www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   apoyu savunan kürt zihniyeti... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=42491)

CaKaLBoT 10-11-2006 02:49 PM

apoyu savunan kürt zihniyeti...

bu klip size herşeyi anlatacak !!! klibin başındaki yorumlara dikkat edin !!!
tabii olmayan beyinleriniz biraz olsun basarsa :mad:

bu hesap sorulacak !!!

masterbaba 10-11-2006 02:55 PM

pkk yadı ...kürtleride.... abd... rus .. herkesi de....

CaKaLBoT 10-11-2006 02:57 PM

ıste bız bu topraklar ıcın ne kanlar dokmusuz ne emekler harcamısız ve bu beyınsız hayvan bıle denılmıycek sahsıyetler yusunden okadar can okadar kan gıdıyo!! ve bızler heran bu sahsıyetsız ınsan olmayan beyınsız gerızekalı kısılerle aynı havayı soluyoruz kahrolsun pkk ve bu hesap sorulsun gercekten!!!

CaKaLBoT 10-11-2006 03:05 PM

Alıntı:

İlk Gönderen niket (Mesaj 214989)
ıste bız bu topraklar ıcın ne kanlar dokmusuz ne emekler harcamısız ve bu beyınsız hayvan bıle denılmıycek sahsıyetler yusunden okadar can okadar kan gıdıyo!! ve bızler heran bu sahsıyetsız ınsan olmayan beyınsız gerızekalı kısılerle aynı havayı soluyoruz kahrolsun pkk ve bu hesap sorulsun gercekten!!!

yani...[COLOR="Red"]+1[/COLOR]

aLeMDaR 10-11-2006 08:36 PM

klip herşeyi anlatıyo beyni olana herkes kimin ne oldugunu biliyor

cabbat 10-15-2006 02:35 AM

yollayana yorum yapana teşekkürler güzelmiş

sanalalem 10-19-2006 09:05 PM

Alıntı:

İlk Gönderen masterbaba (Mesaj 214987)
pkk yadı ...kürtleride.... abd... rus .. herkesi de....

adam gibi konuşsana. bu 2 defa görüyorum kürtlere hakaret ediliyor. ya daha neyin peşindesiniz anlamış değilim. abd sizin bütün projelerinizin içine etmedimi. abd türkiyede miti jitemi parayla almadımı. bunu size türk yazarlala bile kanıtlarım yazdığı kitaplarla. cıa ve mosadın türkiyede satın almadığı kuruluşmu kaldı. bütün siyasetçiler devlet adamları abd ve diğer devletlere peşkeş çekmiyormu? sizin can dostunuz olan abd kuzey ırakta türk askerinin kafasına çuval geçirmedimi. tabi polat alemdar aldı öçünüzü. abd ve avrupanın parası olması burda millet açlıktan ölür. orta doğuda türkiye olmadan bir devlet kurulmaz projesinin içine etmedimi. size bir şey diyeyimmi? kürtler nasıl biter biliyormusunuz atın bir atom bombası güney doğuya o zaman biter. artık şunu anlamamız gerekir türkiyede ne siz ne biz birbirimizi tutmadan hiç bir şey yapamayız. bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını.

maniac1990 10-20-2006 12:05 AM

lanet olsun bu bebek katillerine ve destekleyenlere!

CaKaLBoT 10-20-2006 08:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen sanalalem (Mesaj 221344)
adam gibi konuşsana. bu 2 defa görüyorum kürtlere hakaret ediliyor. ya daha neyin peşindesiniz anlamış değilim. abd sizin bütün projelerinizin içine etmedimi. abd türkiyede miti jitemi parayla almadımı. bunu size türk yazarlala bile kanıtlarım yazdığı kitaplarla. cıa ve mosadın türkiyede satın almadığı kuruluşmu kaldı. bütün siyasetçiler devlet adamları abd ve diğer devletlere peşkeş çekmiyormu? sizin can dostunuz olan abd kuzey ırakta türk askerinin kafasına çuval geçirmedimi. tabi polat alemdar aldı öçünüzü. abd ve avrupanın parası olması burda millet açlıktan ölür. orta doğuda türkiye olmadan bir devlet kurulmaz projesinin içine etmedimi. size bir şey diyeyimmi? kürtler nasıl biter biliyormusunuz atın bir atom bombası güney doğuya o zaman biter. artık şunu anlamamız gerekir türkiyede ne siz ne biz birbirimizi tutmadan hiç bir şey yapamayız. bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını.

