www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=35155)

DJIN 09-10-2006 11:55 PM

izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün...

Dostlarını özlemiş köpek, köpek dostlarını...

http://www.youtube.com/watch?v=lcswp...elated&search=

Bu insanı sırf bazı şarkılarını beğeniyosunuz die destekliorsanız eğer 35 bin vatan evladı gelsin aklınıza....

yeni olarak orjinalini buldum arkadaşlar montaj diyorlardı...

http://www.youtube.com/watch?v=FteixLRgTjw

bir bakın bırakın artık bu pisliği savunmayı...

sonnnefes 09-11-2006 12:09 AM

ne diimki:(((

aBURCUbur 09-11-2006 12:33 AM

Ben Sadece Şarki SÖzlerİnİ Beenİyodum Ama Dİcek BİŞİ Yok

vestelman 09-11-2006 12:40 AM

Yorumsuz

CaKaLBoT 09-11-2006 12:54 AM

olduysen ııkı gebermısın
olmedıysen allah belanı versın
ahmetkaya...

XMaT 09-11-2006 02:14 AM

Alıntı:

İlk Gönderen vestelman
Yorumsuz

KaTıLıYoRuM...

bluekeys™ 09-11-2006 04:32 PM

gerçekleri görmek istemeyipte halen ahmet kaya yı vatan perver sayanlara güzel bir cvp olsa gerek soal paylaşım için

cİHAn 09-11-2006 04:40 PM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys
gerçekleri görmek istemeyipte halen ahmet kaya yı vatan perver sayanlara güzel bir cvp olsa gerek soal paylaşım için

katılıyorum

merichh 09-11-2006 04:57 PM

ahmet kaya bi ekoldür...yıldızlara erişilmez...

ceze34 09-11-2006 04:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen noumAhmet
olduysen ııkı gebermısın
olmedıysen allah belanı versın
ahmetkaya...

BENDE KATILIYORUM:mad: :mad:

haramir 09-11-2006 05:30 PM

dinlediğinizide anlamıyosunuz evet kurduz diyorki buna hakkı var ama BARISI OZLEDİK DOSTU OZLEDİK diyor bunu niye gormemezlikten geliyorsunuz . herkes turk olduğunu soylemek zorunda değil zaten sizin gibi yozler yuzunden hersey bu noktaya geldi iki tarafında gencecik insanları malesef oldu..:(

CaKaLBoT 09-11-2006 07:15 PM

Allah belasını versin

Byturk 09-11-2006 07:56 PM

en İyİ KÜrt ÖlmÜŞ KÜrttÜr GerÇeĞİnİ Unutmamak Lazim

toprak2455 09-11-2006 08:09 PM

Alıntı:

İlk Gönderen merichh
ahmet kaya bi ekoldür...yıldızlara erişilmez...

öyle ekolun taaa ....... tobe tobe

DJIN 09-11-2006 08:22 PM

Alıntı:

İlk Gönderen haramir
dinlediğinizide anlamıyosunuz evet kurduz diyorki buna hakkı var ama BARISI OZLEDİK DOSTU OZLEDİK diyor bunu niye gormemezlikten geliyorsunuz . herkes turk olduğunu soylemek zorunda değil zaten sizin gibi yozler yuzunden hersey bu noktaya geldi iki tarafında gencecik insanları malesef oldu..:(

sanırım dost die bahsetii kişinin kim olduğunuda biliyorsundur.... ve verilen pkk konserlerinden de haberin vardır ....:mad: :mad:
bu yaptığımıza yozluk deniosa biz yozuz kardeşim.....
demekki sana göre pkk bir taraf ve ölen pkklılar içinde malesef diosun yazık sana......
tek amacı senin şuan burda hür olmanı hür yaşamanı sağlamak olan şehidlerin kemikleri sızlamakta ....

playa_777 09-11-2006 08:58 PM

ilk önce ahmet kaya ya allah ramet eylessinn diyorum..ahmet kaya dinini hic inkar etmedi!kurd pkkli..ahmet kaya edoldir ve sarkilarini ben bir türk olarak 24 sat dinlerim..pkk li diye sarkilarini dinlemeyim mi??ona bakarsaniz ibrahim tatlises de kürt onu dami dinlemeyim??mahsun kirmizigül??ayrimcilik yapmayin lütfen..ahmet kayanin bir kilipi vardir belki bilen vardir..http://www.youtube.com/watch?v=JjiVuwlXM_M ahmet kaya is the best!!saygilarla

dijitalsih_1 09-11-2006 09:20 PM

Montaj yapilmis... Ne icin nerede söylenmis, bilip bilmeden yaziyorsunuz. Kafatasciliktan vazgecin artik. Biraz mantikli ve sagduyulu davranirsaniz, Ahmet Kaya'nin böyle birisi olmadigini anlarsiniz.

