![]() |
televizyonda dövmek istediğiniz kişi kim???
televizyonda dövmek istediğiniz kişi kim???
tahammül edemediğiniz zaping yapsanızda sizi rahat bırakmayan kişi???? MEHMET ALİ ERBİL......! |
okan bayülgen
|
zekeria beyaz
|
Alıntı:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
şahan
|
ibrahim tatlıse.
selametle.. |
ibrahim tatlıses,lerzan mutlu,aydın,serdar ortac (i.i),butun mankenler,aziz yildirim,ozhan canaydın,nobre,trt1 de ki spor yorumcusu bilgin,ali sami alkış,banu alkan,bush, ve bunlar gibi onlarca olan dandik insan bozuntularını dovmek isterim ole bi şans verilirse....aklıma geldikce eklicem...hmm bide şey dicem; haber turk'un de spikerlerine acayip gıcık oluyom...
|
sabetayların hepsi
|
ohoooo
şimdi saymaya bir başlasam uzar da uzar bu liste reha muhtar mehmet ali birand deniz arman mehmet ali erbil zekeriya beyaz hülya avşar beyaz bunlar başı götürenler liste uzadıkça uzar daha işte!!! |
kısaca tek bir şey söylicem abi televizyonda her kimi görüyorsam alayını dövmek istiyorum...!!!
|
Haydar DÜmen Ve Zekerİya Beyaz
|
Alıntı:
Seni gidi senii:) >> > >> > >> >Camii hocasi hanimlara vaaz veriyormus. Kadinlardan biri sormus >> > >> >-Hocam bir doktorla yatarsak onun cezasi ne kadar? >> >- 3 sene demis >> >-avukatla yatarsak? >> >- 5 sene >> >-ogretmenle yatarsam? >> >- 4 sene >> >- peki hocam hocayla yatarsam? >> >- seni gidi seniii sen cennete gitmek istiyorsun galiba...http://www.turkbetcenter.net/forum/i...es/biggrin.gif |
tüm mankenler
mehmet ali erbil hülya avşar seda sayan kankalar bu saymakla bitmez..... |
hocam sende amma sormuşsun yani... aslında soruyu şu şekilde değiştirsek daha kolay olacak; televizyonda kimi dövmek istemiyorsunuz????
|
* zekeriya beyaz
* Haydar dümen * öğleden sonra kadın programı yapan bayanlar * ibrahim tatlıses * erman toroğlu * banu alkan * şu yeni yetme sanatçılar (kliplerinde iki bayan oynatarak ünlü olanlar) |
KEREM CEM dallaması
|
m.erbıl
seda sayan gulben ergen zekerıya beyaz( ıykkk) lerzan mutlu (ay böö geldı bu kardan uff salagın tekı saten) petek dıncoz kral tv ve vjlerı kusm aydın hatıce ıbo nıhat doganü ızet yıldızhan (ay uyuzoluyorum buna yaa) sanem celık gohan ozen (kurbaga suratD:) hayt bılgısı ve oyuncularını hadıse asena huysuz vırcın kıbarıye tatkan serdar ortac mahsun kırmızıgul emrah(hehe emrah yetıss:D) uf sımdılık bukardarr ıste hepsıne uyuz oluyorum bunların |
konuyu açtığın için teşekkür.bakıyorumda herkes dolu dolu.demekki hakkaten bunlar hakediyor.Ben önceliği müsadenizle spor yorumcularına veriyorum.Dövmek istemek ne kelime valla az bile...diğerleride arkadaşların yazdıklarıyla hemen hemen aynı ama sinirle aceleci davranmışlar sanırım.ayrıca ilk 10 u belirlemekte fayda var.VATANSEVER 26 kardeş içimi okumuşsun.
|
memet ali erbil, reha muhtar, uğur dündar, zekeriya beyaz, savaş ay, yakılıyooo diye şarkısı olan sarışın kimdi adı gelmiyor aklıma onu da dövmek istiyorum, tuğba özay ve bir dizi var ya; sihirli annem.. ordaki tüm oyuncuları ve yapımcısını ve hatta o diziyi çekecem diye vakit harcayan kim varsa hepsini.. ne uyuz bi dizi ya o öyle :)
|
Mehmet ali erbil , uğur dündar , seda sayan ya kardeş bu konuyu açtında yaz yaz bitmez şimdi bu:))
|
sahann
sahan cünkü cok gıcık ve yaptıgı esprilerde hiç komik deilllll:mad:
|
sadece özhan canaydın ve özellikle ilhan cavcav
|
haluk ulusoy'u döve döve gebertmek isterim döğrusu:D
|
herkess abi doru düsgün biri yokki:)
|
kadın programlarını yayına sokanları üstüne para verebilirim
bi bakıyon aglıyorlar 2 dakka sonra oynuyorlar manyak bunlar |
Alıntı:
|
walla hocam ben bütün fener bahçeli futbolcuları dövmek isterim özellikle
daum,alex,nobre,tuncay,appiah,anelka gibi...........? gebertmek isterim. |
valla arkadaşlar ben, paparazi, reyting ve show kanallarını yayınını yapaları döverdim.
|
tv'de sadece aydın ı dovmek ısterdım nebıcım ınsan ya ahu tuba nın hayatından bızene cıkarıo hergun konu mankenı gıbı delı oluyom ya sabah bı kalkıom bakıom tvde ahu tuba neden kactı ahu tuba neden geldi sacma yaa
|
SHOW STAR ATV KANAL D izlemedigim için dövebilecegim kimse yok bunları izlemezseniz daha mutlu olursunuz. Dünyayı onların gözlüğüyle değil kendi gözünüzle görür ve ben insanım bende varım diyebilirsiniz hadi bi deneyin.
|
n
hülya avşar,soytarı reha muhtar,fatih altaylı,vedaha türk ahlak yapısını mahveden insan kılıklı domuzlar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: MEHMET ALİ ERBİL:mad: |
:mad: :mad: :mad: ilker yasin :mad: :mad: :mad:
|
m.ali erbil,kadın programlarını yapanları ve sunanları
|
i tatlıses ve serdar ortaç denen lavuklar başta geliyo . çok var ama şimdili aklıma gelmio. güzel forum :)
|
nihat doganı cok fena dowerdim ben... artis bucur... booole alıcan eline meşeyi vericen beline beline bak gorucek anyayı konyayı
haa bide...... yok abi nihat dogandan baskasını dowemicem aklıma gelmio.... |
Simdi Yoq Ortaliklarda Ama Bucur Cadi Zelis O Potansiyel Tehlikeyi Vede Birzamnlarin Cocuklar Duymasinin Kucuk Yeni Ergen Kizi Adi Aklima Gelmiyo Onu Ikisini Kafa Kafaya Tokusturmak Isterdim Heh Aklima Geldi Duygu Uyus Kapiyorum Iki Uyus Karakter Iyyyyyyyyyyh Midem Bulaniyo Be Onlardan Ogggggggh
|
Lerzan Mutlu,hÜlya AvŞar,gÜlŞen
|
Selİn Demİratar.........
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.