![]() |
Haftanın Üyesi Kim? (20/12 - 26/12)
Yeni anketimiz oylamaya açılmıştır... 1. Olan arkadaşımız 500 rep puan kazanacaktır.. Ayrıca varsa tüm ceza puanları silinecektir.. Anket başlama tarihi : 20 Aralık Anket bitiş tarihi :26 Aralık |
oyumu verdim ama gizli :D
|
gangaster abimi yürektan kutluyorum !
beni tekrar bu oylamaya dahil ettiğiniz için teşekkür ederim, ancak affınıza sığınarak beni anketten silmenizi rica ediyorum. nedenini yönetime özel yoldan bildireceğim. saygılar... (bu sefer oyum cİHAn kardeşime...) |
Alıntı:
|
cihan bir oyda benden...
|
bu sefer oyum whimsical_angel'e
|
Gangaster abimi kutluyorum... Oyum ciHaN abime |
gangaster e gönülden tebrikler..
noumAhmet in çekilme nedenini anlayamadım.. ceza puanlarını biriktiğini düşündüğüm rıfkıya oyum. Saygılar GeCeLeR |
noumahmet çekildiğine göre oyumu scarface verdim
|
bende oyumu yeni kayıt olmasına ragmen başarılı bir çıkış gösteren whimsical_angel e veriyrm
|
ben oyumu rıfkıya verdım!
|
Gangaster'e karşı gösterdiğiniz hissiyatlara gönülden teşekkür ederim...
Allah razı olsun.... Kuş ayağından,insan dilinden yakalanır...Bu hafta scarface'yi yakaladım.... |
anketteki tüm arkadaşlara başarılar. gangaster abiye de tebrikler.
|
tabiikide
cİHAn |
gercekten çekişmeli gidiyor !
tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum...:rolleyes: |
benım oyum "angel of death" dır hayırlı ugurlu olsun ...
|
anketteki bütün arkadaşlara abilere başarılar
|
anketi açan bile banlanmış ne oluyo burda yaww
|
of yonetım uyuyo sanırm konunun kılıt olması gerek ama ılgıszlıkten hıc bırsey yapılmamıs sıteye
|
iide konu neden kilit olsun ki daha konunun kilit olmasına 1 gün var
|
Alıntı:
1.olursan senin repini yeni arkadaşlar versin o zaman... |
anladım anlatılınca anladım teşekkürler
|
Alıntı:
|
Anket hükmünü yitirmiş! Tüh gitti 500 rep:biggrin1:
Şahsen bu kadar oy almam şaşırttı beni > çünkü çok da katkımız yok idi forumda. Tabi ki rep vs. şaka; oy veren herkese çok teşekkür ederim. Not: Ayrıca gangaster'e de teşekkür ederim. Galiba hakkımızda iyi düşünüyor... (yanlış anlamadıysam) Herkese teşekkürler....:yes: |
konu kilitlenmiştir
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.