![]() |
ben böle insanların taa a.q
|
bazan şakayla karışık ulan kadın mı olsak diyordum ama bunları gördükten sonra hayatta birdaha dersem iki olsun vay anasına yaa
|
batuhan sana sonuna kadar katılıyorum
|
hocam herkesin tabi kendi görüşü ama ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.q koyem bunların artık koyulcak şeftalisi de war a.q tühhhhh
|
düpe düz salaklık şimdi küfür edip banlanmak istemiyorum.
|
vay beeee
yok gülo
bu isi yapaninin aklina turrrrrrrrrp SIKAYIM bilader resimler icin sagol, baya ilginc |
Bülent eRsoyda Demek Bu aMaliyattan oLdu Gecmis oLsun Bülent aBla Cok Zor Bi aMaliyat Gecirmisin Bu Resimleri Görünce Sok oLdum
|
Alıntı:
|
ne günlere kaldık
|
Üstad yav bir daha böyle resimler koymayın yav adamın içini cızzz latıyor ben de bu adamın varya taaaaaaaaa emi
|
erkeklik eniiiiiyyyiiiiisi orjinal halı daha i yi
|
herkezin zevki birinci mevki adam oldu artık madam vay anasını ne cesaret yahu artık kadınım diye dolaşır durur
|
ıyy senin te a.q
|
ulan kırktane s.... olsa bırını bıle koklatmam
|
off ya bu ne böyle midem kalktı.
|
o ne lan a.q. dumun salaki
|
hepsi salak bunların ya afederiniz ..... lanmak hoşlarına gidiyor herhalde
|
way be:D zuhjahah manyak gözüküor:D nerden işio bunlar yaw
|
manyak dolu ortalık
|
igrenc birsey ya kesililiyore baska sey takiliyor degermi bir.. icin.. :-))
|
ulan bulent ersoy igrenc bunlarin a.q
|
iğrenç yaa nasıl böyle bi yola sapar insan
|
elemanda bosta kalan malın üstüne oturup rahatlıodur kendin pişir kendin ye hesabı... neler dicemde banlanmak war siteden...
|
ne güzel demişsin zaten
|
iğrenç ya
|
bilader bülent ersoyun her ikisi de war diolar hem witra hem de dalgası bi bilgisi olan war mı bu konu da war sa bilgilendirsin beni sewinirim
|
yok kardeşim bu insanlar beyinden yoksun ya yok böle bişey midem bulandı akşam alşam
|
ayıp olcak ama lütfen banlamayın midemi siktiniz yanii ben böle insanların taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.q
|
Bu ne ya ?
|
Lan İğrenç be.......
|
a. koyim igrenc lan ööö
|
nerden buldun bunu yawww.ama iyi iş hiç olmazsa tabiata karşı gelenler bir düşünür .
|
bu ne ya şaka gibi midem bulandı
|
yemek sonrası hiç iyi gitmedi vay anasını be iğyyykkk insan deıl be bunlar iyi resımler kanka bızı bılgılendırdın için saol
|
İGRENCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC. :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:
|
İgggggg
|
Türkiyede İpneler Coğalmaya Başladı Yandıkl A.q:D Gerci Karılar Bize Kalıyo:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.