![]() |
Ceza mi / Sagopa mı ?
Ceza mı ? / sagopa kajmer mi?
İKİSİNİN YAPTIĞI RAP ÇOK FARKLI AMA BEN EN İYİ TÜRKÇE RAP İ SÖYLEYENİ SEÇMENİZİ İSTİYORUM TÜRKÇE RAP HIZLI VE ANLAŞILIR SÖYLENİR / İSYANKAR SÖYLENİR / İÇİNDE AŞK LA İLGİLİ ŞEYLER OLMAZ VB. BEN BUNLARI CEZA YAPTIĞI İÇİN OYUMU CEZAYA VERİYORUM. SAGO İSE YAVAŞ VE ŞARKILARINDA AŞK OLDUĞU İÇİN ONUN SÖLEDİĞİ TARZI TÜRKÇE RAPOLARAK BULMADIĞIMDAN DOLAYI OY VERMİYORUM. LÜTFEN OYLARINIZI BU HUSUSDA KULLANIN EN İYİ TÜRKÇE RAPİ SÖYLEYENE VERİN |
sagokey uzatmaya gerek yok ceza yi asıl ben rapci olarak değerlendirmiyorum artık gitti bitti medya maymunu zaten amerikan özentiliği herkes tarafından bilinio tarzı rapden uzaklasti hiphop a döndü bilemiyorum sago kendi tarzında ilerliyo...
|
mühim olan tarz diil işin doğru yapılması bnce onun yaptığı rap diil pop dostum ;) ewet herkesin rap tarzı belli oluo yanlış yapıosa düzeltio ama sagopa yanlış yapsada her albümde aynı slowlukla ilerlio bn bunu görür bunu konusurum kaptan
|
kanka yorma kendini burda uzatmaya gerek yok herkes biliyo neyin ne olduğunu...
|
Sonuna kadar SAGOOOOOO ...!!! Ceza ile kıyaslanması bile yanlış sago 1 numara
|
Sagopa Kajmer tabiki de!
|
forza sagopa...
|
Sagopaaaaa
|
Cezadan Başkasını Tanımam Adam Heryerde war...
|
Sagopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :d
|
SaGoPa Tabiikide...
SaGo mahlas KaFKeF.... Ceza rapper mıdır diildir tabikide... Rapi şaha kaldırmak adına siz ikiniz gidin ŞEKER yalayın .. dedi Sago.. |
sagopa tabıkıde yaa
+ cakal_16 adlı uye senı kınıyorum one bıcım ımza ole kızların hepsını kesıp bıcıyoo aa sınır oldum ya ne ıstıysoanız kızmılletınden allahım ne ysee |
Alıntı:
nese yorumlar için saolun bnm tarzım ceza gerisi yalan herhalde siz rapi aşk olayına slowluğunaa göre değerlendiriosnz rap duygusal olmaz gerçkleri konusur |
vaaay be sagopa ha
tabiki renkler ve zewkler tartısılmaz.saygı duyuyorum |
ksinlikle sagopa kajmer :D
|
.
sagopa tabikide . |
sagopa okadar....
|
Sagopa Rap Aleminin Kralidir Ole Kalir Bence
|
sagopa:biggrin:
|
Sagopaaaa...
|
Hem böyle anket olmaz ki sagopaaa...kardeş bunu tüm Türkiye biliyo
|
herhalde sagopa
|
sagopa tabii zaten açık ara önde. ...
|
Tabii ki Sagoba Kajmer...
|
ikisinide dinlerim
|
cezanın sesi berbat...
|
ikisinide dinlerim ama arkadaşlar unutmayın sagopayla ceza eskiden çok iyi dosttu.Sagopa eskiden TECHNO TRANCE ciydi ve rap dinlemezdi onu CEZA eğitti.bu dostluğu bitiren ise sagopanın egoları oldu.ben yine diyorum ikisinide dinlerim hatta cezanın yer aldığı bi partide herkes ona küfür ederken biz onun şarkısını dinlioduk.zor olsada yaptığım ayrımı ceza kazanıyor ve oyum cezaya.
(ayrıca bu konuyu açan arkadaşım ikisinden başka rap söyleyen yok mu ayıp olmuş yani) |
Forever Ceza!!
|
Ceza...!
|
bencede ceza
|
ce-zaa ce-zaa ce-zaa
|
sagopa tabikide
|
CeZa rap yapar, çok kötü toslar....
tabii ki de CeZa.... |
Kaf_kef
Forever Sagopa Kajmer |
Alıntı:
arkadasım demiş ki sagopa yavas ve tam olarak rap yapmıyo demiş ilk başta hicbir rapper a yavaş denilemez bunu söleyenin rapten bi b*k anlamadıgı anlaşılır 2 evet rap hızlı ve isyankar sölenir ama bir şey idaha unuttun realist sölenir yani gercek hayatından alıntılar yaparak bir eser de oluşturabilirsin arkadas biraz sago dinlesin heralde bütün sarkılarını dinlemdın 98 den itibaren yaptıgı rap sarkılarına bak ne kadar hızlıymış görürsün:wink: |
ben saqoba kajmer derim valla
|
lebron_onur sen hem sagopa dion hem imzana ceza yazmısın :D
|
Alıntı:
aynen abi katılıyom sana |
Tabiki Sagopa...
Lütfen Tartışma Yapmayın Karsılıklı Konusma Bölümü Değil Ankete Cevap Verin Yeter. |
ceza Abi Gerisi Yalan Sagopanin Uluslar Arasi Rap Platformunda Bile Yeri Yoktuki Sagopaya Nasil Oy Verdiniz Buyuk Yazilyla Yazdim Dikkatinizi Cekerim Arkadaslar.....
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.