![]() |
Denİz GezmİŞ
DENİZ GEZMİŞ için hazırlanmış bir slay ve bir kaçta müzik
http://turksolu.web.aplus.net/denizg...g_turksolu.zip |
seninle tanışmak isterim özelden mail adresini atarsan sevinirim
|
sağol kardeşim emeğine sağlık olsun..
|
paylasım ıcın saool
|
konu için teşekkürler konu taşındı
|
kardeş bize deniz gezmiş gibi kendini vatanına adamış inşanlar lazım.yada hepimizin deniz gezmiş gibi insanları örnek alması lazım.VARLIĞIMIZ VATAN VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.ŞEHİDLERİMİZ ŞAD OLSUN.
|
deniz gezmiş benim bildiğim komünistin biriydi ne zaman kendini vatana adamış bu adam yawww
|
arkadaŞim Neydİ Anlamadim Komunİst Ne Ya Birazcik Ilerleyelim Ya Kulaktan Dolma Bilgiler Le Kimseye Bu Tarz Seyler Solemeyin Demi Chingy Bi Ara Ac Bi Kitap Oku Ya Da Arastirm Ayap Bana Komunist Olduguna Dair Bisi Buldugunu Getir Goster Bende Inanayim Stop.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca "üç armut..." gibi benzeri ifadeler bir moderatöre yakışmaz..! Aslında hangi görüşten olursa olsun bir insana yakışmaz... Sizin de göreviniz sebebiyle ifadelerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir... |
Alıntı:
marx ve engels gibi fikir adamlarının ortaya attığı ve geliştirdiği diyalektik materyalizm ve bu anlayışın topluma ve tarihsel gerçeklere uygulanması sonucu edinilen toplumsal materyalizm kavramlarının ışığında , sınıfsal çatışmaların sonucu edinilecek olan sınıfların olmadığı bir toplum yapısı olan komünist sistemin , vatana , millete hayırlı olacağına ya da tüm dünyaya fayda getireceğine (enternasyonal) kanaat getiren bireye verilebilecek isim. saygılar t u n a d a |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne zaman adam oluruz saygı ile onayın farklı ifadeler olduğunu öğrendiğimiz zaman.... |
Alıntı:
|
Bend e Chingy 'e eleştirimi daracagında 3 armut sozu ile ilgli getireceğim..Komunizmi ve Deniz'i sevmio olabilirsin..gerci bu da ayrı bir tartısma konsudur ama bu ifade olmamıs yakısmamıs..Yoneticiysen işin bu tur kullanımları engellemek..
DEniz Gezmiş için bir şiir yayınlayım bende.. -devrim- temiz kalan tek yerdir devrim butun bir yil kirlenen duvarda ama gorebilmek icin asildigi cividen indirilmelidir yapraklari biten takvim zorbalara direnmektir devrim bir cocugun annesinin cantasindan aldigi paralari altina gizledigini soylememi$tir dovulen hicbir hali icinde ya$amaktir devrim diki$ kutusunun ve topluigneler gibi bir arada olmayi gerektirir kar$i koyabilmek icin zulmune makas denilen patronun gece i$iklar arasinda ko$maktir devrim ate$boceklerini yakalamak isteyen cocuklarin pe$ine takilir gun gelir yanip sonen mavi i$iklari polis arabalarinin kagit bir gemidir devrim butun gemiler hurdaya ciksa da sonunda ta$idigi ozgurluk $iiriyle batmadan yuzer nicedir dunya sularinda kim bilir kac yunus gormu$ kac deniz gezmi$... sunay akin |
Alıntı:
cevaplamış kişisin sen scarface......resim ile;) TKP. kendini VATANA adayan en hakiki insan ATATÜRK'tür. Deniz gezmiş bildiğim kadarı ile, Türkiyedeki ilk silahlı öğrenci olaylarının lideri, bu günkü silahlı terör örgütlerinin temeli olan T.H.K.O. nun kurucusudur. Devletimizi yıkıp yerine marksist bir devlet kurmak için silaha sarılan ilk kişidir. diye biliyorum..... yinede genç yaşta her er'in göze alamayacağı, yüreği cesurluğu nedeni ile sevmesemde,saygı duyduğum, enderlerdendir. |
Alıntı:
|
kardeş konuya istediğini yazabilirsin adamı sewmeyebilirsinde komunizme karşida olabilirsin bu beni ilgilendirmez bende sadece dar ağcidan 3 armut sözüne taktım laf yetiştirmek gibide bi derdim yok yanliş anlaşildiysada affola
paylaşim içn tekrar teşekkür ederim |
Sevgİlİ ArkadaŞlar KİŞİ Hangİ GÖrÜŞten Olursa Olsun İnsandir Yorum Yaparken Bİraz Daha Esnek Olmaliyiz Elİnİzde Bİr Kanit Olmadan Da LÜtfen Yorum Yapmayin O Sİzİn CahİllİĞİnİz Olur
Saygilarimla |
Olayı fazla uzatmamak lazım geliyo bence sizcede öyledir herhalde.Yürekli bi adam olduğu kabul ediyorum ama sevmediğim bi insan hakkında da ileri geri konuşmamda gayet normal bence.Ayriyeten ne bilm küfür felanda etmedim.Olayın benim yönetici olmamla ne alakası var bunuda anlamadım.Bence düşünce konusunda adminde olsa userda olsa ne farkederki?Herkesin düşüncesine saygılıyım ama biras ileride gidiyoruz arasıra işte...Ama armut sözünden pek vazgeçme niyetinde değilim.Az öncede armut yedim yaa...
