![]() |
küpe erkek adamı bozar mı ???
ewet buyrun bakalım yanıtlar...
|
ben son 2 senedir kullanmıyorum,okul yıllarımda takardım,şimdide ayda yılda bir oda özel bir geceye falan gidersem (mekana) beni bozmadı ama kendini bozmak isteyen adamın küpeyede ihtiyacı olmaz benim duşuncem bu
:smile::smile::smile::smile::smile: |
Kullanıyorum...Delikanlı adamı küpe bozmaz,çocukta yaparım kariyerde küpede takarız kızlara lafta atarım :D
|
Nİye Bozsun
KÜpe Kullaniyorum İnsan Kendİnİ BİldİĞİ SÜrece Bİr Şey Olmaz
Ne Gelİrse Yobazliktan Gelİr Unutmayin |
bende 3 Senedİr KÜpe Takiyorum...ve BİrÇok Delİkanliyim AyaĞi Kesen 5 Para Etmez Adamlarda Daha Adamim...İŞ DiŞ GÖrÜnÜŞte DeĞİl İnsanin İÇİ İle Alakalo Kİ Delİkanlilik Dİyede Bİr Kavram Yoktur SaÇma Sapan Ego Tatmİn Etmek Adina SÖylenen Bİr Laf Önemlİ Olan Adam Gİbİ Adam Olmak...
|
arkadaşlar ben 2senedir kullanıyorum ama sureklı takmıyoruz ozel gunlerde sunu soylemek ısterım ınsan kendını bıldıgı surece bozmaz bozmasına bı neden yok yanı :)
|
yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
|
ABİLER başkasının ne yaptığına karışanları anlamıom size ne kim ne yaparsa yapsın dimi herkezin kendi tercihi benim kulaımda DELİK ama her delik içinde allaha hesap wercem
|
Alıntı:
|
yok ya niye bozsunkı saçma bence
yakıştıktan sonra takarsın ama şimdi bence takıcaksan ona göre giyinmelisin takım elbise giyikte takmıcan yani:D ama biraz daha sakin anlatalım düşüncelerimizi |
Erkek adamı bozan şeyler başkadır ve bunu hepiniz bilirsiniz,küpe müpe bunlar hikaye,bununla erkeklik yada adamlık bozulmaz.
Bir takım değerler vardır erkek için bunlara bakmak lazım,yoksa kulağına bir şey takmıştan bir şey kimse üretmesin lütfen,Y.S.Selim Han bile kulağında o meşhur küpesiyle sürekli anılır ama onu birde yaptığı o muhteşem işleri ile de anarlar!!!kimse onun kulağındaki küpeye bakamadı bile,bırakın söz söylemeyi!!! Selamlar ve saygılar |
isteyen sarık takar isteyen küpe fazla lafa gerek yok burası türkiye
|
Walla Ben Kullanmiyorummm Bana Bozar Gelİyorrr Bozar Bence
|
küpe müpe bayan işidir yaw arkadaşın biri demiş ozaman etekde giyelim diye vallahi haklı erkek kadın gibi olursa biz nasıl ayırt edecez kardeşim insan bi laf atmak istese erkekmi kızmı farketmesi lazım yoksa sonra çok dedikodu çıkar küpe erkek admı bozarmı sorusuna tek cevap verilir bozmama gibi şansı yok:)))
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben kullanmıyorum ama bence bozmaz
bu arada kızmısın sen falan lafı da çok saçma bence isteyen küpe takar istemeyen takmaz bu kadar basit |
Bozar Yaa Benİ Bozar
|
arkdaşlar ismini şu an hatırlayamadım -ama galiba y.sultan selimdi- bir osmanlı padişahı cesaretinin simgesi olarak küpe takıordu.Onun erkekliğinden tüm dünyanın zerre kadar şüphesi olmadığına göre küpe erkek adamı BOZMAZ...
|
Alıntı:
adam adam olcak "güçlüsün kudretlisin akılllısın kelamlısın bunu doğru yerde kullanmazsan sabah rüzgarında savruluru gidersin" Şeyh Edebali yukarda ki ni yapıcak !!! Yavuz Sultan Selim böyleydi... Saygılar GeCeLeR |
ben bu konuda herkezin fikrine saygılıyım..takmam ama takanıda elestirmem...kendine yakıstıran takabilir..sacımıda uzatmam..ama uzatana karısmam...özgür bi ulkede yasıyos sonucta...
|
bencede bozmaz
|
yavuz sultan selim de de varmış....en buyuk padisahlarımzdan olur hani??
|
arkadaslar ben bı bayan olarak sahsen erkeklere kupeyı yakıstıryorm bence eger yakısyosa takmalı bozmakla alakası yok.daha fazla bı karızma olusturuyo kupe:smile:
|
walla ben 6 yaşimdan beri varmiş kualğimda delik ben 1. siniftayken farkettim halad var beni bozmadı kupeme laf soleyeninde kafasını kopartırım kımseden korkumuz yoktur yakışıp yakışmadığınıda benden başka kımse bilemez bazilari yakışammaış diyolar ama onlara ne ben kendime yakıştırıp takmışım ya bana o yeter
|
insan kendini bilirse bozmaz ama kendini bilmeyen insanlar kendini her halukarda bozar
|
Küpe erkek adamı bozmaz diğer türler (yani sadece görünüşte erkek olanlar) zaten bozulmuştur...
|
bana göre küpe yakışana bişeydemem ama bence bozar tabiki
|
valla ben kullanmıyorum ama bozmaz herhalde :D
|
bence erkeklere küpe yakışıyor
|
Bencede BozmaŞ AŞiriya KaÇmazzsa
|
beni bozmadı hatta bozuktu yola getirdi :)))))))))))))
|
bi bayan olarak ben de erkeklere küpeyi yakıştırıyorum..özellikle tek sol kulağa takılması hoş oluyo..
küpe erkekliği bozmaz bence..yakışan taksın..kendine yakıştırmayan da takmasın.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar küpe küçük bir aksesuardır o küçük şey kalkıpda erkek adamı bozmazki bende bayan olarak diyorumki ÇOK YAKIŞIYOR..
|
bozar bence
|
bnce bozmaz ama bazıları 2 kulağını deldirip hayvan gibi küpe takıolar solu deldirip kçük küpe takcan ancak böle bana göre
|
ben takmadım takmamda!benim yetişme seklim ve yasam tarzım geregi kesinlikle boyle seyler takmam!bu bi zevk meselesidir!takanlara karısamam onlar kendini oyle daha iyi hissediyodur belki!ama ben kendime kesinlikle yakıstıramam!RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZ!!
|
Kankiler ben kullanmıyorum ama bana biraz ters geliyor.
Neyse bizim okulda olan bir olaydan size bahsedeyim bari: Şimdi okuldaki ülkü ocakları teşkilatı baskanı süper lisedeki bir cocuğa o küpeleri cıkar demiş o da cıkarmayınca kulağına sert bir yumruk vuruyor.Daha sonra cocuğun kulağı yırtılıyor.Sonunda kulak memesi yırtılmış bir sekilde geziyor cocuk iyi olur mu bilmem :) |
erkekleğe yakışmaz...
|
aga ben bile kullanmayı düsünüom
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.