![]() |
coca cola diyanete sponsor olursa
|
abi bu neya töbe töbe çarpılacağız valla....paylaşım içiin saol
|
Başımıza taş yagacak taş
|
kur-an çarpsin brawo çok bomba olmuş kardeşim paylaşim için saol
|
kıyamet yaklaştı neuzubillah
|
Alıntı:
COLA YAMASIN :d:d:d |
Bu Arada Eyv. Kanka SaĞolasin PaylaŞim İÇİn
|
paylaşım için tşkler kanka
|
bence cola diyanete sponsor olsaydı diyanet kolaları okuyup piyasaya sürerdi
|
Alıntı:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
estanzu billah çarpılcaz vallahi
|
ya yazık yaa günah olmasn şimidi
|
cidden çok komik olurdu ama burada en karlı cocacola çıkardı herhalde iyi reklamı olurdu:):D
|
daha neler yaw böyle şeymi olur gerçek türk geçliği oldu sürece olmaz Allaha şükür
|
Adamlar Namaza BaŞlamiŞ Bİle
|
GeCeLeR !!!
Ne kadar çok kola içersen , o kadar sevaba girersin... SEn söylemek istediklerimi anlarsın :)) |
ya kankalar dinle dalga gecmeyin lutfen
wallla bak carpılırsanız benden deil haa |
abi bune sanki 1 grup kola namaz kılıo :) paylasim icin sağol
|
kaldırın şu resmi yaa
|
heheh cok guzelmıs saolasın kanka:D:D:D
|
çok süper kanka
|
çok süper kankam
|
Kardeş süpersin.
|
Sayın yöneticiler lütfen bazı şeylerde sizler ve de herkes duyarlı olsun
Bir kere böyle bir fotoğraf asla yoktur,bellik bu bir fotomontaj,hiç olacak işmidir bu lütfen herkes ne dediğini ve ne koyduğunu bilsin!!!!!!!!!!!!! Son derece çirkin ve manasız bir espri yapılmış,kimse uyanamıyor ne hikmetse,üstelik resmen fotomontaj!!!!!!!!!! Bu kabil şeylerle dalga geçmek asla olmaz,beri yandan birileri sevgili peygamberimizi çirkin tasvirlere sokuyor ve haklı olarak herkes büyük infial halinde,iyide bu nereden çıktı şimdi,hiç beğenmedim ve herkes lütfen uyanık olsun. Sn.Yöneticiler lütfen bunuda hemen kaldırınız,manzara şaka bile kabul edilemeyecek kadar çirkindir,biraz izan ve bilgi lütfen.. Selam ve saygılar |
TÖbe Estafurullah
|
arkandayım kardeşim ''abani'' sonuna kadar
|
bide bunlara forma numarası filan yaparlar futbol takımı gibi ;
10 imam 9 Hacı Amca 7 Ön Sıradaki amcalar'a özel Tövbe Tövbee Çarpılacaz he.. |
saol kankam
|
Beyler kaç gün oldu söyledim lütfen şu resmi kaldırın diye,ama tınlayan
yok anlaşılan,yeterince bu manzara durdu,niçin hala durur acep!!!!!!!!!!! Sn.Forum yöneticileri,beyler lütfen bu yazıları okumuyormusunuz,konu şekli itibarıyla şirazesinden çıkmış,hala orada resim durmaktadır,kusura bakmayınız ama bu davranışı tasvip etmek mümkün değildir,hala ne resim anlaşılmış nede verilen mesaj,yazıklar olsun,yani sapla samanı kimse karıştırmasın,özellikle bazı konularda bir şeyler verilirken,bunu forumda sorarak veriniz,"ben koydum/verdim oldu" hesabı olmasın. Şakanın/esprinin bile bir yeri vardır!!!!!!!! Selam ve saygılar |
diyecek bi kelime bulamıom :))))))))))))))))))))))))))))))))
|
saol kanka da carpılacaz ya tobe tobe
|
cidden colaları okuyupta sürse ne fiyasko olur ya viski olsaydı tövbe tövbe başımıza taş yağacak
|
:D saol paylasim içn
|
Alıntı:
"gel gel diyanet garantili cola gel" |
eline saglik
|
heeeh oda guselll:D
|
TÖbe TÖbe Kafİrlerİn Yapmadiklari Kalmadi
|
çok hoşşş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.