![]() |
Çakal.net Bayanlar Gusellik Yarismasi
EWT ARKADASLAR KENDI ARAMIZDA ETKINLIK DEGISIKLIK OLSUN EN BASTA EGLENCE OLSUN DIYE BOLE BI KENDI ARAMISDA YARISMA DUSENLEYELIM KATILMAK ISTEYENLER BURAYA RESIMLERINI VE KATILMAK ISTEDIKLERINI BELIRTSINLER VE ANKET YOLUYLA CAKAL.NETIN GUSELLERINI SECELIM HEP BERABER YARISMA BELKI REP OLULLU OLABILIR HENUZ ADMINLERLE KONUSMADIM AMA OLSUN.
YARISMADA LUTFEN SAYGI KURALLARNI AŞMAYALIM BIRBIRIMIZI KIRMAYALM SIMDI DEN KATILICAK ARKADASLARI MEDENI CESARETLERINDEN DOLAYI KUTLARIM katılmak ısteyen arkadaslar buraya resımlenını koysunlar bız resımlerı katılım tarıhı sona erdıkten sonra anket bolumunde oylamaya sunucaz . katılım suresı:09-12 eylul oylama tarıhı:13-15 eylul katılanlar 1-cido-mars 2-dryctn |
bende katılmak istiyorum kendime güveniyorum manyağımdır ayrıca
http://img152.imageshack.us/img152/6532/ben1vj5wr3.jpg |
yav cıdem cım cnm arkadasım senınle yarıscaz he kaybedıcem zoman yarısmayı eklıyorum cıdem cım
|
ztn bi sen bi ben olcaz heral 2mizde 1.oluruz hehehe
|
o zaman benim oyum cigdeme keh keh keh
|
hhehehe:D yok cnm katılan olur ınss:D
|
eğer katılım az olursa ninemı cağıracagım ona gore walla o zaman hapı yutarsınız :D
|
Alıntı:
|
oyum çideme :Pp
|
ya hop ben daha koymadım ya noluyozz:D
|
koyda görelim :D
|
Alıntı:
|
|
la güselse kendine sakla daha niket ablamın fotosunu görmedin sen sora konuş :D:D
|
Alıntı:
|
niket ablamı görde sen biş öle konuş :)) koy nbiket abla sende oyumuzu verelim :D
|
Benİm Oyum KardeŞİm Nİket A
|
benimde :D tartışmasııııııızz :D
|
oyunu başlatan arkadaşın resmi yok ve katılım neden çok az erkekler daha fazla yorum yapmış noluyor ?
|
:D ehuehuehu :D
|
ben şimdi resim koyup aday olucam ama beceremedim..collateral gelsin ondan yardım alınca koyacağım...
böyle tek adayla güzellik yarışması olmaz değil mi:))) |
Alıntı:
Foruma Nasıl Resim Eklerim ve Paylaşırım ( Resim Upload ) |
|
ahanda becerdim..sağol arkadaşım..ben şimdi bilimum resimlerimi koyarım sizler iiçin eheheh...
|
tek foto yeterli olsun birini kaldırayım..
|
iyi iyi katılımlar artmış
|
buraların o büyüğü o bir başka niket niket çok yaşa:biggrin: :biggrin:
buarada forumda aktif kaç bayan üyemiz var oda ayrı bir tartışma konusu olsun derim ben |
cidemin yanındaki saten niket olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 1 resimle 2 katılım güzel olmuş ama yinede tam emin değilim
benim oyunda cigdeme olsun :) |
Alıntı:
|
niket resmini bekliyoruz.Büyük bir merakla
|
aynen bende;)
|
Alıntı:
|
evet olabılır ama baskası:D
|
merakla anketi beklioruz :)
|
Alıntı:
|
hhe ehe yarın solerım cıdem e gorsucezde oda bılıyo super oldgunu:Dhehe
|
bu nasıl güsellik yarısması anlamadım:)))yalnız 2 aday var:))
|
çiğdeme oyum hııh :D
|
oyum çiğdeme...
|
cok tesekurler ama daha nıketı gormedınız hemen karar vermeyın derım:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.