılık kokuyor Beyaz örtü sarmış dört yanı, Sokak lambası yine göz kırpıyor, Karanlığa gömülmüş yakamozlar, Bu gece şehir ayrılık kokuyor, Artık Gözlerde son damla yaşlar Sözler bitmiş, Yanan köz ayrılık rüzgarına teslim, Can çekişen bir sevda, Bu gece şehir ayrılık kokuyor, Yine serseri şehir, Yine işte serseri şiir, Bitmeyen isyan içinde, Bu gece şehir ayrılık kokuyor, |
Can Dostum
Of be Can Dostum, Dadaşım, Can yoldaşım, Biz ne günler yaşamışız, On sekiz aya bir ömür sığdırmışız, Yine o türkümüzü dinliyorum, Sanki o koğuşun arkasında, Sabır dağı karşımızda, Bitlis de beş minare dilimizde, O günü yaşıyorum, Kankaydık Can yoldaşıydık, Yirmisinde delikanlıydık, En güzel anıları beraber yaşamıştık, Kaybettiklerimize ağlamıştık, Hatırlarmısın, Ufaklık telefonda baba dediğinde, Çocuklar gibi ağlamıştık, İzne gelirken sabaha kadar uyumamıştık, Her operasyona çıkarken helalleşmiştik, Hiç biri unutulmuyor, Can dostunun yeri hiç gitmiyor, O Türkü çaldığında gözlerim doluyor, İki damla yaşla Sabır dağı karşıma dikiliyor, Can dostları unutulmuyor. |
Can Özüm
Sensizlik çöktüğü zaman üstüme, Bir hoş oluyorum can özüm, Sanki hayat duruyor, Çevremdeki her şey kutuplara dönüyor, Ayaz dolu ******* içimi kavuruyor, Biliyorum, Cezamı çekiyorum, Kalbimdeki sızıyı dindiremiyorum, Can özüm dön artık diyorum, Ayaz dolu *******e isyan ediyorum, Uykularım bana savaş başlattı, Rüyalarım en büyük kabusları yaşattı, Hele seni aradığımda, Sen kimsin demen hayatımı kararttı, Keşke burada olsan, Çektiğim acıları görüp bana acısan, Bir kerecik olsun, Gözlerime baka baka, Seni hala seviyorum desen, İçimdeki yangını söndürsen, Ayaz gözlüm can özüm, Yetmedi mi? Cezam hala bitmedi mi? |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.