![]() |
çok teşekkürler
|
teşekkürler arkadaşım çok sağol
|
arkadaşım fil aradığım bir filmdi sağol
|
selam arkadaş
|
selam arkadaş
|
çok sağol eline sağlık
|
çok sağol kanka
|
çok sağol kanka
|
sağolasın arkadaşım
|
sağolasın arkadaşım
|
eyvallah kanka
|
eyvallah dostum be senin istedigin tesekkür olsun
|
Çok Saol
|
baba sağol da bu pm gönderin demişsin pm ne oluyor
|
teşekkürler
|
kardeş bu ikinci cd eksik
part 5,6,7,8 de yok mu acaba |
ellerine sağlık arkadaşım yeni bir cakal.net üyesiyim bu indirdiğim ikinci filmim filmin kaliteside mükemmel ancak filmin diğer yarısını nasıl indirecez. cunku ben butun partları indirdim ve film yarım zaten part 2...4 rar dosyasınıda tek başına acmak istersek işlem sonrasında part2...5 i soruyor. filmi acıp baktıgımızdada zaten kaldığı yerden filmin yarım olduğunu anlayabiliyoruz. emeğin için sağol cevaplarsan sevinirim.
|
of arkadaşlar yaa bi paylaşımı çabuk ve yarım yapacağımıza geç ama tam yapmak daha iyi değil mi ? Bunu yapan arkadaş da ikinci cdyi eksik uploadlamış.Acaba giremiyo mu diye düşündüm ama kaç gün oldu.Yardım edecek kimse yok mu ?
|
saoolasın eleine koluna pc ne emeğine sağlık
|
eksik partlar düzeltilmiştir gecikme için hepinizden özürdilerim
|
??
bu ikinci cdnin rar şifresi ne yazabilir misin ??
|
yardim
Dostlar ilk kez film indirdim herry potteri acemilik iste zip dosyasindan cikaramiyorum yariya kadar aciliyor dosyalar diger yarisi acilmiyor hata veriyor ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz mutlu olucam saygilar
|
Alıntı:
|
yardim
Arkadasim full butun dosyalari indirdim 1. cdnin 7. partini iki kez indirmeme ragmen neden bilmiyorum otomatik siliniyor ve hic bir part acilmiyor direk rar hata veriyor daha once hic film indirmedigim icin nedenini anliyamadim saygilar
|
eywallah
|
eywallah
ellerine ve emeğine sağlık
|
harikasın kanka
|
saol abi...
|
arkadaşlar hary poter hastayım filimlerini elimden geldikce indirmeye calısıyom
|
link ölü konu kilitlensin
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.