Haluk Levent'i de düsman alin karsiniza:
http://www.youtube.com/watch?v=-EoS8...elated&search=

DJIN 09-11-2006 09:36 PM

Alıntı:

İlk Gönderen playa_777
ilk önce ahmet kaya ya allah ramet eylessinn diyorum..ahmet kaya dinini hic inkar etmedi!kurd pkkli..ahmet kaya edoldir ve sarkilarini ben bir türk olarak 24 sat dinlerim..pkk li diye sarkilarini dinlemeyim mi??ona bakarsaniz ibrahim tatlises de kürt onu dami dinlemeyim??mahsun kirmizigül??ayrimcilik yapmayin lütfen..ahmet kayanin bir kilipi vardir belki bilen vardir..http://www.youtube.com/watch?v=JjiVuwlXM_M ahmet kaya is the best!!saygilarla

kimsenin kürtlüğüne bişey söylemedim ben dikkat edersen..
PKK lı sıfatını kullandım PKK lı olduğunu kabul ediyosun demekki ve hala destekliosun dinlediğin adamı sadece sadece kütlesiz müzik olarak görme o adam senin onun müziğini dinlemek için verdiğin paraları hür yaşadığın vatanına hıyanet amacıyla kullandığı için bu adama tepki bu kadar büyük ....
Kimsenin ırkına bişi söylemeye hakkımız yok ama eğer bölücü örgütle bi sempatisi varsa hepsini allah bin belasını versin...

DJIN 09-11-2006 09:43 PM

Alıntı:

İlk Gönderen dijitalsih_1
Montaj yapilmis... Ne icin nerede söylenmis, bilip bilmeden yaziyorsunuz. Kafatasciliktan vazgecin artik. Biraz mantikli ve sagduyulu davranirsaniz, Ahmet Kaya'nin böyle birisi olmadigini anlarsiniz.

ben yüzlerce kişilerin söylediği şeyleri arkama alarak bunları söylüyorum...
Dayanaksız deil ve verilen PKK konserleri var bunları kabul edio herkes daha fazla olan PKK ilişkilerini irdelemeye gerek yok adamın bir PKK konseri vermesi herşey için yeterlidir.....

Haluk levente gelince o da senin gibi gayet saf duygularla adama olan saygısı için böyle bir konser yapmış olabilir ama konser görüntülerinde bir PKK çağrışımı göremedim sadece adamın bi şarksıını söölüo...

dryctn 09-11-2006 10:15 PM

ahmet kaya sempatizanı değilim öncelikle bunu söyleyeyim ama benim bu videodan anladığım kadarıyla amaç sadece ve sadece provokasyon..neyin nerde çekildiği belli değil bir yerlerden bulunup yapılmış ve önümüze sunulmuş..peki neden bunun bir provokasyon olduğunu görmüyorsunuz arkadaşlar?

dryctn 09-11-2006 10:17 PM

ayrıca ahmet kaya'nın izinden giden haluk levent için saf demek bence biraz yanlış..

DJIN 09-11-2006 10:30 PM

Alıntı:

İlk Gönderen dryctn
ahmet kaya sempatizanı değilim öncelikle bunu söyleyeyim ama benim bu videodan anladığım kadarıyla amaç sadece ve sadece provokasyon..neyin nerde çekildiği belli değil bir yerlerden bulunup yapılmış ve önümüze sunulmuş..peki neden bunun bir provokasyon olduğunu görmüyorsunuz arkadaşlar?

zaten montaj video ama şarkıyı dinle montajların provokasyonm amaçlı olmadığını anlicaksın bunun gibi daha video vardı eylem videoları gibi...PKK ..
bunların hiçbirini izlemediğin benim hiçbişey vermediğimi kabul et ...
bi takım Pkk konserlerininn yapıldığını duymulşsundur kesin...

dryctn 09-11-2006 10:34 PM

Alıntı:

İlk Gönderen DJIN
zaten montaj video ama şarkıyı dinle montajların provokasyonm amaçlı olmadığını anlicaksın bunun gibi daha video vardı eylem videoları gibi...PKK ..
bunların hiçbirini izlemediğin benim hiçbişey vermediğimi kabul et ...
bi takım Pkk konserlerininn yapıldığını duymulşsundur kesin...

şarkı var zaten..iyi bir şey demiyorum..izledim bir çok şeyin de farkındayım..benim anlatmaya çalıştığım şey şarkının var olması ya da olmaması değil..bizim bu tür provokasyonlara gelmememiz gerektiği..ayrıca bu tür şarkıları sadec ahmet kaya söylemiyor dinle bak ilkay akkaya'yı ve eski grubu kızılırmak'ı..bir sürü şarkı var..benim anlatmak istediğim farklı..

DJIN 09-12-2006 01:25 AM

haklısın terörün amacı da budur

yeni birşeyi farkettim burdan da herkese söyliyim youtube de PKK pislikleri üye oalrak çok miktarda var ve siyaset meydanında konu açtım PKK ve Youtube die onları provokasyon aracı olmuş Youtube... bu çok acı verici forumumuz kuralları gereği küfür edemiyorum ama şehitlerimize atalarımıza çok ağır hakaretler ediyolar ben şahsen kapadım izleyemedim çünkü türklük gururum el vermedi .... IICIWANII adlı kullanıcı özellikle Youtube de militanların operasyonlarının videolarını göstermiş mehmedimizin şehid edilme anını göstermiş izledikten sonra kendimi çok kötü hissediyorum şuan .. O köpeklerin hepsininin kökü birgün kazınacak işte o gün bayramıkm olacak...
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..

