![]() |
Tartışma:Herkes ŞUAN kullandığı antivirüs programını yazsın!
Arkadaşlar sizce en iyi antivirüs programı hangisi ve siz şuan hangisini kullanıyorsunuz? Ben avast ı kullanıyorum gayet memnunum.Ya siz?
|
arcavir kullanıyorum
en iyisi diyebilirim. çoğunu kullandım. selametle.. |
ben şuanda kaspersky kullanıyoru çok mükemmel
|
antivir canavar gibi
|
kaspersky benncede çok iyi
|
avast, tetersiz ama makinayı kasmadığı için seviyorum.
|
kaspersky benncede çok iyi avastta kullandım ondan katkat iyi düşünmeyin yükleyin hemen
|
Size katılıyorum kaspersky cok ıyı fakat makınayı kasıyor. Bu bakımdan avast kalıte ve performanstan odun vermeyenler ıcın bır numara dıye dusunuyorum. Siz ne dersiniz ?
|
bence avast bayadır kullanıyorum çok memnunum
|
bende mcaffe 9 kullaniorum memnunum deişmemde yani...
|
kaspersky den başkası yalandır.tüm testler kaspersky ın en iyisi olduguna hemfikir.avast vs..makinayı lunapark a cevirir ruhunuz duymaz..norton ve f-secure de gayet iyi.
|
bitdefender internet security 2006 kullanıyorum.
ayda bir de format atıyorum zaten |
kasper en garantilisi
diğerleri nasılki acaba etrust hakkında bilgisi olan varmı |
vallahi ben ne kullanacağımı şaşırdım arkadaşlar..her kafadan ayrı bis ses..
|
arkadaslar 1995'ten beri pc kullanıyorum inanmayacaksınız ama hiç antivirüs kullanmadım ihtiyaçta duymuyorum
|
Alıntı:
selametle.. |
Alıntı:
nüyorum. burda yazılan yzılmayan bisürü antivirüs programını kullandım. eni iyisi kasper ve arca diyebilirim. ama kasperki ağır program. pc yi kasıyor.arca kullanıyom bir yıldır. çok memnunum. şiddetle tavsiye ederim. mkls yi duymuşsunuzdur. çok kaliteli bi antivirüs programıdır. mks şirketi çıkarıyo bu arcayı. arca çıkmadan öçncede mks kullanıyodum. ondan da çok memnundum. selametle.. |
Alıntı:
|
norton ve spyware kullanıyorum acayip kasıyor
|
avast kullanıyom
|
bende avast ı kullanıyorum,vallahi cok memnunum,pc yi kasmıyorsa
|
pek anlamasamda avastı kullanıyorum, ama truva atları için endişe ediyorum açıkcası
|
bence NOD32
|
McAfee kullanıyorum.memnunum:smile:
|
avast - ad-aware
|
a-squared StartCenter
Ad-Aware SE Personal avast 3'ü bir arada hergün taratırım |
avast çok ii
|
nod32 2.5 + kaspersky 4.5 personal pro (on demand)
not: avast free (ücretsiz) antivirus yazlımlarından en kötüsüdür. İllaki ücretsiz kullancaksanız antivir derim ben .. |
avast ın yanında ad aware se nin ad watch ayrıca spybot serach and destroyun tea timeını kullanın bilgisyarınıza virüsün kralı giremez
|
kaspersky
kullanıyorum |
uzun süredir avast kullaniyorum ..wala hiç bi sorun yasamadimm
|
avast kullanıyordum kaspersky'i yükledim bilgisayarı yavaşlattığını hissetim
|
ben nod32 kullanıyom sanırım benımkı ıyı degıl kımse kullanmıyo galıba hangısını onerırsınız ve nod32 eger kotu ıse neden kotu kankalar ben fazla anlamıyorum
|
norton kullanıyorum
|
kaspesky 6,0. herkese tavsiye ederim...
|
ciddi anlamda söylüyorum ben pc de hiç bir güvenlik kullanmıyorum ama servırda tam koruma var bağlantımı servırdan aldığım için onun güvenlii üst derece ama ben kullanıcak olsam kaspesky den vazgeçmezdim
|
nod32 ve avast
|
bende kaspersky, spybot-search&destroy ,registry mechanic kullanıyorum..kaspersky pc kasabilir ama bence max..güvenlik sağlıyor.Avastı kullandım trojen ler pc'de özgürce geziyordu:D bana sorarsanız kaspersky derim...
|
arkadaşlar ben AVG kulanıyorum kasparsky kullanadım gelen gidene geçdedi şuan da avgde memnunum saygılarımla
|
kaspersky
illede kasperky
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.