![]() |
Hakkı Kaya
1 Aralık
Bir aralık uğra siyaset konuşalım Bölgesel sorunlar kabardı çözmek ister Kısa sürede asgariye indirmeli Kışkırtmadan uyandırmadan halletmeli Hatta gecenin ilerleyen saatleri Koalisyonunu organize edelim Çözüm bulmak isteyenler kolay ulaşsın Çadır kuralım parti genel merkezine Bir aralık uğra rejim değiştirelim ******* kıtlık arzular bolluk içinde Faydası zararı açık seçik kayboldu Arayalım ki arananlardan olalım |
Alev Gizleyen
Buralara yağmur yağmaz mı Üşüyorum üşütüyorum Tepelerin ardı karanlık Eskiden beri gözükmezdi Dağları yıkardı sabahlar Akşama dereler çağlardı Öğlen kumanyası aklıma Ansızın düşerdin doymazdım Acıktığıma inanasım Olmuyor yağmurda ıslanmak demekmiş özlemek sıcağı Istırap söndürmek ışığı Mum bayatlamış şıllık şıllık Titremesi ki alışkanlık İstesem mi istemesem mi Görsem mi acep görünsem mi Alev gizleyeni kıskanır Gizlenen kurşuni ateşi Sofraya buyuran bulunmaz Atan atana tutuş serbest Oralarda yağmur yağmıyor Avucumun altı kor tutmuş Yükseklere soğuk basınca Alçaklara güvenilmiyor Küsen sen giden sen dönen sen Kararına varamayan sen Azılı eşkiya çuvalı Ivır zıvır misal dolan ben |
AYol
Ay ol tetikle beni Fay hattımda enerji Birikti de gerildi Medcezrini özledim Ay ol geceme ışık Yıldızlar yansımasın Bizi yalnız bıraksın Sabahı kandıralım Ay ol parlasın odam İçin için yanıyor Lambaları söndürdüm Güneşe kömürümsün |
Balyoz
Her doğan anasınıda alıp gitse, Her bakanın nazarına uğramadan. Yan gelip yatma yeri mi her doğanın? Bir şey kapmış almış gitmiş her bakandan... Karaköy eğitim bakanı savaşta, Bakmış bakmış ötesi alt edememiş. İktidarsızmış bal gibi de kaybetmiş, Halbuki şampiyonmuş çelik çomakta... Malı ye de boğazına takılmasın, Aç kalmasın çocuklar kazı yolsunlar. Katranlarına tüy gerek aklanmaya, Unu öğütürsen her dem döner dünya! .. Bir top atsak İstanbul'a baş eder mi? Yolu yolumuzla huyu suyumuzla... İpleri elimizde gerçi gün bizim Sorun mu var, abartmayın bu kadar da? ! Oturduğum yerin turşusu kurulmaz! Konsomasyonla satacağım koç gibi! .. Balı döken tuttuğunu yalayacak, Tutulandır ellerinde patlayacak! .. |
Beni Sevmek
Beni sevmek, deli cesareti ister. Ben sevenide, sevmeyenide severim. Günü güneşe, ayı geceye bölerim Ortak paydamsa, gökyüzünde yıldızlar. Beni özlermisin, araya girsede bulutlar. İsteyene yağmur yağar, dileyene kar. Üşümekte ısıtır insanı, üşütmekte... Kimi kar yangını, kimi bahar, kimi denize gebe. On iki çocuktan, yedisi aynı boyda, dördü aynı yaşta, biri cüce... Dört ayrı sevgilimde, üçer tane bebe Buyur gel, sanada yer var özelimde. Edebiyatımda, ebedi mutlu olursun. Sayısalımdan da geçersin, sözelimden de... Beni sevmek deli cesareti ister. Deli olursun, birazcık aklın varsa gel dinle. |
Bensizliğin ile Sensizliğim