Saygılar
DJIN..

DJIN 10-19-2006 10:30 PM

Alıntı:

İlk Gönderen dijitalsih_1 (Mesaj 177806)

http://www.youtube.com/watch?v=FteixLRgTjw

buraya da bir bak ozaman orjinaline..."biz apoyu özledik diyor" dikkatli dinleyin..

utanmadan hala savunan insanlardan olmayın bu köpeği...

motoracer 10-19-2006 11:04 PM

walla arkadaşlar laf oyunlarınI bırakın lütfen. bu adam vatan hainini önden gideni we siz hala BU adamı koruyorsunuz.O ZAMAN ONUN ÖZLEDİĞİ DOST OLUP ONUN ÜLKESİNE GİDİN!!!!!!!!!!!!!!

olfir 10-20-2006 02:13 AM

mekanın cehennem olsun

olfir 10-20-2006 02:23 AM

Alıntı:

İlk Gönderen dijitalsih_1 (Mesaj 177806)

herkesın kafasından bı ses cıkıyo arkadasım haluk leventı sarkısı soluyo dıye dusman alıcaksak karsımıza
suavi
feridun düz agac
şükriye tutkun
yavuz bıngol
yılmaz erdogan
agire jıyan
nazan oncel
nıran unsal
onur akın
daha sayımmı
eger haluk leventı dusman olarak kabul edıceksek bunlarıda ole kabul edıcez

bu arada

ibrahım tatlıses kurt degıl araptır onu terorıst zannetmeyın

zap 10-20-2006 02:26 PM

ya kısacası bu adam o.ç..dur. hala montaj dıyen var ne alaka adam apoyu ozledık dıyo daha ne desın ısterse montaj olsun baska yerde solemıs olsun ne yazar hakettıgı gıbı oldu kopek gıbı....

halende 10-20-2006 02:43 PM

geberdin iykide

gerçi senin gibiler 9 canlı olur ama ölsende yerin yok kalsanda...

kankam çok teşşekkürler artık o p. dinlemiycem

zapata 10-20-2006 03:06 PM

örümcek kafalı olmayalım arkadaşlar
ayrıyeten tamam ses ahmet kayanın ama arkadaki resimleride kendi ayarlamadı ya hem adam kürt tutupta türküm diyecek halide yoksizler sanki almanım mı diyorsunuz veya ingiliz flan

hakanallica 10-20-2006 03:25 PM

ya bnn haluk leventi anlamadım bu konu ile ilgisini

halende 10-20-2006 03:26 PM

allahını seven

ya kardeşim lütfen bizim yorumlarımızı eleştirme çok görme ve her ne şekik olursa olsun savunma bu bizim zayıf noktamız çünkü ok.

K r a L 10-24-2006 06:01 PM

HAKKATEN YORUMSUZ......

lebron_onur 10-24-2006 06:34 PM

ewet yorumsuz

K r a L 10-24-2006 06:35 PM

BU ADAMI TARTIŞMAM BİLE :@

DHeMLy-CHaY 10-24-2006 06:36 PM

provakasyondan başka birşey değil.hemen gaza gelmemek lazım

whitewolf 11-06-2006 02:24 AM

yorum yazmayayım dedim ama ...

Vatan sağolsun. Milletimiz Var olsun.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
M. Kemal ATATÜRK
Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
M. Kemal ATATÜRK

Fatih1903 11-06-2006 08:50 AM

gelde sövme simdi ya

uğurkolik 12-07-2006 03:39 PM

Bu lavuğun ne olduğu zaten belli..zaten biliniyor..Adam bile demek yanlış oluır buna..

Tamam Kürdüz,Kürdüm dersin eyvallah...Peki VALLAHİ APO'YU ÖZLEDİK diyor ideo da..Bunu nasıl hafife alırsınız arkadaşlar..30,000 insanımızı katleden ya da katlettiren bi kansızı,bebek katilini,türk düşmanını kastederek özledik diyor,dost diyor..

Bunlar hafife alınamaz dostlar..nice fidanlar gitti daha hayatının baharında..oyun değil bu gerçek..bizlerin yaşında..daha hayatı doya doya yaşayamadan ne fidanlar girdi toprağın kara bağrına..

Bunları hiçe saymak,görmezden gelmek hainliktir,insanlık dışıdır...

Vatanımız sahip çıkalım,Vatanımıza dil uzatan dilleri duymayalım..Dinlemeyelim,itibar etmeyelim..

Sadece Ahmet kaya değil,daha biçok isim var piyasada böyle...

Umarım bişeylerin farkına varırsınız..Provokasyon falan hikaye..Ortada bi taciz var,saldırı var,ihanet var,dökülen kanlar,yıkılan ocaklar var...

Büyük Türk milleti her zaman doğruyu seçmiştir..Doğruyu seçeceğimizi umuyorum...

Saygılar....

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:14 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.