![]() |
gs sampıyon
tebrıkler arkadaslar
|
arkadaşlar tbr ederim
|
Kutlarim sampiyonlugunuzu.
|
tebriklerrrr.
|
Bir beşiktaşlı olarak
Kutlarım kanki sizi :biggrin: :biggrin: :biggrin: sizin sampiyon olamanızı bütün kalbimle diliyordum Bizde 3. olarak UEFa ya gidiyoruz |
EVT BİR CİMBOMLU OLARAKTAN ÇOK MUTLU KUTLU ŞANLI HUZURLU OLDUM TÜM CİMBOMLULARIN DA AYNI DUYGULARI PAYLAŞTIGINA DA EMİNİM
|
Bİr Galtasaray Li Olarak Çok Gurulu Ve Onurluyum...
|
ewet yawaş yawaş çirkefler dökülüyor. işte bu yüzden fenerbahçrenin kendi taraftarından başka dostu yok.
fanatik galatasaraylı olarak sewincinizi paylaşıyorum arkadaşlar.watana millete hayırlı uğurlu olsun. selametle.. |
tüm galatasaray camiasını tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim
|
Bir Baba Hindi,,,Haddini Bildi...hahahahahaha Küfür Yok Küfür Yok Alırız Kupanızı Yoksa Sonra Ağlamayın Tüm GALATASARAY'lıların Şampiyonluğunu Kutlarım Kankalar.....:D:D
4 Yıl Üst Üste Şampiyon Olduk Avrupanın Kralı Olduk... İşte Bu kadar Şampiyon Belli Oley Beaaaa........... |
HER BİRİNİZ BİRER ASLANSINIZ ASLAN TEBRİKLER BUTUN ASLANLARA BİZE BU GÜZELLİĞİ TEKRAR YASATIGINIZ İÇİN ÖLÜMÜNE ASLAN...
|
Şampİyon Galatasaray
Tebrİkler Aslanlar Bİze Bu Gururu Ve Onuru YaŞattiĞiniz İÇİn... |
tbrkler
|
SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIII
|
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
Bu yeterli arkadaşlar :)
|
Alıntı:
|
edit by GeCeLeR
|
en büyük gs arklarim
|
helal Ktü'lü aslanlardan sevgilerrrrrrr
|
işte adalet buna denir
hakemle parayla şikeyle son haftaya kadar sevindi ezikbahçe son maçta ilahi adalet şampiyonluğu hak edene getirdi yürekle oynayan inanan asil takıma ve taraftarlarına güldü adalet rerere rarara galatasaray şampiyonnnnn |
WE ARE THE CHAMPİON 2005-2006GALATASARAY TURKCELL SUPER LİG HİÇ BİTMESİN
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.