![]() |
Proagent kullanımı [Resimli Anlatım]
arkadaşlar şimdi proagentin kullanımını anlatmaya çalışıcam
ilk önce proagent nedir? proagent bir trojandır. hadef pc ye sokabilirsen o pc msn loglarını tutar we belirttiğiniz mail adresine şifreleri gönderir. şimdi proagent programından server.exe dosyamızı oluşturacaz. aşağıdaki ayarları aynen yapın. http://b.1asphost.com/yeniraki/proagent1.jpg burda server.exe nin simgesini resim simgesi yaparsanız karşı tarafa msnden benim resmim al bak diye yutturabilirsiniz. ayrıca server i başka bir dosyayla birleştirirseniz (mesela bi resimle) antivirüslere yakalanma olasılığı da azalır. selametle... |
sağol tşk ederim kanka
|
emeğe saygı eyv. kanka
|
eline saglık kanka, guzel çalışma
|
sağol..
|
saol kanka...pekiii bunu yolladıgımız pc ne oluyo....göçüyomu windows...bunun hakkında bilgi verirsen sevinirim...
|
hayır kanki yukarıda yazdığım gibi msn şifrelerini maile gönderiyo.
selametle.. |
yaaa kanki link nerde link yokmu:D
|
Alıntı:
selametle.. |
ya ok de ben kurbana ne yollicam onu anlamadım yada yollicam şey nerde....
|
kardeşlerim peki biri bu programı kullanarak bize trojan göndermişmi bunu nerden anlarız..yani bizim bilgisayarımızada biri yollamışmı?
|
beyler ben niye bu dosyayı dizine cıkar dedigimde Proagent calıştırılamıyor diyoo :mad:
|
aga ben server oluştur diyorum o aynı dizinde oluşturuldu diyo ama ben bulamıyorum serverı sil dediğimde server bulunamadı diyooo
yardımcı olursan sewinirim |
sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuu????????
|
eywallah
|
eywallah kanka
eleerine saglık buyrun kankalar proagent i burdan indire bilirsiniz http://www.spyinstructors.com/show.p...&wiev=ProAgent |
knaka harbi biz neyi karsıya gondericez hiç bişey gonderemioz
|
kankalar dosyayı cıkarın dediğinizde srver cıkmıyosa virüs proğramınızı kapatıp tekrra zipli dosyadan cıkarmayı deneyin ve cıkan dosyaların içinde kullnım klavuzu olması gerekiyor..
ok umarım yardımcı olmuştur :) |
kankalar dizine çıkaramıyosa programı engelleyen antivirüs yada firewall gibi bişey wardır. siz bütün güwenlik sistemlerinizi dewredışıu bırakın.
selametle.. |
sağol kanka ellerine sağlık çok güzel bi çalışma iyi çalışmalar
|
tşk kanka
|
kankalar benim ordaki bütün kutuları seçmiyo sol taraftaki
''Send Virtual Keyboards Logd'' seçeneğini seçmiyoo..:( |
abi bu dosyayı nerden indirecez ya acemiyiz biras kusura bakma
|
abi resimler gitmiş, yukarda bozulmuş ayarlara bi daaa bakabilir misin?
|
ya indiriyorum ama win rar dan çıkaramıyorum hata weriyo anti virüs prog.larınıda kapttım error weriyo neyapmlıyım?
|
eyvallah kanka... saol emeğin için teşekkürler...
|
slm usta,
ya peki bunu nasil yutturacaz??? msn üzerinden mi yollamamiz gerekiyor?? denedim gitmiyor :( simdiden TSKLER |
saolkanka
|
eywallah
zandar |
ahaha o program eskidi :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.