![]() |
Cakal.Net Muhabbet Cafe...:)
Arkadaşlar istediğiniz her konuyu burda konuşabilir ve sınırsız geyik yapabilirsiniz...Yeni gelen arkadaşlarda kendilerini tanıtırlar kaynaşmış oluruz...
(tabiki küfür ve argo dışında):smile: Hoş sohbetler.... |
kardeşlerim nasılsınız geyik yapalımmı :D:D:D
|
eeeet geyik yapalm hadi............de ne knuşcaz???
|
merhaba arkadaşlar dun bır arkadaşın tafsıyesıyle uye mı gercekleştırdım..
umarım sızler'le ıyı bır dost oluruz... ben istanbuldan faruk ogrencı sayılırım kpss. hazırlanıyorum tanıştıkca yenı bılgılerım de yayınlanacaktır... teşşekkurederım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Faruk kardeş önce benim bölüme bi uğra iyi vakit geçirmek için uygun bi yer :)) o geyik yapmak isteyen arakadaşlar nere kayboldu yaa... |
sıkılmıştırlar geyik yapmak sarmadı sanırım bende sevmem bende kacıyoruz size hoş sohbetler :)
|
;)
Alıntı:
efsun senın bolumune ugrarım :) |
Her zaman bekleriz kapımız açık :)) bunu saymayız ama elin boş gelme bi dahakine haa:)))
|
Alıntı:
|
Millet ben gidip biraz avlanayım acaip acıktım.. Tabiki yapıştığım şu koltuktan ayrılabilirsem iyi our:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
siz benim bölüme ugrayın en iyisi senin bölüm nere diyeceksen www.cakal.net ne ararsan var:)) |
Alıntı:
2.O arkadaşı önce ben gördüm.Lütfen hemen sahiplenmeyelim. 3.Senide bölümüme beklerim... 4.Bu yazımdaki kişiler, olaylar, benzetmeler vs.. tamamen hayal ürünüdür.. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
1 ben herzamn eksık ve yanlıs yazarım !
2 uyemısı ılk ben gordum dıyerek sen sahıplenıyosun:D 3 bende senı bolumume beklerım ....:biggrin: |
niket 1 madde eksik olmuş :):):)
|
nıye bısyeın yarrısını mı yapıyoruzkı eksık olamz mı al budasan obur madde olsun:D:biggrin:
|
vay bea bukadar ıstek can saglıgı gezerız dostlar gezerız :)
nıke46... |
Alıntı:
Niket bunun türkçe meali var mı göndersene.. :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
anlayan arkadasın bırıne sor sana acıklar
|
Alıntı:
|
anlasanda fark etmez zaten
|
Arkadaşlar sakın kavga ettiğimizi falan sanmasın sadece muhabbetten kaynaklanan küçük takılmalardan ibaret sözlerdirr...
|
aa ama oda olmasın dimi
|
ya gençlik biraz muhabbet edelim ama yeni bi konu bullaım :D
|
konumuz ne olsun süleyin bakim:D
|
slm
slm arkadaşlar. valla foruma yeni üye oldum. hiç bişey bilmiorum dersem yalan olmaz. sıkıntı sıkıntı nereye kadar!! bu forumdaki üylerin çok yardımcı olduklarını duymuştum. acaba ne kadar doğru!! hadi bakalım bu güzel kardeşiniz bişeyler paylaşında bizde öğrenelim!!! :smile:
|
Alıntı:
|
eywallah kardeş ilginize çok teşekkür ederim!! artık zaman geçtikçe görücez ne nasıl ne şekilde yapılıo!! umarım dediğin gibi eğlenceli vakitler geçiririm!! :smile:
|
eeee geyik nereye kactı goren war mıı????...
|
avcı vurdu :P
|
abiler kardeşler kimler burda nasıl göreceğiz
|
Alıntı:
|
iyi bakalım yeni gelenler hoş geldiniz
|
yenı gelenle rhos glemıs sefalr getırmısler :D buarda ben senın ımzanda kı kızı cok sevdım ya:D bende koymak sıtıyorum ımzama:D
|
Alıntı:
|
millet bişi desem bnm bu avartar olmuyo kaç msja uluşmam gerekiyo yada neden olmuyo :D
|
slm ben yeniyim site süper :D nasılsınız
|
Alıntı:
tşk ederim kendim adıma konuşayım hiç iyi diğilim. iyi olmayı da düşünmüyorum :@ sen nasılsın :) selametle.. |
Alıntı:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.