![]() |
İşte o an !
http://img54.imageshack.us/img54/1420/alemdarux6.jpg
azmin gücü bu olsa gerek ! sabah akşam yemedi içmedi kendini telef etti. hırs yaptı ,gurur yaptı... ve sonunda amacına ulaştı ! o ulaşması zor bir rekora imza attı..! adminimiz GeCeLeR ' i geçecek cesareti bile kendinde buldu küstah adam :mad: :mad: :mad: ne mi oldu ? GeCeLeR =5035 aLeMDaR=5036 :frown: :frown: :frown: bu kiri kapat mustafa :biggrin::biggrin: :biggrin: |
yuh yani olm yemeyipiçmeyip benimi takip ediyon :D
|
haha :))
inanmak başarmanın yarısıdır diye dememişler boşuna :):) nice zaferlere :)) |
geçeceğim demişti alemdar.helal
|
ya demli bu çocuk yemiyo içmiyo beni takip ediyo adulta bile giremiyom yengeye söylerim diyo:D
|
Alıntı:
bilemeyecem artık.adult felan bozar aga :) yanında saf tutacam yakında az kaldıı :biggrin: |
GeCeLeR i geçenin sonunu ben daha iyi görmedim :D
|
hehe bişi demez kankam benim o:D
|
Alıntı:
|
Helal olsun valla
|
valla helal olsun ya:)
|
şimdi bana burda laflar atılmış falan ne biliym anlam da veremedim yani ! neyse..
beni kimse geçemez diye bir iddiam yoktu (ki istesem geçemez bu işin içine hile katarım yine kimse geçemez) dediğim gibi önemsemediğim bi durum kendi kendinize gelin güvey olup benimle yarışıyormuş gibi bir durum ortaya çıkarmayın. Saygılar GeCeLeR |
Alıntı:
adminim biliyosun ki seni msjda geçen sadece alemdar değildi... ben birazda mustafa kardeşimle aramızdaki samimiyete güvenerk böyle bir şey yaptım. uygun görülmüyosa tekrardan kilitlenebilir... |
Alıntı:
|
alemdar geceler'i geçti diye geceler'le dalga geçmek yakışmıyor
|
Alıntı:
konunun benim açımdan eğlencelik bir tarafı kalmamıştır. yetkili arkadaşlarımızdan konunun silinmesini rica ediyorum. saygılar... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.