Bensiz günlerin başlıyor iken Sensizliğim gitgide artıyor. Beklenmek kadar beklemekte zor Olacakları kestirmek kadar... İçime çağlayan gözyaşımı Bıraksam deryaya ulaşır mı? Dalgalanmadan hiç kabarmadan Çare olur mu sahiden zaman? ! . Sensiz günlerim başlıyor iken Bensizliğini düşünmek keder! Elden gelmeyen dilden gitmiyor Acı tatlı hatıralar kadar... |
Bir Askerim Ben
Bir askerim ben anlamazsın Rüzgarlar gibi eseceğim Bozgunlara uğrayacaksın Şimşek misali çakacağım Bir askerim ben hoşlanırsın Pusuda ki baskınlarımdan Gece eğitimleri uzun Cephemi aldım sipere yat Bir askerim ben canlanırsın Tüfeğimi omzuna alsan Postalım ki yeni boyadım Çapraz tutupta selam dursan Bir askerim ben yarışırım Tez öğrendiğim harp sanatı Bir bak çıkardım kamuflajı Sevişir gibi savaşırım Bir askerim ben kaçamazsın Tüfek boşalt istasyonları Dikkat! ! ! Atış alanımdasın Bakıma alsan silahımı Bir askerim ben alışırsın Sabahları kaldıracaksan Mıntıkama uğrayacaksın İctimamı az tutar mısın |
Boğaz
Baltalimanı'na oturdum da Boğaza dokundum Okşarmışcasına Siyahı anlattım Gri haykırışlarla Boğaz içine aldı feryadı Beyazlara çaldı Kıydı nikahımı Kâbusun düşüne Göçen sürülerle Göğsüne yuvalanmaya geldim Kız kulesi ile Galata kulesi Yüz görümlüğümdür Denizine dalmış Sarayburnu'ndan varmışım göğe Geri dönüşüm yok Yaşama doymadım Eridim çevirdin İşlenmiş demire Tepelerinde ki paratoner Maksadın olayım Denize içilir Dereler beslermiş Döngüsü döngüme Boğaziçi'nin iki yakası Asmalı köprüyle Bağlanmış bağlasın İkimizi kader Geceyi gündüze |
Büyük Bir İhtimal
Büyük bir ihtimal daha var Galiba gebe kalacağım Hayata her zaman ki gibi Biriken meşgale arkamda Bağlanmış bırakmaz hayatta Beni seviyormuş budala Oysa ben seni seviyorum Senle uğraşmak istiyorum Büyük bir ihtimal odur ki Bizi çekemiyor galiba İlişkimize engelleri Bir bir üremesi dertlerin Doğurganlığı alışkanlık Tövbe tutmuyor kolay kolay Vazgeçmiyor tadına varmış Beni benimle oyalıyor |
DoĞuM GüNüMe...
Bir yıl daha girdi Nüfus cüzdanıma. Ağlasam mı acep Gülsem mi yaşıma? Hangimiz galibiz Yirmi dokuz yılda? Otuzda bakıcam Tutulan rapora... Her Ekim ayında Kilolarım artar. Bütün kabahati Doğum günü pastama Bulma kolaylığı Gösteririm ama Hayatı kolaya Almamdandır aslında... Geldim gidiyorum. Keşke yetmişinden Başlasam hayata! Elli, kırk, otuz, on... Ve sıfırlayıpta Arınsam saf temiz Olarak huzura Dönebilsem başa... |
DöNeBiLiRiM
Dönebilirim istersen Büyük bir zevkle Yeter ki oynamak iste Gerekli kozları Hemen veririm eline Bi türlü doyamadığım Oyunlar senle Sobelenmek arzusuyla Düştüm dillere Gitmenin hafifliğiyle Yaşayabilen Dönmenin ağırlığına Alışabilir Gönüllü kölen olmuşla Anılıyorken Göz kırpsa dönüyorumla Yanılıyorum Oynamak istersen diye Küçük bir şevkle Gül dönerim bile bile |
Esas Duruş Türküsü
