www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   G.Saray kulüp satın aldı (https://www.cakal.net/showthread.php?t=5877)

bugrahan 01-04-2006 12:20 PM

G.Saray kulüp satın aldı

G.Saray kulüp satın aldı

G.Saray 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Beylerbeyi’ni tamamen satın aldı.

Beylerbeyi tamamen Aslan’ın oldu

G.Saray , pilot takımı Beylerbeyi’ni tamamen satın aldı. 3. Lig’de mücadele eden kulübün bundan böyle idman ve kampı Florya’da yapacağı, maçlarını ise Beylerbeyi’nde oynayacağı bildirildi...

melgibson_ist 01-05-2006 04:16 PM

hıh yakında biride galatasayarı satın alacak :))))

bluekeys™ 01-05-2006 05:53 PM

galatasaray satılık değil alınmaz..

melgibson_ist 01-05-2006 09:57 PM

aziz baba alır gazate okuyalım arkadaşlar nolmuş tomas la iliçe ya üzüldüm valla demek durum bu kadar vahim heee:((

CollαтєяαL™ 01-05-2006 10:00 PM

evt galatasaray satılık değil hem olsada paranız yetmez

korku 01-05-2006 10:58 PM

lütfen takımları rencide edici msg yazmayınız.

melgibson_ist 01-05-2006 11:30 PM

Lütfen takımları rencide edici laf kullanmayınız

cambo 01-06-2006 10:31 AM

fenerbahçenin bu işe parası yetse bile yüreği yetmez... bu işler sadece parayla olmuyo... eğer sadece parayla olsaydı bugün galatasaray bu ligde olmayabilirdi...fenerbahçenin de övüneceği tek şeyi parasıyla aldığı avrupanın 2. sınıf yabancıları.. anelka sanki bi henry .. appiah sanki bi makalele... fenerbahçe bunlarla kendini avutuyo.. fenerbahçe nin parası var ama başında bi yığın yüreksiz var...

ibarut8907 01-10-2006 12:54 AM

kabul etsenizde etmesenizde hepiniz biliorsunuzki fb istese gsyi alabilir.Ama gssiz bir lig bence lig olmaz.Rekabetin olmadığı yerde fanatizmin anlamı kalmaz futboldan zevk alamayız.Ayrıca bence gs beylerbeyini alacağına daha mantıklı yatırımlar yapabilirdi;)

CollαтєяαL™ 01-10-2006 01:06 AM

Alıntı:

İlk Gönderen korku
collekteral sana bişi diyim galatasarayı sarın almak için tenezzul bile etmeyis.. paramıs yetmez değil almak istemeyiz! :))

arkadaşlar rencide edici cvp lar yazmayalım hepimiz dostuz paylaşmak için burdayız...

kaamil 01-10-2006 03:20 PM

Abi yanlış anlama takımına saygı duyuyorum ama bu konuda ciddi misin?Hangi parayla takım aldılar?

bugrahan 01-10-2006 05:21 PM

takım Gs'nin pilot takımı

GeCeLeR 01-12-2006 12:24 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ibarut8907
kabul etsenizde etmesenizde hepiniz biliorsunuzki fb istese gsyi alabilir.Ama gssiz bir lig bence lig olmaz.Rekabetin olmadığı yerde fanatizmin anlamı kalmaz futboldan zevk alamayız.Ayrıca bence gs beylerbeyini alacağına daha mantıklı yatırımlar yapabilirdi;)

arkdaşım bgn türkiyenin üç büyük külübünün birbirinden futbolcu alması bile bu kadar zorken birbirlerini satın almasından bahsetmek hem komik hem deli saçması gibi geliyor ..
alınma darılma ama fb nin parası gerçekten yetmez bgn bir büyük külübü satın almaya..
buna hemen cevap yazmadan önce bana kalırsa imkb ve borsa sitelerinden mali finansmanları taşınamazları fln bir incele derim ben
ben bir ekonometrist olarak sana söylüyorum bunu galatarasaylı olarak değil..
kaldı ki deminde dediğim gibi 3 büyük külüp birbirne futbolcu satmazken kulübü asla satmaz..
heh galatasaray satın alınamaz mı ?
alınır tabii hemde balla börekle ...
ama deyin ki falanca ülkenin falanca şirketi alıyor inanırım ...
deyin ki falanca ülkenin falanca şirketinde aziz yıldırım ortak ve bu şirket gs ye talip yine inanmam..
Kulüp satmanın yada satın almanın o kadar kolay olmadığı bir durum var şu anda bu ülkede bu iki güzide kulüpte imkb de ...
yani ben ortağıyım ikisininde halk ortak bu tür asılsız düzmece ve yanlı haberlerle kendi takımımıza yada takımlarımıza zarar vermekle kalmıyor türkiye ekonomisine de küçük manüpülasyonlarla zarar vermiş bulunuyoruz(aziz yıldırım bunu çok yapıyor ve SPK dan aldığı maddi cezadan sonra üslübuna dikkat etti)
bilginize...
Saygılar
GeCeLeR

bugrahan 01-12-2006 11:56 AM

saol Geceler

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.