![]() |
işte cevabı olmayan sorular
1-)yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyor?
2-)süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç yüzeyini yapıştırmamaktadır? 3-)eğer bugün hava 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuyacaksa yarın hava kaç derece olacaktır? 4-)neden insanlar ''gökyüzünde 400 milyon yıldız var'' denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? 5-)Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? 6-)ışık 300000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir? Düşün düşün buL acaba nedir cevapları????? |
2-)süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç yüzeyini yapıştırmamaktadır?
yapısmaması ıcın özel folyo vardı tupun ıcınde 5-)Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? gercek lımon suyunu kullandıklarını kım sölemıs :) |
oooooOO :D
|
ne sandııın :D dierlerının cvbını da yazacaktım da vazgectım :D
|
Alıntı:
ölçü birimi nedir celsius fayrenayt mı kelvin mi |
ne farkeder ki bu olayın carpım tablosuyla gıcbı ılgısı yok ki
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bugün 0 derece yani 32 f dır. yarin bu günden iki kat daha soğuk olacaksa yarin 16 f olur. bu da 16 f = -8.8889 c ye eşittir. yani cevap , yarin hava sıcaklığı -8.8889 c dir. |
Alıntı:
|
ya boşverin cevabı yok niye kendinizi yoruyonuz :D:D
|
beyin gelişimi ıcın :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aralarında 10 metre fark olsun yarışmaya başlasınlar tavşan kamlumbağayı asla geçemez |
Alıntı:
|
kocari80 gereken cvbı aldın galiba ;)
|
melike bu daha seni tanımıyo ondan böle yazmıştır :D:D
|
kocari80 le beraber biri daha tanır ya beklerım ben sorun deıl :D
|
gelmez artık oo cevabını aldı :D
|
ozmn bıtek kocari80 kaldı :D
|
gerekeni yaparsın o konuda şüphem yok :D:D
|
sadece yetkinlerin olduğu için sana cevap vermeyeceğim
yoksa benimle uğraşacak kadar donanımın ve bilgin yok iyi forumlar size |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama tavşan- kamlumbağa olayının cevabını vereyim burada hızın onemi yoktur TAVŞAN - KAPLUMBAĞA PARADOKSU Hareketli bir tavşan hiçbir zaman kendisinden ilerdeki hareketli bir kaplumbağayı yakalıyamaz. Çünkü kağlumbağayı yakalması için öncelikle, seçilen bir anda kaplumbağanın bulunduğu noktaya gelmesi gerekir. Tavşan o noktaya gelene kadar kaplumbağa biraz daha ilerlemiş olur. Daha sonra ilerideki kaplumbağanın o anda bulunduğu noktaya gidene kadar kaplumbağa biraz daha ilerler. Sonuçta kaplumbağa hareketli olduğundan, tavşan, kaplumbağayı asla yakalayamaz.SONSUZA KADAR KOVALASA BİLE |
Alıntı:
|
Alıntı:
he bi deee burda sohbet ettıgım bı kaç kısıye om at sor benı nası bırı dıe bakım sana onlar dıcek mı melike yetkılerını kullanır dıe bı dene ıstersen ...;) |
Alıntı:
|
tavşan-kaplumbağa paradoksu çok bilinen bir paradoks melike...
arkadaş haklı... geçme olayı değil yetişme olayıdır... ayrıca arkadaşa haksızlık yapılmış... |
kacari80 düzgün üslupla konuşmuş ve hakareti melike yapmış
kocari80 e haksızlık yapılıyor co-admin... |
Alıntı:
|
şu anda haksızlık gibi bi durum yok.ortada ne bi ceza alan var ne kimsenin msj silindi nerde haksızlık söylermisin bana.
|
hemşerim haksızlık ceza ile değil senin taraf tutmanla birilerinin ağzının payı verildi gibi bir imaj oluşturmanda
kocari80 adlı arkadaşımız kendince bi yorum yapmış ve melike onun beyin kabloların yanmış senin gibi bir hakarete kaçan cevap vermiş... bu bence bir hakarettir değil mi?? ama sen ağzının payının verilmesi olarak nitelendirmişsin... işte haksızlık dediğim bu.. haksız mıyım?? |
öncelikle ben ağzının payını verir tarzında bi yorum yapmadım.sadece kendisi gelince sana cvp verir dedim sadece;)
|
Alıntı:
niyetin farklı olabilir bişey diyemem:yes: |
Alıntı:
|
neyse ne işle iştigal hemşerim??
manisa da? |
neyse daha fazla konu hakkında yorum yaparak konunun uzamasını ve yonetimde de sorunlar çıkmasını istemiyorum
ilk mesajlarımda sorun yaratımsa da kusura bakmayın not: geri çekiliyorum şeklinde algılanmasını istemem forum kuralları dahilinde gerekli cevapları vermesini bilirim ( bu da bir uyarı :)) ) |
ne sorunu kanka ben sadece haklı olanı söyledim
melike iyi bi arkadaşımız ben sadece senin haklı olduğunu dile getirdim |
herneyse herkesın kendıne gore haklılıkları vardır ama benı uzen ve bu kadar sideetlı cevaplar yazmama iten sey su benım yetkılerımı baska sekılde kullanıyo ve yetkılerımden dolayı böle rahat konusabılıyo seklınde bı dusunce olması.daha fazla konusmanın geregı oldgnu dusunuyrum cunku susmanın en buyuk erdemlık ve buyukluk oldgna ınanalardanım..
|
Melike kardeşim ne yetkisi yaw burada takılıyoruz hepimiz yetki falan hikaye burası forum devlet dairesi değil...
Bu arada bu cevabım diğer arkadaş için de gelsin... kimse kırılmadan takılalım yaw |
ohhhoooooooo ne olmuş bea burada :D YEEEAHH çatırtı kopuo burada!.. fazla uzatmanın bir alemi yok.....
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.