Mahremine emaneti bırakayım Yüz yetmiş gündür hareme uzaktayım İki yüz selviden yapı koğuştayım Sabaha ırak şafağa ayaktayım Severim ebeyi hasretle anarım Öperim elini genelde tutarım Dört duvar gözüme çok hoş görünüyor İlk önce hangisine tırmanacağım Oynatacağım aman oynatacağım Hazıra dağları dayandıracağım Yaylalar yaylalar bak yaylatacağım Kızları söyletipte oynayacağım |
Gürlük Yanıyor
Gidenler kadar kalanlarda suçlu Dönenler çarka dişli olmuş mecnun Teveccühü özele yuvarlıyor Genele mütevazi kapaklanmış Son moda örnekler yeni açılmış Hüsranı meze niyetine iste Ara sıcaklara fena bastırmış Anasını alamadım doymuşum En çok sevdiğim meyve çiçek açmış Benzemiyor önceki yeşillere Dikeni müstesna gülü şahika Tekelinde sansasyonel nişangah Postalları çamura bulanınca Mezurası yolları biçemiyor Aytık otlarda fayda aramaya Kalkma sakın başaklar tutuşuyor Kendisi iki gündür dayım olur Belli bir amacı kaidesi yok Dönenler yörüngeme düşmüş bugün Yumağım dünde yarınımda örgüm Günebakanlar mısır koçanları Biçerdöverlerine aranıyor Pirinç tarlasıymış batakhaneler Pavyon kırmızısı gürlük yanıyor |
Hayat Kısa Ömür Uzun
Yalan olduğun kadar Doğrusun da Cevabın sorusu gibi Karmaşık niyetler Ortasında Ne başım ne de sonumsun Sarsıntı öncesinde Reddettiğim Gerçeklerin değişiği Karar vermemi görmem Gerekiyor Duymak istediklerimi Yeni hikayelere Yazmalıyım Kendimi oynamak için Her hafta ayrı bölüm Yetecek mi Ölmeden uğurlanmama Hayat ömrümden kısa Yaşanmamış Zannetme uzunluğunda |
Hayata
Kadehimi hayata kaldırıyorum Arkadaş yıllarca o kaldırdı bize Şenlendirdi masasını tokuşturdu Hoşlanıpta ellerini ovuşturdu Kim olursa olsun baş kaldırıyorum Arkadaş yıllarca ezildik büzüldük Bir kez olsun rüzgâra karşı işemek Hatta rüzgâra karşı dik durmak gerek Kim giderse gitsin ben savaşıyorum Arkadaş savunmada kaldık savrulduk Fırtınaya kasırgaya rüzgârına Dönersin melteme girince koynuma |
HAZ rol RAHAT
Hazır olda bekle, beraber rahata Erelim bir güzel kıpırdanıyorsun Enerji birikmiş patlamaya hazır Volkanik hareketler sismik veriler Geceye mayoyla dalmayalım bu kez Yüzmeyi bilmiyoruz boğulmayalım Bende senin kadar sende benim kadar Tecrübe bulunmaz, arayalım mı? Önce kim davet eder beklentisinde Tadımızdan yenilmez kurtlanırmışız Kaynarken fokurdarsak kurtlar dökülmez Aşımızı olalım gel kudurmadan Öğrenmenin yaşı yoktur öğretmenin Bayrağımı göndere çekemiyorum Kabahatin büyüğü uzun boyunda Biblo diye kullanacağım odamda Hazır olda bekleriz sabaha kadar Ararız buluruz ereriz rahata Beraber olmanın tarifi imkansız Rahat hazır ol, rahat hazır ol, başla... |
Hazırım
Hazırım gel beni askere gönder Nöbet tutacağım sınırlarında Sabah akşam içtimaları sana Güvenli kollarım sarsın dört yanın Hazırım gel beni askere gönder İki gündür bakirinim özledim Şafak sayacağım gün ağarınca Senden uzaklarda sabahlayınca Hazırım gel beni askere gönder Eğlencem dinlencem sevincim sensin Emredersin komutanım binbaşım Saydığım sayacağım teskeremsin |