master baba denen güruh saçmalamış,saçmalamanın yanında herkesi becermiş

lakin,

kuyruğu uzun olanın canı yanmış..........;)

Konulduğu kaptan sızanların,

Yaptığını yıkıp bozanların,

Kucaktan kucağa gezenlerin

Herkesin öptüğü yanak olanların,

kim olduğunu ben bilirim..herkesin bildiği gibi....:mad:

bu vesile ile,

Mikrop saçan sivri sinek olduğunu göstermişsin....

'bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını ''diyerekArı olma sevdasına kapılsanda....:rolleyes:

bu nasıl birbirini tutmaktır anlamadım...

masterbabadan farkın kalmamış....

ve hatta,

siz ben diyerek apto denen it ve eniklerinden icazetli olduğunu göstermişsin....

bluekeys™ 10-20-2006 09:18 AM

http://www.cakal.net/showthread.php?t=39994
en güzel cvplar burda verilmiştir...

halende 10-20-2006 10:15 AM

Lanet Olsun Çocuk Katİlİne

Lanet Olsun Onu Destekleyene

sanalalem 10-20-2006 09:59 PM

gangaster sen biliyorsun ama işine gelenleri biliyorsun gelmiyenleride hemen apo yandaşı yapıyorsun. benim yazdıklarım yalanmı peki sen söyle bakıyım gangaster kim abd yandaşı ortada.düpedüz ırkçılık saçmalıkları içerisindesiniz.birinin bir yanlış tarafını gördüğünüz zaman yükleniyorsunuz.
iki laf iki makara
iki yukarı bir aşağı
her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek.senin dediğin gibi her şey ortada ama senin gözlüğün farklı. benim saatlerce tartıştığım tüklerden olun hakaret edenlerden değil. senin benim yorumundan önce yoruma müdahale etmeni beklerdim. politika bu değilmi her kezi küçük görmek ama bişeyi atlıyorsun unmadığın taş baş yarar. ama artık taşın devri geçti. bunlar derin mevzular ağa babaların çıkamamış sende çıkamazsın. ben tek şey bilirim oda senin gibilere geçit vermem tabi sende karşılaşırız bir yerde ;)

derdo_ 11-05-2006 08:41 PM

kendinizi hiç kürt yerine koyuyormusunuz?

CaKaLBoT 11-06-2006 11:34 AM

Alıntı:

İlk Gönderen sanalalem (Mesaj 222038)
gangaster sen biliyorsun ama işine gelenleri biliyorsun gelmiyenleride hemen apo yandaşı yapıyorsun. benim yazdıklarım yalanmı peki sen söyle bakıyım gangaster kim abd yandaşı ortada.düpedüz ırkçılık saçmalıkları içerisindesiniz.birinin bir yanlış tarafını gördüğünüz zaman yükleniyorsunuz.
iki laf iki makara
iki yukarı bir aşağı
[CENTER]her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek.senin dediğin gibi her şey ortada ama senin gözlüğün farklı. benim saatlerce tartıştığım tüklerden olun hakaret edenlerden değil. senin benim yorumundan önce yoruma müdahale etmeni beklerdim. politika bu değilmi her kezi küçük görmek ama bişeyi atlıyorsun unmadığın taş baş yarar. ama artık taşın devri geçti. bunlar derin mevzular ağa babaların çıkamamış sende çıkamazsın. ben tek şey bilirim oda senin gibilere geçit vermem tabi sende karşılaşırız bir yerde ;)

yumurta olursun başa çarpacak....

yumurta başada,taşada çarpsa...olan yumurtaya olur....;)

ırkçı değilim.....kavim milliyetçisi hiç değilim.....

senden önce yorum yapanı baytar bile kabul etmez....;)

bende tek kelime ile geçtim...hepsine bedel.....sen anlamışsın anlamak istediğini

karşılaşmaya gelince....

darı ektik,korkuluk dikmedik..kuştan korkmadığımızdan..;)

özelden gel..açık adres..telefon...ne istersen....

ister hasım oluruz..ister hısım...değişirse kahrolayım.....

