![]() |
Baba ÜstÜmÜ Ört
Baba Üstümü Ört
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış. |
şerfsz herifler ya!ankalar o bekçiyi bulun banaaaaa!!!!!
|
wayyy ... adi, serefsiz ka.bozuk bekçi yaaaa bu kadar da olmaz yaaa...
|
i.ne bekçi yaw. bu nasıl iştir yaw insanda hiç mi insaf olmaz.
|
sapkınlık dereceleri yüksek bi insanın iğrenç davranışı..Ama gerçekçiliğinden şüpheliyim..
|
ulan ********in evladı allah belanı versin...adamı günaha sokarlar ya töbe töbeeeeee
|
ne iğrençlik bu ya
|
cok acayip bi hikaye arkadasim
tam serefsiz iste ama ibret verici bi öykü eline saglik |
aslında böyle insanları örnek olsun diye asmak lazım ya neyse bu
hikaye tamen gerçektir bu arada |
bu tamamen bi psikolojik rahatsızlık hastalığın adı nekrofili yani ölü seviciliği genellikle mezarlıklarda ve tıp fakültelerinin anatomi labaratuvarlarında calışır bu tipler. yani olay doğru olabilir.
|
aleme ibret olsun diye sikeceksin böylelerini taksim meydanında
adamı günağa sokuyo ****ler ya |
onu yapan bir insan değildir ALLAh belasını versin en kısa sürede İNŞ
|
manyak ulan bu bekçi bunu alıcan evire çevire .......?
|
ya böyle sirşey varmı bak ya böylelerini alla alla aynısı adamlarda ölüye saygı biel yok ALLAH BELASINI VERSİN nediyim
|
Allah belasını versin.Asmak lazım böylelerini
|
bu olay inşallah gerçek değilidir gerçekse o adamaı işkenceyle öldürsünler...
|
bakalım bakalım
|
evt arkadaşlar bu olay bizim evin arkasında ki mezarlıkta oluyo adam hala içerde ******** . . . . .
|
ne gunlere kaldıkk yaww....
|
midem bulanıyor kusacam sanırım.....!
|
o bekçiyi bi elime verseler...döve döve öldürürdüm.....
o... çocuğu. |
wa a...na kodumunun herifi o.... cocuguna bak yaaaa
dunyada bole insanlar da mı war yaaaaaa |
Bİr Bakalim
|
OĞlum Bu Hİkaye GerÇekse Bende O Bekcİyİ Bulur Sİkerİm
|
o bekcıyı ben olsam oldururdum
|
Şerefsiz Herif..Biz Burda Türklüğümüzle Övünürken Böyle Serefsizler bizi yerin dibine sokuyolar..Yaşattılar mı bilmiyorum..Ama böylelerinin canını almak bi vazife oldu artık..Yazık ya!!!
|
pis herif ya içim tuaf oldu
|
Ne GÜnlere Kaldik
|
nasıl ya
|
a.q şerefsiz bekçisi seni bizim elimize vercekler seni parçalarına ayırırız bea
|
ya emege karşı saygımız var ama bu kadarı biraz fazla abi olmaz böle bişey yaaaaaaaaaaaaaa
|
ya plmaz böle bişey
ya emege karşı saygımız var ama bu kadarı fazla pisko manyak adam ya :eek:
|
sapık bekçi i.ne ne denirki
|
Şerefsİzler!
böyleleri insan değil abicim!bunlar gibileri önce taksimde ve ya kızılayda asacan sonra da bir güzel benzinle yakacan ibret olsun diye
|
Konu GÜzel
|
Sagol Kanka
|
vay horunzbu evladı serefsız adı alcak vs dıyecem bu sıfatları tasıyan ınsanlara ayıp olacak boyle adamları canlı canlı pacalayacaksın ıbretı alem ıcın
|
ben böle bir olayın olduguna inanmıyorum...bukadar asagılık bi kişilik olamaz...varsada kesin ruh hastası falandır...
|
yokj gercek deildir bu.zannetmem
|
Bu Doğru Değildir ya...Doğruysada Allah Belasını Versin O ............
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.