Helvalı Makarna
Cemaat birbirini yokluyor Azalanını çoğalanını Yerinde mi duruyor acaba Kaçma ihtimal ki çok kuvvetli Enerji derler bunun adına Her an her yerden patlayabilir Kimilerini ihya ederken Kimilerini süründürebilir Sabah uyandırmaya sen uğra Zaten tüm gece uyumuyorum Dön sağa dön sola liberal kal Beslendiğimi hazmediyorum Çare emir komuta zinciri Daha modern daha genç ve diri Üretimin paydaşı olmalı Gençliğimin niyeti bedelli |
Hisseli Bulutlar Kumanyası
Şu bulutlar gökyüzünden yere düşse Bir bir gizlese ayıplarımı örtse Gece yine gelir yüzsüzdür nasılsa Geçen günü sayacağım bu vesile Nöbet tutuyorum bakmak ister misin Hazır nasır tutmuşken farkettiklerim İki cümlemden biri küfre giriyor Muhabereden zevk alanlara bitim Kömür sürdüm aramızda ki temasa Yıllanmamış şarabı içemiyorum Rencideyim dipdiri geçkin esaret Cesaret ister ergenliğim felaket Bağları bozuma girmiş çıkamıyor Çağıranlar susuyor bağıranlara Hokkabaz selamıyla yatağa girmek Cehalet işi kay seriye uğramaz Bin beyinsiz hayvanlar otobüsüne Beşyüz kuruşa bileti kes kendince Makasın dudakların kullanılmamış Sahibinden bit pazarına talebe Kulübesinde üç yüz altmış derece Manzaralı geniş geniş korku hece Kendiliğnden ısıtmalı kendimce Kat kat sundum teşhire teşhis revirde Tedavi ettim bulutları esince Rüzgar çelince aklımı üşütünce Bak kaç gecedir beraber yatıyoruz Düşmeyince fikre uğramıyor hisse |
HüLYaLı DeRYaLaR
Hülyalı deryalara Neden seninle daldım Deryada hülyalara Geçen ömrüme yandım Olmazı olmaz sandım Kaderde yazmaz sandım Dillere düşmeyelim Nazara gelmez sandım Hasrette rüyalara Düşen sen değilmişsin Gündüzümü geceye Veren cismine kandım |
Karanlık Düşünce
Dikenli tellerim var Ne batardı ne çıkardı Pas tutmuş her bir yanı Ne öldürdü ne yatırdı Yirmi dört saat misafirim Ne yatardı ne kalkardı Çerçeveletecek beni bulmuş Ne tutardı ne saklardı Kendi tipi akli fikri ıslahevi Ne anlardı o ne anlardı Düşüncem muhteşem düşümce Ne aydınlıklar farkettim karanlıklar Gördümde karanlık yaşadım Yaşadımda aydınlık gördüm Düşürülünce ki o düşünce Ay ışığında titrer mum ışığı Karanlık düşünce... |
Kardeşçilik Oynayalım
Bu akşam kardeşçilik oynayalım sevgilim Sen benim ablam ol bu gece ben senin Karısını aldatan erkek kardeşin Aslında çok toy bir hikaye karanlık Dokunulmamış temalar buldum İstanbul'un falcılarına aydınlatacağım Çok eğlenecekler dillere düşeceğiz Dünyayı yeniden keşfetmiş gibiyim Bana kocaman bi tane aferin ver Sen belirle tarafını sen seç Kanından olana mı uyarsın Hemcinsini mi tutarsın Yalnız yavansın unutma Benimle tatlısın ama Bu gece ablamsın Ben senin karısını aldatan Erkek kardeşinim Figüran alır mısın |
Komando Çiftetellisi