bir de ricam olacak,

''her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek''

şu kelamı açmanı....

not:yazı boyutu ve rengi değiştirmek bir şeyi ispatlamağa hasıl mı?

levent01 11-06-2006 02:25 PM

Alıntı:

İlk Gönderen derdo_ (Mesaj 229602)
kendinizi hiç kürt yerine koyuyormusunuz?

niye kendimizi yerlerine koyacağız.zaten beraber yaşıyoruz.beraber yemek yiyorruz.karşılıklı çay içiyoruz.eniştemde kürt..teyzeoğluda bir kürt kızı ile evli.hısım akraba olmuşuz....birbirimize düşürmeye çalışanların oyununa oyuncu olmayalım..harbi kürtler elele olalım.kürtleşmeye çalışan ermenilerle değil.

berkaykucuk 11-07-2006 09:05 PM

bu basit topikte bile birbirimize düşebiliyoruz ya.. ne mossadı ne cia yı suçlamayalım fitneyi var eden biziz.

whitewolf 11-07-2006 11:44 PM

bakın arkadaşlar ...

Vatan sağolsun. Milletimiz Var olsun.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
M. Kemal ATATÜRK
Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
M. Kemal ATATÜRK

bekirus 11-08-2006 01:05 AM

Başka bir gözle bakalım
Bu çok uzun soluklu bi oyun aposu pkksı bu oyunda bi figüran 30 yıllık amerika ve avrupalı emperyalistlerin bir planı 20 yılını geride bıraktılar. 35 bin masum insanın kanıyla ceplerinden bi kuruş harcamadan pkk nın silahlarını pkkya uyuşturucu ticareti yaptırarak karşıladılar. İçimizdeki hain olan kürtleri ve türkleri kullanarak planlarını sürdürüyorlar. Gerçekten Anadolunun birliğinden yana olan kürtleri ve türkleri tenzih ederim.Aynı haritayı kürtlere ve ermenilere çiziyorlar. Sınırlar aynı Plan kürtleri kullanarak büyük ermeni devletini kurmak Türkiye İran Irak Suriye Azerbaycan ı kontrol eden israil tipi bir ermenistan. Bu plan bi başka ülkede uygulansa 5 ila 10 yılda başarıya ulaşırdı. Peki 20 yıldır neden bu plan başarıya ulaşmadı diye sorarsanız. Anadoluda yaşayan türkler ve kürtleri birbirine düşüremediler. İstanbulda İzmirde Ankarada Konyada Kastomunuda yaşayan yani tüm anadoluda yaşayan kürtler ve türkler birbirimize düştüğümüz anda iş biter yani bu işi halka indiremediler.Arkadaşlar ben kürdüm diyende ben türküm diyende lütfen bu oyunlara gelmeyelim. 50 yaşımdayım 30 yıldır yaşananları takip ediyorum. Memuriyetim dolayısıyla ülkemizin dogusundada batısındada bulundum. Çok araştırdım çok okudum olaylara tarafsız ve yansız bakınca böyle bi tablo ortaya çıkıyor. Ben türküm diyen ben kürdüm diyen olaylara bir amerikalı bir avrupalı gözüyle bakın benim gördüklerimi sizde göreceksiniz. Herkese sevgiler saygılar.

bluekeys™ 11-08-2006 11:55 AM

Alıntı:

İlk Gönderen berkaykucuk (Mesaj 231478)
bu basit topikte bile birbirimize düşebiliyoruz ya.. ne mossadı ne cia yı suçlamayalım fitneyi var eden biziz.

önecelikle konu basite indirelicek kadar küçük bir konu değil herkezin bir görüşü var buna basit falan tarzıyla yaklaşıp kimseyi küçümsemeyin...
ikincisi birbirimize düştüğümüz konusunda haklısın çoğu zaman tartışmayı dahi bilmiyoruz...

karamurat 01-19-2007 04:01 AM

Alıntı:

İlk Gönderen CaKaLBoT (Mesaj 221639)
master baba denen güruh saçmalamış,saçmalamanın yanında herkesi becermiş

lakin,

kuyruğu uzun olanın canı yanmış..........;)

Konulduğu kaptan sızanların,

Yaptığını yıkıp bozanların,

Kucaktan kucağa gezenlerin

Herkesin öptüğü yanak olanların,

kim olduğunu ben bilirim..herkesin bildiği gibi....:mad:

bu vesile ile,

Mikrop saçan sivri sinek olduğunu göstermişsin....

'bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını ''diyerekArı olma sevdasına kapılsanda....:rolleyes:

bu nasıl birbirini tutmaktır anlamadım...

masterbabadan farkın kalmamış....

ve hatta,

siz ben diyerek apto denen it ve eniklerinden icazetli olduğunu göstermişsin....

Güzel bir cevap, Güzel bir yorum olmus.....

***murat*** 01-19-2007 03:30 PM

elıne saglık kardes guzel bı yazı bu konu ıcın tesekkırler [email protected]

karamurat 01-23-2007 01:55 AM

Türk kürt kardestir, Arkadaslar, Bizi bölen kallestir..

Pkk ile Kürdü Lütfen ayirt edelim. bu konuda kapansin lütfen..

reis_67 01-28-2007 04:04 AM

bu ülkenin ekmeğini yiyipte ayrılıkçı olan kürtlerin allah belasını versin yaşayacaksın burada kardeşçe yaşayın istemiyorsanız defolun gidin kuzey ırak a .size barzan i iyi bakar israilin parasıyla abd ekmeğiyle ülkeyi bu zamana kadar zarara uğrattınız 23 yıldır.

Crossx 01-28-2007 04:25 AM

Alıntı:

İlk Gönderen karamurat (Mesaj 275478)
Türk kürt kardestir, Arkadaslar, Bizi bölen kallestir..

Pkk ile Kürdü Lütfen ayirt edelim. bu konuda kapansin lütfen..

Biz o kadar çok ayırt etmeye çalıştık ki kardeştir dedik, yüzyıllardır beraber yaşadık dedik. Dedikte ne oldu. 30.000 tane şehit. Daha da artıyor. En ufak bir olayda kargaşa çıkartıyorlar. Zarar vermedikleri şey kalmıyor. Planlı bir şekilde üreme ve büyük şehirleri nüfusla ele geçirme çabası içindeler. Neden şu örgüt çıkana kadar böyle bir üreme-çoğalma çabası içinde değillerdi? Neden bunların nüfus artışları son 20 yılda katlanmaya başladı? Neden son yıllarda büyük şehirlerde gasp,kapkaç ve bunun gibi pis olaylar artış gösterdi? Neden bunlar yerleştikleri yere sürüler hailnde geliyorlar? Geldikleri yere adapte olmuyorlar da kendilerine benzetmeye çalışıyorlar?

Ben bu saatten sonra ayrım yapıyorum. Eğer kendilerini o ********lerle aynı kefede görmeyen kürtler varsa onlar çaba sarfetsinler. Bu zamana kadar o iyi kürt dediklerinizden somut bir adım görmedim. Bundan sonra da göreceğimi zannetmiyorum.

Nasıl zamanında rumlardan,bulgarlardan,ermenilerden,araplardan ihanet gördüysek, sırtımızdan vurulduysak aynı şeyi şimdi de bunlardan görüyoruz.

Bu yazdıklarımı ırkçılıkla bağdaştırıyorsanız. Evet ben Irkçıyım. Daha ötesi yok.

gürk10 02-09-2007 09:58 PM

lanet olsun bu pkk ya bu kürtlere nedir alıp veremediğiniz ama bu millet bu vatan bizimdir kimse alamaz elimizden bu vatan bize ulu önder atatürkten kalmıştır ve hep öle kalıcak bide benim hayret ettiğim şu apo şrfsizini hala asmıyorlar yinede ne olursa olsun bu vatan bizimdir yüce türk milletinindir kahrolsun pkk

warner_brose 02-10-2007 12:14 AM

Bu video ile herkes kimin ne olduğunu anlıyor.

drejj 03-24-2007 06:21 PM

Alıntı:

30.000 tane şehit. Daha da artıyor. En ufak bir olayda kargaşa çıkartıyorlar. Zarar vermedikleri şey kalmıyor.
dersim 1938de 100000e yakın kürt ölürken iyimiydi ?

seyyar 03-24-2007 08:13 PM

drejj bu 30.000 tane şehidin içinde kürtlerde var bunu unutma

beritan123 03-24-2007 08:14 PM

seyar onlar kürtleri düşma sanıyolar

crazyxx 03-24-2007 09:13 PM

Alıntı:

İlk Gönderen drejj (Mesaj 284526)
dersim 1938de 100000e yakın kürt ölürken iyimiydi ?

