![]() |
alın size hatun listesi mir suru sömürünhadi
mak çok kızlar far mana teşekürlerinizi unutmayın ha ;) ;)
8) makın mide site fereyim size fıstık gibi kızlar far her yaşta msn leri olan dafar olmuyanda hadisize kolay gelsin mi yardım isterseniz mesaj yazınnn ;D ;) www.rate.ee |
Ynt: alın size hatun listesi mir suru sömürünhadi
makın mu kızların mikaçının resim leriniyolluamm makalım meğenek
|
baba nasıl sömürelim site yabancı... ;D
|
kankam türk yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????
bunlar yabancıdır haaaaaaaaaaaaa ingilizce falan isterlerse çubvallamayalım ;D ;D ;D ;D |
valllaaa bu siteden almıştım 10-15 kadar kız adresi hepsiylede konuşuom eh biraz da ingilizcen ii olcak tabi
|
slm
saol kardeş
|
ing.yoksa avucumuzu yalarız ancak...
|
bu site ingilizcede diil abicim...helal olsun anlayana
|
linklerden çözebilirsiniz siteyi..
|
abı ben gecen seneden bu yana bu eston kızlardan konusmadıgım kalmadı nerdeyse ama yenı kızlar eklendı sozluk yardımıyla bı kac bısler konusuyoruss.. hehe yıne de paylasım ıcın tesekkurler..
|
dostum bip.k anlamadım burdan ne işe yarıyo bu site yaw:D:D
selametle.. |
hakkaten ingilizce geğilmiş yaw, yine ingilizceyi çat pat biliyoruz, bu ne yawwww
|
BoŞverİn Ya
ArkadaŞlar Kankİler.boŞverİn Lestonyali,rus Mus Msnlerİ Ya.olcak BİŞeyler Olsun.msnye EkledİĞİmİze DeĞsİn.demİ Ama.arkadaŞin DÜŞÜncesİ Yeter Bİzler İcİn.gayret EtmİŞ En Azindan.ben De O Da Yok(yetenek)dedİĞİm Gİbİ Daha Kolay Adresler Yollarsan Sevİnİrİm Dostum. Hadİ Kolay Gele
|
tesekkurler arkadas elıne saglık
|
Eline sağlık
|
ewet srkadaslar bu site almanca ve kısların hepsinin msn adresleri yokk
|
tekrar saol kanka
|
sağol..
|
sağol
|
teşekkürler
|
tamamda benimgibi acemilere bi anlatacak yokmu acaba nasıl konusacagız bu hatumnlarla simdi
|
yaws site ingilizce yaw
|
ben bu siteyi taa geçen sene bulmuştum estonyalı kızlar war ne türkü ingilizce bilmeniz lazım en azından:mad:
|
ya kim dedi site ingilizce diye helal olsun :))))))))
|
saol kardeş...
|
abi adresleri nerede
|
kardeş siteler
nerde acaba |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.