On ikiden vurduğumsun uyan Oynatırım dağları her zaman Eşkıya benden korktuğu kadar Korkmaz Allah ından kitabından O dağlardan şu dağlara uzan Saklandığın delikten çıkaram Yorulacaksın yalvaracaksın Kaçamayacaksın komandodan Şeytanı söndürdüm biraz önce Yakarım seni cehennemimde Yol dediğin yol değil yol bende Geleceksin yola seve seve İpini tutanlar korksun benden Oyuncağımsın paçavra bezden Yorulacaksın yalvaracaksın Kaçamayacaksın komandodan |
MuHaLeFeTiNe HaZıR
Çakmak çakmak gözlerinle, Ateşe verdin fikrimi. Günaha girmişsin gibi, Yere bakıp durmasana... Kaldır başını, gururlan... Bak yüzüme, köz ettiğin Gençliğime, artık dümdüz Ova gibi hayallerim... Bereketlendi seninle. İster bağa çevir, ister Bostan diye değerlendir. Hazinedarımsın benim... Muhalefetine hazır İktidarım, sensiz olmaz... Söndürene aşkolsun ki Közlenmiş ateş su tutmaz... |
Muş'lu Zamanlar
Muş'lu zamanlar geçen Bir caddede toplanmış Aşağı yukarı hep Senden uzakta serde Anlam bulamadığım Miş-li geçmiş zamandan Muş'lu geniş zamana Akım akım aktığım Doğrusu eğrisini Tartmaya gelmiş gibi Buda'm sen odam sen Şaşıran ben yaşam sen Muş'un ovasında dem Düz mantık çerçeveler Sergisine uzanan Asılan ve kırılan Toparlamaya geldim Dağılmaya gitmeden En küçük tohum bile Sebeplenmeden günden |
Paha Biçtim Yafta Diktim
Aştım ben kendimi aştım Aştımda kendime kendim şaştım Bakış açısı değişti arkadaşlarımın Teşekkürlerimle kabul ettim Lakin iyi yönde mi kötü yönde mi Çözümün probleminde yaşıyorken Problemin çözümüne sırnaştım Ömür kısa yaşam kısa hayat kısa Uğraşsam boyum hepsinden kısa Kısa yaşıyoruz kısa gerçek yalandan kısa Doğru yanlıştan cevap sorudan kısa Tercihini özgür kullananlardan ol Hangisinden hoşlanıyorsan onu ara Barajımın kapaklarını açtımda bıraktım suları Bagajındakilerle yetineceksin şu kısa dünyada Gömleğinin üstten üç düğmesini aç Eşeğini bulmuşsun arama yularını Sal gitsin dağlara bayırlara meralara Kendi otunu kendi bulsun her yer çayır Cayır cayır yanmaya değer mi şu hayırsıza |
SaTıŞ TeMSiLCiN
Dünyanın en eski mesleğini icra eden Gerçek sevgilim, sakın sorma arama neden! Gel yeniden deneyelim biz bu piyasayı Yeni baştan altını üstüne getirelim! Sendeki potansiyeli kimseler bilemez. Mezun olmuşum mektebinden diplomam elde Elden ele dolaşmasın çıkalım yeniden İşe Orman bekçisiyim gece nöbetinde! .. |
Senden Kötü
İçimde bir sen var senden kötü Seni seninle sensiz büyüttü İzinde bir ben var benden kötü Beni benimle bensiz öldürdü Aslında aşk varmış aşkla büyü Aşkı aşkınla aşksız sömürdü Üstünde göz kalmış gözde büyü Sözdür özün gözde büyüttüğü |
Son Gün
Son günüm Henüz hazır değilim İlkim ol İmza atalım ilke Sözleşme Ağzımdan yel çalıyor Hırsızım Yalnız kendini soyan Sebepsiz Fiziksel ve duygusal Nedenler Gerekçeli kararım Olmamış Kötü belki de iyi Yaşanmış Yaradanından başka Kimbilir İddia edilemez İlk günün Hüzünle biteceği Al gülüm Ver gülüm biçilmişim Ektiğim Şimdi acısı çıkan Bugüne Nasıl girmiş görmedim Bilemem Gelmişte geçmiş bir bir |
YaŞaMıN GeTiRDiKLeRi...
