![]() |
SizCe dÜnyanın en GüZeL kAdını kİm
ben söylüyüm ilk önce arkadaslar bence dünyanın en güzel kadını britney spears ondan sonra benim beğendiğim evanescence'ın solisti amy lee war?
|
Nicole Smith
|
gwyneth paltrow
|
n güzel kadini bana göre beyonce
|
hillary duff?
|
BENCE dÜNYANIN EN GÜZEL KIZI İLKNUR SAĞ (KENDİSİ SEWGİLİM OLUR)
|
christina aguilera,manyak otesı bır kadın
|
bnce en güseli kardesim :D:D EDA kralicem o bnim
|
benceee önce ANNEM sonrada SEVDİĞİM KİŞİ
|
tabiki benim sevgilim :D
|
kankalar sızde alemsınız hee ben unluler hakkında sordum herkes annem kardesım sevgılım demıs :D:D::DD::D:D:D:D:D
|
o zmn en güseli yok... :D hiçbiri kardesim kdr güsel diil :D:D
|
angelina jolie :)
|
ben şimdiye kadar hiç bir unluu tıp olarak begenmedim cunku bosss nede olsa benimle birlikte olmıcaklar ama istersen yinede soliim şebnem shefer
|
en güzel bence BEEEENNNN TABİKİİİİİ!!!!!!! :smile:
|
charlize theron.. kasımda ask baskadırda cok harikaydı ozellikle.
|
BEYLER SİZİ SİZDEN ÇOK SEVEN, SİZİN KILINIZA ZARAR GELMESİNİ İSTEMEYEN VARLIĞI UNUTMAYIN ANNENİZZ. fiziki güzelliği bilmem ama ben annemi herşeyden çok seviyorum
|
natalia oreiro
|
Amerie
|
eva longoria(umutsuz ev kadınlarından)
|
|
salma hayek...monica belluci ....fergie ...christina auigilera ... cathrine zeta jones.... charlize theron... angelina jolie... jenna jameson...tera patrick... ohooo bitmez şuan daa bu kadar aklıma geldi şimdilik.....:biggrin:
|
tabıkı ANNEM...
sonra tyra banks ;) |
gusel cok var ama jennıfer love hewıtt,hıllary duff,eva longıorıa,julıa roberts fılan fılan....:biggrin:
|
cathrine zeta jones
|
bence Aysel Gürel ...ehue
|
mariah carey!!!
|
bence rihanna
|
fergieeee ama herkese gore degisir
|
bence elisha cuthbert...
|
arkadaşlar düyanın en yakışıklısı da benim...hahaha
|
Demi moore ve Kristin kreuk:D
|
britney spears
5 Eklenti
dünyanın en güzel kadını britney spears çok tatlı çok güzel ve vücudu mükkemmelhttp ://www.cakal.net/attachment.php?attachmentid=311&d=1169294965
|
dünyanın en güzel kadını anneler
|
christina aguleria
|
arkadaşlar saçmalamayın lütfen tabi ki iki ayaklı varil haline gelmesine ragmen televiyonlarda hayli yer kaplayan görüntü ve ses kirliliğine sebep olan vede benim sinirlerimi zıplatan türkiyenin en güzeli kabul edilen kişi bu kokoş kişi kimmi siz tahimin edin................dayanamıcam döllüyecem bu karayı
hulya avşar tabiki kim olacak..... |
dünyanın dio arkadaşım tabiki ANGELİNA JOLİE :):)
|
tabikide En GÜzel Kadini Elisha Cuthebert
|
Angelina Jolie ya da Adriana Lima
|
arkadaslar fergie cok güzel (black eyed pass)
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.