![]() |
Gerçek Sürücü Kursu Simulatörü''Full''
Arkadaşlar birçok sürücü kursunun kullandığı gerçek araba kullanma simulatörü.Boş şeylerle vakit kaybetmeyin.Geç kalmadan hemen indirin. [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/7...y0zqfj2yd6.jpg[/IMG] Rar Şifresi : cOMEoN Oyunun yüklenmesi için istenen şifre :Clutch Simulatör Full olup rar dosyasından çıkarmadan çalıştırın. BURADAN İNDİR |
eline saglık dostum
|
çok mükemmel bişi bu eline sağlık...
yanlız bu türkiye trafiğinin kurallarına göre yapılmış bir simülatörmü? göstergeler ingilizce sanırım.... |
Evet Türkiye kurallarına uygun ve çokta güzel hazırlanmış. Bölümler ilerledikçe programın gerçeğe uygunluğunu daha iyi anlayacaksınız.
|
şifre tutmuyo yanlış
|
Şifre doğru Kanka. Rar şifresini kopyalayarak yapıştır. Bende önce zor açmıştım. Program crack olduğu için biraz zor açılıyor. ama mutlaka çalışır. Tekrar dene
|
oynadım bunu araba kullanmayı öğrenmek isteyenler için tavsiye ederim...
|
saOl EmeGine SaglıK ama Bu oyun Türkçe Değil demİ
|
Türkçe değil ama çok basit. Pek İngilizcede lazım olmuyor.
|
kanka saolasın indiriyorum bakalım nasılmış
|
kanka bu eksik ya hata veriyor yükelerken ?????????
|
sollasın kanka emege saglık super
|
indirdim oynadım çok beğendim 1 saaat kalkmadım başından gerçekten güzelmiş
|
arkadaşlar çok güzel bir oyun hiçbir sorun yok oyunda yüklemenizi tavsiye ederim
|
merak kötüdür ama meraktan denedim güzel bir program
|
şifre tutmuyor nasıl yapcaz söylersen iyi olur
|
dostum harbiden süper bi oyun bu ya eline emeğine sağlık hastalık yapıyo modemin fişini çekip oturuyorum başına kalkamıyorum,yeni sürümü falan varmı acaba:))
|
kurulum için gerekli şifre > Clutch girdiğimde hata verdi, elle girdim %97'sini açtıktan sonra hata verdi! Oyunu çalıştırabilenler nasıl çalıştırmış? Bilgi verilirse sevinirim...
|
Alıntı:
arkadaşlar bide öneri oyunun ismi 3d driving school bunu google dan aratınca oyunu bulabilrisinizi isterseniz bide öyle deneyin... bunda alternatif link garanti değildir ona göre download yazıyodu ama denemedim..http://www.aptrio.com/Education/Teac...oad-11436.html |
rar. dosyasını extract ettikten sonra > kurulum şifresini girdiğimizde kuruldu. Baktım sadece ben değil diğer bazı arkadaşlar da sorun yaşamıştı...
Güzel bir oyun, hata yaptığınızda uyarı geliyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. İçerisinde klavye kullanım kılavuzu da var ama o da ingilizce... Sonuç olarak tavsiye deilebilecek bir oyun. Paylaşım için teşekkürler... |
emeğe saygı
|
ya ben daha yenı uyesıyım acemıyim arkdaslar yardım edın bana nasıl ındırecem
|
oyun kendi kendine kapanmaya başladı yaklaşık 1aydır oynuyordum neden acaba,bi fikri olan varmı?
|
harikasıjn saol...
|
Alıntı:
:smile: |
thanks dostum.
|
kanka çok sağol indiriyorum elina sağlık
|
kanka çok sağol eline emeğine sağlık bomba bişeymiş
|
Süper evdim;)
|
teşekkürler
|
paylaşım için sagol
|
saolasın ha
|
kardeş link çalışmıyo bi el atsan
|
linkde SOrun var
|
Linkte soruun mu var :D
|
lik ölü tekrar verir misin
|
link ölmüş kanka...bir daha verirmisin
|
dostum oyun cok gusel bı seye benzıyo ama lınk olu...
|
Baba BÜyÜksÜn İste Bu Ya Herkez SÖfÖr Olsun:kizlar Sİzde İndİrİn Bİseyler Ögrenİn Artik Ne Bu Ya:::::::
|
saol kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.