Senin rengin ne bir belli etsene. Kürt'müsün PKK'lımı. Biz burda ölen vatan evlatlarından bahsediyoruz. Bunu bir karşılaştırma olarak yapmanı kınıyorum. Ayrıca biz hiçbir zaman dersim de ölenlerle övünmedik. Biz sadece vatanımıza göz dikene zarar veririz. Bu arada dersimde ölenlerin sayısı konusunda herhangi bir netlik yoktu. Milleti burada yanlış bilgi ile yönlendiriyorsun.Kimi kaynaklara göre 50.000 kimi kalnaklara göre 2-3 bin kişi.

EsaD_03 03-24-2007 09:25 PM

YAW KARDEŞİM bizi bölen ruslar nasıl Kalaşnikofu vererek,israil nası silah para milliyetçilik akımı baheneleriyle pkklılar devlet kursa bile anında elillerinden alınır o devlet ya israilin olur ya ermenilerin....

yakamoz4444 03-24-2007 09:44 PM

bunların topu sığırdır

drejj 03-27-2007 04:26 PM

Alıntı:

drejj bu 30.000 tane şehidin içinde kürtlerde var bunu unutma
tabiki var pkk kendine destek vermeidkten sonra türk kürt dinlemez

Alıntı:

Kürt'müsün PKK'lımı
ben kürdüm ama pkklı değilim

drejj 03-27-2007 04:28 PM

apocu kürtler dehapa oy verir

dehap yüzde 6 oy aldı

nerden baksan 15 milyon kürt var

yani güneydoğuya biraz insancıl yaklaşıldığı an sorun çözülür

gepett 03-29-2007 09:47 PM

arkadaslar kusura bakmayın ama kulaktan duyma laflarla 2-3 görüntüyle hiç bir şey elde edemzsiniz pkk sadece sizin dyumlarınızla kötülediğiniz bir örgüttür asıl amacını bilmeyip ve ideolojisi tartışmadan konuşmanız boş yeredir ve gereksizdir
hiçbir pkklıyla konuşmadan tartışmadan memleket meselelerini yorum yapmayın

crazyxx 03-30-2007 11:46 PM

Alıntı:

İlk Gönderen drejj (Mesaj 284882)
apocu kürtler dehapa oy verir

dehap yüzde 6 oy aldı

nerden baksan 15 milyon kürt var

yani güneydoğuya biraz insancıl yaklaşıldığı an sorun çözülür

Kim insancıl yaklaşmıyor, biz mi? Bize insanlıkla ilgili laf bile edemezsiniz. Ha bu arada şu geçenlerde dersimde 100.000 kürt öldü demiştin ya. Senin için bi araştırma yaptım. Dersim olaylarının olduğu dönemde Erzurum, Erzincan ve Tunceli'de toplam 100000 kişi yokmuş. Nasıl bu kadar sallamayı becerdin anlamadım. Ayrıca dersimde ölenlerin kim olduklarını biliyormusun sen? Öldürülenlerin hepsi o dönemde orada ortaya çımış olan birkaç çapulcuydu ve ölenlerin sayısı resmi kaynkalar ve bir çok tarihçiye göre 400 ile 500 arasındaydı. Bi daha konuşurken mantıklı salla.

deynek 03-31-2007 12:53 AM

Bunlarin Hesabi Sorulacak Ulan Vatansizlar

erdem4070 04-05-2007 12:50 AM

türke kefen biçenin sonu ibretlik olur.

boldozer46 04-05-2007 09:32 AM

icimizdeki yabancıları hayinleri tanımak gerek

göktür 04-07-2007 02:17 AM

Bu güzelim ülkemizde her kese ayni adalet verilmistir.
Hukukun üstünlügü her seyin önünde gelir.
Bu ülkenin ekmegini yeyipde hainlik yapan.
Akilli durmayanin
YA uduna yada buduna derler.
Hepimiz kardesiz, ayricalik olmaz, gözümüzün önüne bakalim, arkadaslar.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.