|
Alıntı:
işkembeden mi atıyorsun...... nurcular konusundaki fikirlerin değişmiş olmalı öyle ise veya apto için;) Alıntı:
biz de cahil olalım......;) saygı bizden..lafta değil:rolleyes: |
chingy nickli moderatör,sizinle fikir billiği yapsa idi iyi olacaktı,fikir ayrılığı olup kominist dedi diye kötü çocuk ha.deniz gezmiş kominist değilmiydi?yaşasın karl ve lenin,yaşasın bilmem nelerin kardeşliği!!! naraları atan kimdi?bırakın bu sahte haykırışları.....yada sahte ATATÜRKÇÜLÜĞÜ...ATATÜRKÇÜ'yüm diyip kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışan yobazlar gibi, sadece isim değişikliği ile aynı görevi üstlenen insanları savunmayın......
|
BİZE KALAN AZİZ BORÇ,
ASIRLIK ZAMANLARDAN. SİLELİM TARİHİ, SAHTE KAHRAMANLARDAN......... http://www.cakal.net/showthread.php?t=26237 işte gerçek kahraman..... |
size diyecek hiç bir sözüm yok hala 800 yıl önce kurulmuş ve bu gün külleri bile kalmayan birşeyi yaşatmaya çalışıyorsunuz biraz artık olgunlaşın okuyun araştırın kulaktan duyduğunuz şeylerede inanmayın her zaman.durumunuza gülmek isterim ama cahilliğede gülmek olmaz ki
(avatarımı değiştirebilirsiniz ben de yenisini koydum) |
Alıntı:
:confused: :confused: :confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani sol ve sağ, ortak düşünceleri ''Türkiye ‘ yi kurtarmak '' değilmiydi..? sonuç..... TÜRKİYE'nin 80 öncesi, 5 bin evladı ölmüştür...... etkenlerden biri değilmidir..... tahrik edici notlar yazmayı bırak lejyoner dediğin gibi eşek(cahil) isek, semer takmadan palan giymedik, tor sıpa olup,semer takmadan palan giymeye çalışanlara konuş.......;) |
onun için mi amerikalılarla iş birliği yaptılar hesapta komünizmle mücadele birliğiymiş resmi bulursam yayınlayacağım merak etme o zaman ne diyeceksin bakalım
|
Alıntı:
adanaya gelince haber verde, balcalıda, kampüsün içerisinde, harika göl manzarası karşısında daha serin şekilde tartışırız....;) |
istediğin zaman zaten serin geliyorum ben biraz da siz serin gelseniz al sana da bi resim bi bak bakalım içlerinden birini tanıyabilecek misin?
http://www.turksolu.org/76/tevetoglu.jpg :))) |
Alıntı:
lakin, ben ne sormuşum....gayet objektif..... etkenlerden biri lejyoner.....etkenlerden biri vardır bir etken, sence fethi ulvioğlu, bence bir başkası.......değilmi? ben sorduğun herşeye cevap veriyorumda.... sen her soruma soruyla karşılık veriyorsun....... |
Alıntı:
|
yok hala o düşüncemin arkasındayım ben
soruna da gelince tamam türkiyeyi kurtarmaktı ama sen deniz gezmişle mahir çayanı karıştırıyorsun gibime geliyor ama nedensede ölen kişilerin nerdeyse 5te 4ü de solcuydu ...... |
karıştırmak.........
THKO,THKP-C, farkeden ne, karışmayan tek gerçek mezar taşlarıdır lejyoner..... sağı ve solu ile, belkide yanyana............ lakin, bu kuyu derindir lejyoner,ip kısa gelir....... ben yukarı çıkıyorum, ip eklemek isteyen varsa buyursun...... |
Alıntı:
|
way be dar ağacından 3 armut düşmüş biri deniz biri gezmiş biride 3 ün birini yemiş biraz ağırmı oldu dicem ama gayet normal bence
|
evet biraz ağır oldu.susurlukta bir kamyon iki geyiğe çarpmış espirisi gibi olmuş :)
|
Alıntı:
|
hiç olmazsa deniz gezmiş şerefiyle öldü sizinkiler gibi yemekleri yiyip yiyip bi köşe çırpınarak can vermedi yada amerikan bayrağpını elişne alıp öpmedi senin okuduğun kitaplarda bellidir nihal atsız falan takılıosundur sen biz hiç olmazsa 60 yıllık şeylerin peşinde koşuyoruz siz ise 800 yıl önceki şeylerin peşindesiniz dünya üzerinde bayrağınız bile yok :))))( bizde bari 3,4 tane var)
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.