![]() |
tezahüratlar ;
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden
Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden |
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık,
allah affetmez bizi çok günah aldık, sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, bütün çarşı cehenneme kombine aldık |
seninle ağladık senle güldük biz
sevdanın uğruna canlar verdik biz siyahım zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz beşiktaşlılık |
beşiktaşım
hayat sensin dünya sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız sende gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamizi versin |
Efsane oldun sen yine BEŞİKTAŞ
Aşık oldum renklerine BEŞİKTAŞ Ölüm olsa dönemeyiz bu yolda Canım feda olsun sana BEŞİKTAŞ |
Aklimda Bİrteksen Fİkrİmde Bİrtek Sen
Ne Farkeder Kartal Sen HergÜn Yenİlsen UĞrunda HerŞeyden BÖyle VazgeÇmİŞken Nasil Vazgecerİm BeŞİktaŞim Senden |
aşıgım sana doyamıyorum
nede güzelsin bakmıyorum seni sevmeye kıyamoyurum bu nasıl aşk saldır beşiktaş |
Siyah beyaz rengimizle bir efsaneyiz
Destanları yazmışız biz bir taneyiz Yeryüzünde gökyüzünde karakartalız Övünmekte çok haklıyız Beşiktaş'lıyız |
Siyahla beyaz ortak olmuş
Kartal’ın aşkı böyle doğmuş Hadi hisset bu hislerimi Hadi hisset bu hislerimi Beşiktaş’ım ne zaman durmuş Kartal uçup kalbime konmuş Hadi hisset bu hislerimi Hadi hisset bu hislerimi |
Saol. Bi tane vardı 4 dize gerekirse davullarla zurnalarla diye bişi onu ekleyebilir misin?
|
Yağmurlu bir günde görmiştim seni
üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı Siyah Beyazdı ölümle yaşamı ayran çizgi siyahla beyazı ayıramazki stadın her yeri locada olsa sevenleri kimse ayıramazki |
Siyah bizim Beyaz Bizim
Forma Bizim Şan Bizim Siyah Bizim Beyaz Bizim Forma Bizim ŞAn Bizim Kara Kartalın Uğruna Kıydığımız CAn Bizim Kara KArtalın uğruna Kıydığımız Can bizim |
OKULDA DEFTERi EVDE ANNEYi
TERKEDiP GELDiK SEVGiLiMiZi UTANMADAN iSTiYOR YUZSUZLER DOLAR BU ALEMDE KRAL YiNE TARAFTAR... |
Bİz Şampİyonuz Gerİsİ TraŞ Bu Alemde Sensİn BeŞİktaŞ
İŞte Şampİyon İŞte Taraftar Her Zaman Her Yerde En BÜyÜk Kartal! ! ! |
Duysun Alem BÖyle AŞki
Sevİyoruz BeŞİktaŞi Alemde Teksİn DeĞİŞİlmezsİn BeŞİktaŞ Sen Bİzİm HerŞeyİmİzsİn |
dısarda yüzbin taraftar birgün aglar birgün cosar
seni bu sözler oyalar aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma ölümler nasıl gelirse gelsin kefenim siyahla beyaz dikilsin mezarımı carsı ziyaret etsin böyle ölüm sefa sefa hos gelsin |
dün aksam yine büyük carsıda
sarılmısım ben biraya kafalar zom oldu dünya aklın varsa kac kanarya |
sabah oluur güneeeş doğar
siyah beyazdır sokaklar sahada kara kartal uçar tribünde çarşıı çoşaaar |
Sari mavi yeşil mesil farkeder
Yuruyoruz ayrı yolda biz Futbol şiddettir futbol holiganliktir Futbol adam bıcaklamaktır BU TÜR OLAYLARI ONAYLAMIYORUZ AMA TEZAHÜRAT GÜZEL :) |
KartaLım kartaLım
Haydi bastır SanLı kartalım Sen siyah sen siyahla beyazsın Bu alemde kralsın... |
BEŞİKTAŞ DiYEREK SANA YUZ BULDUK
SiYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK YILLARDAN BERiDiR HEP SENiNLE OLDUK BEŞiKTAS SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN |
Elinde kolonya bekler helada
Adam degilsin sen tuvaletci sefa tuvaletci sefa ooo ooo TaraftarsIn sen cekersin cefa tuvaleti temizle sefa :):) |
Karasina akina
BEŞİKTAŞ'im yoluna Bin can feda senin ugruna Gel dedin de gelmedik mi Sev dedin de sevmedik mi Sen dedin de olmedik mi BEŞİKTAŞ |
Bu sevda bitmez hasret bitmez
isteyene gider hic farketmez Bu alemde CARSI herkese karsi Allah affeder carsi affetmez... |
tşk...
|
BeŞİktaŞim Senİnle GÖnÜl GÜnÜle
TrİbÜnlerİ Doldurduk Senİn Sevgİnle Sen Bu Lİgİ Namaglup Bİtİrmesende Şampİyon Ol Kartalim UÇur GÖklerde |
kalpteki yıldız bizlere yeter
Beşiktaşlı olmak herşeye bedel |
İstanbulda Deplasmanda PeŞİnden Hep KoŞtururuz,
Senİ Yalniz Birakmaktir İnan Bİzİm Tek Korkumuz, İnat Ettİk Bİz Bu Yolda ÇÜnkÜ Senİ Sevİyoruz, Gelİn Bİze Yemİn Edİn Şampİyonluk İstİyoruz |
Yönetim Uyuma Kapalıya Klima
Yönetim Uyuma Kapalıya Klima :)))) YAZIN ZOR OLUYOR TEZAHÜRAT TABİİİİ :) |
Yine yola çikacagiz
Sellektör yapacagiz Kanka senle bir kez daha Opet i soyacagiz U a aç adam 5 otobüs aç adam HOLİGANLARA GELSİN BUU :))) |
Yagmurlarda çamurlarda
Istanbul'da deplasmanda BEŞİKTAŞ'im sen çok yasa Canim feda olsun sana |
Gel gündüzle gece olalim
Gel gökyüzünde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir Kara Kartal'im |
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık,
allah affetmez bizi çok günah aldık, sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, bütün çarşı cehenneme kombine aldık FORZA BEŞİKTAŞ Ç@RŞI |
Siyah beyaz rengimizle bir efsaneyiz
Destanları yazmışız biz bir taneyiz Yeryüzünde gökyüzünde karakartalız Övünmekte çok haklıyız Beşiktaş'lıyız |
aşıgım sana doyamıyorum
nede güzelsin bakmıyorum seni sevmeye kıyamoyurum bu nasıl aşk saldır beşiktaş |
Aklimda Bİrteksen Fİkrİmde Bİrtek Sen
Ne Farkeder Kartal Sen HergÜn Yenİlsen UĞrunda HerŞeyden BÖyle VazgeÇmİŞken Nasil Vazgecerİm BeŞİktaŞim Senden |
KartaLım kartaLım
Haydi bastır SanLı kartalım Sen siyah sen siyahla beyazsın Bu alemde kralsın... |
Beşiktaşım benim
Biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim |
Bu Sene Sampiyon GÖrelim Sizi
Ölmeden Mezara Koyamayin Bizi Korkutmaz Bizleri Mussallah Tasi ÖlÜmÜne Seviyoruz Biz Besiktas!!! |
Iste bir sabah uyandigimda
Stadin kapisina dayandigimda Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba diyecek Besiktas'ima Gelip geçenler diyecek sampiyon Sampiyon diyecek Besiktas'ima |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.