Yaş ama, Karşı çığlık olsun dedim! Kurutmak istediler... Ayol daha Doğumhaneye giremeden Kapısından çevirdiler! Sevdiklerindenmiş! Ömür boyu gebe kal Dediler... Eksik etmediler... Aaahh aah ahhh! Ne hayallerle gelmiştim dünyaya... Yediye pazarlayıp Sekize yatırıp Dokuza doğurttular Onuncu köyün ebesi diye Müze müze dolaştırıyorlar Eksik olmasınlar... Sponsor bulan İlköğretim talebeleri Ziyaretime geliyorlar! Sağolsunlar! .. Ekmek parası dostlar, Namusumlan... Reytingler tavan, Gündüzüm yalan *******im hamam! .. Amman! Burunları kanamasın, Alnımın akıyla çıkıcam! .. |
YoĞuŞMaLı KoMBi
Caydırmaya çalışma Niyetine girdim bile! .. Kandırıldığımda olmuştu Lakin gönüllü kullanıldım! Yandım ama kendime değil... Isındımda ısıttımda! Getirimi görenler, Götürüme dokunamadılar! Mutluluktan ağlamanın Tadına doyum olmuyor ki! .. Ağlatana mı, ağlayana mı Ferahlığı, sevabına mı? .. Muhakere etmeye gerek Var mı, alan satan razı? ! Diğerlerine felç geçirmek düşer, Kanserden ziyade yaşama şansı! Yargıya gider, yargıdan döner! Algının canına karışılamaz... Herkes yüreğindekiyle yanarken, Bütün savaşlar sevgiden çıkar! .. |
****...KALtak...****
Dur gitme kal, tak verdiğim ziynetimi, Üzerinden çıkaramayacaksın! .. Yeter ki kal, tak ömrün boyunca, İstesen de unutamayacaksın! .. Öylece kal, tak sana çok yakışıyor... Damarım da dolaşamayacaksın! .. Orada kal, taksın uzaktakileri Boncuklarla kandıramayacaksın! .. |
****...Kara Çikolata...****
Kullanamadın ki, İkram etmeni bekleyeyim... Afiyetle yedim! .. Sömürdüm yetinmedim Aşerdim! .. Af-fet rika! .. Sofradan kalkmayı Hiç beceremedim! .. |
****...Kardan Adam...****
Daha Eylül'de Kar yağmaya başladı İstanbul'a Birazdan tutar Pencereni açta bak İster isen Yağan yağana Manzarayı kaçırma Hatta övün Eser seninse Fikri hakları benim Ağla dövün Keder senide Tutmaya başladıysa Dışarı çık Kardan adamla Kartopu oyna aşkın Hatırına Hatırım varsa Mevsimleri uğratma Şaşkınlığa |
****...Kopuk Uçurtma...****
Güney kutbuyla kuzey kutbunun Dengesinde, mutluyuz! .. Ekvatoral çizmişiz hislerimizi... Yönümle, yönünü yörüngeme döndüreceğim! Güneyimde ki sıcaklığımla girip, Kuzeyinde ki buzlarında kayacağım! Niyetliyim hayata, bir ara vermeye... Yangınlar çıkaracağım, yakacağım! .. Pusulamı şaşırmışım, istiyor musun? Yağmur ormanlarında, kaybolmanın Arzusu içindeyim! Bırak gündüzü geceyi Medcezrinle gel, meyhaneye gidelim! Yaylıların gerginliğini attım orkestramın... Vurmalılarla üflemelilerin, melodisinde Raksedelim. İçelim, pes ettim yendin. Kaşım gözüm dönüyor, vereceğim sana! .. Pusulamın ibresini, Uçurtmamın ipliğini... Bu aşkın yüklemi? ! Öznesi belli... |
****...Menapoz...****
Baltalimanı' nda, Girdim menapoza! Yeni açılmış, Çok şirin, Çok şeker! .. Çok hoş, Bir Aristokrat la! .. Fiyatları da uygun! Canavar da uğramamış buraya... Uğrasa ne yazar ki? ! Ahı gitmiş, Vahı kalmış! diyor, Sarı lira! ... Vereceğim ona! Almazsa almasın! Kul hakkını yemiş! .. Zebanidir en yakın arkadaşım! Sevişiyoruz sevişeceğiz sevişeceğim işte Sandıkta bekliyorum, uzandım! .. Hey garson! Menapozun spesyaline, Baktım, kaldırabilirsin! .. Farkınız nedir ki sizin? Enflasyonla büyümüşüm... Tam korunmayacakken düşürmüşsün... Önden iştah açıcılarla başlayayım, Arkadan döner verirsin! .. Kırkımdan sonra Düşmüşünü ne yapayım? İlla ki takviye mi alayım? Sosyal kurumumdan! .. Ananı da al git, Zamdır benim önsözüm... Akar yakıtımın pompacısından! .. Hakkı KAYA Enflasyon düştü takiyesine... |
****...Sarı Sarı Liralar...****
Masallar anlatırdım Sana Ankara'da... Bodrum'da ki Hikayelerimi! .. İstanbul'da, Dinlemek için Uğraşırdın, Hakkari' de Yaşamak... İzmir Metresiyle Van Deniziyle müstesna! Kuzeyimle güneyimi Formüledim! Doğumla batım Sentezim! Merkez kaç kuvvetim, Öykülerim! .. Beğenmeyen, Bana vermesin... Oyuna, Sandığa gelmesin! .. Alışım artıyorken Verişim sancılı! Anamın marşıyla gelirken, Doğuma... Kaynanamın marşıyla gideceksin Huzura... |
****...sAZlı sÖZlü...****
Sazlar kurudu Çalınan gençliğimde Sessiz sedasız Bülbülüm depesyonda Nalan hicranda Ruhuma ıstıraplı Cümbüş ediyor Çaresi avucunda Tezel patlasın Solmuş ilkbaharında Zamansız açmış Yarası hatırına Sazlar çalındı Arsız benim hırsızım Kendim oynaştım Parmaklarında raksın Doktoru buldum İlacımı ararım Yutkunduğumu Çiğneyemedim yuttum |
****...Solan Gülümün Matemi Var...****
Solan gülümün matemi var! Hüznü zihnimde, Acısı yüreğimde... Yarası gonca, Yonca yonca hatıralar Onca ihtirasa fora etmiş... Bir gün olsun Durulmaz mı deniz? Yüzmeyi öğretemediniz! .. Belki de, Tekrar tekrar boğulmak idi Sevdiğimiz! .. Peki ya niyetimiz? ! Hiç nedensiz rüzgarlara Sürüklenmek mi son ümidimiz? Solan gülümün matemi var! .. Bütün renklerim Siyaha tutuklu! Uğultulu cümbüşlerin Davetine icabet edemem! Serden geçti... Kırk ömür yasım var, Yaşanacak Solan gülüme matemim var! .. |
****...SQNY Ereksiyon...****
Cebimde dünya, Elimde mucize ise... Kıpraşımlı fahişenin, Kendinden melodili Menejeri, şahane! .. Faturası kontörlü Şahikanın, İçimde ki arızası! .. Tek tuşla, Galibi meçhullerin, Gönüllü şampiyonası! .. Doyanın da, doyuranın da Makbulü fora! .. Ömrü uzun ola... Ebelenenle ebeleyenin Oyununa varmalısın, Tuttuğun takımın farkı Doruklarında! .. Farzı misal icabında Herkes, her gün Bu takımı tutuyor! .. Gıyabında ayağında... Hoppala paşam... Köprüde dayım, Altında amcam! .. Solun uzağından, Sağın yakınından Akrabam! .. Yanında şampanyam, Üstünde parolam, Ardımda sigortan! .. Velhasıl kelam, Köprüden öncesi, ilk çıkışın... Köprüden sonrası durağan! .. Eninde sonunda, Elinde patlayan, Ayan beyan ortadan... Var mı, beni arayan? ! . Kapital dünya, Global hazan... Kısa dalga radyodan, Değişenle gelişenin Vedasıdır, oynayan! .. Bir an önce gel de Sıfatımın fiiline, Fiilimin sıfatıyla oyalan! .. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.